homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pofta de SEX-14

#248 2009-01-28 16:07:00

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Re: Pofta de SEX

se cheama "candidat la divort", anka sad

e semn ca intre el si ea nu exista atractie, magnetism... si, din pacate, practica a demonstrat ca in astfel de cazuri se cam ajunge la inselat.... indiferent cat de bine se impaca cu sotia pe alte planuri. vina poate fi la unul din ei sau la amandoi...

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#249 2009-01-28 16:09:13

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

LadyPink a scris:

Pe mine ma apuca crizele hormonale cand sunt pe stop. Moaaamaa, deci atunci nu se mai intelege nimeni cu mine! smile pe langa faptul ca acum plang, acum rad, acum sunt leguma, acum rup si distrug, mai am si o pofta MARE de sex big_smile

exact asa sunt si eu  :f?rbannad: ...e frustrant! sad

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#250 2009-01-28 16:17:38

anka9mai
Hero member
De la: Iasi
Inregistrat: 2008-03-28

pink_butterfly a scris:

LadyPink a scris:

Pe mine ma apuca crizele hormonale cand sunt pe stop. Moaaamaa, deci atunci nu se mai intelege nimeni cu mine! smile pe langa faptul ca acum plang, acum rad, acum sunt leguma, acum rup si distrug, mai am si o pofta MARE de sex big_smile

si eu patesc asa...mai nouacum 2 seri am scos chiloteii si a taparat pe mine sotul meu uitand ca is pe stop:))) rotfl

pc  pc

#251 2009-01-28 21:53:09

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

trebuie sa-mi vine exact cand aveam si eu 2 nopti cu al meu... grater si parca n-as mai vrea sa-l aman iar cu ac, am profitat cam mult de asta

#252 2009-01-28 22:04:35

oxxy
Full member
De la: my world
Inregistrat: 2008-05-20

pink_butterfly a scris:

LadyPink a scris:

Subscriu! tummenupp

Publicitate

loading...

#253 2009-01-28 22:10:58

skumpi
Vizitator

alexutza12345 a scris:

skumpi a scris:

noi o facem cam de 5-6 ori pe luna...mie`mi ajunge....al meu logic ca ar vrea mai mult....la noi faza e ca o facem doar in weekend lol desi ne vdm si in tp saptamanii da tot tp e cineva acasa`...
pt mine e suficient...ma mai apuca si pe mine cateodata nabadaiile...da rar...el ar face`o mereu...ii inchid gura cu un handjob lol
Eu o fac doar atunci cand simt ca vreau sa o fac... nu gata.,.. hai sa o facem ca n`am mai facut`o de mult... plus k la mine toate trb sa fie perfecte big_smile sa nu fiu suparata/nervoasa/agitata sa fiu mancata lol ...sa fiu curata... sa nu fiu presata de tp... sa fie un loc unde ma simt eu bine si confortabil ( ca am ceva pb cu locu unde sunt lol ) si multe altele big_smile

i-am dat lu iubi sa citeasca sa priceapa ca nu sunt singura  big_smile

rotfl

#254 2009-01-29 02:12:20

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

nu esti singura dereglata lol si mie de cele mai multe ori dupa o parida buuuunnnaa drool mi se intampla tongue

si mai ma apuca pofta at cand nu se poate lol is p stop, e cineva acsa, etc tongue

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#255 2009-01-29 10:05:40

Lililala
New member
Inregistrat: 2009-01-28

Eu am pofta aproape non-stop   rodnar

Noroc, ca si partenerul este la fel....altfel nu stiu cum as rezista. Imi place sa facem sex salbatic, si sa uitam ca ne iubim  big_smile.

Imi place daca "doare" putin    rotfl

The !! will be whatever we make it wink

#256 2009-01-29 18:52:27

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

numai cand nu trebuie.ori cand nu am pertener,ori cand nu se poate..

expect the worst , hope for the best!

#257 2009-01-29 21:28:02

Raluk_
Hero member
Inregistrat: 2008-03-26

lililala ai noroc la faza asta!
la inceput faceam dragoste si noi de 5-6 ori pe saptamana chiar si knd eram pe ciclu (in prima sau ultima zi),ne simteam f bine impreuna,ne`am casatorit,ne este bine si acum,doar ca...de cand nu mai lucrez(aproximativ 4 luni) el mereu imi zice ca ba e obosit,ba nu ma baga in seama etc etc etc.am vb cu el despre asta si mi`a zis k nu e altceva decat oboseala si starea de somnolenta pe care o are.il inteleg,nu zic nu...doar k eu am o pofta de patfierbinte mai in fiecare seara si el 1 data pe saptamana...am ajuns sa ne si certam din asta...ne iubim mult doar k eu nuj cum sa-l mai iau,ce sa-i mai fac ca sa iasa ceva si sa nu se enerveze...dezbracata sa ma duc langa el si tot degeaba...ce sa mai fac fetelor???
p.s. de lenjerii,vinuri,lumanerele is satula grater grater

Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate

#258 2009-01-29 21:42:18

adinagrig
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-05

raluk, nu stiu ce sa zic, la mine e invers, al meu e dornic si eu nu prea....
ce sa zic, doar sa dicutati, asta e toata chestia....
si sa-l lasi in pace o perioada, ca o sa vezi ca o sa vine el singur la tine....

9 ani de copilarie ....

#259 2009-01-29 21:46:43

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Si la noi tot el vrea tot timpul si eu sunt mai lenesa tongue Cum a zis si Adina, incearca sa mai discuti cu el. Dar de ce ai zis ca de cand nu mai lucrezi? E suparat ca nu ai lucrat in perioada asta, sau cum?

#260 2009-01-29 21:56:04

Raluk_
Hero member

rruxxy a scris:

Si la noi tot el vrea tot timpul si eu sunt mai lenesa tongue Cum a zis si Adina, incearca sa mai discuti cu el. Dar de ce ai zis ca de cand nu mai lucrezi? E suparat ca nu ai lucrat in perioada asta, sau cum?

nu s-a suparat deloc ca e constient ca nu a fost vina mea k mi s-a pus previzul in fata sa il semnez.doar ca eu nu sunt atat de obosita ca el.eu stau acasa mai tot timpul (dar nu degeaba) iar el se duce la munk.a fost in concediu si tot asa a fost relatia noastra.
azi i-am zis k vreau sa sarbatorim angajarea..sa vad ce-o iesi...va pup pe toate,noapte buna pusspuss

#261 2009-01-29 21:58:21

fleurette
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-09-29

stiu cum e raluk...si eu am pofta, dar el nu asa pe cat am eu si noi mai ajungem la discutii si chiar certuri pe tema asta...si am ajuns la concluzia ca trebuie sa-l inteleg si pe el, nu pot sa-l fortez...cand vrei sa faci dragoste vrei sa o faci pt ca asa simte si celalalt nu pt ca trebuie...incearca sa vb cu el si sa gasiti o cale de mijloc, acum daca incepi si tu serv poate se mai schimba situatia (o sa vii si tu obosita de la munca si nici nu o sa realizezi cand a trecut sapt)...sper sa fie bine... goodluck

mamica de gemeni: Darius si Clarisa al9leacer

#262 2009-01-29 23:35:48

anka9mai
Hero member
De la: Iasi
Inregistrat: 2008-03-28

Raluk_ a scris:

lililala ai noroc la faza asta!
la inceput faceam dragoste si noi de 5-6 ori pe saptamana chiar si knd eram pe ciclu (in prima sau ultima zi),ne simteam f bine impreuna,ne`am casatorit,ne este bine si acum,doar ca...de cand nu mai lucrez(aproximativ 4 luni) el mereu imi zice ca ba e obosit,ba nu ma baga in seama etc etc etc.am vb cu el despre asta si mi`a zis k nu e altceva decat oboseala si starea de somnolenta pe care o are.il inteleg,nu zic nu...doar k eu am o pofta de patfierbinte mai in fiecare seara si el 1 data pe saptamana...am ajuns sa ne si certam din asta...ne iubim mult doar k eu nuj cum sa-l mai iau,ce sa-i mai fac ca sa iasa ceva si sa nu se enerveze...dezbracata sa ma duc langa el si tot degeaba...ce sa mai fac fetelor???
p.s. de lenjerii,vinuri,lumanerele is satula grater grater

Ralu imi permiti sa iti zic ca asa is barbatii insurati?...adica is mai puturosi....cel putin al meu asteapta sa ma vada "distrusa "ca sa se simta el super bine...nu zic ca nu vrea ...da parca emai cu spor daca is eu mai fierbinte decat el:))) acu ce sa zic....dormi dezbracata sau da`i sa bea un vin rosu` puss

pc  pc

#263 2009-01-30 10:41:08

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

nu vreau sa cred ca asa-s barbatii insurati...ca nu ma mai marit lol p bunee

baby Dragos hjarta rugaciune

#264 2009-01-30 12:00:13

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

deliav a scris:

nu vreau sa cred ca asa-s barbatii insurati...ca nu ma mai marit lol p bunee

nu toti lol.Al meu numai acum iarna de ex stau prin casa cu bluze groase si largi si numai daca ma vede in maieu sare pe mine, nici macar nu trebuie sa ii arat mai mult lol.Deci stai linistita tongue

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#265 2009-01-30 12:09:19

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

pfiuu...m-am linistit...nu ca intram imediat in greva de maritis lol

baby Dragos hjarta rugaciune

#266 2009-01-30 15:09:49

Raluk_
Hero member

deliav a scris:

pfiuu...m-am linistit...nu ca intram imediat in greva de maritis lol

azi chiar am ras cu sotul meu pe tema asta (printre putinele dati cand radem de asa ceva) si i`am zis k abia astept sapt viitoare k sa vin rupta de oboseala aksa si sa nu-l bag nici in seama sau sa adorm in timp ce ma pupa,asa cum face el lol il inteleg,nu zic nu,dar e asa din octombrie...eeehhh....sa incep eu munk si o sa se inchine de mine  sm   diablo  si abia astept big_smilebig_smilebig_smile
anka nu cred k asa is barbatii insurati k stiu un cuplu care is casatoriti de 3 ani si mama mea dar ce pofta are el...hai sa nu-i bagam pe toti intr-o oala...numai pe ai nostri lol
deliav greva am facut si eu,dar nu de maritis ci de lipsa...mi se suise intr-o seara hormonii la cap dar urat de tot si mama mea ce panarama am mai facut atunci...i`am si zis k el m-a obisnuit sa nu duc lipsa,acum sa suporte consecintele big_smilebig_smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.