|
Nu esti logat.
Helicobacter Pylori-3#39 2009-11-27 13:49:44
Re: Helicobacter PyloriMelania_Mely acum sunt bine am tinut dieta...si...surpriza mare...din cauza k am renuntat la medicamente...m-am vindecat Ultima oara a fost editat de YoHanna (2009-11-27 13:53:12) "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #40 2009-11-27 20:20:41
Re: Helicobacter Pylori
Din data de 10 pana in 17 am facut tratament cu antibiotic: amoxicilina si claritromicina la 12 ore si omeprazol dimineata si seara inainte de mancare cu o jumatate de ora.Acum mai am de luat omeprazol vreo 4 zile ...pentru ca acesta trebuia luat 3 saptamani.Nu ma mai doare stomacul cum ma durea inainte sa ma duc la afurisita de endoscopie doar din cand in cand mai simt o mica arsura...sau o mica durere oarecum(senzatie de foame)...oricum foarte foarte suportabile.In rest mananc la regim...am inteles ca, cartofii sunt foarte buni fierti in coaja, au mult amidon si ajuta la stomac...mai iau usturoi dimineata,miere de salcam,ceai gastric n.1...si uite asa ....sper sa fie mai bine...si sa se vindece in cele din urma.Cel mai mult ma enerveaza ca poate recidiva...desi ne-am tratat o data...sau daca ne vindecam putem sa o luam iarasi...dar cum am aflat ca se poate lua si din aer...m-am linistit stiind ca chiar nu am cum sa opresc fenomenul asta. Conteaza si igiena si multe alte lucruri pe care as putea sa le indeplinesc...dar asta cu aerul...chiar nu.Am totusi speranta ca daca ne intarim cumva sistemul imunitar si daca mancam sanatos sa nu mai apara.. Everything has its beauty, but not everyone sees it. Don't Let Someone Become a Priority in Your Life When Your Just an Option in Theirs http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/ … /event.png Offline #41 2009-11-27 21:49:37
Re: Helicobacter Pylorieu din cate stiam...usturoiul nu e bun...si nici ceapa.provoaca aciditate. "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #42 2009-11-27 22:08:29
Usturoiul este cunoscut si pentru proprietatile sale antifungice, antibacteriene si antivirale, fiind de un real folos in tratamentul infectiilor, gripei, herpesului, candidozei. 'Substantele sulfuroase si allicina (substanta responsabila pentru mirosul tipic al usturoiului - n.r.) actioneaza eficient impotriva Helicobacter Pylori - bacteria responsabila de aparitia ulcerului gastric', precizeaza dr. Bilic.Asta am gasit intr-un articol....acuma nu stiu ce sa zic....e doar un catel de usturoi tocat marunt marunt...daca mai are cineva aceasta problema cu bacteria vietii...rog sa ne lumineze... Everything has its beauty, but not everyone sees it. Don't Let Someone Become a Priority in Your Life When Your Just an Option in Theirs http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/ … /event.png Offline #43 2009-11-27 22:20:45
Re: Helicobacter Pylorimie mi-a zis doctorul care mi-a facut endoscopia...sa evit usturoiul si ceapa. "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline Publicitateloading...
#44 2009-11-27 22:38:25
Re: Helicobacter Pyloricu placere yohana..nu stiu cat te-a ajutat..avand in vedere ca le-am dat copy paste din curs..si mna,noi nu aveam doar asta pt examen,, Sa nu te astepti sa te salut! Offline #45 2009-11-27 22:43:27
Re: Helicobacter Pyloripai pb e k eu abia acum am vazut cand a scris Melania_Mely... "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #46 2009-11-27 23:13:33
Oh boy....pai cred ca nu am probleme cu aciditatea....doar am niste zgarieturi in duoden recente...si o mica inflamatie a mucoasei stomacului....asta pe intelesul meu mi-a zis doctorul...simteam o mica arsura uneori inainte de tratament...si acum ...de vreo 2 zile...dar sunt rare momentele...totusi...ce simptome ai daca sunt probleme cu aciditatea? Everything has its beauty, but not everyone sees it. Don't Let Someone Become a Priority in Your Life When Your Just an Option in Theirs http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/ … /event.png Offline #47 2009-11-27 23:36:16
Re: Helicobacter Pyloripai dak ai pb cu aciditatea...ai arsuri... "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #48 2009-11-29 13:12:28
Buuun....nu am mai papat usturoi...si ca atare nu mai am acele senzatii de arsura...nu erau intense si asa...dar...mai bine sa previn...oricum eu am zis sa iau usturoi pentru ca dupa cum ti-am aratat e bun pentru Helicobacter...am inceput sa beau lapte si merge bine treaba nu il combin cu ceauyl care ai zis tu...pentru ca eu beau ceai gastric si ala are si galbenele...Mai am de luat 2 zile omeprazol si mi-e putin cam frica pe cand o sa termin de luat...sa nu imi fie rau fara el sau asa mai departe...am vazut ca multa lume dupa ce a incetat sa ia medicamente...s-au simtit iarasi rau... Sper sa nu fie si cazul meu...mananc la regim...si sper sa fie bine.E ok sa citesti experientele prin care trec si alti oameni...dar la cate mi-a fost dat sa citesc despre Helicobacter...aveam la un moment dat impresia ca...my life is over...odata ce am bacteria asta nu o sa mai pot sa am o viata linistita si fara dureri de stomac.Dar..tu esti bine de atata amar de vreme..asa ca... Stiu ca la o luna dupa inceperea tratamentului tre sa ma duc sa fac analize sa vad daca mai am bacteria sau nu....dar...cred ca am sa las treaba asta pentru anul viitor...nu de alta..dar nu vreau sa imi stric Craciunul si Anul Nou.Multa sanatate YoHanna.pupici Everything has its beauty, but not everyone sees it. Don't Let Someone Become a Priority in Your Life When Your Just an Option in Theirs http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/ … /event.png Offline #49 2009-11-29 13:19:47
Re: Helicobacter Pylorimie mi s-a zis sa fac analiza dupa cateva luni bune...au zis chiar 6 luni insa nu stiu dak au trecut chiar atat pana am facut-o. Daca ti-a disparut bacteria stai linistita k te vei vindeca complet dak mananci o perioada mai sanatos...mancaruri care sa nu pice greu la stomac...iar aici trebuie sa fac o precizare...ai grija de sarbatori ...k la cate bunatati sunt tentatiile-s mari (ai grija sa nu faci exces) "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #50 2009-11-30 11:40:32
Atunci o sa astept si eu cateva luni pana sa le fac...si o sa vad apoi cum mai sta treaba...momentan nu ma mai doare stomacul...asa ca nu o sa imi mai bat capul cu asta...O sa mananc sanatos...acum asta fac...dar cu sarbatorile o sa fie mai greu...dar..ne abtinem...decat sa mai suferim,nu? Ultima oara a fost editat de Melania_Mely (2009-11-30 11:41:25) Everything has its beauty, but not everyone sees it. Don't Let Someone Become a Priority in Your Life When Your Just an Option in Theirs http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/ … /event.png Offline #51 2009-12-01 22:36:20
Re: Helicobacter PyloriBuna, Offline #52 2009-12-01 23:05:09
Re: Helicobacter PyloriMelania nu ai de ce sa-mi multumesti...oricand te mai astept cu intrebari...dak mai ai "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #53 2009-12-02 11:55:41
Buna Carmiv01.Ma bucur mult ca ai scris aici prin ce treci.Eu habar nu am ce valori am avut pentru ca mie mi-au facut endoscopie si atunci am aflat.Oricum in septembrie la inceput mi-am facut analiza de sange pentru HP si am avut valoarea 0,73 intervalele fiind 0,1 - 1,1.Deci...atunci nu aveam.Si acum la endoscopie m-a intrebat doamna doctor daca am facut ceva analize de sange in acest sens si i-am aratat rezultatele.Dar totusi cand am fost cu furtunasul in stomacel s-a razgandit si a zis hai totusi pentru linistea mea sa luam si mostra pentru HP.Buna ideea..pentru ca acum aveam bacteria.Si eu cand am aflat ca am bacteria asta m-am apucat sa caut ca zapacita in stanga si in dreapta despre ea si eram destul de speriata.Bad ideea !!! Uite YoHanna a avut si ea bacteria si de mai bine de jumatate de an nu mai are probleme cu stomacelul .M-am bucurat si eu tare mult cand am gasit aici subiectul si am putut pune intrebari " pe viu" ca sa zic asa persoanelor care au avut HP.Eu luni am terminat tratamentul de tot si ma simt nu bine...ci FOARTE BINE,multumesc lui Dumnezeu .E drept, am mai mare grija ce mananc, mananc mai putin si mai des, beau ceai gastric si lapte, care mie mi-au facut foarte bine, ah..si dimineata( uneori si seara )la indemnul bunicii mele iau cate o lingurita de miere pe stomacul gol. Everything has its beauty, but not everyone sees it. Don't Let Someone Become a Priority in Your Life When Your Just an Option in Theirs http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/ … /event.png Offline #54 2009-12-02 14:14:18
Re: Helicobacter PyloriCe ma bucur Melania_Mely k esti F BINE "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #55 2009-12-02 18:55:17
Multumesc foarte mult YoHanna.Esti o dulce. Ma bucur ca si tu esti bine...si multumesc pentru incurajari si pentru rabdare...stiu ca ma repet...dar merita.Pastram legatura si asteptam vesti si de la noua noastra amica despre evolutia ei.O seara frumoasa si multa sanatate !!! Everything has its beauty, but not everyone sees it. Don't Let Someone Become a Priority in Your Life When Your Just an Option in Theirs http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/ … /event.png Offline #56 2009-12-02 19:17:30
Re: Helicobacter Pylorida??? pai atunci sa stiu sa-i scriu o scrisoare pompoasa "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #57 2009-12-04 20:16:35
Re: Helicobacter PyloriBuna, Ultima oara a fost editat de carmiv01 (2009-12-04 20:18:35) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|