Sa radem putin 2-56
- Himmel
- Insomniac member
- De la: Magix
- Inregistrat: 2008-05-10
Re: Sa radem putin 2
IT SUPPORT......IN RO !!!!
Suport tehnic: Ce model este calculatorul dumneavoastra? Client: Unul alb...
Client: Buna, Mariana aici. Nu pot sa-mi scot discheta din calculator. Suport tehnic: Ati incercat sa apasati butonul? Client: Da, sigur, e chiar blocat. Suport tehnic: Asta nu suna prea bine; Voi trimite pe cineva. Client: Nu , stati putin..Inca n-am bagat-o... e inca pe birou... scuze...
Suport tehnic: Apasati pe simbolul "My Computer" din partea stanga a ecranului. Client: Stanga ta sau stanga mea?
Suport tehnic: Buna ziua. Cu ce va pot ajuta? Client: Buna...Nu pot sa listez. Suport tehnic: Puteti va rog sa dati click pe "Start" pentru mine si... Client: Asculta domnule, te rog sa nu ma iei pe mine cu chestii din astea tehnice! Ca doar nu-s Bill Gates.
Client: Buna, Marta aici, nu pot sa listez. De fiecare data cand incerc, imi spune ca nu poate gasi imprimanta. Chiar am luat imprimanta si am ridicat-o in fata monitorului si el tot imi spune ca nu o gaseste...
Client: Am o problema daca vreau sa listez cu rosu... Suport tehnic: Aveti imprimanta color? Client: Aaaah.....................multumesc.
Suport tehnic: Ce vedeti pe monitorul dumneavoastra doamna? Client: E un ursulet pe care prietenul meu mi l-a cumparat de Valentine's day.
Client: Tastatura mea nu mai functioneaza. Suport tehnic: Sunteti sigur ca e conectata la calculator? Client: Nu. Nu pot sa vad in spatele calculatorului. Suport tehnic: Ridicati tastatura si mergeti 10 pasi in spate. Client:! OK Suport tehnic: Inca mai aveti tastatura in mana? Client: Da Suport tehnic: Asta insemana ca nu e conectata la calculator.Mai vedeti vreo tastatura pe birou? Client: Da, mai e una pe aici. Ah...asta merge... multumesc tare mult!
Suport tehnic: Parola dumneavoastra este "a" mic, de la ananas, "V" mare de la Victor, si cifra 7. Client: Mare sau mic?
Client: Nu pot sa intru pe internet. Suport tehnic: Ati folosit parola corecta? Client: Da, sigur. Am vazut-o la colegul meu. Suport tehnic: Puteti sa-mi spuneti ce parola ati folosit? Client: Cinci stelute.
Suport tehnic: Ce program anti-virus folositi? Client: Firefox. Suport tehnic: Acesta nu este un program anti-virus. Client: Aa, scuze...Internet Explorer.
Client: Am o maaare problema. Un prieten mi-a pus un screen saver pe calculator dar de fiecare data cand misc de mouse, dispare....
Suport tehnic: Cum pot sa va ajut? Client: Scriu primul meu e-mail. Suport tehnic: OK, si care ar fi problema? Client: Pai, am scris litera "a" in adresa, dar nu stiu cum sa desenez cerculetul din jurul ei
Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.
- OneOnly
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-07-14
They can because they think they can.
- Emilya
- Platinum member
- De la: munte
- Inregistrat: 2006-07-16
- Site
wai dely )
Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my bodyMaia Ecaterina 14.01.2014
- mykutza
- Moderator
- De la: noi de acasica :X
- Inregistrat: 2008-03-28
pe mine nu mai mira k la fel de destepte sunt si clintele mele.. o intb pe una azi data nasterii si imi zice k nu are inca
Sa nu te astepti sa te salut!
- December
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2009-09-09
- Site
Dacă tu crezi că poți, sau dacă crezi că nu poți, oricum ai dreptate. (Henry Ford)
- mykutza
- Moderator
- De la: noi de acasica :X
- Inregistrat: 2008-03-28
nu cred k era chiar atat de dobitoaca..da ele sunt obisnuite sa zic "nu am,nu stiu"...ii cer lu' alta codul client,imi zice k n-are..ii cer codul postal si incepe sa imi citeasca codul client
Sa nu te astepti sa te salut!
- Emilya
- Platinum member
- De la: munte
- Inregistrat: 2006-07-16
- Site
Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my bodyMaia Ecaterina 14.01.2014
- adina15
- Hero member
- De la: bucuresti
- Inregistrat: 2009-01-09
O doamna a dat plapuma la reparat si, vazind ca se apropie sezonul rece si lucrarea nu este gata, a trimis urmatoarea scrisoare :
"Stimate Domnule Plapumar, va rog sa executati lucrarea asa cum ne-a fost intelegerea... Eu pun la dispozitia dvs. fata si dosul si, pe deasupra, lina mea, pe care va rog sa o scarmanati bine si sa o bagati toata, pentru ca imi place sa fie cit mai groasa si cit se poate de lunga, cind intind picioarele sa nu iasa afara! Daca faceti lucrarea ca lumea, v-o recomand si pe soacra-mea! Dinsei ii este rusine sa vina, ca nu stie ce sa faca cu dosul pina spala fata, care-i mult mai uzata. Va rog sa-i desfaceti toate incretiturile, ca sa nu se lase la lucru! A ei poate sa fie si mai scurta, dar sa fie groasa, ca baba e batrina, si se incalzeste greu.
Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele......
- copilu
- Sr. member
- Inregistrat: 2007-10-05
fericita mamica de Teodora din 11.02.2012
- deeadeea21
- Hero member
- Inregistrat: 2009-02-26
- Zeyna
- Platinum member
- De la: Constanta
- Inregistrat: 2007-07-07
Dragostea nu se stă, se face.
- Himmel
- Insomniac member
- De la: Magix
- Inregistrat: 2008-05-10
Potrivit experţilor OMS, ?n >> viitorul apropiat lumea va fi cuprinsa de o pandemie de >> guturai elefantin >> african, de diaree şi gonoreea furnico-ariciasca din >> Rusia. Deosebit de ingrijoratoare >> pentru epidemiologi este ameninţarea >> proliferarii tulpinilor australiene de schizofrenie a >> ornitorincului şi de >> hemoroizi "mama Kangaroo". >> Dar oamenii de stiinta cred ca virusul cel mai periculos >> este cel al impotenţei >> caprine, care, deşi nu e o boală mortală, ?n mod fatal >> ameninţă omenirea cu >> dispariţia.
Ca >> urmare a gripei aviare, ne vom confrunta cu boli cumplite, >> cum ar fi pojarul >> g?ndacului de bucătărie, guturaiul pisicesc, scolioza >> canina şi diareea >> cetaceică. Amenintarea sifilisului de pop?ndău >> este mai puternică ca >> niciodată. >> >> >> >> Oamenii de stiinta cercetează >> ?n acest moment care sunt >> necazurile pe care ni le poate aduce vulpea polară. ...........
>> O >> ZI MINUNATA VA DORESC!!!
Ultima oara a fost editat de delyutza* (2010-01-15 13:25:42)
Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.
- December
- Hero member
- Site
Ce ti-a zis nevasta cand te-ai intors tarziu de la chef? - Nimic... si oricum trebuia sa-mi scot dintii din fata.
Dacă tu crezi că poți, sau dacă crezi că nu poți, oricum ai dreptate. (Henry Ford)
- saith
- Banat
- De la: smee hq
- Inregistrat: 2010-01-16
- Site
A local radio station is having a contest: the first person to call in with an English word the DJ has never heard of will win $1000.
So this guy calls in and when asked for the word, he says, "Goan...G-O-A-N?Goan."
The DJ thinks for a moment and says, "That?s not even a real word!"
"Sure it is," argues the caller.
"Well then use it in a sentence," says the DJ.
The caller replies "Goan f#ck yourself!"
The DJ quickly hangs up.
About 30 minutes and many calls later, no one has won the contest and the DJ answers yet another call.
When asked, the caller says, "Smee...S-M-E-E...Smee."
The DJ shakes his head and says, "I don't think that's real word. Can you please use that in a sentence caller?"
To which the caller responds, "It's Smee again......Goan fuck yourself!"
- deeadeea21
- Hero member
- Inregistrat: 2009-02-26
- December
- Hero member
- Site
Un medic iese transpirat din sala de operatii si da nas in nas cu un alt doctor, care il intreaba ce s-a intamplat.Acesta zice: -Am avut o operatie foarte grea. Pacientul , un politist, nu prezenta activitate cerebrala. I-am deschis calota craniana , si nu imi venea sa cred ochilor, era goala, doar un fir de ata am gasit. Timp de patru ore m-am gandit daca sa tai ata sau sa nu o tai. Pana la urma am taiat-o . Si ce crezi ca s-a intamplat? -Ce s-a intamplat?, intreaba celalalt doctor. -I-au cazut urechile.
Doi copii stau in sala de asteptare la medic, iar unul dintre ei plange. - De ce plangi? il intreaba celalalt. - Pai, am venit aici pentru un test de sange si o sa ma taie la deget... Cand aude asta, celalalt copil incepe si el sa planga. - Dar tu, de ce plangi acum? - Eu am venit aici pentru un test de urina!...
Un tip merge la farmacie: - Dati-mi si mie un prezervativ ca merg la prietena mea si o comit in seara asta ca e buna rau...De fapt dati-mi doua ca are o mama...au..si pe aia o ard..Ba nu dati-mi 3 ca are si o sora auu auuu. Ii da farmacistul prezervativele, merge asta acasa la aia, se aseaza toti la masa, vine si tatal se pune in capul mesei si se pun toti sa faca rugaciunea inainte de masa. Dupa jumatate de ora, tipul inca isi facea rugaciunea la care prietena lui ii sopteste: - Vai dragule ,dar nu stiam ca esti asa de credincios. La care el: - Nici eu nu stiam ca taica-tu e farmacist
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|