|
Nu esti logat.
Helicobacter Pylori-4#58 2009-12-04 20:22:18
Re: Helicobacter Pylorieu am luat biotics...si flucovim...pentru a evita candidoza. k de la antibioticele alea.... e cam riscant "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #59 2009-12-04 20:49:10
Re: Helicobacter Pylori
Mie nu mi-a spus nimeni ca trebuie sa iau asa ceva pentru a evita candidoza si ca urmare saptamana viitoare mi-am facut o dragalasa de programare la ginecoloaga mea, pentru un control, vreau sa imi fac si o analiza de secretie si apoi sa imi recomande un tratament.Uffa....chiar ma gandeam la ce ai zis YoHanna ca doctorii cand dau tratament cu antibiotice ar trebui sa dea si medi pt a preveni alte treburi. Ultima oara a fost editat de Melania_Mely (2009-12-04 20:50:13) Everything has its beauty, but not everyone sees it. Don't Let Someone Become a Priority in Your Life When Your Just an Option in Theirs http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/ … /event.png Offline #60 2009-12-09 22:09:51
Re: Helicobacter PyloriDe vreo 2 zile cam asa simt o senzatie de greata...nu ma doare stomacul...doar am asa o senzatie de greata.....,parca si din gat vine....nu stiu cum sa ma exprim...si imi vine sa ragai.E drept ca nu am tinut regim strict...am papat si putina ciocolata..neagra ce-i drept...si pizza...hmm....oare totusi de la astea sa fie?Mi-e foarte frica sa nu revina durerile de stomac de dinainte de tratament...mai ales acuma de sarbatori...cand vreau sa nu am probleme si sa ma simt bine...mai ales ca este o perioada frumoasa... Everything has its beauty, but not everyone sees it. Don't Let Someone Become a Priority in Your Life When Your Just an Option in Theirs http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/ … /event.png Offline #61 2009-12-09 22:19:50
Re: Helicobacter Pylorihm.... "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #62 2009-12-09 22:41:30
Ma gandeam totusi sa merg zilele astea la Synevo si sa fac analiza de sange...35 lei costa parca...pentru HP..si detecteaza si daca ai avut si daca ai momentan HP.metoda ELISA..nu stiu cat e de relevanta...multa lume nu prea se bazeaza pe ea....acuma nu stiu..tu ce crezi? Everything has its beauty, but not everyone sees it. Don't Let Someone Become a Priority in Your Life When Your Just an Option in Theirs http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/ … /event.png Offline Publicitateloading...
#63 2009-12-09 23:14:42
Re: Helicobacter Pylorieu zic sa mai astepti...k s-ar putea sa iasa la analiza k ai...si de fapt in stomac sa nu mai fie. "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #64 2009-12-18 15:04:50
Re: Helicobacter PyloriSi eu am terminat tratamentul de 3 zile, dupa care am continuat cu nexium de 20 si motilium si spasmomen(ultimul pt.colon iritabil).A fost o intreaga peripetie cu tratamentul.Eu merg la 2 medici:o doctorita specializata pe interne care mi-a descoperit ce am si un medic gastroenterolog( care e unul dintre cei mai buni din zona) si care mi-a facut gastroscopia.Reteta de antibiotice mi-a scris-o gastroenterologul: amoxicilina-1000mg, claritromicina-500mg si nexium-40mg timp de 7 zile.Pe la sf. tratamentului m-am dus la control la doctorita(la gastroenterolog ajung mai greu pt.ca este f.ocupat) si mi-a spus ca nu stie de ce d-nul doctor nu mi-a dat tratamentul cel mai adecvat ca ar fi trebuit un anumit tip de claritromicina si anume-klacid si ca amoxicilina trebuia ospamox ca astea ar fi cele mai eficiente pt.eradicarea bacteriei!Ca nu trebuia nexium de 40mg ci numai de 20 mg! Si ca s-a constat eficienta numai pt. 50% din cei care au luat acest tratament si succesul mai mare il au cei care au tinut 10 zile acest tratament.Asa ca in final eu am ales sa tin 12 zile ultimile 6 fiind cu tratamentul edecvat.Deci am schimbat firma de antibiotice caci in final tot acelasi continut il aveau. Ultima oara a fost editat de carmiv01 (2009-12-18 15:25:28) Offline #65 2009-12-18 16:26:42
Re: Helicobacter Pyloricarmiv...eu zic sa astepti cateva zile sa vezi cum te simti...k e posibil sa fie "suparat" stomacul de la atatea medicamente "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #66 2009-12-19 12:35:48
Am gasit asta undeva..oare o fi buna? Everything has its beauty, but not everyone sees it. Don't Let Someone Become a Priority in Your Life When Your Just an Option in Theirs http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/ … /event.png Offline #67 2009-12-19 12:42:49
Re: Helicobacter Pylorihmmm...ce sa zic...eu am incercat cu miere simpla (fara lamaie) si-mi facea acid...acuma nush poate depinde de organism "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #68 2009-12-19 13:05:56
Nu mai stiu ce sa zic...o sa raman pana una alta la remediile traditionale...lapte..ceai de menta...de galbenele...si dinastea...ma gandeam sa incep o cura cu argila ( poate ai vazut pe net argila algo de la domnul bocan ).Reciteam ce ai scris tu la subiectul asta si am vazut ca dupa ce ai terminat tratamentul totusi o perioada ai avut asa mici arsuri la stomac ( cum ai zis tu...ca si cum ai mesteca guma orbit )...sper atunci sa se remedieze. Ultima oara a fost editat de Melania_Mely (2009-12-19 13:06:39) Everything has its beauty, but not everyone sees it. Don't Let Someone Become a Priority in Your Life When Your Just an Option in Theirs http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/ … /event.png Offline #69 2009-12-19 13:13:11
Re: Helicobacter Pylorida,o perioada n-a fost bine...dar incet incet s-a remediat conteaza f mult sa elimini stresul si sa mananci putin si des. "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #70 2009-12-19 15:07:22
Ai putea sa imi faci intr-una din zilele astea...cand ai tu vreme...o lista cu ce mananci tu si esti ok.... Ah,chiar tie ce diagnostic ti-au pus medicii? Mersi mult anticipat Everything has its beauty, but not everyone sees it. Don't Let Someone Become a Priority in Your Life When Your Just an Option in Theirs http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/ … /event.png Offline #71 2009-12-19 15:31:53
Re: Helicobacter Pylorice diagnostic mi-au pus doctorii cand mi-au facut endoscopia? "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #72 2009-12-19 15:33:40
Da iubita....diagnosticul de la endoscopie... Everything has its beauty, but not everyone sees it. Don't Let Someone Become a Priority in Your Life When Your Just an Option in Theirs http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/ … /event.png Offline #73 2009-12-19 15:37:50
Re: Helicobacter Pylorigastrita de reflux "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #74 2009-12-19 15:54:34
Re: Helicobacter Pylorieu stiu ca vitamina c si citricele nu sunt indicate caci cresc secretia, de unde eu deduc ca nici lamaia nu e indicata. Ultima oara a fost editat de carmiv01 (2009-12-19 16:02:00) Offline #75 2009-12-19 16:49:52
Re: Helicobacter Pyloriei ce ma enerveaza...mie tot aia imi ziceau k e nevoie de endoscopie...ca sa vada dak am bacteria sau nu... "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #76 2009-12-19 18:08:18
La mine nu ar fi o problema endoscopia...chiar nu mi s-a parut ceva atat de speriat...doctorita care mi-a facut-o a fost foarte finuta si aproape ca nu am simtit nimic... Everything has its beauty, but not everyone sees it. Don't Let Someone Become a Priority in Your Life When Your Just an Option in Theirs http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/ … /event.png Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|