|
Nu esti logat.
Pofta de SEX-13#230 2008-12-09 00:16:50
Re: Pofta de SEXbei fetelor si exu meu era la fel....si aceiasi drama si eu ca voi, cu creme, lenjerii balarii...dar noah, noi ne-am despartit pana la urma. Offline #231 2009-01-13 23:01:41
Re: Pofta de SEXMi se pare corect sa va spun ce s-a intamplat... Offline #232 2009-01-14 10:17:25
Re: Pofta de SEXma bucur pt tine....bravo tine-o tot asa Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata! Offline #233 2009-01-14 10:38:06
Re: Pofta de SEX...bv super .... baby Dragos Offline Publicitateloading...
#234 2009-01-14 12:44:44
Re: Pofta de SEX
i-am dat lu iubi sa citeasca sa priceapa ca nu sunt singura Para hacer bien el amor hay que venir al sur.... Offline #235 2009-01-14 14:16:22
Re: Pofta de SEXeu cam am chef tot timpul si cum ne vedem cam 2 zile pe saptamana numai in pat as sta Offline #236 2009-01-14 16:07:43
Re: Pofta de SEXsi eu am chef zilnic este adevarata chestia ca femeia simte tot mai bine pe zi ce trece.La mine asa este cel putin,de fiecare data e mai bine e suuper,e atat de frumos sa faci dragoste cu omul pe care il iubesti,sa fie cu pasiune,iubire si toate cele.Nu as face doar sex never,e prea frumoasa dragostea ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #237 2009-01-14 16:47:03
Re: Pofta de SEXMacar stiu ca nu sunt singura care vrea sex mai des decat partenerul. Suntem impreuna de vreo 10 luni si inainte faceam sex cam de 5 ori pe saptamana. Acum daca facem de 2 oi pe saptamana e ok. Daca atunci cand vine acasa de la lucru incep sa-l sarut si sa-l mangai de obicei imi zice ceva de genul "Puiule, stai un pic ca sunt obosit... Hai sa comandam ceva de mancare si sa ne uitam la un film ". Stiu ca are mult de lucru dar la varsta lui (24 de ani) ma astept sa vrea mai des. Incep sa cred ca nu mai e atras de mine. Am senzatia ca e cel mai fericit cand ii spun ca mi-a venit ciclul si 5 zile stie ca nu vreau nimic. Everybody's gotta end up somewhere, I'm just taking my time to get there, And it looks like freedom and it smells like fun, But it feels like being on the run... Offline #238 2009-01-14 16:58:46
Chick, ma bucur mult pentru tine. Ti-am spus, si eu am avut aceleasi probleme ca si tine. Si de mai mult timp iubi meu ma uimeste in fiecare zi. Eu care eram mai iute decat el cand venea vorba de pat, acum imi vine cu niste idei la care eu nu m-as fi gandit niciodata. Si se vede ca nu o face din obligatie si ca e entuziasmat, ceea ce ma bucura tare mult. Bafta multa cu iubi tau si distrati-va cat de puteti de mult! Offline #239 2009-01-14 17:07:07
Incearca sa discuti cu el si sa-i spui frumos (fara repros) ca inainte se intampla mai des, si daca are vreo problema sa o discutati si impreuna sa gasiti o solutie. Sa stii ca si eu vin de multe ori obosita de la serviciu si chiar nu am chef. Cred ca incepe sa se incline balanta . El era cel care vroia rar. Dar am discutat frumos si i-am zis ca ma simt prost, ca simt ca nu-l mai atrag. Si si-a dat seama ca m-a facut sa ma simt prost si acum situatia este cu totul alta. Si e foarte bine. Offline #240 2009-01-15 22:29:38
Re: Pofta de SEXtare faza,deci cam asa s-a rezolvat problema(pe langa discutiile tale cu el),cum spuneam ma bucur pt tine Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata! Offline #241 2009-01-15 22:36:59Re: Pofta de SEXPe mine ma apuca crizele hormonale cand sunt pe stop. Moaaamaa, deci atunci nu se mai intelege nimeni cu mine! pe langa faptul ca acum plang, acum rad, acum sunt leguma, acum rup si distrug, mai am si o pofta MARE de sex Offline #242 2009-01-15 23:32:55
Re: Pofta de SEXPMS-u naibii.. cine l-a inventat ca imi faceti peri albi in cap cu el Eh.. ca sa va mai inveselesc... Offline #243 2009-01-15 23:34:42
Re: Pofta de SEX"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #244 2009-01-18 20:40:32
Re: Pofta de SEXam vb si cu prietenele mele si la toate a fost la fel: la inceput barbatii vor sex sex sex noua femeilor ne este bine adica in cazut asta ce e prea mult nu strica insa cu timpul barbatii o lasa mai usor si devenim nou cele care isi doresc mai mult. La mine se intampla f rar sa nu am chef de sex, insa el ba vine tarziu de la servici, ba e obosit etc. Si la mine cand e perioada am un chef nebun de sex moamaa si lui la fel:)) bine pe el il rezolv eu dar eu saracutza:(( "o lume in care ne iubim,tu ma ai,ma vrei,iar eu te privesc si nu-mi ajunge,te tin si nu ma satur,te am.....si...te mai vreau!!!!" Offline #245 2009-01-18 20:51:49
Re: Pofta de SEXtare bancul hugsy They can because they think they can. Offline #246 2009-01-28 16:03:18
Re: Pofta de SEXcum se numeste un barbat care nu are niciodata chef de sex? sau cum se numeste un barbat care asteapta sa traga femeia de el?...am citit o poveste intr`o revista cu una care a avut o relatie cu un tip 1 an si 2 luni si cu care acum e casatorita de 1 an ( deci au 2 ani si 2 luni de cand sunt impreuna) dar niciodata nu a fost el cel cu initiativa de a face dragoste. POvestea asta mi`a adus multe semne de intrebare..voi ce parere aveti? Offline #247 2009-01-28 16:06:59
mdaa...naspa..ceva ceva era cu baiatu...nu se poatee baby Dragos Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|