homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :D-39

#723 2009-02-12 15:35:40

blue_ellf
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-03

Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :D

mey fetelor soacrele vor sa va ajute...nu le intelegeti gresit. mie de ex daca m-ar intreba de niste sosetele si mi le-ar cumpara i-as multumii chiar daca as zice k am soseste si nushu ce. blue explica=-i femeii calm sa inteleaga si sa nu o ia in nume de rau, daca are ceva in gand sa vina as va consulte si pe voi.

13.04.2011  deja mamica de Natalia Ana-Maria
relax,take it easy smile
Cel mai important lucru pe care un tată îl poate face pentru copiii lui este să o iubească pe mama acestora.
http://lmtf.lilypie.com/kA8zp2.png

#724 2009-02-12 15:45:11

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Stie deja, am vorbit despre asta... Dar degeaba din cate vad  hmm

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#725 2009-02-12 16:05:38

nikko20
Full member
Inregistrat: 2009-01-03

offf apropo de soacre a mea a inceput de acum 2 ani sa ne zica de nunta, al meu nu e din acelasi oras cu mine si cica ai lui ca nunta o vom face la el, la biserica aia , unde o sa stam si toate cele ufff  se lauda la lume ca face nunta....ce m-am certat atunci cu ea, de atunci nu o mai am la inima si acum tot incearca sa se dea pe langa mine da ciuciu si cica ne intreaba cand avem de gand....o sa o anunt asa cu vreo cateva luni inainte....

"o lume in care ne iubim,tu ma ai,ma vrei,iar eu te privesc si nu-mi ajunge,te tin si nu ma satur,te am.....si...te mai vreau!!!!"

#726 2009-02-12 16:10:51

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

smile) vai ce tare va fi la noi probabil
eu sunt ortodoxa si el catolic.tare curioasa sunt daca facem 1 sau 2 cununii smile)
si noua ne-a zis anul trecut ca merg la o nunta la tara la niste oameni pe care nu ii cunoaste smile).si la intrebarea mea de ce mai merg la nunta daca nu vor, nu au bani si nici nu cunoaste pe nimeni, cik"ca sa vina si ei la voi" smile) doamne cat am ras.i-am zis ca daca asta a facut o viata intreaga, inseamna ca a cheltuit banii degeaba ca eu nu am de gand sa invit toti mosnegii si babele pe care nu le cunosc nici eu nici iuby smile)
frate.nu mai suntem in secolul nush cat
plus ca degeaba mergi tu la nush cine la nunta, ca rar iti vine si ala la tine la nunta smile)

#727 2009-02-12 16:17:31

nikko20
Full member
Inregistrat: 2009-01-03

vai chestia cu" sa vina si ei la voi" ma dispera si tot asa cum zici tu si ai lui se plang de bani ca tre sa-si renoveze casa si nu au bani si ei de vreo 2 ani merg in fiecare sambata la nunti tot asa la necunoscuti.
Noi cand am vazut ce le poate capu si ce gandesc parca ne-am si luat gandul de la nunta si al meu le-a explicat ca nunta ne-o facem cum vrem noi, la fel stam unde vrem iar copii o sa ni crestem noi cum credem ca-i bine, nu cum crede ea ca ii trimit cate o luna la ea:))) rotfl rotfl

"o lume in care ne iubim,tu ma ai,ma vrei,iar eu te privesc si nu-mi ajunge,te tin si nu ma satur,te am.....si...te mai vreau!!!!"

Publicitate

loading...

#728 2009-02-12 16:23:08

Raluk_
Hero member
Inregistrat: 2008-03-26

annabel a scris:

eu sunt ortodoxa si el catolic.tare curioasa sunt daca facem 1 sau 2 cununii smile)
si noua ne-a zis anul trecut ca merg la o nunta la tara la niste oameni pe care nu ii cunoaste smile).si la intrebarea mea de ce mai merg la nunta daca nu vor, nu au bani si nici nu cunoaste pe nimeni, cik"ca sa vina si ei la voi" smile) doamne cat am ras.i-am zis ca daca asta a facut o viata intreaga, inseamna ca a cheltuit banii degeaba ca eu nu am de gand sa invit toti mosnegii si babele pe care nu le cunosc nici eu nici iuby smile)
plus ca degeaba mergi tu la nush cine la nunta, ca rar iti vine si ala la tine la nunta smile)

1 sau 2 cununii???  lol  scuza`ma dar la faza asta chiar m-a bufnit rasul si iti spun si de ce.
si la noi aceeasi pov:eu catolica el ortodox.vb cu parintii k vrem sa facem nunta,stabilim tot in afara de biserica unde era partea cea mai "grea"...tata saracu` s-a gandit si la asta,dar noi dadeam sus si tare k facem mixta,adik 2 cununii.preotii zic cam asa: 1 cununie si buna.la prima biserica la care mergi cununia aia ii valabila,cum e si la botez(nu te poti boteza de 2 ori in viata).la un mom dat vine intrebarea: daca aveti 2 copii ce faceti?unul il botezati la catolici si unul la ortodocsi?knd or sa creasca mari sa fie certuri si discutii in familie?ganditi-va f bine
!!! de aici au venit semnele de intrebare si am decis sa facem cununia ortodocsa,dar asta nu inseamna ca si eu sunt ortodocsa,a nu se confunda k este o diferenta mare...asa ca 2 cununii...hai sa fim seriosi

Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate

#729 2009-02-12 16:24:05

annabel
Diamond member

ideea e ca sotii trebuie sa hotarasca ce si cum sa faca la nunta.desigur ca au nevoie de ajutor dar asta nu inseamna ca daca soacra mica zice:"eu vreau biserica x cu preotul ala care m-a cununat pe mine si aduc vreo 20 perechi de rude si 20 de prieteni de familie", soacra mare zice"eu vreau la biserica y cu preotul care.. si aduc nush cate perechi "apoi faci o nunta de 300 de oameni
de exemplu, acu cativa ani am fost la nunta unei tipe cu 4 ani mai mare.a fost f frumos(sala, rochia, aranjamentele, mancarurile..)dar stiti ce nu mi-a placut?dintr-o sala ff mare, a avut doar 2 mese de tineri.adik 10 cupluri.restul numai mosnegi si babe
bine inteleg, iti inviti matusile si unchii, dar nu si sora maritza cu tanti marghioala ca deh, sunt vecinele lu bunica si ca m-au barfit si batut cand eram mica smile)
parintii si nasii trebuie sa ii ajute pe miri cu idei.dar nu cu"buna seara.am uitat sa zic ca am vorbit de restaurant si de biserica, asa ca nu mai cautati si voi"

#730 2009-02-12 16:26:44

annabel
Diamond member

am inteles raluk.asa mi se pare normal, una si buna.dar cred ca am auzit de oameni care au facut 2 desi ar fi tare funny si tare obositor
nu am inteles la faza cu un copil ortodox s-ar certa cu celalalt copil catolic cand vor creste mari.si cum ati ales sau pe ce motiv ati ales sa faceti cununie ortodoxa si nu catolica?

#731 2009-02-12 16:45:56

Raluk_
Hero member
Inregistrat: 2008-03-26

annabel a scris:

am inteles raluk.asa mi se pare normal, una si buna.dar cred ca am auzit de oameni care au facut 2 desi ar fi tare funny si tare obositor
nu am inteles la faza cu un copil ortodox s-ar certa cu celalalt copil catolic cand vor creste mari.si cum ati ales sau pe ce motiv ati ales sa faceti cununie ortodoxa si nu catolica?

so...cu tanti matusa a lu nenea unchiu nu`s e acord nici eu si cu atat mai putin sotul meu(la noi nu a fost cazul).au venit oameni de cuvant,toti care au zis k vin au venit in asa hal inkt mai erau 4 scaune libere intr`o sala de 180 de persoane(cu tot cu masa oficiala).
poi da-ti seama daca nu ar fi certuri ar fi discutii si nici nu mi se pare f ok ca unul sa traga haisa si altu` cea...
am ales cununia ortodoxa ca tatal meu a zis la un mom dat ceva de genu "gandeste`te ca pana la urma femeia se da dupa barbat de cele mai multe ori,dar faceti cum vreti".el doar ne-a sugerat,atata tot,iar decizia am luato eu singurik sa facem cununia ortodoxa,adik sotul meu a zis k eu sa decid ce cred k e mai bine...si uite asa si acum ma intreaba lumea" da te`ai dat la ortodocsi,nu?" intrebare la care sincera sa fiu m-am plictisit sa si raspund big_smile

Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate

#732 2009-02-12 17:49:02

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

raluk_, ce mai faciu, doamna? lol

blue si annabel..... eu mi-as lua soacra deoparte (ma rog, pe viitorul sot inainte) si as zice clar ca e nunta voastra si o faceti cum vreti. eu, slava Domnului, n-am avut probleme cu soacra, in schimb am avut cu ai mei si cu nasii... dar i-am linistit repede, le-am explicat ca nunta e A NOASTRA si,. daca nu vrem babe (ca la fel am vrut si noi, nunta mica), nu o sa avem. si n-am avut... decat in limta in care am acceptat noi.... treio sferturi din invitati au fost ai nostri si cam un sfert ai parintilor si nasilor (mult si asa, daca nu era diplomatia lui iubi nici aia nu aveau ce cauta acolo rotfl )

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#733 2009-02-12 18:12:43

bela
Sr. member
Inregistrat: 2006-11-03

blueeyes a scris:

bela - Saptamana viitoare trebuie sa le comand...

te rog sa imi dai si mie mai multe detalii dupa ce le primesti...calitate/aspect/termen de realizare etc

Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer...

#734 2009-02-12 18:36:31

blueeyes
Platinum member

Am uitat ce vreau sa scriu  chicot

Aaaaa, ca si noi suntem de religie diferita si ca vom face doar o cununie, la catolici smile

Si cu soacra nu am ce face, o s-o pun pe ignore big_smile

patfierbinte      sjuk     

#735 2009-02-12 18:51:59

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

annabel a scris:

se face o cununie catoloca sau ortodoxa  ..unu din voi trebuie sa renunte la religia lui sa fie cununat la cealalta religie

#736 2009-02-13 00:06:24

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

Melany1 a scris:

annabel a scris:

se face o cununie catoloca sau ortodoxa  ..unu din voi trebuie sa renunte la religia lui sa fie cununat la cealalta religie

asa e...se renunta la una din religii

#737 2009-02-13 00:07:48

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

sunteti sigure? din cate stiu eu cei 2 isi pastreaza religiile, doar cununia o fac la una din biserici....

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#738 2009-02-13 00:11:16

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

se poate face cununie mixta.
am 2 prieteni care au facut asa la o biserica catolica. fiecare si-a pastrat religia lui

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#739 2009-02-13 09:32:45

annabel
Diamond member

fiecare isi pastreaza religia lui
eu nu renunt la a mea, iuby nu renunta la a lui(el zice ca ar fi pacat la catolici, dar nush ce sa zic).noi oricum mergem la biserica o duminica la mine, o duminica la el, ca tot CRESTINI suntem, tot tatal nostru si crezul zice
cred ca fetele prin"se renunta la o religie"se refereau la faptul ca renunta unul din miri la a face o cununie in religia lui/ei

#740 2009-02-13 09:43:48

blueeyes
Platinum member

Nici eu nu renunt la nimic dumbom
E religia mea, facem in biserica lui (catolica), iar la mine (sunt protestanta) doar anuntam cununia sa ma inregistreze in cartea mare big_smile

patfierbinte      sjuk     

#741 2009-02-13 09:53:10

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

eu am 2 amici, el cataloc, ea ortodoxa si au nunta la vara...trece ea la catoloici, ca la el e mai greu de renuntat, dar cica tre sa renunte musai unul

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.