homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ipostaze jenante-19

#343 2010-02-19 23:19:33

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

Re: Ipostaze jenante

rodnar

#344 2010-02-19 23:53:02

ToandMe
Full member
Inregistrat: 2008-03-18

rotfl2

#345 2010-02-20 01:45:31

alexutza12345
Sr. member
Inregistrat: 2008-02-11

am si eu vreo cateva la activ pe saptamana asta:

in ultima vreme am 2 maini pe stanga, scap din mana tot, ma impiedic de tot, CATASTROFA scrie pe mine.

Acum 2 seri la munca, dupa ce varsasem un pahar de apa pe jos, nu stiu ce puii mei am vrut sa fac si mi-am pus jumate de bidon (de 0.5 big_smile ) fix pe tricou - aveam si un pulover dar pe ala nu s-a prins apa. Cred ca vroiam un concurs de tricouri ude lol si colegii mei vroiau, dar ei nu aveau tricouri  rotfl2

Aseara: acelasi bidon plin cu apa si cu fundul turtit de la o tranta pe care o primise cu cateva ore inainte, aceeasi eu neindemanatica: eram la birou, am vrut sa beau apa- desfac bidonul, primesc un mail, trag o injuratura, incerc sa verific ceva, trag de o foaie de sub bidon si cazu apa pe tastatura big_smile . imi schimba un coleg "aparatura" si imi spune sa postez intr-o aplicatie o cerere sa mi se schimbe tastatura, fara sa spun insa ca i-am facut baie  rotfl . M-am gandit putin si am scris: "Am nevoie de o noua tastatura deoarece la cea pe care o am in acest moment nu mai functioneaza tasta enter". big_smile . Primesc mail de rezolvare: am reparat "ENTER-ul"  rotfl2

Nu mai stiu sigur cand: ascultam muzica, m-am oprit, am scos castile din calculator din nu stiu ce motiv, m-am intors la birou, mi-am pus castile, am dat drumul la muzica si traiam fericita ritmul in timp ce toti colegii erau pe jos de ras big_smile eu nu auzeam in casti, ci in difuzorul de la calculator  rotfl

Ultima oara a fost editat de alexutza12345 (2010-02-20 01:54:42)

Para hacer bien el amor hay que venir al sur....

#346 2010-02-20 12:40:19

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

MissO girl a scris:

aveam teza la romana si era o liniste in clasa...nu se auzea nici musca...eu nervoasa ca eram certata  cu iubi ma suna el...eu telefon in penar...raspuns eu prin penar...vorbesc cu el...eu ma certam acolo de zor prin penar cu el...toata lumea scria...

la un momendat dau eu prin penar sa inchid(atat de tare ma enervase) ...insa din greseala nu am nimerit butonul de inchide si l-am dat pe maini libere  rotfl  rotfl2  rotfl2  rotfl2

iubi meu se aude in toata clasa: "iubitaaaaaaaaaaaa!!!iarta-maaaaaaaaaaa"....la care colega de banca spune: "eu zic sa il ierti!!!!" vai ce a mai ras toata clasa

rotfl
si l-ai iertat big_smile

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#347 2010-02-20 12:41:42

YoHanna
Insomniac member

alexutza12345 a scris:

imi schimba un coleg "aparatura" si imi spune sa postez intr-o aplicatie o cerere sa mi se schimbe tastatura, fara sa spun insa ca i-am facut baie  rotfl . M-am gandit putin si am scris: "Am nevoie de o noua tastatura deoarece la cea pe care o am in acest moment nu mai functioneaza tasta enter". big_smile . Primesc mail de rezolvare: am reparat "ENTER-ul"  rotfl2 rotfl

rotfl

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

Publicitate

loading...

#348 2010-02-21 00:08:22

Madalina85
Addicted member

YoHanna a scris:

MissO girl a scris:

aveam teza la romana si era o liniste in clasa...nu se auzea nici musca...eu nervoasa ca eram certata  cu iubi ma suna el...eu telefon in penar...raspuns eu prin penar...vorbesc cu el...eu ma certam acolo de zor prin penar cu el...toata lumea scria...

la un momendat dau eu prin penar sa inchid(atat de tare ma enervase) ...insa din greseala nu am nimerit butonul de inchide si l-am dat pe maini libere  rotfl  rotfl2  rotfl2  rotfl2

iubi meu se aude in toata clasa: "iubitaaaaaaaaaaaa!!!iarta-maaaaaaaaaaa"....la care colega de banca spune: "eu zic sa il ierti!!!!" vai ce a mai ras toata clasa

rotfl
si l-ai iertat big_smile

mai tare m-am enervat rodnar

#349 2010-02-21 16:09:18

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Mi-am mai amintit una, la patinoar.
Eram foarte entuziasmata ca am ajuns in sfarsit la patinoar, am ajuns tocmai pe cand incepea o noua tura, nu stiu cum reusesc sa ajung prima la portita aia unde se rupea biletul. Ma gandesc eu in sinea mea: "ce bine ca-s prima, numa' bine apuc sa fac 2-3 ture pana nu se umple". Buuuun. Vine tipul, rupe biletul, deschide portita, eu pasesc pe gheata, imi iau avant - deja ma vedeam pe la mijlocul patinoarului - si cand colo ... fleosc in bot fix la intrare. Evident toata lumea din jur a vazut faza, toti erau pe jos de ras, eu in patru labe pe gheata nu stiam daca sa rad sau sa plang, ca ma lovisem la genunchi.
Explicatie: imi uitasem aparatorile pe patine.  rotfl
Le-am scos tacticoasa, m-am ridicat, le-am dus prietenului meu care se agita pe margine si mi-am vazut de treaba (adica de patinaj).

Ultima oara a fost editat de kathrynn (2010-02-21 16:10:11)

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#350 2010-02-21 16:14:51

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

lol kathrin

#351 2010-02-21 22:10:38

YoHanna
Insomniac member

rotfl2

#352 2010-02-21 23:10:19

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Mi-am adus si eu aminte o faza penibila. Eram clasa a 6-a sa spun, si venise mama sa ma ia de la scoala (ca ieseam tarziu de tot). Ma rog, ne urcam in autobuz, si dupa 2 statii imi dau seama ca nu am ghiozdanul in spate. Mama clar: ti l-au taiat si furat. Ce ne facem, atatea manuale, bla bla. nesimtiti, sa fure ghiozdanul cu totul de la un copil.

Deja oamenii din autobuz isi dadeau cu parerea, se aratau indignati. Ma rog, ne dam jos din autobuz, mergem pe jos spre scoala (ca mama spera ca poate macar au aruncat caietele undeva ca sa nu pierd materia) si evident nu gasim nimic. Intr-un final ajungem acasa si eu o sun pe colega mea de banca sa ii spun ce am patit.  Cum o sun, ii spun, asta radea de nu mai putea ca dupa sa imi spuna ca mni-am uitat ghizdanul la scoala si ca l-a lasat unei fete care statea aproape de scoala sa il ia acasa rotfl

Evident, am inchis telefonul si cand i-am spus mamei (eu ma asteptam deja la crize de nervi) o apuca rasul, si pe ea, si pe tata/ ERau amandoi pe jos de ras. Am scapat cu bazma curata, ca deh, nici mama nu a observat ca eu plecat ca o floare fara ghiozdan.

Aaaa... si intreba cineva de autobuze luate gresit. Eu am un talent incredibil la metrou, cand il vad in statie si eu tre sa cobor scarile sau ceva de genul, fug ca zapacita, si nu ma uit in ce directie merge. Am patit-o de muuulte ori. Ce e si mai grav e ca ii induc si pe altii in eroare (am bagat asa un grup de vre-o 5 prieteni de-ai mei in metroul gresit) rotfl

#353 2010-02-21 23:16:35

Alex2
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-11

pill rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl

#354 2010-02-21 23:23:44

YoHanna
Insomniac member

rotfl
pill...tu induci in eroare cum ma induc altii pe mine, la semafor...chiar dak e rosu acestia trec...si eu hop top dupa ei...fara sa ma uit daca e verde sau nu rotfl
a chiar...apropo de stop mi-am mai adus aminte o faza...
Veneam de la doctor,de la un control,tare pusa pe ganduri,dau sa trec o trecere din centru,unde inainte nu era stop dar de curand au pus,si vad k nu opreste nimeni si pe deasupra mai si claxoneaza toti ca disperatii...la care eu indignata "cum pot sa fie aia asa nesimtiti sa nu vada trecerea si sa nu-mi respecte drepturile de pieton?",si il vad pe unu ca-mi facea disperat semne sa ma uit in spate,spre noul semafor... care era ROSU(pt pietoni) rotfl pfuai...mi-am bagat capul in pamant si m-am intors inapoi rotfl apoi m-a bufnit rasu lol

Ultima oara a fost editat de YoHanna (2010-02-21 23:24:41)

#355 2010-02-28 11:56:08

mirik
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-17

Mi-am adus aminte de o ruda a sotului meu ceva mai lipsita de modestie  lol .
A venit in vizita pe la soacra mea si cum ea este o gazda primitoare a gatit mai multe feluri de mancare si a intrebat-o  "Ce mananci?" la care ea foarte mandra a raspuns "Orice!!!Ma ajuta sportul"  rotfl2  rotfl2  rotfl2 in clipa urmatoare am iesit din camera si am ras o jumatate de ora.

Ultima oara a fost editat de mirik (2010-02-28 12:06:56)

Cea mai fericita mamica!!!
Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010

#356 2010-02-28 12:17:18

_alexa_
Hero member
De la: ghinioane mi se trage!!
Inregistrat: 2008-03-20

lol
Acum cateva zile ma duc la o clinica particulara sa-mi ridic rezultatul analizelor. La intrare in sala de asteptare e o usa mare de tot numai din sticla. Cum eu sunt mai chioara de fel am crezut ca-i usa deschisa, asa ca m-am izbit puternic cu fruntea de geam rotfl. Absolut toti din camera si-au atintit privirea catre mine, si unii au inceput sa rada, altii au intors capul in alta directie s-o faca rotfl. Am intrat in pamant de rusine, si incercam sa ma comport de parca nu s-ar fi intamplat nimic. Imi venea sa fac stanga imprejur si sa ma intorc peste cateva ore de rusine lol

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

#357 2010-02-28 13:15:24

Madalina85
Addicted member

aseara am fost cu tati la cumparaturi big_smile si cum asteptam noi la rand sa dam comanda de masline stateam frumos cu mana pe umarul lui si ma uitam dupa o tipa ca imi placea cum era imbracata ...si la un moment dat pe partea cealalta ma bate pe umar....TATI big_smile rotfl2 .deci ma asezasem frumos la alt nene pe umar si stateam asa de calma pentru ca avea acelasi material de haina rotfl  rotfl

#358 2010-02-28 20:47:46

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

sambata seara inainte sa merg la ziua unui prieten am mers pana in Dark[un bar de la mine din oras] si au mese lungi cu banci, si dau sa intru sa ma asez, ridic un picior si cand sa il pun si pe celalalt cad pe spate lol am ramas cu un picior pe banca si unul in aer lol

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#359 2010-02-28 20:49:38

cat_eyes
Full member
De la: Blocul vecin
Inregistrat: 2006-07-01

MissO girl a scris:

aseara am fost cu tati la cumparaturi big_smile si cum asteptam noi la rand sa dam comanda de masline stateam frumos cu mana pe umarul lui si ma uitam dupa o tipa ca imi placea cum era imbracata ...si la un moment dat pe partea cealalta ma bate pe umar....TATI big_smile rotfl2 .deci ma asezasem frumos la alt nene pe umar si stateam asa de calma pentru ca avea acelasi material de haina rotfl  rotfl

rotfl

#360 2010-02-28 21:12:14

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

MissO girl a scris:

O intamplare asemanatoare am patit tot in supermarket. Mare aglomeratie, iubi impingea carutul si eu luam alimentele de pe rafturi. Ma duc la unt eu stiam ca e in spatele meu, iau untul si il pun in cos. Si ii zic "hai" cand ma uit la el sa vad de ce nu impinge carutul mai departe observ ca nu era cosul meu. Pusesem untul in cosul unei familii ... se uitau la mine toti lol
Mi-am cerut scuze, mi-am luat untul si am plecat catre carutul meu tongue

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#361 2010-02-28 21:14:15

cat_eyes
Full member
De la: Blocul vecin
Inregistrat: 2006-07-01

pink, mie mi se intampla destul de des asta, pentru ca las caruciorul la el si ma duc sa cumpar cele necesare. mai ales daca e aglomerat, ma misc mai usor si mai repede..
saracii oameni! lol

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.