Sa radem putin 2-55
- pinguin
- Administrator
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2007-12-19
Re: Sa radem putin 2
Un tip beat la un bar cere la chelner sa ii serveasca 3 cafele. - Trei cafele? - Da, una pentru mine, una pentru tine si alta pentru ma-ta. A doua zi, acelasi tip beat cere la acelasi chelner: - Trei cafele... - Trei? - Da... trei... una pentru mine, una pentru tine si alta pentru ma-ta. Chelnerul nu a mai putut sa se abtina, a sarit peste masa si l-a snopit in bataie pe betivan. O zi mai tarziu, apare tipul plin de vinatai la Bar. Chelnerul ironic il intreaba: - Trei cafele?... - Nu, raspunde betivanul, doar doua: una pentru mine si una pentru ma-ta. Pentru tine nu, ca pe tine te agita.
- camysh
- Moderator
- Inregistrat: 2007-12-08
- Jessie
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-10-08
Bula vine acasa zgiriat tot pe fata, pe git, pe miini. - Doamne sfinte, ce s-a intimplat ?? - Am facut hora in jurul bradului. - Pai, si de ce esti zgiriat in halul asta? - Eram putini!
La tribunal: -Esti acuzat ca ti-ai omorat soacra cu sange rece. De ce ai facut-o? -Nevasta-mea mi-a zis... -Cum poti sa spui asa ceva, sotia ta isi iubea foarte mult mama! -Asa e, da inainte de a pleca, in ziua respectiva, mi-a zis: "Marcele, daca in timp ce doarme o deranjeaza vreo musca, n-o trezi, omoar-o!"
Un tip tot adormea la biserica. Nevasta-sa il intreaba pe preot ce poate face. Preotul ii da un ac si ii zice sa il intepe cand mai adoarme. Vine si slujba. Popa intreaba in biserica: - Cine este salvatorul nostru? adoarme tipu...nevasta-sa il inteapa, si asta striga indurerat: - ISUSE! Popa il felicita. Peste 10 minute iar adoarme. Popa intreaba iarasi: - Cui slujim noi in biserica asta? tipu, intepat, sare iar: - Doamne DUMNEZEULE! Popa iar: - Bravo! Mai trece un timp... Popa iar intreaba: - Si ce i-a zis Eva lui Adam, inainte de ai darui al 99-lea copil??? Lumea tace... asta cu ochii intredeschisi, intepat din nou, urla: - Daca mai bagi chestia aia odata in mine ti-o rup si ti-o bag in fund! Dupa care se aude corul bisericii: AMIN !
Un tip se suie intr-un autobuz, se duce si perforeaza un bilet, dupa care mai perforeaza inca unul. Un calator il intreaba: - Scuzati-ma, de ce ati perforat 2 bilete? - Pai daca il pierd pe primul si vine controlorul sa il am pe al 2-lea. - Bine, si daca le pierdeti pe amindoua? - Pai am abonament, ma baiatule!
Poezie in Franceza: Je m'appelle Vasile Mure Je veni de la padure Je gasi nevasta-n pat Se randez cu-n alt barbat Quand je preparai ciomagu' Mon amie sarise gardu' Il tombeau dans la urzici Sur son cur numai basici!!!
Un tip cu o tipa, dupa o intalnire de succes, merg impreuna pe aleea casei lui. La un moment dat, tipul o intreaba: - Vrei sa mergi pe la mine, sa bem o cafea? - Pai, hai sa-ti zic ce-am constatat: imi dau seama de fiecare barbat cum este in pat, dupa cum baga cheia in broasca... adica daca o bagi repede, smucit, inseamna ca esti animalic si nu-mi place chestia asta; in schimb, daca bajbai si nu nimeresti yala, inseamna ca nu esti experimentat si iara nu imi place. - Domnisoara, nu stiu, cum fac ceilalti, dar eu inainte de a incerca cheia, ling broasca de-o ia naiba...
"Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel
- motz
- Full member
- Inregistrat: 2009-12-22
Doua blonde conversau la telefon: -Ce faci fata, ai fost aseara in club? -Lasa-ma draga, ca m-a durut capul, am avut 39 cu 1 !!! -Bravo fata?si eu am avut 69 cu 2!
Doua blonde stau de vorba -Si cu cine te-ai mai culcat in ultimul timp? -Pai aseara cu un culturist? -Ooo!!!! si cum e fata, asa plin de muschi?. -Eee?? cum sa fie?.. ca si cum ar cadea peste tine un sifonier mare cu o cheita mica de tot.
Doua blonde calatoresc cu trenul. In compartiment calatoreste cu ele un barbat mai in varsta, cu barba. Sopteste una la alta: - Uita-te! Asta-i Mircea cel Batran? - Esti proasta. El e mort de vreo 6-700 de ani. In acel moment intra un alt barbat in compartiment, si-l saluta pe barbos: - Ciao, Mircea, ce faci, batrine! nu te-am mai vazut de sute de ani?. Prima blonda: - Na, cine-i proasta?
Doua blonde discutau despre sex.Prima zise: Stii draga care este cea mai recenta metoda de a face sex si culmea,de a mai simti ceva placere? Sex in ureche. A doua raspunde: ? Esti nebuna draga,vrei sa ramai surda? Raspunsul veni sec,dar meritat din partea unei blonde: ? Dar ce draga,tu ai ramas pana acum muta?
O t?nără se adresează v?nzătoarei de la un magazin de cosmetice: - Aş dori ca bărbatul meu să ?mi acorde mai multă atenţie. Aveţi cumva un parfum care miroase a computer?
O planetă trece pe l?ngă planeta Păm?nt şi o ?ntreabă: - Ce mai faci, soro? Nu te-am văzut de milioane de ani! - Nu prea bine? Ştii? mi-au ieşit Homo Sapiens? - Nu te ?ngrijora, o să treacă! Am avut şi eu!
Ultima oara a fost editat de motz (2010-01-07 20:29:15)
- sushi
- Hero member
- Inregistrat: 2009-05-11
CradleofFilth a scris:http://www.sexpert. ro/forum/forum_display.php?fid=20&mid=49272 ) NOW!
Daca cititi si mai jos vedeti ca tipu e doar un troll de forum, cum e si james pe aici de altfel nu cred ca exista prostie atat de crasa totusi...
- December
- Hero member
- Inregistrat: 2009-09-09
- Site
2010...Top 500 ....Amarati
Locul 10 este ocupat de Doina Doagă, soţia lui Sile din P?cla Nouă, care deţine jumătate din ce nu deţine Sile.
Locul 09. Ionel Vulturaş din comuna Berbecu, judeţul Vaslui este considerat omul cu cele mai multe buzunare goale din ţară . Vulturaş are şase mii de buzunare goale la cele 800 de salopete personale, precum şi 99 de găuri doar la buzunarul de la cămaşă.
Locul 08. Roland Bucifal din C?mpulung Moldovenesc are cel mai gol frigider din ţară . Frigiderul său nu conţine nici măcar un interior de frigider. De fapt, este vorba doar despre uşa frigiderului sprijinită de un perete.
Locul 07. Coreolan M?ndrie din Plopeni deţine cea mai microscopică pensie din lume. Defecţiunea acceleratorului de particule de la CERN a survenit după tentativa savanţilor de a mări pensia lui M?ndrie.
Locul 06. Serpentina Libarcă din Prăpădeni deţine cea mai ieftină blană de nurcă din lume. Blana sa are un singur fir de puf grizonant de nurcă pleşuvă de Madagascar .
Locul 05. Flaviu Hărmălaie din Ploieşti deţine singura avere abstractă din Rom?nia. Averea sa este un principiu secret pe care Hărmălaie nu-l dezvăluie nimănui.
Locul 04. Florica Zorro din V?lcea deţine un singur fir de praf ?n portofel. Dacă se va constata că este vorba despre un fir de praf de cocaină, Florica Zorro riscă să coboare ?n clasament.
Locul 03. Mişu Miere din Fălticeni abureşte geamuri contracost la domiciliu. Chiar dacă nu cere prea mult pentru un rotocol de abur scos pe gură, afacerea lui a intrat ?n faliment.
Locul 02. Ghiţă Ţăţoi din comuna Bulbuci s-a uns cu superglue şi s-a ?ntins pe trotuar ?n faţa unei bănci din Elveţia. Nimeni n-a reuşit să-l dezlipească p?nă acum, astfel ?nc?t Ghiţă Ţăţoi şi-a c?ştigat renumele de cel mai sărac sărac lipit păm?ntului.
Şi? Locul 01. Ion Broboneţ din Sălcioara deţine singura bancnotă de 0 lei din ţară , şi aia falsificată!
==== La un moment dat, patru frati evrei au parasit casa parinteasca si au plecat la facultate. Au devenit doctori, avocati, etc. si le-a mers foarte bine. Cativa ani mai tarziu s-au intalnit la un restaurant si au discutat despre darurile pe care o sa le faca mamei lor, care era deja batrana si care traia intr-un alt oras, undeva departe. Primul baiat a spus: - "Am construit o mare casa pentru mama." Al doilea a spus: - "Am investit 100.000 de dolari ca sa construiesc o sala de teatru cu Dolby Soround pentru mama." Al treilea: - "I-am trimis un Mercedes SL600 cu sofer cu tot." Al patrulea: - "Ascultati aici. Stiti cat de mult ii placea mamei noastre sa citeasca Tora. Si stiti ca ea nu mai vede prea bine si nu mai poate sa citeasca. Un Rabbi mi-a spus despre un papagal care poate sa recite intregul Tora, i-a luat 12 ani sa-l invete. A trebuit sa semnez un contract de donatie pe 20 de ani pentru templu, cate 100.000 de dolari pe an, dar credeti-ma ca a meritat. Tot ceea ce trebuie sa faca mama acum este sa spuna titlul unui capitol si numarul unui paragraf si papagalul o sa recite acel paragraf!" Ceilalti frati au fost extrem de impresionati. Dupa ce a primit cadourile, mama lor le-a scris niste scrisori de multumire:
Milton, Casa pe care mi-ai construit-o este uriasa. Oricum eu stau intr-o singura camera dar trebuie sa fac curat in toata casa. Multumesc oricum.
Mnachim, Mi-ai construit un teatru scump, care are 50 de locuri, dar toti prietenii mei sunt morti. Eu nu aud bine si sunt aproape oarba. Niciodata nu am fost la un spectacol. Multumesc oricum.
Marvin, Sunt prea batrana ca sa calatoresc. Mancarea mi se livreaza acasa, deci nu am folosit Mercedes-ul niciodata... iar soferul pe care mi l-ai trimis e un nazist. Apreciez intentia. Multumesc.
Draga Melvin, Ca de obicei, tu ai fost cel care a avut bunul simt sa imi trimita un cadou care sa foloseasca la ceva. Puiul a fost delicios. Iti multumesc, Mama.
Ultima oara a fost editat de December (2010-01-08 11:14:19)
Dacă tu crezi că poți, sau dacă crezi că nu poți, oricum ai dreptate. (Henry Ford)
- Emilya
- Platinum member
- De la: munte
- Inregistrat: 2006-07-16
- Site
Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my bodyMaia Ecaterina 14.01.2014
- December
- Hero member
- Site
In Romania se desfasoara un concurs pentru femei, al carui subiect e "cea mai penibila situatie din viata mea".
Castigatoarea a spus urmatoarele:
-In urmatoarea zi trebuia sa merg la ginecolog pentru un control. Insa, in seara dinainte, fiica mea cea mica a plans toata noaptea, iar eu abia am putut sa inchid un ochi. Dimineata, ma trezesc tarziu. Pentru ca nu mai aveam timp sa fac un dus, pun mana pe primul prosop din baie, il ud si ma spal bine pe partile intime. Ies din casa in tromba, sofez ca nebuna, si ajung in cele din urma la cabinetul medicului. Ma asez pe pat si gandul imi zboara in alta parte... La un moment dat, il aud pe medic zicand: "Azi am facut un efort sa aratam bine"... Nu bag de seama ce vrea sa zica, toate bune...si plec. Seara, ajung acasa, iar fiica mea cea mare imi spune: -Mami, unde e prosopelul meu? -Nu stiu, fata mea. Ia altul curat din dulapior! -Nu, mami, eu vreau prosopelul care l-am lasat aseara in baie. Aveam sclipiciul si stelutele lipicioase pe el!
Dacă tu crezi că poți, sau dacă crezi că nu poți, oricum ai dreptate. (Henry Ford)
- iris2
- Full member
- Inregistrat: 2009-05-08
december, misto banc nu-l stiam!
- ryanna22
- Hero member
- Inregistrat: 2008-10-08
december
- Monica999
- Hero member
- Inregistrat: 2009-03-11
- Site
You always hear about women wanting to be equal. What the fvck do women wanna be equal for, when they're already superior?
You don't think women are superior? They've got half the money and ALL the pvssy....and once you got all the pvssy, it's just a matter of time til you have all the money
- December
- Hero member
- Site
Basescu si Boc intr-o barca in largul marii infuriate. Un val puternic rastoarna barca. Intrebare: -Cine scapa? Raspuns: -Romania!
====
Extenuat de lupta pentru iesirea din criza, premierul face el insusi una si, cum se mai zice, da ortul popii. Funeralii nationale, popor, sobor, alesi, culesi, regrete eterne etc. Pe marginea mormantului, Traian Basescu plange in hohote din ambii ochi smulgandu-si ultimele suvite din parul restant iar Elena Udrea, cernita toata, jeleste telegenic si ecumenic. In trei cuvinte, mare jale mare! In drum spre iesirea din cimitir,Elena Udrea se apleaca discret la urechea lui Traian Basescu si-i sopteste plina de speranta: -Traiane, nu-i asa ca as putea acum sa-i iau eu locul? Iar Traian Basescu o asigura: -Cum sa nu, Elena, numai ca trebuie sa te grabesti pana nu astupa aia groapa...
====
Stimati angajati, va rugam sa recoltati si sa predati fiecare la departamentul resurse umane 2 ml de sange si 2 gr rahat, deorece dorim sa stabilim daca aveti munca in sange sau va .......... pe ea. CONDUCEREA
====
Rom?nul la volan
- Cealalt? masin? a intrat ?n mine f?r? s? m? atentioneze asupra intentiilor ei.
- M-am lovit cu un camion stationar venind din sens invers.
- Am plecat de la marginea soselei, m-am uitat la soacra mea si am trecut peste parapet.
- ?ncerc?nd s? omor o musc?, am intrat cu masina ?ntr-un st?lp de telegraf.
- Conduceam masina de 40 de ani c?nd am adormit la volan si am avut un accident.
- C?nd m-am apropiat de intersectie, un semn stop a ap?rut ?n locul ?n care nici un semn stop nu mai ap?ruse vreodat?. Nu am reusit s? opresc masina la timp.
- Ca s? evit lovirea barei masinii din fat?, am c?lcat pietonul.
- Masina mea era parcat? ?n mod regulamentar c?nd a lovit cu spatele cel?lalt vehicul.
- O masin? invizibil? a ap?rut de nic?ieri, mi-a lovit vehiculul si a disp?rut.
- Pietonul nu stia ?n ce directie s? se ?ndrepte, asa c? l-am c?lcat.
- St?lpul de telefon se apropia repede. Am ?ncercat s? virez ?n afara directiei lui c?nd el m-a lovit ?n fat?.
- Am claxonat pietonul, dar el se holba la mine.
- Pe un formular de asigurare (soferul lovise o vac?): Cum ati avertizat dvs.? Claxon Cum a avertizat cel?lalt? Muu
- Apropiindu-m? de intersectie, nu am v?zut nici un vehicul venind din dreapta mea, asa c? am lovit masina din fat?.
- Parbrizul spart. Cauza necunoscut?. Probabil voodoo.
- Masina din fata mea a lovit pietonul, dar acesta s-a sculat asa c? l-am lovit si eu
===
-Gigele, ce spune tatal tau cind se barbiereste si se intimpla sa se taie? -Pot folosi cuvinte urite? -Nu. -Atunci ... nimic.
===
Un tip vine la doctor sa-l vindece de balbaiala. - Da' cu ce te ocupi d-ta? - Ee!! Eu cresc ga-ga-ini! - Pentru asta nu-i nevoie sa vorbesti cursiv, merge si-asa. - Pai pai, eu chem di-dimineata ga-gainile sa le dau boabe: pi, pi pi! Si vin cinci mii de ga-gaini. . Seara iar: pi, pi, pi mananca. Apoi, le zic sa plece la cul-culcare. Se duc toate, afara de una. Ii zic: Du-du-te de te culca! Nu vrea. Iar: Du-du-du-te la culcare, iar nu vrea. Ma enervez si-i zic: Du-du-te-n pi-pi-pi... Si vin cinci mii de gaini...
Ultima oara a fost editat de December (2010-01-13 13:45:40)
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|