|
Nu esti logat.
Topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :D-40#742 2009-02-13 09:56:56
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :Dba nu cred ca e musai.eu stiu f multe cupluri si au fost casatoriti si nu li s0a impus nimic.fiecare si-a pastrat religia Offline #743 2009-02-13 10:04:10
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :DFaza e ca daca sotia nu trece la religia sotului, in slujba de cununie o sa se includa si "promisiunea" ca va creste copii in religia sotului - asta la catolici. Asa ca eu va trebui sa promit si asta daca vreau sa fac cununia la catolici Offline #744 2009-02-13 10:42:44
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :Doau de cate trebuie sa tineti cont , bun si diferenta intre voi , ca si religie , care ar fi blue? Offline #745 2009-02-13 10:50:04
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :DCa si baza, absolut nimic, ca doar credem in acelasi Dumnezeu Offline #746 2009-02-13 12:07:27
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :Deu zic ca nu conteaza foarte mult asta, decat in cazul in care te obliga sa treci al religia lui atunci devenea intr-adevar o problema.nasa mea e catolica iar ansul meu ortodox si au facut nunta in stil ortodox.copilul in schimb nushu ce religie are.pot sa zic ca avem nsite nasi de milioane. nu stiu daca v-am povestit ca am avut noi o famile care am vrut sa ne fie nasi, erau si prieteni cu noi, le-am propus de la bun inceput si au acceptat si de cateva luni bune nu ne-au mai dat niciun semn. al meu ii intreba" mey vreti sa ne fiti nasi, da sau ba? nu este nicio suparare daca nu puteti." ei si ex-nasul ca sa-l numesc asa a zis" vb ma inkolo k acum nu pot" sau ca mai stiu eu ce. si uneori al meu ii mai dadea mesaje pe triburile parca (un joc), sa raspunda la mesaje legate de joc putea dar in legatura cu noi nu prea, se facea ca ploua. si pana la urma a vb al meu cu el de craciun si l-a tot intrebat daca vrea sa ne vdm cu ei sa discutam, si ex-nasii i-au zis ca cel mai bine dupa sarbatori si dupa 7 ianuarie. si dupa mi-am dat eu seama k de fapt ne duceau cu zaharelul in loc sa ne zica cva concret.si toata lumea ii zicea lui nevastuic ca se complica degeaba cu acesti nasi deoarece e clar ca ei nu vor sa ne fie nasi, daca ne amana de pe-o zi pe alta. au fost neseriosi deoarece ne-au sucit cand puteam sa gasim de la bun inceput pe altii. intr-un mail i-a zs "e vezi mey andrei noi vrem sa va fim nasi, dar cu criza asta...." deci e clar ca e un apropo de 'hai mai lasa-ma si cu nunta ta k eu am altre treburi(isi vor cumpara apartament)". si mai bine ca s-a intamplat acu decat in ultimu moment, si am gasit acu niste nasi jos palaria. Ultima oara a fost editat de blue_ellf (2009-02-13 12:15:02) 13.04.2011 deja mamica de Natalia Ana-Maria relax,take it easy Cel mai important lucru pe care un tată îl poate face pentru copiii lui este să o iubească pe mama acestora. http://lmtf.lilypie.com/kA8zp2.png Offline Publicitateloading...
#747 2009-02-13 12:17:55
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :Dda... si pe mine ma enerveaza personele care nu au bunul simt sa iti zica in fata cum sta treaba , ca nu e bai , si la nunta ma gandesc , spre sa nu am suprize cu invitati care sa imi zica ca o sa vina , sa le platesc meniul si sa nu vina , mai bine ii zici omului in fata sa stie pe ce se bazeaza , sa nu faci si cheltuiala cu el pe degeaba Offline #748 2009-02-13 12:22:36
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :Dchestia e ac pe noi ne duceau de cateva luni bune asa..ca stai sa vzei ca nushu ce, ca ne vdm la gratar(de unde gratar, ciuciu), gaseau tot felul de motive ca sa nu se vada cu noi. al meu i-a zis pana laurma" mey adca nu puteti sa ne primiti la voi va invitam noi aici(la el adica)" e da..de unde nici asa, nici asa. ne-au sucit de ne-a luat gaia. 13.04.2011 deja mamica de Natalia Ana-Maria relax,take it easy Cel mai important lucru pe care un tată îl poate face pentru copiii lui este să o iubească pe mama acestora. http://lmtf.lilypie.com/kA8zp2.png Offline #749 2009-02-13 12:24:57
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :Durat gest , trebuia sa va zica in fata , era de apreciat sinceritatea Offline #750 2009-02-13 12:28:19
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :Dmda... cel putin mie-mi pare bine ca s-a intamplat asa, am gasit acum niste nasi mult mai buni si mai cu bun simt.nici macar nu au zis "aa.. pai stai sa vorbim sa nushu ce' au zis direct "da, vrem". Ultima oara a fost editat de blue_ellf (2009-02-13 12:29:04) 13.04.2011 deja mamica de Natalia Ana-Maria relax,take it easy Cel mai important lucru pe care un tată îl poate face pentru copiii lui este să o iubească pe mama acestora. http://lmtf.lilypie.com/kA8zp2.png Offline #751 2009-02-13 12:57:35
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :Dblue elf naspa situatia dar iti zic BINE ca s-a intamplat din timp Offline #752 2009-02-13 13:11:53
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :DEu sper ca noi sa rezolvam cu nasii weekendul asta... Ne ducem la ei sa-i intrebam, si sper din toata inima sa accepte Offline #753 2009-02-13 13:17:51
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :Dam auzit de un caz si mai nasol... i-au lasat pe miri singuri la biserica...nasii n-au mai venit. dusi au fost Ultima oara a fost editat de blue_ellf (2009-02-13 13:19:48) 13.04.2011 deja mamica de Natalia Ana-Maria relax,take it easy Cel mai important lucru pe care un tată îl poate face pentru copiii lui este să o iubească pe mama acestora. http://lmtf.lilypie.com/kA8zp2.png Offline #754 2009-02-14 18:47:51
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :DFetele, cand va duceti sa vorbiti cu viitorii nasi, ce le duceti cadou? Noi am luat o sticla de Lacrima lui Ovidiu, oare se suficient? Offline #756 2009-02-14 20:02:51
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :DSa stii, uite ca nu m-am gandit la asta Offline #758 2009-02-15 21:36:45#759 2009-02-16 09:04:18
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :DLa noi intentia noastra s-a suprapus cu ziua de nastere al fetitei lor, deci ne-am dus la aniversare, ne-am distrat, am asteptat pana seara cand au plecat toti invitatii, si dupa juma de ora de shushoteli ("hai ma, le spunem?", "da' intreaba tu, ca mie mi-e rusine", "hai, acum???") ne-am luat inima in dinti si i-am intrebat Si ei au acceptat, chiar au propus ca fetitele (ca au doua) sa fie "domnisoare" de onoare si sa ma ajute si la trena Offline #760 2009-02-16 10:09:41
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :Dbravo blue....foarte frumos din partea lor Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|