Se deschide usa si intra un barbat, in patru labe cu ceva in gura. Psihiatrul : - Vai! Cine a venit la noi? O pisicuta? Barbatul se taraie pana in coltul cabinetului. Doctorul il urmareste. - Un catelus? Barbatul trece cu mana pe langa perete si se taraie in celalalt colt. Doctorul nu renunta - Ah! Cred ca e un arici! Nu? O broasca testoasa? Barbatul scoate un cablu din gura si zice : - Auzi? Ma lasi si pe mine sa iti trag internetul sau nu?!?!?!?!?
"The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous"
-Vasilica,ce-i tatal tau? -Gunoier. -Nu se spune gunoier,ci functionar la Salubritate. Petrica,ce-i tatal tau? Gropar. -Nu se spune gropar,ci functionar la Pompe funebre. -Bulisor ce-i tatal tau? -Disc-jokei la Mistic Club. -Cum adica? -Clopotar la biserica.
Inainte de a pleca in armata ardeleanul smulge toate florile din gradina. Motivul? "Lenuta, ca nu cumva sa faca copii din flori!..."
Un student ia nota 4 la examenul Logica si ii propune profesorului: - Daca va pun o intrebare logica si nu-mi raspundeti imi mariti nota? - Profesorul: Da. - Ce este ilogic dar legal, logic dar ilegal si totodata ilogic si ilegal? Se gandeste profesorul.... nu stiu, si ii mareste nota. Studentul raspunde: - Ca dvs aveti 60 de ani si sunteti casatorit cu una de 24 - este ilogic dar legal; ca sotia dvs are un amant de varsta ei - este logic dar ilegal; ca dvs ii mariti nota amantului sotiei - este si ilogic si ilegal.
Exista unele femei care in loc sa-i faca sa sufere pe mai multi barbati, asa cum e firesc, se concentreaza asupra unuia pana il extermina. Acestea se numesc "fidele".
Ultima oara a fost editat de baciu (2010-01-03 12:03:21)
1. Mama m-a invatat SA APRECIEZ O TREABA BINE FACUTA: "Daca vreti sa va omorati intre voi, mergeti afara. De-abia am terminat de facut curat"
2. Mama m-a invatat ce e RELIGIA: "Roaga-te sa iasa pata aia din covor"
3. Mama m-a invatat ce e LOGICA: "Pentru ca asa am zis eu,de-aia"!
4. Mama m-a invatat MAI MULTA LOGICA: "Daca cazi de pe leagan si-ti rupi gatul, nu te mai iau cu mine in oras"
5. Mama m-a invatat ce e IRONIA: "Plangi in continuare, si o sa-ti dau eu motive pt. care sa plangi"
6. Mama m-a invatat ce e CONTORSIONISMUL: "Uita-te la murdaria de pe ceafa ta "
7. Mama m-a invatat ce e VREMEA: "Camera ta arata de parca a trecut o tornada prin ea"
8. Mama m-a invatat ce e IPOCRIZIA: "Daca ti-am zis o data, ti-am zis de un milion de ori: Nu exagera!"
9. Mama m-a invatat despre CICLICITATEA VIETII: "Eu te-am facut, eu te omor!"
10. Mama m-a invatat despre SCHIMBAREA COMPORTAMENTULUI: "Nu te mai comporta ca taica-tau"
11. Mama m-a invatat ce e INVIDIA: "In lume sunt milioane de copii mai putin norocosi care nu au parintii la fel de minunati cum ai tu"
12. Mama m-a invatat ce e ASTEPTAREA: "Asteapta numai pana ajungem acasa"
13. Mama m-a invatat ce inseamna A PRIMI: "O sa ti-o primesti cand ajungem acasa"
14. Mama m-a invatat ce e UMORUL: "Cand o sa-ti tai degetele de la picioare jucandu-te cu masina de tuns iarba, sa nu alergi plangand la mine"
15. Mama m-a invatat CUM SA DEVIN UN ADULT: "Daca nu mananci legume, nu o sa mai cresti niciodata"
16. Mama m-a invatat ce e GENETICA: "Esti exact ca taica-tau"
17. Mama m-a invatat despre ARBORELE MEU GENEALOGIC: "Inchide usa dupa tine. Ti de pare ca te-ai nascut intr-un cort?"
18. Mama m-a invatat ce e INTELEPCIUNEA: "Cand o sa fii de varsta mea, o sa intelegi"
19. Si preferata mea, mama m-a invatat ce e JUSTITIA: "Intr-o buna zi, o sa ai si tu copii. Si sper ca o sa fie exact ca si tine"
Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.
Vii dimineata tirziu - esti exemplu negativ. Vii punctual - ai venit sa-ti spionezi subalternii la sosire. Esti prietenos cu subalternii - vizezi popularitatea ieftina. Esti rezervat - te considera cu nasul pe sus. Iti lauzi subalternii - esti lingusitor. Ii critici - faci pe nebunul. Te intereseaza munca subalternilor - esti bagaret. Nu te intereseaza - nu ai habar de probleme. Faci sedinte - esti sedintoman. Nu tii sedinte - lucrezi in secret. Daca esti tinar - n-ai experienta. Daca esti mai in virsta - esti sclerozat. Stai seara tarziu - faci pe lucratorul supraaglomerat. Pleci punctual - nu-ti dai interesul. Te consulti cu colegii - nu esti in stare sa iei decizii. Nu te consulti cu colegii - vrei sa tii totul in mina. Spui bancuri - esti neserios. Nu spui bancuri - esti plictisitor. Pleci in concediu - nu te intereseaza soarta firmei. Nu pleci in concediu - iti pazesti scaunul. Insisti asupra problemelor tale - esti incapatinat. Cedezi - esti moale. Ai succes - ai avut noroc. Ceva nu merge bine - bineinteles era de asteptat. Trimiti oamenii la cursuri - vrei sa-i indatorezi. Nu-i trimiti la cursuri - nu lasi pe altul sa se ridice. Vii cu idei noi - esti fantasmagorist. Nu vii cu idei noi - esti refractar fata de tot ce-i nou.
Diferenta dintre birou si puscarie
1. La puscarie stai mai tot timpul intr-o camera 8x10. La birou stai mai tot timpul intr-o camera 6x8. 2. La puscarie ai trei mese pe zi. La birou ai o gustare pe care o mai si platesti. 3. La puscarie ai timp sa meditezi la viaţa ta. La birou nu ai timp cand lucrezi de chestii atat de profunde. 4. La puscarie un gardian deschide si inchide usile dupa tine. La birou trebuie sa fii atent cu cheile cand vii si pleci. 5. La puscarie poti sa te uiti la televizor. La birou te-ai ars daca te prinde seful facand asta. 6. La puscarie iti acorda vizite pentru familie si prieteni. La birou nu apuci sa suni familia si prietenii. 7. La puscarie intretinerea o plateste statul si nu trebuie sa lucrezi. La birou, dupa ce muncesti, din banii pe care ti-i dau deduci toate taxele si ce mai ramane?
Regulile luptei armate
- Daca inamicul este ?n raza de actiune, la fel esti si tu. - Gloantele care vin spre tine au prioritate. - Nu fi deosebit, atrage focul. - Tot timpul exista o cale. - Cea mai usoara cale este minata. - ?ncearca sa nu pari important, poate nu am multa munitie. - Profesionistii sunt previzibili, amatorii sunt cei periculosi. - Inamicul ataca doar ?n doua situatii, c?nd te astepti si c?nd nu te astepti. - Munca ?n echipa este esentiala. Ofera inamicilor o alta tinta pe l?nga tine. - Daca nu ?ti amintesti, mina antipersonal este ?ndreptata spre tine. - Divizia inamica pe care ai ignorat-o va fi atacul lor principal. - Daca atacul tau merge bine e clar? ai intrat ?ntr-o ambuscada. - Nu atrage focurile de arma, ?i enerveaza pe cei din jur. - Daca ?ti lipseste totul, mai putin inamicul, atunci esti ?ntr-o zona de lupta. - C?nd ai securizat o zona nu uita sa anunti si inamicul. - Nu uita ca arma ta este facuta de acela care a cerut cel mai putin pe ea
Dacă tu crezi că poți, sau dacă crezi că nu poți, oricum ai dreptate. (Henry Ford)
Janos şi Ana serbau 10 ani de căsnicie. La un moment dat, se ridică Janos să ţină un toast. - Ridic acest pahar pentru cei 10 ani de c?nd trăiesc cu nevasta meu! Ion, prietenul cel mai bun, ?l corectează: - A mea, băi, nevasta mea, aşa-i corect. - Taci, bă Ioane, cu a ta trăiesc numai de 2 ani
Be obscene, be, be, obscene Be obscene, baby, and not heard.......
"Nothing will keep us apart We could kill them all if our desire tore free Our union is one sweet sinful Eve" (Cradle of Filth - "The Black Goddess Rises")
Un pacient la doctor: - Mai am vreo sansa d-le doctor? - Nu,o sa mori. - Si chiar nu mai e nici o sansa!? - Ar mai fi o sansa sa te duci la Terghirghiol sa faci bai cu namol. - Si o sa scap? - Nu, dar o sa te obisnuiesti cu pamantul
Be obscene, be, be, obscene Be obscene, baby, and not heard.......
uite un alt specimen care face ravagii pe alt forum... ce oameni plictisiti
"The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous"
O tanara vine la doctor cu un bebelus in brate. - Domnu' doctor, cred ca e bolnav. Desi mananca bine, a pierdut 300g in ultima saptamana. - Nici o grija, rezolvam, zice doctorul. - Suge la piept sau ii dati lapte praf? - De la piept, domnule doctor - Aha, atunci va rog sa va dezbracati ca sa va examinez. Tipa isi da bluza si sutienul jos. Doctorul ii palpeaza sanii, o mulge, examineaza indeaproape sfarcurile si, in cele din urma, nedumerit, pune gura si suge de la ambii sani. Apoi, radios, pune diagnosticul: - Bineinteles ca slabeste copilul, dumneavoastra nu aveti lapte, doamna! - Normal. Eu sunt matusa lui, dar oricum, imi pare bine ca eu am venit cu el!
Dacă tu crezi că poți, sau dacă crezi că nu poți, oricum ai dreptate. (Henry Ford)
nu e real...citeste toata pagina... e unu care face mishto pe forumul ala..