homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ipostaze jenante-16

#286 2010-02-13 11:14:49

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

Re: Ipostaze jenante

eram acum vreo doua veri la un majorat... care se tinea afara si intr-un fel de garaj.
la un moment dat am fugit asa sarind de acolo afara si m-am lovit cu capul de o chestie de metal-lemn care atarna lol (ma rog... un fel de tavan/paravan); doar daca erai super inalt exista riscul sa te lovesti cand treceai dintr-o parte in alta, dar eu cum eram f zvapaiata mi-am umflat si inrosit capatana lol si mi-a fost rau vreo 2 ore apoi, pt ca na... impactul fusese f puternic.
am venit brusc inapoi, cand am intrat cu capul in aia si toata lumea radea de mine rodnar
penibil si dureros sad

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#287 2010-02-13 11:21:37

_alexa_
Hero member
De la: ghinioane mi se trage!!
Inregistrat: 2008-03-20

Asa am patit eu cu niste scari de la depozitul unui magazin unde lucram (distanta dintre trepte si tavan era cu putin mai mare decta mine). Coboram impreuna cu niste colegi, si eu saream pe scari si poc cu capul in tavan rotfl mama ce doare rotfl

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

#288 2010-02-13 16:00:08

ally eu
New member
Inregistrat: 2009-03-05

hai,ca aseara imi m.amintisem catev dar imi picase netul si nu le-am putut scrie.da le zic acum.deci eram eu la hotel,cu ocolega de servici in aceiasi camera.ne dau astia in loc de chei cartele din alea cu care deschizi usa apoi le pui de aprinzi lumina,iar cand iesi usa se inchide automat.buuun,imi zic sa am grija cand ies sa iau intotdeauna cartela cu mine.ajungem in camera,eu pun cartela sa aprind lumina, colega fuga la baie, iar mie imi vine idea sa intreb ceva pe femeia de servici care cobora scarile cand noi urcam.si fugi...cand ma intorc dau cu nasu de usa inchisa.bat eu..nimic,strig incet...nimic...si stai si bate asa vreo 15 min pana cand colega a terminat de facut si dus..ca o gasise atunci...a fost penibil ma rugam in gand sa nu treaca nimeni pe acolo sa ma vada!!!!da cand am intrat ma luat rasu...alta.plec intr-o dimineta la servici, pe drum ma opresc imi leg siretu...cam adormita,ma rog.pe la 10 am chef de ceva dulce si dau sa iau poseta...cand vad ca nu am poseta!intru in panica,intreb colegii astia "ai venit fara "..nu ,eu stiu ca o aveam.stau ma gandesc si decid cred ca am uitat-o unde m-am legat la siret.fugi de la servici,ajung la locu cu pricina(era langa un chiosc)-nimic.intreb.nu stia vanzatoarea....abia seara cand am ajuns acasa cand imi luasem adio de la tot ce aveam in ea,dau de poseta care zacea aruncata pe pat!aaa,si inca una.nu stiu cum voiam odata sa le explic colegilor cum ca eu mi-am facut cerere de invoire si plec.ei, de colo ca nu m-au vazut.dau sa le spun ca am facut cerere dar nu scrisa ci verbal...oricum am spus pana la urma ca am facut cerere orala!!!!

#289 2010-02-13 16:05:39

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

rotfl
ally si tu esti cu capu in nori tongue lol

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#290 2010-02-13 16:33:48

ally eu
New member

da.dar nu pricep cum si de ce.eu sunt o persoana serioasa in general si f.organizata...genu care verific apa si gazele de 3 ori cand plec...chiar nu-mi explic cum fac asa chestii!!!

Publicitate

loading...

#291 2010-02-13 18:34:48

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

ally, asa sunt si eu... uit/incurc/sparg... de asta sunt f atenta si ma uit de 5 ori inainte de a pleca de acasa daca e totul ok
si app de geanta... 
eram odata intr-un magazin si o tipa/femeie proba niste cizme... eu ma uitam pe acolo, si la un moment dat asta pleaca, apoi revine istreica "GEANTA MEA!!?! unde e? am uitat-o aici?" si i-a zis vanzatoarea ca o are pe umar rotfl2
ce penibil pt ea

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#292 2010-02-13 18:47:19

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

azi eram intr-un magazin...si stateam pe vine ca sa ma uit mai bine la hainutele dintr-un raft foarte de jos. in spatele meu erau niste haine de-a valma intr-un cos mare. si la un moment dat  am simtit ceva pe spatele meu. am crezut ca vor cadea niste haine din cos si am intins o mana inspre spate sa le tin,  fara sa ma uit si am inceput sa imping in sus. dar cred ca eram fascinata de hainutele la care ma uitam pentru ca mi-au trebuit cateva secunde sa ma intorc si sa vad ca de fapt impingeam fundul unei tipe  rodnar

#293 2010-02-13 19:10:12

ally eu
New member

rotfl2 produce

#294 2010-02-13 19:12:00

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

ally eu a scris:

da sa raspunda la unu care ne spusese "la revedere"..se uita la el si zice "paine neagra".am ras...

rotfl2   rotfl2   rotfl

#295 2010-02-13 19:15:06

ally eu
New member

ca tot suntem la ipostaze jenante,sa ma fac de ras si aici:cum puneti voi emoticon ca mie nu-mi iese.aveti ex m.sus...

#296 2010-02-13 19:19:57

persifona
Vizitator

ally, cand dai scrie raspuns, in dreapta, iti apar sus emoticoanele. Si faci click pe ele ca sa le inserezi in mesaj

#297 2010-02-13 19:38:34

ally eu
New member

ok.inteles.multumesc.eu ma duceam direct la scrie mesajul tau apoi la BBC.scuze.

#298 2010-02-13 23:09:30

YoHanna
Insomniac member

gargarita a scris:

azi eram intr-un magazin...si stateam pe vine ca sa ma uit mai bine la hainutele dintr-un raft foarte de jos. in spatele meu erau niste haine de-a valma intr-un cos mare. si la un moment dat  am simtit ceva pe spatele meu. am crezut ca vor cadea niste haine din cos si am intins o mana inspre spate sa le tin,  fara sa ma uit si am inceput sa imping in sus. dar cred ca eram fascinata de hainutele la care ma uitam pentru ca mi-au trebuit cateva secunde sa ma intorc si sa vad ca de fapt impingeam fundul unei tipe  rodnar

uuuhh  angel  rotfl2

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#299 2010-02-16 23:11:34

mirik
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-17

Doamne asa tare ploua intr-o zi cand trebuia sa plec de la serviciu si eu nu eram cu masina si nici umbrela nu aveam, nu era departe dar ma facea ciuciulete pentru ca ploua foarte tare.Ca sa nu ma ploua am luat un taxi pana la statia de maxi taxi.Taximestristul a gresit si mi-a dat rest mai mult decat ii dadusem eu, eu fata corecta am alergat dupa el prin ploaie si m-a facut cum nu vroiam sa ma faca...in concluzie si uda si cu banii luati. big_smile  big_smile  big_smile
Toate bune si frumoase, ajung acasa si ii povestesc sotului care bineinteles s-a prapadit de ras si m-a apostofat "mai fac eu casa cu tine asa corecta" .A doua zi sotul meu se duce la maxi taxi sa vina acasa, se urca intr-un maxi taxi, ii da banii soferului si primeste rest mai mult decat trebuia, s-a fofilat si.....a plecat spre alt oras pentru ca se urcase intr-un alt microbuz....de aia era mai ieftin.Doamne ce am mai ras, mi-am scos parleala pentru cat misto facuse de mine cu o zi inainte rotfl

Cea mai fericita mamica!!!
Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010

#300 2010-02-16 23:13:14

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

rotfl2  rotfl2  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl

sa mai rada barbatii de femei ca tot ele sunt mai bune

#301 2010-02-16 23:34:58

YoHanna
Insomniac member

mirik a scris:

Doamne asa tare ploua intr-o zi cand trebuia sa plec de la serviciu si eu nu eram cu masina si nici umbrela nu aveam, nu era departe dar ma facea ciuciulete pentru ca ploua foarte tare.Ca sa nu ma ploua am luat un taxi pana la statia de maxi taxi.Taximestristul a gresit si mi-a dat rest mai mult decat ii dadusem eu, eu fata corecta am alergat dupa el prin ploaie si m-a facut cum nu vroiam sa ma faca...in concluzie si uda si cu banii luati. big_smile  big_smile  big_smile
Toate bune si frumoase, ajung acasa si ii povestesc sotului care bineinteles s-a prapadit de ras si m-a apostofat "mai fac eu casa cu tine asa corecta" .A doua zi sotul meu se duce la maxi taxi sa vina acasa, se urca intr-un maxi taxi, ii da banii soferului si primeste rest mai mult decat trebuia, s-a fofilat si.....a plecat spre alt oras pentru ca se urcase intr-un alt microbuz....de aia era mai ieftin.Doamne ce am mai ras, mi-am scos parleala pentru cat misto facuse de mine cu o zi inainte rotfl

deci jur ca mi-au dat lacrimile rotfl rotfl
va potriviti tongue

#302 2010-02-16 23:44:10

mirik
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-17

YoHanna a scris:

mirik a scris:

deci jur ca mi-au dat lacrimile rotfl rotfl
va potriviti tongue

Si ne-am gasit si repede  rotfl2  rotfl2  rotfl2

Cea mai fericita mamica!!!
Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010

#303 2010-02-17 09:08:13

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

apropo ... intr-o zi ploioasa, in drum spre serviciu, am zis sa nu mai merg pe jos ca sigur ma stropesc urat pe blugi, sa iau tramvaiul o statie. toate bune si frumoase, numai ca, dupa ce am coborat din tramvai si am traverast, cand sa urc pe trotuar am alunecat si am cazut intr-o balta  supa

si inca una cu ploaie, de-a sotului meu big_smile mergea pe trotuar si la un momendat era o balta mare, aproape cat trotuarul. din sens invers venea o tipa. el cavaler, a zis sa treaca el prin balta sa lase tipa sa treaca pe langa ea. numai ca, nu stiu cum a facut ca atunci cand a pasit nu a ridicat suficient piciorul si a "maturat" apa facand-o varza pe tipa  rotfl2  si-a cam luat injuraturi saracul, si cand te gandesti ca voia sa fie dragut...

#304 2010-02-17 11:30:18

YoHanna
Insomniac member

rotfl2 rotfl

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.