homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Voi credeti in dumnezeu?-15

#267 2009-09-21 20:23:41

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

Re: voi credeti in dumnezeu?

extra a scris:

OneOnly a scris:

intrebam de tine ,nu de Ioan Botezatorul ...

In primul rand vreau sa-ti spun ca nu ma suparasem... dar apreciez faptul ca ti-ai editat postarea...
In al 2-lea rand, chiar sunt atat de grele raspunsurile mele? Ma gandeam ca poate ai sa pricepi raspunsul meu.
  Nu sunt nici preot, nici pastor, nici vre-un predicator, si nici macar nu am facut vreodata teologie! Dumnezeu poate sa faca din flacari de foc slujitori ai Lui. Ba chiar si din niste pietre... Totusi, El m-a ales pe mine, si mi-a facut cunoscut lucrurile viitoare. Calauzit de Duhul Sau cel Sfant, studiind Scriputurile in fiecare zi, si lucrand pentru El, Domnul m-a ajutat sa-L cunosc.

ok... va deci atunci cel putin din pc meu de vedere esti cel mai credincios om   huh . n-am mai auzit pe nimeni sa vb asa,nici macar preotii, cineva care a facut teologia sau pur si simplu este f evlavios( de obicei cei in varsta sunt mai evlaviosi,dar banuiesc k putem considera si alte categorii,desi sunt fff rar intalnite) !

anyway acest topic kiar nu e domeniul meu, am rasp doar pt k m-am vazut citata,deci nu cred k are sens sa dezvolt  tema discutata aici pt k nu sunt in masura.dar oricum asa k idee...extra mie mi se pare k vorbesti extreeem de ciudat ! huh

Ultima oara a fost editat de OneOnly (2009-09-21 20:29:20)

They can because they think they can.

#268 2009-09-21 21:03:39

extra
Banat
Inregistrat: 2009-06-11

M-ai facut sa zambesc OneOnly atunci cand ai spus ca vorbesc extrem de ciudat. smile In ce sens ai spus asta?
1-ca nu intelegi
2-ca vorbirea mea este mai greoaie dar totusi poate fi inteleasa
3-ca ceea ce spun este adevarat, chiar daca este mai greu de inteles.
La care din punctele acestea ma vezi ? smile Sau daca sunt altele...

Am editat; si nimeni nu spuna vreodata cuvintele acestea: acest topic kiar nu e domeniul meu.
Pentru ca intreaga viata, fiinta si miscare -si aici putem include indeosebi relatiile dintre oameni- -se invart in jurul lui Dumnezeu. Veti cunoaste lucruri de care niciodata nu ati auzit, si care nici nu v-ati fi gandit la ele!

Ultima oara a fost editat de extra (2009-09-21 21:14:07)

http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html

"...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17

#269 2009-09-21 21:29:13

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

extra...nu cred k ar fi indicat sa incepem noi 2 o discutie pe tema asta,pt k este evident k nu suntem pe aceeasi lungime de unda iar discutia nu ar ajunge nicaieri.ok,inteleg k esti crestin practicant si crezi cu o putere incredibila, e f bine daca tu crezi k asta este bine pt tine si te face sa te simti ok.
insa,cu tot respectul , posturile tale lungi continand citate din Biblie ma depasesc si nu as avea macar rabdare sa discut asa ceva,nici nush dak astfel de cuvinte isi au locul pe un forum de gen..cred k esti printre ff putinii care cred cu atata ardoare in Dumnezeu si crestinism.nu am absolut nimic impotriva,e f bine,dar nu vreau sa dezbat acest subiect,si zic k "nu e domeniul meu" pt k eu nu prea am nici o legatura cu religia,cam din nici un pc de vedere...
oricum sunt offtopic,deci cred k "discutia "  si comentariile mele asupra acestui subiect ar trebui sa se incheie aici. smile

Ultima oara a fost editat de OneOnly (2009-09-21 21:31:39)

They can because they think they can.

#270 2009-09-22 09:17:02

ciresica_oky_doky
Full member
Inregistrat: 2007-06-20

extra a scris:

ciresica_oky_doky, cum iti explici:
- cuvintele lui Iov "Ce! primim de la Dumnezeu binele, şi să nu primim şi răul?" (Iov2:10)

- "?n noaptea aceea, a ieşit ?ngerul Domnului, şi a ucis ?n tabăra Asirienilor o sută optzeci şi cinci de mii de oameni. Şi c?nd s-au sculat dimineaţa, iată că toţi erau nişte trupuri moarte.(2Imparati 19:35)

- "Domnul a trimis ciuma ?n Israel, şi au căzut şaptezeci de mii de oameni din Israel.
Dumnezeu a trimis un ?nger la Ierusalim, ca să-l nimicească; şi, pe c?nd ?l nimicea, Domnul S-a uitat, şi I-a părut rău de răul acesta; şi a zis ?ngerului care nimicea: "Destul! Acum, trage-ţi m?na ?napoi!" ?ngerul Domnului stătea l?ngă aria lui Ornan, Iebusitul.
David a ridicat ochii, şi a văzut pe ?ngerul Domnului st?nd ?ntre păm?nt şi cer, şi ţin?nd ?n m?nă sabia scoasă şi ?ntoarsă ?mpotriva Ierusalimului. Atunci David şi bătr?nii, ?nveliţi cu saci, au căzut cu faţa la păm?nt."(1Cronici 14:16)
Cred ca aceste versete nu mai au nevoie de nici o explicatie. Totusi, vedem dar ca lui Dumnezeu I-a parut rau de ceea ce facuse; dar nu parere in sensul ca nu S-a gandit mai bine dinainte. Aici este vorba de faptul ca nu avusese de ales, si ca trebuia sa faca lucrul acela chiar daca suferea.
La fel s-a intamplat si la moartea Domnului Iisus; oare isi poate imagina cineva cat a suferit Tatal, atunci cand L-a vazut pe Fiul Sau, pe Singurul Sau Fiu mort pe cruce? Poate cineva sa isi imagineze suferinta Sa? Ganditi-va o clipa la lucrul acesta. Ganditi-va o clipa la cat de mult sufera Dumnezeu pentru fiecare fiinta creata de El, care stie ca nu va mai putea fi mantuit! Ganditi-va o clipa la cat de mult va suferi Dumnezeu atunci cand cei nemantuiti vor pieri pentru totdeauna... Eu unul, nici nu mai am cuvinte -nici nu mai stiu ce sa mai spun...

eu cred ca de la Dumneazeu primim ocrotirea si calea cea drepata si am primit deasemenea si liberul arbitru....totodata Dumnezeu e rabdator cu oamenii si ii asteapta sa aleaga mantuirea...nu mai suntem in epoca aia in care Dumnezeu era razbunator(ma rog e mult spus dar nu gasesc un cuvant mai bun acuma) incat sa trimita nimiceasca lumea...cu ciuma...e discutabil pt ca unii oamneni mor de ciuma si altii nu..in europa ciuma a distrus 2/3 populatie cealata 1/3 populatie supravietuind pt ca aveau genele  rezistente la microb(s-a dovedit stiintific).
Criza nu a trimis-o Dumnezeu, ci ne-am facut-o noi singuri cu mana noastra(in ce fel am explicat mai sus)...daca erau toti buni si de treaba si cinstiti etc criza nu aparea, cu alte cuvinte, daca toti alegeau sa fie oameni ok nu se ajungea si aici...dar iata ca nu toti au ales..de ce nu se stie(nu are aface ca ia ispitit satana si ei s-au lasat sau pur si simplu asa au creut ei de cuviita)..si suntem unde suntem..
De ce lasa Dumnezeu sa se intample ciriza? pt ca El ne-a oferit instumentele manturii si ne-a spus si cun sa le folosim..ne este si alaturi sa ne mai explice..sa ne ajute sa ne facem temele..trebuie doar savrem!dar nu  ne  baga mantuirea pe gat cu forta! nu trebuie puse pe seama lui Dumnezeu toate cele...altefel am fi decat marionete sau ceva

Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"-  hjarta    hjarta     hjarta    hjarta    hjarta

#271 2009-09-22 15:18:24

extra
Banat

ciresica_oky_doky a scris:

am primit deasemenea si liberul arbitru....totodata Dumnezeu e rabdator cu oamenii si ii asteapta sa aleaga mantuirea...nu mai suntem in epoca aia in care Dumnezeu era razbunator(ma rog e mult spus dar nu gasesc un cuvant mai bun acuma) incat sa trimita nimiceasca lumea

Este adevarat ca avem liberul arbitru, dar asta nu inseamna ca trebuie sa si facem chiar tot ceea ce vrem noi. Toate lucrurile au o limita. Daca omul nu cunoaste acesta limita si o depaseste, atunci omul se face singur vinovat de incalcarea ei; pentru ca Dumnezeu ne-a facut cunoscut ceea ce avem voie sa facem si ce sa nu facem. Altfel, suportam consecintele; consecinte, care de astfel, si acestea ni s-au facut cunoscute.

In ce priveste istoria biblica, aceasta este cu mult mai mare; si asa cum spune apostolul Ioan, "daca s-ar fi scris cu de-amanuntul, cred ca nici chiar in lumea aceasta n-ar fi putut incapea cartile care s-ar fi scris."(Ioan21:25)
Totusi, in ceea ce ni s-a lasat scris, putem sa cunoastem caracterul lui Dumnezeu si felul in care El judeca lucrurile. Si daca vom ajunge sa-L cunoastem pe Dumnezeu, ne este de ajuns; caci atunci vom ajunge sa si cunoastem toate lucrurile.
Avem Cuvantul scris al lui Dumnezeu; si noi, cei de astazi avem privilegiul sa ne bucuram de libertatea religioasa, si nimeni sa nu poata spuna "Nu am stiut."

"nu mai suntem in epoca aia in care Dumnezeu era razbunator"= Inteleg ce vrei sa spui aici; iar ca raspuns, da-mi voie sa-ti spun ca Dumnezeu nu se schimba niciodata. Noi oamenii ne schimbam in functie de imprejurari si reactionam ca atare, dar si in functie de dispozitia noastra. La Dumnezeu nu este asa.
"Eu sunt Domnul, Eu nu Ma schimb"(Maleahi3:6) sau
"Iisus Hristos este acelaşi ieri şi azi şi ?n veci!"(Evrei 13:8)
Deci Acel Dumnezeu Atotputernic care a lovit Egiptul antic cu 10 urgii, tot El va fi si acela care, la sfarsitul timpului va lovi intregul pamant cu 7 urgii. Nu a fost avertizat Faraon? Ba da. Nu au fost avertizati toti oamenii din timpul lui Noe ca lumea va fi nimicita printr-un potop? Vedem dar ca din tot pamantul doar Noe si familia lui a crezut. Nu sunt oamenii avertizati astazi ca pamantul va fi distrus iarasi, dar prin foc? Ba da. Dar cine crede?
  Si daca asa sta scris, atunci cu siguranta asa se va intampla -fie ca vom crede sau nu. Nu, nu toata lumea va fi afectata; atunci se va vedea deslusit diferenta dintre... "cei neprihaniti si cei pacatosi".
In ce priveste profetia aceasta, Dumnezeu nu are de ales -si va implini lucrurile exact asa cum a prezis; numai omul poate sa aleaga. Noi putem sa scapam de aceste urgii -si Dumnezeu ne-a oferit posibilitatea aceasta; sau putem alege sa ne vedem fiecare de viata lui, fara sa tinem cont de lucrurile care se vor intampla.

"...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17

Publicitate

loading...

#272 2009-10-06 17:12:27

extra
Banat

Am considerat ca este necesar sa continui topicul "Viata sexuala in relatiile de durata" ( http://forum.anticonceptionale.ro/viewt … 8#p1271138 )aici. Imi place ca aici nu sunt offtopic wink tongue
  Si nu fac asta nici ca sa imi etalez cunostintele inaintea voastra, si nici sa va acuz in vre-un fel anume; ci consider ca asa este bine.
Ati cunoscut principiile Bibliei in mai multe situatii (topicuri). Dar ele nu s-au terminat. In cele mai multe cazuri, multe dintre voi nu stiti cum se raporteaza Sfanta Sciptura. Si la fel cum a zis si katami: "ce zici tu... suna f bine in teorie...", cuvintele Scripturii suna foarte bine; dar cum "lutul nu se poate uni cu fierul" (Daniel2.43), tot asa parca nici omul nu vrea ca sa isi insuseasca invataturile Bibliei in viata lui.

Cat despre insistenta... -haideti sa va spun cum stau lucrurile. Atunci cand ajungi sa cunosti lucruri pe care ceilalti nu le cunosc, nu le poti tine ascunse oricat de mult ai dori sa faci asta. Sa spunem ca un savant ar descoperi un vaccin/tratament impotriva cancerului. Si cand toata familia lui ar fi atinsa de acesta boala, ar putea el sa "taca din gura"? Ar putea sa tina ascuns lucrul acesta? Nu l-ar da el pe gratis si celorlalti? Dar iata ca oamenii sunt atinsi de o mai mare boala decat cancerul. Caci boala de care vorbesc nu atinge doar trupul, ci si sufletul. Si cine poate vindeca sufletul decat Dumnezeu? Si daca mie mi-au fost descoperite cuvintele vietii vesnice, cum as putea sa nu le fac cunoscute tuturor acelora la care sunt trimis? Iata dar, ca inaintea lui Dumnezeu nu conteaza atat de mult trupul, cat conteaza sufletul omului. Nu conteaza nici etatea varstei si nici greutatile acesteia, cat conteaza sanatatea spirituala/morala a omului. Si acesta nu se capata doar printr-o forma de evalvie sau piosenie exterioara pe care ar manifesta-o tanarul sau indeosebi femeile cele mai in varsta; ci printr-o relatie personala, si o credinta adevarata, vie cu Dumnezeu. "Daca ochiul vostru este bun, tot trupul este plin de lumina" spunea Mantuitorul.

joanna_m20 a scris:

Lasa-ne sa ne lovim cu capul de pragul de sus singure....si poate la 70 de ani vom gandi la fel ca tine cine stie. Niciodata nu e prea tarziu sa te caiesti...nu a spus Dumnezeu asta?

Dumnezeu nu spune sa nu fim fericiti; numai ca omul cauta fericirea in cu totul alta parte decat trebuie. Nu uitati ca exista un razboi, iar noi, fie ca vrem sau nu, suntem pe terenul de lupta. Si nimeni nu poate sa lupte in ambele tabere deodata.
"Bucura-te, tinere, ?n tineretea ta, fii cu inima vesela cat esti tanar, umbla pe caile alese de inima ta si placute ochilor tai; dar sa stii ca pentru toate acestea te va chema Dumnezeu la judecata.
............
Dar adu-ti aminte de Facatorul tau ?n zilele tineretii tale, pana nu vin zilele cele rele si pana nu se apropie anii, cand vei zice: "Nu gasesc nici o placere ?n ei"...
Asadar, exista si posibilitatea de a fi 'prea tarziu'. Si oricum, la batraneta -cei care vom ajunge- capacitatile intelectuale si morale vor scadea; de aceea este bine ca sa ne deprindem cat suntem tineri sa incepem a merge pe cararea vietii... "Invata pe copil calea pe care trebuie s-o urmeze, si cand va imbatrani, nu se va abate de la ea." Iar versetul acesta credeti ca se rezuma la a-l duce pe copil de mic la biserica? Va inselati; caci el este mult mai vast.
Invata-l pe copil sa scrie si sa citeasca; cum/cat trebuie sa manance; cum trebuie sa se imbrace; invata-l cum/cat/unde/... trebuie sa vorbeasca; invata-l sa nu fure, sa nu minta, etc... Toate acestea, din fire sunt copii invatati sa le faca. Dar ca sa-l iubeasca pe Dumnezeu, asa cum cere El, putini copii sunt invatati in felul acesta. Nici macar ca sa ierte nu mai sunt copiii invatati; si cand ajung la maturitate, nici nu stiu ca sa ierte tocmai pentru ca nu au fost deprinsi ca sa faca asta. E suficient ca in copil sa fie semanata dragostea pentru Dumnezeu; caci toate celelalte lucruri (iubirea, iertarea, ascultarea, rabdarea, etc..) vor veni de la sine. Un temperament calm, plin de pace si de bunatate va avea tanarul, ca roada in ascultarea si dragostea sa fata de Dumnezeu. Tanarul astfel crescut, nu va zice mai tarziu -asa cum multi o spun- ca Legea lui Dumnezeu nu te lasa sa faci cutare sau cutare lucru.
De aceea este important, ca voi -cele care sunteti deja sau veti fi- mame, sa invatati cum trebuie sa-i cresteti pe cei mici. Nici tatal nu poate sa-si educe copilul cat poate sa-l educe o mama; influenta ei pentru copil este cu mult mai mare decat a tatalui. De aceea voi ca femei, aveti atat ca privilegiu, dar si ca raspundere, educatia pe care o va primi copilul.

Ma opresc aici. Si daca exista opinii, idei, ganduri, si orice altceva, va voi raspunde cu placere. Nu trebuie sa-mi vorbiti neaparat numai mie; puteti sa discutati si intre voi...

Ultima oara a fost editat de extra (2009-10-06 20:10:20)

#273 2009-10-06 18:12:38

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

extra a scris:

Cat despre insistenta... -haideti sa va spun cum stau lucrurile. Atunci cand ajungi sa cunosti lucruri pe care ceilalti nu le cunosc, nu le poti tine ascunse oricat de mult ai dori sa faci asta. Sa spunem ca un savant ar descoperi un vaccin/tratament impotriva cancerului. Si cand toata familia lui ar fi atinsa de acesta boala, ar putea el sa "taca din gura"? Ar putea sa tina ascuns lucrul acesta? Nu l-ar da el pe gratis si celorlalti?

Deja ai impartasit destule celorlalti, cine a prins, a prins, cine nu, nu mai prinde de acum. In momentul asta nu faci decat sa calci oamenii pe nervi.

Si in caz ca te intereseaza si aici esti offtopic. Intrebarea e Crezi in Dumnezeu? Intrebare la care deja ai raspuns in repetate randuri, la nenumarate topicuri.

Pana nu descoperi vaccinul pentru cancer iti recomand sa iti tii posturile scurte si laice.

Ultima oara a fost editat de PillBlast (2009-10-06 18:13:51)

#274 2009-10-06 18:23:52

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

wow  offfff rotfl

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#275 2009-10-06 18:55:32

extra
Banat

Well.. PillBlast, ai tu puterea sa porti pacatele tuturor? Atunci de ce vorbesti in numele celorlalti? Sau crezi oare ca eu nu-ti cunosc off-ul? Nu stii ca as putea sa deschid un alt topic? Dar nu asa trebuie facut. Sau daca un membru al familiei l-ar accepta pe Dumnezeu in viata si inima lui, iar toti ceilalti se opun -ce trebuie sa faca acesta? Sa asculte de ei sau de Dumnezeu? In ce priveste mantuirea, nimeni sa nu vorbeasca in dreptul altuia; caci aceasta este strict personala si individuala. Si acum spune tu daca eu vorbesc lucruri neadevarate.

Dar iata ca dreptatea si judecata se vor arata in curand. Va adun dar pe toti membrii acestui forum. Deschideti un topic in care sa se stranga vot-uri pro sau contra mea(Un moderator sa faca asta; iar vot-urile sa nu mai poata fi sterse, si nici sa se poata vota de doua ori). Si timp de maxim 30 de zile va veti decide daca sa fiu exclus(banat) sau nu. Si Dumnezeu sa aleaga prin voi daca voi mai ramane sau nu aici.

#276 2009-10-06 18:58:24

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Asta nu se cheama trufie ? Cine te crezi de-ti imaginezi ca ti se va da atata atentie ? Stai linistit, ca nu voteaza nimeni si Dumnezeu o avea altele mai bune de facut decat sa-ti valideze tie prezenta pe un forum de probleme ginecologice... nu-ti dai seama ca esti ridicol ?

Ultima oara a fost editat de heimdall (2009-10-06 18:58:40)

#277 2009-10-06 19:00:43

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

de acord cu heimdall...
nu cred ca locul tau este totusi aici...

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#278 2009-10-06 19:12:24

extra
Banat

De ce spui asta heimdall? Este chiar atat de greu de dat afara un "intrus"? James a fost banat atat de usor(ca sa zic asa -nu ma refer la motive); eu de ce as fi banat mai greu?
Si spun asta pentru ca multe dintre voi sunt contra. Oricum, numai un moderator poate sa decida asta. Parerea voastra deja o cunosc. Cat despre ridiculozitatea de care sunt atentionat... voi spuneti ca sunt ridicol chiar si atunci cand va indemn sa cititi Biblia. Nu credeti ca parerile voastre sunt gresite?

wild_wind a scris:

de acord cu heimdall...
nu cred ca locul tau este totusi aici...

Tocmai pentru ca se spune asta am decis cele de mai sus...

Ultima oara a fost editat de extra (2009-10-06 19:12:55)

#279 2009-10-06 19:22:46

lala20
Hero member
Inregistrat: 2009-03-07

Ştii Extra, ne-ai ?ndemnat o dată, de 2 ori... şi sunt sigură că cine va dori să te asculte o va face şi dacă citeşte o singură dată ?ndemnurile tale. Nu e nevoie să repeţi obsesiv aceleaşi chestii la toate topicurile, indiferent că e vorba de sex, relaţii sau orice altceva smile.

The wise man said just find your place
In the eye of the storm
Seek the roses along the way
Just beware of the thorns.

#280 2009-10-06 19:35:23

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

aoleu extra...sincer cred ca uneori te si poti abtine.Unele fete nu sunt de acord cu tine..iar tu nu te poti abtine pana nu le contrazici.
Eu cred in Dumnezeu da nu inseamna ca trebuie sa ma iau la cearta cu toti cei care nu cred.Pe unii chiar nu ii intereseaza argumentele
si tit Dumnezeu ne-a lasat libertatea de a crede sau a nu crede, de a face sau a nu face
Toti am inteles ce tu crezi,ca ai argumente bune dar tu nu ai puterea de a-l obliga pe X sa creada
cat despre faza cu voturile,fara suparare da una din marile prostii pe care le-am auzit pe forum
aici nu e vorba de ce vrea Dumnezeu...ptr ca multe fete te ignora,probabil s-au plictisit sa citeasca posturi interminabile sau din alte motive

#281 2009-10-06 19:54:27

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

eu cred ca problema ta nu se rezolva cu un ban, fara suparare!
chiar nu poti intelege cand ti se spune de 3 ori ca esti beat? (presupun ca stii expresia, ca sa n-o iei ad-literam)

#282 2009-10-06 20:00:56

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

eu cred in Dumnezeu si cine nu crede e pb lui ... dar u extra cascat cascat cand n-o sa am somn, zau ca o sa-ti citesc postrurile ca sa pot adormi cascat cascat

#283 2009-10-06 20:03:00

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

cred in dumnezeu si cred ca El este aproape de noi.nu trebuie sa vezi ca sa crezi...nu trebuie sa arati ca esti religios...credinta e in sufletul nostru

#284 2009-10-06 20:21:09

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

extra a scris:

Well.. PillBlast, ai tu puterea sa porti pacatele tuturor? Atunci de ce vorbesti in numele celorlalti?

rotfl2 rotfl2

Posturile celorlalte fete de mai sus imi usureaza treaba, nici nu trebuie sa raspund la ce ai spus tu  smoke2

#285 2009-10-07 09:12:48

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

extra, te-ai gandit vreodata ca daca Dumnezeu ar vrea sa ne aduca pe noi, pacatosii de pe forum, pe calea cea buna, ne-ar da o revelatie asemeni celei pe care spui ca ai avut-o tu? adica asa cum pe tine te-a luminat sa vezi adevarul de care tot vorbesti, o poate face direct si cu noi, nu neaparat printr-un trimis special, cum te inchipui tu.
parerea mea e ca asta e o mare greseala pe care o fac cei pe care eu ii numesc "pocaiti": au impresia ca odata inscrisi intr-o grupare religioasa devin peste noapte "trimisii lui D-zeu, cei alesi sa faca dreptate si oranduire pe Pamant". din punctul meu de vd asta e o trufie, pt ca a te considera ales de D-zeu implica automat ca esti superior "pacatosilor" din jurul tau. ori mandria nu e agreata de D-zeu, deci iata ca macar din punctul asta de vd nu faci voia Lui.

legat de vot, eu nu tin sa fii banat pt ca pana acum nu stiu sa fi incalcat regulile forumului si n-ar fi cinstit sa iti iei ban pe baza unor voturi. tin doar sa iti arat ca poate te inseli cand crezi ca ai datoria de a ne aduce pe noi pe calea cea buna si toate acele posturi de indoctrinare nu isi au rostul, din moment ce lumea nu tine cont de ele. ca un sfat prietenesc (care ti s-a mai tot dat): incearca sa fii si tu mai laic, sa nu aduci Biblia in orice discutie (chiar daca D-zeu e in toate) si sa porti discutii mai umane si adecvate pt un astfel de forum.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.