homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :D-38

#704 2009-02-12 09:22:52

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :D

myku - eu degeaba vorbesc cu el si degeaba vorbesc si cu ea, ca nu intelege... De cand sta acasa si nu are ce face tot timpul isi baga nasul - ba face rezervare la restaurant, ba vorbeste cu nush ce preoti, ba le zice la toate rubedeniile ca noi avem nunta, si asta ma deranjeaza.

Normal si frumos ar fi fost sa-l sune macar pe fi-su si sa-l intrebe ce parere are, nu sa ne sune cand deja a vorbit neutral

bela - Saptamana viitoare trebuie sa le comand...

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#705 2009-02-12 09:27:20

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

blueeyes a scris:

Fetele care aveti nunta anul asta sau anul viitor - cum va descurcati cu soacra? Asta a mea ne suna azi sa ne spuna ca a vorbit cu nush ce preot sa ne oficieze cununia religioasa, si desigur nu a rugat-o nimeni neutral

Imi vine sa anulez TOT si sa-mi bag picioarele!!!

cucnosc acest sentiment , asa se intampla si la mine , eu incerc sa fiu totusi diplomata , dar si pe mine ma streseaza cu faze d-astea de genu : hai ce mai stati ca acum vine nunta , voi nu faceti nimic si daca ceva nu iese bine socru mare e de vina  sm
am zis totusi sa nu ma cert cu ea ...dar si rabdarea mea are o limita
are si ea idei cam la fel cu ale soacrei tale

#706 2009-02-12 09:29:31

blueeyes
Platinum member

Exaaaact asa face si a mea: "Pai eu am zis la asa muuulta lume ca aveti nunta si pe voi va doare in cur de pregatiri". Sau "La nunta asta o sa vina toti la care am fost eu la nunta, ca doar de-aia m-am dus". Ciuciu! E nunta mea si eu o vreau mica. Sau deloc punish

patfierbinte      sjuk     

#707 2009-02-12 09:34:51

tttttt
Hero member

e greu , stiu , mai ales ca eu sunt incapatanata , sunt taur , si daca imi intra ceva in cap ....pai asa trebuie sa fie ,
eu am incercat sa o inteleg , in sensul ca ma gandesc ca nu ne vreau raul , ca doar e fi-su , dar prea vrea sa le faca pe toate  bang , si tot timpu trebuie sa comenteze , rochia care am ales-o nu ii place, a fost acolo cu mine sa o aleg , cu toate ca nu vroiam initial , si bineinteles ca in parerea ei : nu e cine sti ce
e ....ce sa iti zic , asta e , si asta imi place
legat de faza cu invitatii  , ma gandesc ca poate o vrea sa aveti dar mai mare , sa va ajute , mai da-i o sansa , daca crezi ca merita
daca nu ..... ko

Ultima oara a fost editat de tttttt (2009-02-12 09:37:00)

#708 2009-02-12 09:39:05

blueeyes
Platinum member

Ghici ce - si eu sunt taur lol

Si mi-am ales singura cu iubi rochia, invitatiile, restaurantul, data nuntii, deci tot tot tot, nu o implic deloc - asa ca se baga ea in ce apuca punish . E nunta mea, nu vreau sa ma apuce depresia cand ma gandesc la ea, vreau sa fiu fericita smile

patfierbinte      sjuk     

Publicitate

loading...

#709 2009-02-12 09:42:37

tttttt
Hero member

applause bravo , imi place cum gandesti
eu cred ca deja am bagat-o in seama prea mult , norocul meu este ca al meu nu ii canta in struna , si o cam repede cand se baga , ca daca ii mai dadea si el dreptate si daca ii lua apararea , pai ii lasam sa se casatoreasca intre ei
ce coincidenta , esti taur , avem nunta in acelasi an , misto
ps: de cand am vazut buchetu ala cu lacramioare , numa la asta ma gandesc , doar ca eu as vrea si cu niste cale intre , dar toata lumea are o impresie negativa legat de cale , ca cica aduc moartea ,
mie imi plac f muuulllttt

Ultima oara a fost editat de tttttt (2009-02-12 09:43:31)

#710 2009-02-12 09:52:42

blueeyes
Platinum member

E bine sa stii ca mai ai "surori de suferinta"  puss  norocul meu e ca am soacra la 200 de km  chicot
Mie imi place buchetul asa cum l-am vazut, insa nu m-ar deranja daca ar avea si alte flori printre lacramioare. Important e sa aiba lacramioare big_smile

La verighete ne-am ales astea 2 modele:

http://www.coriolan.ro/image.php?object_type=detailed&image_id=663

sau

http://www.coriolan.ro/image.php?object_type=detailed&image_id=31

patfierbinte      sjuk     

#711 2009-02-12 09:53:41

wra_blu
Banat
Inregistrat: 2008-08-31

foarte frumoase sunt blue...

#712 2009-02-12 10:09:24

tttttt
Hero member

super frumoase ? unde le-ai vazut? ca si eu caut dar am gasit numai scumpe , tot ce imiplacea era f scump ,
soacra mea dinpacate e in acelasi oras cu noi , si in fiecare zi de suna , si mai are si pretentia sa trecem pe la ea , cand are ea chef , si noi nu aveam , si apoi se mai si supara
dar ... nu vreau sa imi stric si ziua asta
deci , super verighete , asa vreau si eu din aur alb , dar nu se vede bine fara sa fie si un pic de aur galben

#713 2009-02-12 10:11:33

blueeyes
Platinum member

Eu le-am gasit pe coriolan.ro, dar nu vreau sa le iau de acolo, costa suuuper mult neutral
O sa cautam modele asemanatoare la noi prin oras...

patfierbinte      sjuk     

#714 2009-02-12 10:16:05

tttttt
Hero member

da .. pai asa am vazut si eu la romexpo , dar erau cu diamant , si nu ....nu imi pot permite , pe romaneste , ca de placut imi placeau

#715 2009-02-12 11:48:59

blueeyes
Platinum member

In nici un caz nu vreau cu diamant - nu-mi permit sa dau 50 de milioane pe verighete, chiar daca le vom purta toata viata... Ne luam si noi cu zirconiu si gata big_smile

patfierbinte      sjuk     

#716 2009-02-12 12:08:24

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

eram sigura k de pe coriolan le-ai luat... alea imi plac si mie rotfl si mai imi plac ale lui pitzi..

Sa nu te astepti sa te salut!

#717 2009-02-12 12:08:51

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

cand citesc cum se baga soacra in planificare mi se face parul maciuca grater.asa e si soacramea.se baga in orice si daca nu o aprobi cu orice chicita, se supara 2 saptamani.
deci mi-e ff frica de momentul in care ma voi pregati sa fiu mireasa grater
*me supy*

#718 2009-02-12 12:09:55

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

sunt ft dragute verighetele
blueeyes m'a bufnit rasul cand am citit despre socrela ta big_smile asa e prietena mea cu viitoarea soacra, pt k ink n'au facut cunostinta lol i'a spus fi'su k prietena lui are probl la san si nush mai ce.. ea fara sa spuna nimic i'a facut programare la doctorul ei lol asta cand a auzit a facut cu capu lol cik nu vrea sa faca cunostinta cu ea pe holurile spitalurilor rotfl si nici sa se bage in treburile fara sa intrebe neutral

#719 2009-02-12 12:13:49

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

annabel, tu trebuie sa incepi sa exersezi de acum sa-i spui NU soacrei... daca nu cumva o fi prea tarziu

#720 2009-02-12 12:40:49

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

heimdall doar ma stii si ai mai citit.eu spun la toata lumea in fata cand cineva nu are dreptate sau in trecut a zis ceva si acum pretinde altceva.dar de vreo 2 ori s-a supi pe mine.
faza in selgros acu o luna si ceva.am mers cu totii dupa biserica, ca sa faca cumparaturi(mancare si cizme pt ea).eu si iuby ne-am cumparat niste dvd-uri, iaurt pt mine si am luat niste sosete pt iuby.ei ce face soacramea?ma intreaba daca imi plac niste sosete(pt mine)eu ii zic ca sunt dragute dar nu vreau sa imi cumpar ca eu am sosete, fata de iuby.ma intreaba daca sunt sigura, ii zic ca da, nu am nevoie, multumesc si ea ce face?le pune in carucior.am zis..bai poate le-a luat pt ea
ajunsi acasa, am pus intr-o sacosa separata cumparaturile noastre si separat ale lor+sosetele.si logic ca "vai dar pt tine le-am luat".pff
deci orice ii zici ca nu, ea tot o ia ca da grater

#721 2009-02-12 12:49:22

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

de-astea mai fac si ai mei, eu le iau, zic multumesc si gata, ca apoi ei se bosumfla si-mi strica si mie ziua
dar la chestii gen "veniti la mine acum ca asa am eu chef", zis clar : nu, pentru ca am treaba etc
se supara si-i trece
important e sa nu te mai afecteze pe tine scenele pe care le face

#722 2009-02-12 12:53:09

blueeyes
Platinum member

Exact... daca le iei in serios iti faci inima rea sad

patfierbinte      sjuk     

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.