homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ipostaze jenante-15

#267 2010-02-12 15:49:02

Fiametta
Full member
Inregistrat: 2008-12-29

Re: Ipostaze jenante

Eram azi in liceu, intr-o pauza, cu iubitul pe scari, stateam de vorba. El avea geaca desfacuta si mie imi era frig si ii tineam mainile sub geaca, undeva la subrat. Mentionez ca vorbeam, la o distanta decenta, nu faceam nimic altceva. Si trece o nebuna de profesoara (care e renumita in liceu ca are ceva material lipsa la mansarda) si zice: "Ti-e frig?" eu: "Da"...ea: "Ce ar zice mama ta daca te-ar vedea asa?" eu :"Nimic..." ea: "Pai atunci te merita". Jur ca am ramas trasnita, n-am stiut cum sa reactionez. neutral Precizez ca sunt olimpica nationala, nu stau prin liceu sa ma ling pe coridoare. Nu inteleg nici pana acum care e problema ei, ce am facut sa se ia de mine, dar m-a pus intr-o situatie foarte proasta. neutral

Ultima oara a fost editat de Fiametta (2010-02-12 15:49:38)

#268 2010-02-12 16:02:28

mirik
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-17

Fiametta a scris:

Eram azi in liceu, intr-o pauza, cu iubitul pe scari, stateam de vorba. El avea geaca desfacuta si mie imi era frig si ii tineam mainile sub geaca, undeva la subrat. Mentionez ca vorbeam, la o distanta decenta, nu faceam nimic altceva. Si trece o nebuna de profesoara (care e renumita in liceu ca are ceva material lipsa la mansarda) si zice: "Ti-e frig?" eu: "Da"...ea: "Ce ar zice mama ta daca te-ar vedea asa?" eu :"Nimic..." ea: "Pai atunci te merita". Jur ca am ramas trasnita, n-am stiut cum sa reactionez. neutral Precizez ca sunt olimpica nationala, nu stau prin liceu sa ma ling pe coridoare. Nu inteleg nici pana acum care e problema ei, ce am facut sa se ia de mine, dar m-a pus intr-o situatie foarte proasta. neutral

Poate nemaritata....k sa nu zic altfel

Cea mai fericita mamica!!!
Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010

#269 2010-02-12 16:25:57

Fiametta
Full member

Maritata e, ca isi bate barbatu' cu umbrela in fatza blocului cand nu ii convine ceva...da' m-a marcat faza cu "Pai atunci te merita". neutral Adica nah, ar trebui sa aiba grija de copiii ei, sa nu se ia de mama. Ca am fost intr-o excursie cu fiica-sa care era in clasa a8a pe atunci si fuma ca tractorul. Adica se merita una pe alta, nu?

#270 2010-02-12 16:35:31

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

nu baga in seama ce a spus.e normal sa te shocheze dar probabil ca ea a si uitat cu-i i-a spus sau ce avea in cap la momentul respectiv. De mine s-a luat directoarea  prin clasa a 11...imi pupasem un coleg pe obraz intr-o pauza ca era ziua lui si a venit la mine sa ma intrebe daca nu imi e rusine.. il mai pupase 10 inaintea mea dar numai pe mine m-a vazut...ghinion lol

#271 2010-02-12 21:07:01

ally eu
New member
Inregistrat: 2009-03-05

ooo,ce topic tareee.de curand am patit si eu om faza jenanta.ma apuc sa-i scriu pe mess sora-mii sa-mi aduca cand vine in tara niste pliculete de ketonal pt problemele cu mastoza.si ii tot scriam cate va cuvinte si trimiteam...cum ca ce m-au durut sanii si ca unu ma durut mai tare si ca am pus si niste varza pisata pe ei ca asa cica mai trece...ma rog,la urma realizez ca am trimis toate astea unui baiat,ruda cu mine, a carui id il am in mess...nu am stiut ce sa m.scriu decat sa se faca ca nu a vazut nimic...mi-am mai amintit de niste faze funny -o colega a mea de la facturare pe cand lucram la o fabrica de paine, dupa o zi plina in care facturase toata gama de paini,da sa raspunda la unu care ne spusese "la revedere"..se uita la el si zice "paine neagra".am ras..apoi de curand eu dau sa raspund la telefon si voiam sa beau si cafeaua...nu stiu cum am facut dar m-am trezit strigand "alo,alo"cu cana la ureche si telefonul la gura...cand imi mai amintesc...

Publicitate

loading...

#272 2010-02-12 22:36:19

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

ally eu a scris:

ooo,ce topic tareee.de curand am patit si eu om faza jenanta.ma apuc sa-i scriu pe mess sora-mii sa-mi aduca cand vine in tara niste pliculete de ketonal pt problemele cu mastoza.si ii tot scriam cate va cuvinte si trimiteam...cum ca ce m-au durut sanii si ca unu ma durut mai tare si ca am pus si niste varza pisata pe ei ca asa cica mai trece...ma rog,la urma realizez ca am trimis toate astea unui baiat,ruda cu mine, a carui id il am in mess...nu am stiut ce sa m.scriu decat sa se faca ca nu a vazut nimic...mi-am mai amintit de niste faze funny -o colega a mea de la facturare pe cand lucram la o fabrica de paine, dupa o zi plina in care facturase toata gama de paini,da sa raspunda la unu care ne spusese "la revedere"..se uita la el si zice "paine neagra".am ras..apoi de curand eu dau sa raspund la telefon si voiam sa beau si cafeaua...nu stiu cum am facut dar m-am trezit strigand "alo,alo"cu cana la ureche si telefonul la gura...cand imi mai amintesc...

rotfl2  rotfl  rotfl  rotfl

#273 2010-02-12 23:13:31

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

ador topicul asta rotfl2 rotfl2

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#274 2010-02-12 23:23:54

Madalina85
Addicted member

saptamana trecuta imi trage iubi un semn maaare pe gat...vin acasa
tati: "vaaai ti-am zis sa ai grija cu placa aia ca ia uite ce ai pe gat!"
eu: "da tati...placa ..."...si fugi pana nu se uita de aproape big_smile

#275 2010-02-12 23:28:08

Madalina85
Addicted member

imi zice o colega sa mergem sa ne tundem la un salon nou unde e oferta gratis primele 5 zile....buuuun...hai dar te tunzi tu prima...cand am vazut cum tunde tanti aia m-am facut ca imi suna telefonul si tre sa plec...ma intreaba...pai alta data?facem programare??eu: nu lasati ca m-am hotarat sa imi pun extensii

#276 2010-02-12 23:31:21

mirik
Insomniac member

MissO girl a scris:

Uite de aia am purtat eu bluze pe gat in zile destul de calduroase si banca mea era la geam......tuseam toata ora sa creada ca sunt racita...mereu mi se atragea atentia ca nu este indicat sa stau asa gros imbracata  big_smile

#277 2010-02-12 23:32:41

Madalina85
Addicted member

mirik a scris:

MissO girl a scris:

Uite de aia am purtat eu bluze pe gat in zile destul de calduroase si banca mea era la geam......tuseam toata ora sa creada ca sunt racita...mereu mi se atragea atentia ca nu este indicat sa stau asa gros imbracata  big_smile

trebuia sa le zici ca preferi sa previi decat sa tratezi  rotfl2  rotfl  rotfl  rotfl

#278 2010-02-12 23:38:44

YoHanna
Insomniac member

vai MissO mi-ai adus aminte de trauma mea...care ti-am povestit-o...si as face bine sa o zic si aici rotfl2
oameni buni aveti grija pe mana cui va lasati...k una, pe mine m-a facut sa arat mai rau decat Carmen Serban rotfl
pe langa faptul ca m-a tuns de parca ar fi fost legata la ochi,dupa ce mi-a pus praful decolorant pe suvitze...a zis "vai..asa curioasa sunt cum iese,k n-am mai pus niciodata suvitze" rotfl
aaa da...si inainte se lauda ce mare stilista e ea rotfl
prietenu meu ma consola cu jumatate de gura ca "nu-mi sta asa rau" ... rotfl2

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#279 2010-02-12 23:43:40

YoHanna
Insomniac member

apropo...vi s-a int vreodata sa vreti sa mergeti undeva si in loc de autobuzul potrivit (avand mai multe posibilitati) sa va urcati in graba exact in cel nepotrivit care duce fix in alta directie? rotfl
de aiurita ce is...asta la mine deja e obicei rotfl

#280 2010-02-12 23:44:57

mirik
Insomniac member

YoHanna a scris:

vai MissO mi-ai adus aminte de trauma mea...care ti-am povestit-o...si as face bine sa o zic si aici rotfl2
oameni buni aveti grija pe mana cui va lasati...k una, pe mine m-a facut sa arat mai rau decat Carmen Serban rotfl
pe langa faptul ca m-a tuns de parca ar fi fost legata la ochi,dupa ce mi-a pus praful decolorant pe suvitze...a zis "vai..asa curioasa sunt cum iese,k n-am mai pus niciodata suvitze" rotfl

rotfl  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl
Dar unde ai gasit asa stilista?
La mica publicitate?

#281 2010-02-12 23:47:07

Madalina85
Addicted member

YoHanna a scris:

vai cum tundea....ziceai ca e caine colega mea...asta are extensii si vroia sa i le puna fara sa ii indrepte parul...ziceai ca e jumulita signof10

#282 2010-02-12 23:48:53

Madalina85
Addicted member

YoHanna a scris:

apropo...vi s-a int vreodata sa vreti sa mergeti undeva si in loc de autobuzul potrivit (avand mai multe posibilitati) sa va urcati in graba exact in cel nepotrivit care duce fix in alta directie? rotfl
de aiurita ce is...asta la mine deja e obicei rotfl

da rotfl2  rotfl2 i era sa ma mai prinda si controlorul ca nu luasenm bilet ca eu vroiam sama urc n unul de era gratuit

#283 2010-02-12 23:59:46

YoHanna
Insomniac member

rotfl2 rotfl
ioi...mi-am adus aminte de o faza din liceu...cand mergeam fara bilete,eu cu o colega...
ne urcam intr-o dimineatza(6 decembrie),dar nu inainte de a analiza teritoriu (deja recunosteam usor controlorii) si stam chiar la mijloc,si langa noi un tip. Ne uitam cand in stanga cand in dreapta...si vorbim una cu alta: este?nu este tu!!! ii liber lol si nici nu terminam bine de zis...ca tipu de langa mine ma bate pe umar... "Domnisoarele,biletul sau abonamentul" rotfl rotfl deci am fost pe spate... el acolo sub nasul nostru si nu l-am suspectat rotfl
si dupa cum bine spuneam....fiind 6 decembrie...Mos Nicolae...ne-am ales doar cu o portie buna de ras...si un schimb de numere de telefon (al nostru evident era dat la nimereala) rotfl

#284 2010-02-13 10:35:38

Fiametta
Full member

Ee, uite din motivele de mai sus ma tund eu singura de vreo 3 ani incoace. smile

#285 2010-02-13 11:06:00

_alexa_
Hero member
De la: ghinioane mi se trage!!
Inregistrat: 2008-03-20

Pe mine ma tunde maica-mea, e o super stilista big_smile
Apropo de lovituri in timpul somnului, asta devenise la un moment dat un obicei la mine, sa-mi bat iubitul. Mereu ma trezea cu cate un urlet de durere. Intr-o noapte cica am sarit cu cotul pe gatul lui ca la luptele de wrestling rotfl Mai avea putin si ma lua la omor si eu nu stiam de ce rotfl dimineata mi-a povestit rotfl sau ma mai trezea cu intrebarea: "de ce dai in mine? grater" rotfl2

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.