|
Nu esti logat.
Helicobacter Pylori-8#134 2010-02-04 10:12:30
Re: Helicobacter PylorihELLO scumpelor.Am fost si eu la doctorita care mi-a facut endo si mi-a dat un tratament pe o luna de zile cu Controloc de 40 mg dimineata cate un comprimat.A zis ca poate a recidivat bulbita.Azi merg sa imi fac si o analiza la MedLife cea din scaun pentru HP.In rest..nu stiu ce sa zic,ce va mai fi vom mai vedea. Everything has its beauty, but not everyone sees it. Don't Let Someone Become a Priority in Your Life When Your Just an Option in Theirs http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/ … /event.png Offline #135 2010-02-04 10:36:09
Re: Helicobacter Pylorimelania,ti-a mai facut endoscopie? Offline #136 2010-02-04 12:16:21
Re: Helicobacter Pylori
Eu am niste pitici pe creier: daca ceva nu trebuie sa fie acolo, trebuie vazut de unde e Offline #137 2010-02-04 12:55:07
eu am facut tratamente prescrise de doctor...si daca vedeam ca nu trece...mai faceam o data...si tot asa...lucru care e gresit... pt k erau medicamente puternice (nexium) .... Eu m-am simtit mai bine in privinta faptului ca nu mai aveam greturi si varsaturi in fiecare dimineatza cum obisnuiam,dar aveam acele arsuri => alea fiind doar din cauza k era iritat stomacul:) "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #138 2010-02-04 16:59:09
Re: Helicobacter PyloriSuper Yohanna!Ma bucur pentru tine ca nu mai ai bacteria!Pana acum ori nu am citit eu cu atentie sau nu ai specificat tu ca ai facut analiza dupa, si ca rezultatul este negativ.Oricum este foarte incurajator pentru noi! Offline Publicitateloading...
#139 2010-02-04 17:10:32
Re: Helicobacter Pyloristai linistita k nu am nici o pb daca discut despre experienta asta si daca din ce am patit eu ...sunt lucruri de invatat...cu-atat mai bine...k vor fi de folos unor persoane asa ca nu ezita sa ma intrebi oricand...orice "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #140 2010-02-04 18:44:15
Re: Helicobacter PyloriMersi mult Yohanna, chiar esti o draguta! Offline #141 2010-02-04 18:47:47
Re: Helicobacter PyloriNu stiu daca era mica valoarea avand in vedere gravitatea situatiei in care am fost... sper sa nu fie gretos ce zic...dar vomitam de cate 13 ori pe zi ... deci a fost o perioada in care am fost terminata si psihic si fizic "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #142 2010-02-04 20:48:23
Nu.nu mi-am refacut endoscopia...mi-a dat un medicament sa iau timp de o luna si sa imi fac antigenul din scaun sa vad daca mai am HP.Atat deocamdata. Ultima oara a fost editat de Melania_Mely (2010-02-04 21:09:12) Everything has its beauty, but not everyone sees it. Don't Let Someone Become a Priority in Your Life When Your Just an Option in Theirs http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/ … /event.png Offline #143 2010-02-05 16:30:31
Re: Helicobacter PyloriBuna scumpelor Everything has its beauty, but not everyone sees it. Don't Let Someone Become a Priority in Your Life When Your Just an Option in Theirs http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/ … /event.png Offline #144 2010-02-05 21:54:38
Am citit pe undeva ca rezultatul de la antigen poate sa fie fals negativ....sa fie oare adevarat? Everything has its beauty, but not everyone sees it. Don't Let Someone Become a Priority in Your Life When Your Just an Option in Theirs http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/ … /event.png Offline #145 2010-02-05 21:58:16
Re: Helicobacter Pylorieu ma bazez pe rezultat....endoscopie nu mai fac in vecii vecilor...AMIN ) "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #146 2010-02-06 12:11:41
Re: Helicobacter PyloriSuper Melania_mely, ma bucur enorm pentru tine! Ultima oara a fost editat de carmiv01 (2010-02-06 12:15:05) Offline #147 2010-02-06 16:13:53
Poate sa fie fals negativ, cel mai sigur test in cazul acesta este cu biopsie prin intermediul endoscopiei, dar antigenul din materiile fecale are totusi o sensibilitate bunicica. Offline #148 2010-02-06 21:32:15
Re: Helicobacter PyloriTestul antigenului la nivelul materiilor fecale: se recolteaza o mostra de materii fecale si se determina antigenul HP prin ELISA. Everything has its beauty, but not everyone sees it. Don't Let Someone Become a Priority in Your Life When Your Just an Option in Theirs http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/ … /event.png Offline #149 2010-02-19 21:23:39
Re: Helicobacter PyloriAcum 2 saptamani la rezultatul de la antigen scaun mi-a iesit nivelul 0,47 u.Sub 1 se considera negativ.Am vorbit cu laboranta si a spus ca nu mai este nevoie sa repet testul pentru ca sigur este negativ.Bucuria mea nu a tinut mult: la o sapt.rezultul fiului meu e fost 11,30.Stiam ca inca mai are helicobacter, pentru ca pediatra ne-a sfatuit sa nu-i dam inca tratament dar nu ma asteptam sa se tripleze! Offline #150 2010-02-19 21:41:02
Re: Helicobacter PyloriDraga mea...se poate sa ai dureri si fara HP...daca inca nu s-a vindecat gastrita.Oricum e veste f buna k e negativ rezultatul tau...si acum te poti ocupa cu "linistirea" stomacului "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #151 2010-02-19 23:09:54
Re: Helicobacter PyloriNu i-a dat inca tratament pentru ca-i prea mic.A spus sa mai asteptam pana la vara dar pana atunci sa-i urmarim nivelul.O sa-i mai fac un test intr-o saptamana si daca e tot in crestere atunci o sa-i dam probabil antibiotic. Offline #152 2010-02-20 09:16:42
Buna scumpa.Am citit aseara ce ai scris dar eram prea obosita sa mai scriu asa ca iata-ma. Everything has its beauty, but not everyone sees it. Don't Let Someone Become a Priority in Your Life When Your Just an Option in Theirs http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/ … /event.png Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|