homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pofta de SEX-12

#210 2008-11-20 14:52:28

alinaalinutza
New member
Inregistrat: 2008-09-11

Re: Pofta de SEX

e clar ca sexul este una dintre temeliile unei relatii. ca sa fiu sincera eu nu credeam ca voi vedea barbati care pur si simplu nu au chef de sex. Pana acum, aveam o parere destul de proasta despre barbati: credeam ca sunt niste obsedati pe care nu-i intereseaza decat ce au intre picioare. Eu nu sunt o persoana ahtiata, dupa sex  big_smile dar totusi nici nu e normal sa o faci de 2-3 ori pe luna. La mine a mers treaba cu discutia civilizata, ceea ce va sfatuiesc si pe voi sa incercati...cele care aveti probleme, evident! Se pare ca baiatul meu si-a dat seama ca astfel de atitudini fac rau unei relatii. Ajunsesem sa cred ca nu sunt in stare sa-l atrag, ca nu sunt ok din punct de vedere fizic. Acum, dupa ce am discutat situatia s-a schimbat mult.  majoreta Dupa ce ajungem de la serviciu, calculatorul si munca lui nu mai sunt o prioritate si eu primesc atentia cuvenita. E clar ca daca ei nu simt nevoia sa faca dragoste mai des au o problema. Si este foarte important sa reusim sa-i facem sa vorbeasca despre aceasta problema si impreuna sa gasim o solutie! patfierbinte

#211 2008-11-20 16:08:54

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

e posibil sa fie si oboseala de vina...eu am un libido fantastic dar daca trage al meu de mine intr-o seara cand sunt obosita crek doarme pe canapea rotfl

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#212 2008-11-20 16:22:08

alinaalinutza
New member

Desigur, sunt seri in care esti obosit de-ti vine sa rupi patul cu somnul. Eu am momente cand vin seara tarziu de la serviciu, ma bag intr-o baita, imi pun pijamaua si ma bag la somn. Cu totii avem astfel de momente. Dar asta nu inseaman ca pe fiecare zi trebuie sa se intample la fel. Pana la urma se presupune ca sexul este ceva placut atat pentru femeie cat si pentru barbat (evident, daca au o sanatate buna). Si cum sa refuzi ceva care iti produce placere, mai ales ca o faci cu persoana pe care o iubesti.

#213 2008-11-21 09:30:13

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

alinaalinutza a scris:

Desigur, sunt seri in care esti obosit de-ti vine sa rupi patul cu somnul. Eu am momente cand vin seara tarziu de la serviciu, ma bag intr-o baita, imi pun pijamaua si ma bag la somn. Cu totii avem astfel de momente. Dar asta nu inseaman ca pe fiecare zi trebuie sa se intample la fel. Pana la urma se presupune ca sexul este ceva placut atat pentru femeie cat si pentru barbat (evident, daca au o sanatate buna). Si cum sa refuzi ceva care iti produce placere, mai ales ca o faci cu persoana pe care o iubesti.

Exact...este total deplasat sa sustii ca poti face sex ca un robot setat... e clar ca sunt momente in care nici nu-ti trece prin cap sa dai un stat in pat la tv ...sau un somn bun, in caz de oboseala maxima si multe alte pe o partida de sex ....pentru ca nu e chef, pur si simplu, sau e oboseala... dar daca asta devine usor usor un obicei... si ajungem sa preferam sa stam in pat la tv, sau sa dormim pentru ca deja o partida de sex 'ar implica prea mult efort si energie' ...atunci... n-ai decat sa-ti iei picioarele la spinare...si sa-i dai drumu' usor usor la pas wink  popa

baby Dragos hjarta rugaciune

#214 2008-11-21 10:07:33

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

mai fetelor, voi ma faceti sa-mi las barbatul lol nu tre' sa mai citesc pe aici

Publicitate

loading...

#215 2008-11-21 10:23:56

Detzy
Insomniac member

rotfl2)) ...hai mai heim...ca nu e cazu'

#216 2008-11-21 10:30:36

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

noroc ca in ultima vreme am fost si eu prea obosita ca sa mai trag de el lol

#217 2008-11-21 10:33:57

Detzy
Insomniac member

eee..uite si reversul medaliei ...am avut si eu o perioada din asta cand picam ca secerata...vinerea...ca el doarme la mine in week-end...si-l lasam uitandu-se la tv...se mai intampla ...de-aia spuneam big_smile

#218 2008-11-21 10:35:26

alinaalinutza
New member

heimdall a scris:

mai fetelor, voi ma faceti sa-mi las barbatul lol nu tre' sa mai citesc pe aici

lol Ei nici chiar asa! Pana la urma daca sunt probleme de genul asta comunicarea dintre cei 2 e cea mai importanta. Atat femeia cat si barbatul trebuie sa recunoasca cand au probleme si sa se lase ajutati! Si eu am avut o prblema de genul asta cu un fost prieten care se purta urat cu mine. Cand venea vorba sa facem dragoste pur si simplu nu puteam. Asa ca am hotarat sa ma despart de el. Cu actualul, caruia nu am ce sa-i reprosez in privinta comportamentului (deocamdata  big_smile ), ma simt foarte bine cand facem dragoste.  daca avem intelegere si iubire se rezolva toate! wink

#219 2008-11-21 13:10:52

dragoste_cu_nabadai
Full member
Inregistrat: 2006-10-21

la mine alta e problema si e si mai frustranta....ne dorim amandoi, suntem excitati dar pe mine ma doare si nu mai putem face nimic...deja mi -sa intiparit chestia asta in psihic si cand sunt cu el imi piere cheful si nu ma excit, dar cand nu sunt langa el imi vine cheful....am incercat si cu lubrifiant, si cu preludiu lung si tot nimic.....la un moment dat incep sa ma plictisesc s tot nu ma excit, deci nu e bine in nici un fel.....e tare nasol si chiar nuj ce sa mai fac.

"Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez)

#220 2008-11-21 13:38:00

alinaalinutza
New member

dragoste_cu_nabadai a scris:

la mine alta e problema si e si mai frustranta....ne dorim amandoi, suntem excitati dar pe mine ma doare si nu mai putem face nimic...deja mi -sa intiparit chestia asta in psihic si cand sunt cu el imi piere cheful si nu ma excit, dar cand nu sunt langa el imi vine cheful....am incercat si cu lubrifiant, si cu preludiu lung si tot nimic.....la un moment dat incep sa ma plictisesc s tot nu ma excit, deci nu e bine in nici un fel.....e tare nasol si chiar nuj ce sa mai fac.

Sa stii ca aceeasi problema am avut-o si eu si o mai am si acum uneori. Ma durea si trebuia sa fiu foarte ralaxata ca sa pot face ceva, si  pana ma relaxam eu ne pierea tot cheful. Am fost la ginecolog si mi-a zis ca m-am nascut cu uterul aplecat in spate si de aceea am dureri. Totodata mi-a spus ca am si o rana pe colul uterin pt ca intre timp contactasem chlamydia. Nu e nimic grav nici in faptul ca am uterul aplecat ( nu afecteaza sanatatea sau posibilitatea de a ramane insarcinata), si nici rana de pe colul uterin pe care ulterior am tratat-o printr-o interventie cu laserul. Aceste afectiuni si bacterii precum chlamydia le fac in general femeile pana in 25-28 de ani si se trateaza fara urmari. Intre timp, am invatat sa ma si relaxez cum trebuie, in asa fel incat sa nu ma doara. Am pozitii in care nu pot sta si baiatul meu intelege. Cel mai bine este sa consulti un ginecolog, pt ca astea nu-s afectiuni grave. Desigur, asta este experienta mea, asta nu inseaman ca trebuie sa ai si tu acelasi lucru, dar cel mai ok este sa ceri parerea unui medic. bafta! smile

#221 2008-11-22 02:03:49

skumpi
Vizitator

noi o facem cam de 5-6 ori pe luna...mie`mi ajunge....al meu logic ca ar vrea mai mult....la noi faza e ca o facem doar in weekend lol desi ne vdm si in tp saptamanii da tot tp e cineva acasa`...
pt mine e suficient...ma mai apuca si pe mine cateodata nabadaiile...da rar...el ar face`o mereu...ii inchid gura cu un handjob lol
Eu o fac doar atunci cand simt ca vreau sa o fac... nu gata.,.. hai sa o facem ca n`am mai facut`o de mult... plus k la mine toate trb sa fie perfecte big_smile sa nu fiu suparata/nervoasa/agitata sa fiu mancata lol ...sa fiu curata... sa nu fiu presata de tp... sa fie un loc unde ma simt eu bine si confortabil ( ca am ceva pb cu locu unde sunt lol ) si multe altele big_smile

#222 2008-11-22 02:12:32

Iulica 15 ani
New member
Inregistrat: 2008-09-24

skumpi a scris:

noi o facem cam de 5-6 ori pe luna...mie`mi ajunge....al meu logic ca ar vrea mai mult....la noi faza e ca o facem doar in weekend lol desi ne vdm si in tp saptamanii da tot tp e cineva acasa`...
pt mine e suficient...ma mai apuca si pe mine cateodata nabadaiile...da rar...el ar face`o mereu...ii inchid gura cu un handjob lol
Eu o fac doar atunci cand simt ca vreau sa o fac... nu gata.,.. hai sa o facem ca n`am mai facut`o de mult... plus k la mine toate trb sa fie perfecte big_smile sa nu fiu suparata/nervoasa/agitata sa fiu mancata lol ...sa fiu curata... sa nu fiu presata de tp... sa fie un loc unde ma simt eu bine si confortabil ( ca am ceva pb cu locu unde sunt lol ) si multe altele big_smile

mi se intampla la fel  rotfl  big_smile

#223 2008-11-22 02:22:29

paulinne
Full member
Inregistrat: 2008-07-22

Hm...si iubi meu vrea asa mereu mereu...si ce pot sa spun...I'm happy about it...pai cum as putea sa zic nu...cand stiu ca e acolo langa mine...atat de sexy...cu mirosul ala unic al pielii lui...hm...  patfierbinte  gata...ca o sa incep sa plang...e plecat de 4 zile...si o sa-l vad abia luni...  sad

"I may not have gone where I intented to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams

#224 2008-12-06 13:41:32

cotzo
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-11-22

wow ... deci am citit de la inceput pana la sfarsit si nu mi-a venit sa cred ca exista si astfel de baieti ,... adevaru e ca si eu am un libidou ft mare ... dar prietenul meu e pe la inceput tongue ... asa ca am rabdare cu el ... desi cateodata m-ar manca sa-l sun pe fost si sa-i spun ca am chef ... in 5 min ar fi la mine lol ... omu ala e nimfoman daca pot sa spun asa ... ar face-o 24/24 dar stie ce sa faca visslar dar il iubesc prea mult pe actualul tongue

cotzolina diablo

#225 2008-12-07 18:19:19

motty
New member
Inregistrat: 2008-11-28

noi facem dragoste in fiecare seara(stam impreuna)... si el e cel cu initiativa dar mie nu-mi displace, si daca vine obosit dimineata nu scapa rotfl. eu nu ma chinui sa-l atrag, nu-mi iau lenjerie ca oricum ajunge pe jos in 2 sec, asa ca mai bine naked direct si fac si economie  lol suntem impreuna de 5 ani, singurele dati cand nu facem dragoste sunt cele in care ne certam dar nu tine mai mult d 1-2 zile

#226 2008-12-07 20:54:11

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

motty si de cinci ani faceti sex aproape in fiecare zi? te intreb pentru ca si noi facem prostioare cat de des avem ocazia(acum ne vedem doar in weekend sad ) dar ma gandeam ca daca la anul vom sta impreuna oare tot asa des vom face dragoste sau in timp se va rari numarul partidelor

#227 2008-12-07 21:22:51

cotzo
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-11-22

wow motty norocoaso !!! hjarta

cotzolina diablo

#228 2008-12-08 17:05:17

motty
New member
Inregistrat: 2008-11-28

lady in black a scris:

motty si de cinci ani faceti sex aproape in fiecare zi? te intreb pentru ca si noi facem prostioare cat de des avem ocazia(acum ne vedem doar in weekend sad ) dar ma gandeam ca daca la anul vom sta impreuna oare tot asa des vom face dragoste sau in timp se va rari numarul partidelor

fara exagerare facem dragoste in fiecare seara, cand ne certam ne impacam fara cuvinte multe doar cu sex. facem dragoste si seara si dimineata in functie de cat e el de obosit insa si atunci cand era f obosit nu m-a lasat in pace lol poate ca intre e si o diferenta de 14 ani insa nu cred ca asta e important, eu stiu ca el ma iubeste enorm iar eu nu prea ma exteriorizez si inca ceva daca nu-mi convine o pozitie sau ceva cu riscul de a-l supara ii zic, el imi zice ca-s nebuna dar baga la cap-asta e important rotfl

Ultima oara a fost editat de motty (2008-12-08 17:09:35)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.