Sa radem putin 2-84
- December
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2009-09-09
- Site
Re: Sa radem putin 2
Scuze daca au mai fost... nu prea am citit constiincios acest topic in ultima vreme
- Buna ziua, domnule Lord. - Buna ziua. - Va pot ajuta cu ceva? - Da. As dori sa fac un credit de 5000 de euro doar pentru 2 saptamani, iar garantie va pot lasa Rolls Royce-ul meu. Angajatul il priveste curios: Oare de ce ar avea nevoie un milionar de un imprumut de 5000 euro?! Fara a sta mult pe ganduri, functionarul continua... - Da sigur, se poate. Milionarul isi incaseaza banii lasa Rolls Royce-ul si pleaca. Doua saptamani mai tarziu milionarul se intoarce la banca pentru a-si achita datoria. - Bun..., deci creditul restituit 5000 de euro + dobanda pentru 2 saptamani 50 de euro, total 5050 de euro. Poftiti cheile masinii si va multumesc ca ati ales banca noastra. - Mi-a facut placere sa colaboram, raspunse milionarul. - Permiteti, scuzati-ma ca indraznesc sa va intreb dar stiu ca sunteti un multi milionar si un om de afaceri foarte renumit dar: de ce ati avut dvs. nevoie de 5000 de euro? - Suntem intr-un oras foarte mare, nu? - Da. Raspunse umil functionarul. - Pai si atunci?! Unde crezi tu baiete ca puteam sa-mi parchez eu Rolls Royce-ul pentru 2 saptamani cu 50 de euro? Spalat, polisat, ingrijit si pazit. Hm?! O zi buna!
Intr-o mica asezare evreiasca se stinge din viata prostituata locului. Lasa mostenire toti banii ei pentru repararea sinagogii. Enoriasii in majoritate nu vor sa primeasca mostenirea. Vezi, Doamne, ca "nu-i cuvios sa primesti banii unei curve". Discutii si discutii, pana ce hotaresc sa se duca la Rabin. Rabinul hotareste ca e voie de primit banii. - Dar bine, Rabi, de ce, ca doar femeia stii bine cu ce s-a ocupat la viata ei!?? - Pai, spune rabinul, banii aceia in fond sunt tot banii nostri. Nu?
Un tip elegant intra intr-un renumit magazin de bijuterii insotit de o superba domnisoara. Impreuna, aleg un colier de 50.000 de euro pentru ea. Fara ezitare, omul scoate carnetul de cecuri si il completeaza cu suma respectiva. Vanzatorul era un pic incurcat, deoarece suma era considerabila si era prima data cand ii vedea pe cei doi. - Am sentimentul ca va ganditi in sinea dumneavoastra daca cecul are acoperire sau nu. - Hmmm, pai..., da... - Astazi e sambata si banca mea este inchisa dar iata cum propun sa facem: eu va las cecul completat, iar bijuteria ramane la dumneavoastra in magazin. Luni va duceti la banca, incasati cecul si apoi trimiteti colierul prin curier domnisoarei, zise omul in timp ce se sorbea din ochi cu tanara. Bijutierul, satisfacut de aceasta propunere, accepta. Cand se duce luni la banca, insa, stupoare: cecul nu avea acoperire. Consternat, bijutierul telefoneaza clientului care ii spune: - Dar nu este nimic grav! Pe dumneavoastra nu v-a costat nimic iar eu am petrecut gratuit o noapte salbatica cu donsoara. Va multumesc pentru colaborare!
Dacă tu crezi că poți, sau dacă crezi că nu poți, oricum ai dreptate. (Henry Ford)
- Emm
- Hero member
- De la: mama de acasa
- Inregistrat: 2009-02-05
)))))))))))
Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way
- jeannie
- Addicted member
- Inregistrat: 2010-07-13
O femeie se plange alteia ca barba-su nu mai vrea sex si cum vine acasa o intreaba doar: "ce avem de mancare?"... Cealalta ii zice: "Draga, am avut si eu problema asta. Nu e grav... imbraca niste chiloti negri, cu dantela, o palarie neagra, ciorapi ... si il astepti in usa , sexy asa... si se rezolva... A doua zi se intalnesc din nou... "E, cum a fost?"... "Am facut exact cum mi-ai spus, chiloti negri, dantela, palarie sexi... ce sa mai... bomba"... "Si???"... "Si cand a deschis usa mi-a zis: "Zorro, faci si tu ceva de mancare azi???"
- adina15
- Hero member
- De la: bucuresti
- Inregistrat: 2009-01-09
Barbatii sunt precum timpul: nu poti face nimic ca sa ii schimbi.
Barbatii sunt precum vacantele: nu dureaza niciodata destul de mult.
Barbatii sunt ca si bananele: cu cat imbatranesc, cu atat sunt mai putin fermi.
Barbatii sunt ca si cafeaua: cei mai buni sunt calzi, tari si te tin treaza toata noaptea.
Barbatii sunt ca si publicitatea; sa nu crezi niciodata un cuvant din ce zic.
Barbatii sunt ca si contul in banca: fara bani nu prezinta niciun interes.
Barbatii sunt ca si floricelele: te satisfac dar, numai pentru putin timp.
Barbatii sunt ca si copiatoarele. Servesc la reproducere.
Barbatii sunt precum ninsorile: nu stii niciodata cand vin, cati centimetri cresc, sau cat dureaza.
Barbatii sunt ca si calculatorul: dificili de inteles si permanent fara memorie suficienta .
Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele......
- sonia30
- Moderator
- Inregistrat: 2010-08-01
tare,adina si adevarat!
"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906
- jeannie
- Addicted member
- Inregistrat: 2010-07-13
- ramona-maria
- Full member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2006-09-20
Scriitorul brazilian Fernandes Millor a lansat o dezbatere publica cu tema: <<Care este diferenta dintre "politician" si "hot"?> > Un anume raspuns i-a sarit in mod special in ochi. "Diferenta dintre un politician si un hot este ca pe primul il aleg eu, in timp ce al doilea ma alege el pe mine. Am nimerit-o?". Iar replica lui Millor fu doar: "Stimate domn, sunteti un geniu. Sunteti singurul care a reusit sa gaseasca o diferenta intre cei doi".
Daca intr-un grup de 40 de persoane 2 se gandesc la sex si restul la mancare, este nunta. Daca intr-un grup de 40 de persoane toate se gandesc la mancare, este parastas. Daca intr-un grup de 40 de persoane toate se gandesc la sex, este team building!
Un cavaler, inainte de a pleca in cruciada il cheama pe lacatusul castelului sa ii monteze sotiei sale centura de castitate. Dupa ce o monteaza, lacatusul intreaba: punem si botnita?
Doi barbati la intrarea in berarie: - Azi cate luam, doua sau trei? - Doua, ca ieri am luat trei si ne-a mai ramas! Intra si cer: - Patruzeci de beri si doua pungi de seminte, va rugam!
Intr-un tarc se aflau 100 de pinguini. Numai unul era mascul, si nimeni nu stia care. Sunt chemati desteptii planetei: Obama, Sarkozy si Basescu. Intra Obama in tarc, sta trei zile, dar nu descopera masculul. Vine frantuzul, sta o saptamana, degeaba. Basescu intra, sta zece secunde si apare cu un pinguin in brate: Asta e! Lumea intreaba: De unde stii? Basescu: Pai le-am spus "sa traiti bine", si asta mi-a raspuns: sa-mi sugi p...!
Cica dupa un naufragiu supravietuiesc pe o insula pustie vreo 1000 de barbati si o singura femeie. Dupa cinci ani, ingrozita si scarbita de ce a facut in ultimii cinci ani femeia se sinucide. Dupa alti cinci ani, ingroziti si scarbiti de ce au facut in ultimii cinci ani, barbatii o ingroapa.
Un pusti spiona o pereche care facea dragoste intr-un boschet dintr-un parc. Dupa ce termina cei doi treaba, pustiul se duce dupa barbat si ii spune: -Nene, acum stiu unde stai, am vazut ce ai facut si, daca nu-mi dai 100.000 lei ii spun sotiei tale. De voie, de nevoie, omul ii da banii ceruti si scapa de pusti. Dupa ce ajunge acasa, pustiul ii povesteste mamei cele intamplate. Mama il cearta si ii spune sa mearga la biserica sa se spovedeasca. La biserica il intampina popa: -Ei pustiule, care-i treaba? -Hopaa, acum stiu si unde lucrezi!
Doua babe citeau ziarul : - Auzi tu, zice una, doua babe violate in Ferentari ! - Si noi stam ca proastele in Titan !
Un tip foarte singur a hotarat ca viata ar fi mai misto daca ar avea un animal de companie. Asa ca s-a dus omul nostru la un pet shop si i-a spus managerului ca vrea sa cumpere un animal "aparte". Dupa cateva discutii a cumparat intr-un final un miriapod, care venea intr-o cutie mica, alba, pe care s-o foloseasca pe post de casa. Se duce tipul acasa, gaseste un loc potrivit pentru cutie si se gandeste ca ar fi frumos sa inceapa "relatia" ducandu-si noul companion la un bar sa bea ceva. Asa ca a intrebat miriapodul din cutie: "Vrei sa mergi cu mine pana la Frank's sa bem o bere?" Dar nici un raspuns, asta l-a deranjat pe tipul nostru, dar a asteptat cateva minute si a intrebat din nou: "Ce-ar fi daca am merge la bar sa bem o bere impreuna?" Dar, iar nici un raspuns de la noul sau prieten si tovaras. Asa ca a mai asteptat cateva minute gandindu-se la situatia respectiva. S-a hotarat sa mai intrebe inca o data, de data asta apropiindu-se de "casa" miriapodului si urland: "Hey, tu de-acolo! Vrei sa mergem la Frank's sa bem o bere impreuna?" O voce subtire se auzi din cutie "Te-am auzit de prima oara ! Ai in p (*) a mea rabdare sa-mi pun pantofii
Un om intra in dormitor cu o capra in brate. Sotia, intinsa in pat, citea o carte. Omul spune: - Uite draga, asta este vaca cu care fac sex cand tu ai migrene. Sotia raspunde: - Daca n-ai fi fost asa de prost, ai fi realizat si tu ca este o capra. La care omul: - Daca n-ai fi fost asa de proasta, ai fi inteles ca vorbeam cu capra...
Un betiv, noaptea, s-a ratacit intr-un cimitir... merge el ce merge balabanindu-se si... zduf! cade gramada intr-un mormant proaspat sapat. Se trezeste din buimaceala si incepe sa strige: - Ajutooor! Ajutooooor! Nimic, nimeni prin preajma... Mai sta ce mai sta si incepe iar: - Ajutoooooooor! Dupa cateva ore, normal, i s-a facut frig tipului.. - Ajutoooooooooooooooor! Mi-e frig!!! Dupa nici un minut, apare groparu? cu o lopata in mana si incepe sa toarne pamant peste el: - Pai daca te-ai dezvelit...
Ultima oara a fost editat de ramona-maria (2010-11-18 19:32:43)
"Oamenii sunt ca vinurile... cu timpul unii devin mai buni, altii se transforma in otet"
- ally18
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-08-05
Love. Live. Laugh.
- December
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2009-09-09
- Site
Doi nemti invata foarte bine limba engleza si pleaca in Anglia convinsi ca la cata engleza au invatat, nu se prinde nimeni ca nu sunt englezi. Intra intr-un bar si cer foarte siguri pe ei: - Two Martini please! - Dry? - Nein, zwei!!!
Dacă tu crezi că poți, sau dacă crezi că nu poți, oricum ai dreptate. (Henry Ford)
- sonia30
- Moderator
- Inregistrat: 2010-08-01
ramona,ala cu pinguinu m-a facut sa rad cu lacrimi!
"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906
- bunea georgeta
- Platinum member
- De la: Prahova
- Inregistrat: 2009-07-12
- Site
sonia30 a scris:ramona,ala cu pinguinu m-a facut sa rad cu lacrimi!
la fel tipic romanesc
Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.
- ramona-maria
- Full member
La divort. El: Tu unul ca mine nu mai gasesti! Ea: Eu unu' ca tine nu mai caut!
Am citit ca anul trecut 4.153.237 de oameni s-au casatorit. Nu c-as fi carcotas, dar nu ar trebui sa fie un numar par?
Daca nu va veni sfarsitul lumii pe 21 Decembrie 2012, sigur se vor naste foarte multi bebelusi pe 20 Septembrie 2013...
Femeile se cred destepte pentru ca pot falsifica un orgasm pentru o relatie. Destepti suntem noi, barbatii, pentru ca putem falsifica o relatie intreaga pentru un orgasm! Femeile inseala doar atunci cand ceva nu merge intr-o relatie. Noi, barbatii, inselam DOAR cand avem ocazia.
Cica vor scoate anticonceptionale pentru barbati. Mi se pare logic! Nu-i mai bine sa scoti gloantele din pistol decat sa porti vesta antiglont?!
Eu si sotia mea am decis sa ne sinucidem impreuna.Ciudat e ca, dupa ce s-a sinucis ea, eu nu am mai simtit nevoia...
- Ce scrie pe piatra de mormant a unei blonde? - "In sfarsit s-a culcat singura."
Taxa de inhumare se plateste de acum in valuta, fiindca decesul se considera a fi parasirea definitiva a tarii.
Sotia lui Traian Basescu a fost numita amiral. Conduce cel mai mare distrugator al Romaniei.
I: Ce este salariul? R: O atentie din partea statului.
La Ministerul Muncii si Protectiei Sociale: - Domnule ministru, telefonistei noastre de la centrala i-a slabit aproape complet auzul. Ce vreti, dupa atatia ani... - Mut-o la Departamentul de Negocieri cu Sindicatele sau la ghiseul de reclamatii de la poarta...
Dupa un chef teribil cu bere rece ca gheata, Costica a ragusit si merge la prietenul lui de pahar, Vasile. Suna si in usa apare sotia acestuia. - Vasile e acasa? abia putu sopti Costica. La fel de mistrerios, doamna sopteste: - Nu, intra repede sa nu ne vada careva...
Dumnezeu ii cheama pe Obama, Binladen si Basescu in paradis si le spune ca trebuie sa se intoarca la propriul popor si sa le zica ca pentru urmatorii 20 de ani vor trebui sa curete excremente ca pedeapsa. Obama merge la ai sai si le spune: - Am o veste proasta si o veste buna pt voi. Vestea buna este ca Dumnezeu exista si prostii aia de musulmani credeau in cineva care nu exista. Iar vestea proasta este ca va trebui sa curatam excremente pt urmatorii 20 de ani. Binladen merge la ai sai si zice: - Am 2 vesti proaste pentru voi. Prima e ca Dumnezeu exista si noi credeam in Allah, care nu exista. Iar a doua este ca va trebui sa curatam excremente pentru urmatorii 20 de ani. Basescu merge la ai sai si zice: - Am doua vesti bune pentru voi. Prima este ca tata-i bine si va saluta pe toti. Iar a doua este ca avem locuri de munca pt urmatorii 20 de ani...
Un preot batran il invata pe un novice cum sa se comporte in timpul confesiunilor enoriasilor. Dupa o prima spovedanie, preotul il trage deoparte pe tanar si ii spune: - Te-ai descurcat destul de bine, dar ti-as sugera ca, atunci cand asculti confesiunile fetelor tinere, sa-ti exprimi dezacordul mai degraba prin "Vai,vai,vai" si nu prin "Uau!"
"Oamenii sunt ca vinurile... cu timpul unii devin mai buni, altii se transforma in otet"
- deeyanna
- Full member
- Inregistrat: 2009-12-19
cica vorbeau romanii sa aleaga cel mai bun electrician din tara....s-au tot gandit ei si ce au hotarat:cel mai mare electrician sa fie Taian Basescu pentru ca numai el poate sa creeze o asa tensiune,sa intinda firele la maxim fara nici o siguranta:))..am auzit-o azi la tv:P
iubesc si sunt iubita...langa tine ma simt cea mai implinita!!!
- ramona-maria
- Full member
Ei traiesc printre noi!!!
1.Un tip a cumparat un frigider nou pentru casa lui.Ca sa scape de cel vechi,l-a pus in fata casei cu un carton pe el,pe care scrie: E gratis, il vrei,ia-l acasa. 4 zile a stat frigiderul acolo si nimeni nici macar nu s-a uitat la el.A realizat ca oameni erau prea neincrezatori in aceasta oferta. Asa ca a decis sa schimbe cartonul : Frigider de vanzare cu 100 ron. A doua zi cineva l-a furat! Ei traiesc printre noi!!!!
2.Intr-o zi mergeam pe plaja cu niste prieteni cand deodata cineva a tipat: "Uite o pasare moarta!"... cineva s-a uitat in sus spre cer si a exclamat : "unde,unde?" Ei traiesc printre noi!!!
3.Cand se uita la o casa,fratele meu a intrebat agenta imobiliara in ce directie este nordul,el a explicat ca nu vrea ca soarele sa-l trezeasca in fiecare dimineata.Ea a intrebat "Soarele rasare in nord?" Cand fratele meu i-a explicat ca soarele rasare in est de ceva timp,ea a dat din cap si a zis: "Oh,nu prea tin pasul cu lucrurile astea" Ei traiesc printre noi!!!
4.Luam pranzul intr-o cafenea, cand fara sa vrem am auzit-o pe angajata ca vorbea despre o arsura pe care a facut-o la sfarsitul sapatamani cand mergea spre plaja cu masina.A condus cu ea decapotata,dar nu credea ca se va arde pentru ca era in mers. Ei traiesc printre noi!!!
5.Sora mea are un fel de cutit in masina care este special pentru a taia centura de siguranta in caz ca ramane blocata din cauza unui accident.Ea il tine in portbagaj. Ei traiesc printre noi!!!
6.Umblam cu un prieten cand am vazut o femeie cu un cercel in nas, de care era atasat un un lantisor pana la cercelul din ureche.Prietenul meu a zis "Nu se va rupe lantul de fiecare data cand va intoarce capul?". A trebuit sa-i explic ca nasul si urechea unei persoane raman la aceiasi distanta una de cealalta indiferent in ce directie va intoarce capul... Ei traiesc printre noi!!!
7.Nu mi-am gasit bagajele in zona pentru bagaje din aeroport.Asa ca am mers la biroul bagaje pierdute si i-am spus femei de acolo ca bagajele mele nu au aparut.Ea a zambit calm si mi-a spus sa nu imi fac griji deoarece ea este pregatita si instruita profesional si ca sunt in maini bune."Acum" m-a intrebat ea :"A ajuns avionul dumneavoastra?" (Eu lucrez cu astfel de oameni) Ei traiesc printre noi!!!
8.Cand munceam la o pizzarie am observat un barbat care a comandat o pizza mica la pachet.Parea sa fie singur si bucatarul l-a intrebat daca doreste sa taie piza in 4 sau in 6 feli.A stat si s-a gandit un pic innainte sa raspunda: "Lasa in 4 feli,nu cred ca imi este destul de foame sa mananc 6 feli. Da,Ei traiesc printre noi!!! Din pacate, nu doar traiesc printre noi, dar se si reproduc!!!!
- deeyanna
- Full member
- Inregistrat: 2009-12-19
iubesc si sunt iubita...langa tine ma simt cea mai implinita!!!
- Toriana
- Sr. member
- Inregistrat: 2010-10-18
Primul filmulet e f cunoscut, din ce am observat. Chiar ieri am vazut doi pusti pe strada care ii imitau. Dar cei mai tari sunt astia de la emisiunea "In puii mei". Ii imita foarte bine.
Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin.
- maryu
- Hero member
- De la: Honolulu
- Inregistrat: 2007-08-27
În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice...
- Madalina85
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-09-27
La un moment dat li se face foame, ardeleanul scoate slana, chita, si brisca si incepe sa manance. Olteanul scoate niste fate de peste, mananca putin peste si pune grijuliu oasele pe un ziar... Ardeleanul il vede si-l intreaba: - Ma oltene da ce faci cu oasele cele? - Oohoo... oasele astea sunt foarte bune, deosebit de sanatoase, contin fosfor si asta ne face pe noi oltenii asa destepti! Sta ardeleanul, se gandeste, si in final ii propune olteanului sa faca schimb de mancare. Acum olteanul se infrupta din chita si slana, iar ardeleanul cu o figura scarbita incearca sa rontaie oasele de peste... - Ma oltene, bag sama ca m-ai pacalit cu oasele astea de peste... - Pai vezi, nici n-ai gustat bine si te-ai desteptat!
- Madalina85
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-09-27
Un tigan, un roman si un ungur voiau sa treaca granita. La garnita se pune Dracul in fata lor si le spune sa cu not sa treaca pana nu ii aduc fiecare cate un fruct. Pleaca fiecare sa caute fructe. Tiganul gasescte o pruna si fuge cu ea la Drac. -Uite Dracule, o pruna, ma lasi sa trec? -Te las doar daca ti-o bagi in fund. Tiganul protesteaza dar pana la urma nu are de ales, se chinuie un pic si o baga in fund. Trece fericit granita. Vina romanul cu o para. -Uite Dracule, o para, ma lasi sa trec? -Te las doar daca ti-o bagi in fund. - Cum sa o bag in fund, nu vezi cat e de mare? -Daca nu ti-o bagi, nu treci! Se chinuie romanul ce se chinuie, ii intra pana al jumate dupa care nu mai prea mai merge. Plangea romanul si radea! Dracul, nervos: - Ba romane, de ce plangi? De ce razi? -Pai plang ca ma doare, si rad ca vine ungurul cu pepenele!
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|