Sa radem putin 2-85
- Madalina85
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-09-27
Re: Sa radem putin 2
Mai copile, se plange maica-ta ca vorbeste cu tine si tu n-o asculti. - Pai sa vezi, taticule... - Lasa scuzele! Spune-mi cum de reusesti?!
- Madalina85
- Addicted member
Ion si maria mergeau pe strada. Maria ii zice lui Ion: - ma Ione, io is lezbi. Ion: - ce-i aia? Maria: - vezi femeia aia de pe strada? Ion: - da o vad si cei cu ea? Maria: - mie imi place de ea si as vrea sa fac sex cu ea. Sta Ion un pic dupa care zice: - tu Marie, cred ca si io is lezbi
- Madalina85
- Addicted member
La un colt de strada, un politist musca un caine. Un trecator se opreste si-i spune politistului: - Ce-ai domnule cu bietul caine! - Ce te bagi domnule! Ce, stii cine a inceput?
- Madalina85
- Addicted member
Un barbat cu nevasta lui jucau golf. Loveste sotul mingea cu crosa si... ghinion ... mingea sparge geamul unei case de la marginea terenului de golf. Se duc sotul cu sotia sa vada care e paguba si le deschide un barbat mare, inalt si gras. Sotul incepe sa isi ceara scuze, ii ofera niste bani dar asta zice: - Eu trebuie sa va multumesc. Vedeti voi... mingea a spart geamul, a intrat in casa si a spart lampa asta in care eu stau inchis de 1000 de ani. Eu sunt Duhul Lampii si fiecare dintre noi 3 poate sa isi puna cate o dorinta. Sotul zice: - Eu intotdeauna mi-am dorit lantul meu de reasturante. - Se face, zice duhul. - Si eu intotdeauna am vrut sa am lantul meu de saloane de frumusete, adauga si nevasta. - Nici o problema. - Dar tu Duhule, ce iti doresti? intreaba sotul. - Pai vedeti voi... asa cum ziceam... am stat inchis de 1000 de ani in lampa si tare mi-as dori sa am si eu o femeie, asa ca eu vreau sa merg sus cu sotia ta si sa facem sex timp de 3 ore. Astia ce sa faca? Pentru ca fiecare a obtinut ce a vrut, sunt de acord si Duhul urca cu nevasta in dormitor in timp ce sotul ramane jos sa se uite la televizor. Dupa 3 ore, sotia si duhul coborau scarile. - A fost absolut uimitor, ii zice sotia Duhului. - Mda... de fapt ceea ce este absolut uimitor este ca sotul tau inca mai crede in duhuri din lampi...
- Madalina85
- Addicted member
O doamna se duce la medicul ginecolog, incepe medicul sa o consulte, la un moment dat suna telefonul. Cu o mana in problema doamnei, cu cealalta pe telefonul mobil, medicul incepe sa poarte o discutie cu sotia, gesticuland in acelasi timp din mana "ocupata": - Da draga, o iei prima la stanga, apoi faci sensul giratoriu, a doua la dreapta, si apoi o tii tot inainte. Inainte draga, ai inteles, tooot inainte . Si apoi inchide telefonul. La care pacienta, cu fata rosie de emotie si transpirata toata, ii spune medicului: - Domnu' doctor, va suparati daca va rog sa mai repetati inca o data adresa, insa de data asta sa mai treceti prin 2 -3 sensuri giratorii?
- Madalina85
- Addicted member
Un tip suna la usa unui apartament. Usa se deschide si apare o gagica tare... - Doamna, dumneavoastra stiti sa faceti sex? Fara nici un cuvant, gagica ai tranti usa in nas. A doua zi, tipul iar suna la usa, iar deschide gagica... - Doamna, dumneavoastra stiti sa faceti sex? La fel de suparata, gagica ai tranteste usa in nas. Seara discuta cu prietenul ei, ai povesteste ce si cum. Acesta din urma decide sa ramana a doua zi cu ea. Bineanteles, soneria se face auzita a doua zi. Gagica deschide usa si tipul pune obisnuita intrebare: - Doamna, dumneavoastra stiti sa faceti sex? Plina de tupeu, cu sotul ascuns dupa usa gata sa intervina, gagica raspunde: - Da! - Atunci, va rog sa faceti sex si cu sotul dumneavoastra ca sa-mi lase nevasta in pace
- Madalina85
- Addicted member
La o farmacie intra un client si cere prezervative negre. Vanzatoarea intreaba la ce-i trebuiesc prezervative negre? El raspunde: - Merg la vaduva unui bun prieten si vreau sa-i transmit condoleante
- Madalina85
- Addicted member
Vine Bula la scoala dupa o zi de absenta. - Ce s-a intimplat, Bula, de ce n-ai venit ieri? - Pai stiti... a murit bunicul... Sad - Aoleu! Cum asa? - Pai a iesit pe balcon si a cazut balconul cu el. - Vai, saracul! si asa a murit? - Nu, ca a reusit sa se prinda de tocul de la geam, dar pe urma a alunecat si a cazut iar. - A, si asa a murit? - Nu, a cazut in copacul din curte si de acolo a fost catapultat pe casa, apoi a alunecat si a tras toata tigla dupa el. - Si asa a murit? - Nu, ca s-a prins de burlan. Dar burlanul s-a desprins. - Si asa a murit? - Nu, a reusit sa se balanseze si a intrat in casa prin geamul de la etaj, apoi a inceput sa se rostogoleasca pe scari. - Si asa a murit? - Nu, in cadere a incercat sa se prinda de balustrada, dar balustrada s-a rupt si el a cazut in gol pina la parter. - Si asa a murit? - Nu, dar l-am impuscat noi, ca altfel impiedicatul ne-ar fi darimat toata casa!
l.e. sper ca nu e problema ca nu sunt toate intr-un post dar le-am gasit dupa si dupa...si m-am lasat dusa de val
Ultima oara a fost editat de Jeniffer (2010-11-29 01:03:42)
- alexutza12345
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-02-11
Para hacer bien el amor hay que venir al sur....
- Banana Split
- Sr. member
- Inregistrat: 2010-05-28
vaaaaaaaai
- bunea georgeta
- Platinum member
- De la: Prahova
- Inregistrat: 2009-07-12
- Site
Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.
- Emm
- Hero member
- De la: mama de acasa
- Inregistrat: 2009-02-05
Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way
- Toriana
- Sr. member
- Inregistrat: 2010-10-18
F tare!
Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin.
- December
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2009-09-09
- Site
Culmea limbii franceze: Sa-ti otravesti profesoara de franceza cu verde de Paris . Culmea croitoriei: Sa cosi o pereche de chiloti pentru fundul marii. Sa intorci pe dos costumul lui Adam. Culmea sovaielii: Sa ezit, sa nu ezit... Culmea cruzimii: Sa-ti omori timpul. Culmea melancoliei: Sa cazi pe ganduri si sa-ti spargi capul. Culmea inotului: Cu o mana sa inoti, cu cealalta sa dai din picioare. Culmea unui cutit de bucatarie: Sa taie pofta de mancare mesenilor Culmea lacomiei: Sa mananci bataie si sa nu te saturi! Culmea orei exacte: Sa pui ceasul dupa radio si sa-l uiti acolo. Culmea justitiei: Sa condamni o prostituata sa-si execute pedeapsa la locul de munca. Culmea tehnicii yoga: Sa-ti tragi un cap in gura! Culmea prostiei: Sa stingi lampa si sa aprinzi un chibrit ca sa verifici daca s-a stins. Culmea fizicii: Sa pasti un cal putere pe un camp magnetic. Culmea ceasului desteptator: Sa sune ocupat... Culmea somnului:Sa visezi ca dormi. Culmea mizeriei: Sa aiba purecii paduchi. Culmea orbului: Sa-si vada moartea cu ochii. Culmea agronomiei: Sa faci sa infloreasca un boboc de rata... Culmea fitness-ului: Sa reuseasca sa slabeasca un ardei gras. Culmea pescuitului: Sa pui scrum de tigara in ac si sa prinzi peste afumat. Culmea zgarceniei: Sa-ti pui ceasul cu trei ore in urma, ca sa faci economie de timp. Culmea rasismului: Sa bei whisky "Black & White" din pahare diferite. Culmea timiditatii: Sa dai inapoi in fata unui ceas care o ia inainte... Culmea graviditatii politice: Sa intrerupi o sarcina de partid... Culmea culmilor: Mutul sa-i spuna surdului ca orbul se uita la ei. Culmea zborului: Sa zbori pe cerul gurii. Culmea dresajului: Sa imblanzesti fiare vechi.
Dacă tu crezi că poți, sau dacă crezi că nu poți, oricum ai dreptate. (Henry Ford)
- kathrynn
- Hero member
- Inregistrat: 2009-08-24
Cursuri organizate de Ministerul Sanatatii in colaborare cu Ministerul Educatiei si Cercetarii Curs special pentru barbati
Obiectivul pedagogic al cursului de formare este de a le permite barbatilor sa-si dezvolte acea parte a creierului a carei existenta o ignorau
Program : 4 module ? dintre care unul obligatoriu
Modulul 1 : (curs obligatoriu) 1. Sa invat sa traiesc fara mama mea (2000 ore) 2. Sotia mea nu este mama mea (350 ore) 3. Sa inteleg ca fotbalul nu este altceva decat un sport (350 ore)
Modulul 2 : Viata in doi 1. Sa am copii fara sa devin gelos pe ei (50 ore) 2. Sa nu zic prostii atunci cand nevasta isi primeste prietenele (500 ore) 3. Sa depasesc sindromul controlului telecomenzii (550 ore) 4. Sa inteleg ca pantalonii nu se duc niciodata singuri pana la dulap (800 ore) 5. Cum sa ajung pana la cosul cu rufe murdare fara sa ma ratacesc (500 ore) 6. Cum sa supravietuiesc unei raceli fara sa agonizez (350 ore)
Modulul 3 : Timpul liber 1. Sa calc in doua etape o camasa in mai putin de 2 ore (exercitiu practic)
Modulul 4 : Curs de bucatarie 1. nivelul 1 (incepatori) Electrocasnicele : ON = deschis, OFF = inchis 2. nivelul 2 (avansati) Prima mea supa instant fara sa ard cratita Exercitiu practic : fierbe apa inainte de a adauga pastele
CURS INTENSIV Din ratiuni de dificultate si intindere a temelor, cursurile vor avea maxim 8 inscrisi. Tema 1 Calcatul-acest proces misterios; de la masina de spalat, pana la dulapul de haine Tema 2 Riscurile umplerii tavii pentru cuburi de gheata (demonstratie sustinuta de diapozitive) Tema 3 Tu si electricitatea. Avantajele economice in urma angajarii personalului calificat pentru reparatii (chiar si cele elementare) Tema 4 Ultima descoperire stiintifica : A gati si a duce gunoiul nu provoaca impotenta si nici tetraplagie (practica laborator) Tema 5 De ce nu este un delict sa-i oferi flori, chiar daca te-ai casatorit cu ea. Tema 6 Sulul de hartie igienica. Hartia igienica nu creste langa WC. Tema 7 Cum sa coboram capacul de la wc pas cu pas (teleconferinta cu Univ. Harvard) Tema 8 Barbatii la volan. Daca se ratacesc, pot cere informatii fara riscul de a parea impotenti? (Marturisiri) Tema 9 Masina de spalat - acest mare mister din casa. Tema 10 Diferente fundamentale - cosul pentru rufe si podeaua ( exercitii in laboratoarele cu terapie muzicala) Tema 11 Barbatul in scaunul pasagerului > Este posibil sa nu vorbeasca sau sa nu se agite in timp ce ea parcheaza ? Tema 12 Ceasca de la micul dejun nu leviteaza singura pana la chiuveta
Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen
- Miss_B
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-11-07
- bunea georgeta
- Platinum member
- De la: Prahova
- Inregistrat: 2009-07-12
- Site
Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.
- Toriana
- Sr. member
- Inregistrat: 2010-10-18
Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin.
- calleigh
- Platinum member
- De la: viata
- Inregistrat: 2009-01-13
Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself. Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again.
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|