Sa radem putin 2-86
- rosebunny
- Insomniac member
- Inregistrat: 2010-09-28
Re: Sa radem putin 2
Tot raul e spre bine Zambim si noi azi?
- persifona
- Vizitator
De cati forumisti este nevoie pentru a se schimba/inlocui un bec?
-1 pentru a schimba becul -1 pentru a posta si anunta ca becul a fost schimbat -14 pentru a impartasi experiente similare si a arata noi modalitati de schimbare a bcului -7 pentru a avertiza asupra pericolelor ce apar la schimbarea becurilor -27 pentru a corecta greseli gramaticale aparute in posturile despre schimbarea becurilor -53 pentru a lua la misto pe cei ce au corectat greselile gramaticale -2 profesionisti in domeniu care sa atraga atentia ca termenul corect este ?lampa? -15 care sa pretinda ca au lucrat in domeniu si termenul ?bec? este la fel de corect -109 care spun ca forumul nu este despre becuri si discutia trebuie mutata pe un forum despre becuri -111 care sustin ca atata timp cat toti folosim becuri, discutia este utila pe forum -306 pentru a discuta care sunt cele mai bune metode de a schimba becuri, care sunt cele mai bune, de unde se pot cumpara si cat costa -27 pentru a posta linkuri catre siteuri unde pot fi vazute diverse modele de becuri -14 pentru a spune ca linkurile nu sunt corecte si a posta pe cele corecte -33 pentru a cita tot ce s-a postat pana in momentul respectiv si a raspunde ?si eu? -6 pentru a atrage atentia sa se foloseasca functia ?cautare? -12 pentru a posta ca ei renunta definitiv la forum din cauza divergentelor aparute pe marginea subiectului -143 pentru a spune ?cauta intai pe google si daca nu gasesti nimic despre becuri atunci intreaba pe forum? -16 posturi unde doi membri poarta o discutie total paralela cu subiectul -24 posturi in care li se atrage atentia sa foloseasca mesajele private sau e-mailul -1 moderator care sa avertizeze ca daca nu se inceteaza cu mesajele aiurea va inchide topicul -1 membru nou al forumului care raspunde la 6 luni dupa ultimul post si totul o ia de la inceput... -3 care incearca sa posteze poze cu becurile cele mai intalnite, 1 care intraba de ce nu poate posta poze de 2 MB -7 anunta ca nu pot deschide una dintre pozele deja postate -1 care spune ca pozele sunt realizate profesionist -1 care spune ca incearca sa-l "demonteze" sa vada cum e construit -25 care incearca sa aplaneze conflictele - 40 care spun ca tensiunea de lucru, puterea si forma becului nu sint cele corecte - 18 se intreaba daca e fost bine insurubat - 100 care inca nu stiu despre ce e vorba dar isi dau cu parerea - 30 spun ca nu-i intereseaza subiectul, dar stiu ce e ala un bec - 10 spun ca e buna si luminarea - 1 atrage atentia sa nu fi ud pe miini cind schimbi becul -1 care intreaba daca vizitatorii pot scrie mesaje -1 care zice sa nu va mai chinuiti cu becu nou ca era bun si ala vechi, da sunt ceva probleme cu intrerupatorul -1 face aluzie la cat de stupide pot fi unele chestii scrise de membri forumului -3 fac cate un comentariu (no ofence) -1 muta subiectul -3 il completeaza pe primul (no ofence) - 1 se implica -10 care intreaba de ce s-a ars becu' cel vechi - 1 ce e ala bec (dupa cateva sute de raspunsuri ) - 1care vrea sa confectioneze un bec in casa avand un strung , un SDV si un letcon si, va pune, invariabil intrebarea "aveti idee de unde fac rost de niste Wolfram?" - 'nspe il vor sfatui sa stea naiba in banca lui ca e mai ieftin sa cumperi un bec -6 care se vor intreba daca mai e nevoie de bec! -10 vor sa foloseasca energia alternativa(hidrogen, energie solara, si multe altele) pt a alimenta becul si de aici subiectul devine total offf topic -5 care se apuca de facut gura ca sa scrie tote denumirile in romaneste nu in engleza ca deh, par snobi -1 zice: Scuzati ca ma bag si eu dar am vazut in mare ca e vorba despre un bec (nu am avut timp sa citesc atent) si ca sa nu mai deschid alt subiect va intreb aici: Se poate construi la nivel de amator un bec cu filamentul interschimbabil (pentru 2 situatii diferite de iluminare) ? Daca da, are cineva o schema, ceva? -1 ii raspunde prompt: faci rost de o pompa de vid, de o butelie cu gaz inert, faci o constructie mecanica faina sa poti schimba filamentul asa cum doresti si sa poti completa la loc gazul inert si cred ca poti obtine becul de care intrebi. Mai simplu de atat cred ca merge cumparat unul gata facut, cam ca alea pentru auto, pentru faza lunga-faza scurta. Dar nu are farmec sa cumperi ceva facut de altii. Si apoi cred ca nu se potriveste dulia la ce vrei tu. Zic si eu... Sau poate revii cu o schita sa vedem despre ce dulie e vorba? Merge si un desen in creion, scanat. Faza cu dimmer-ul nu cred ca e rentabila ca montajul ala e prea ieftin, merge montat direct in locul intrerupatorului in perete (e chiar jignitor sa-l montezi in 5 minute...) si face trecerea treptata intre cele doua intensitati. Cred ca nu e subiectul discutiei. Ba eu zic ca atunci cand schimbi filamentul poti face ceva si cu gazul inert, poate poti colora putin lumina. Cred ca e mai de efect. Nu stiu daca se poate, dar o sa ma documentez. Mai vorbim pe tema asta! Spor la treaba! -1 intreaba offtopic :stiti teoria luminii negre? -1 ii raspundeA! Intunericu' se propaga cu viteza luminii -1 spine: am vazut un bec cu lumina neagra in Praktiker. Am vrut sa cumpar unul dar nu e rentabil. Am facut calcule. Daca aprinzi un bec din la cu lumina neagra se face instantaneu intuneric in camera. Asta e OK ca pentru asta e facut. Rau e ca trebuie sa aprind un alt bec, sa nu-mi scot ochii in bezna din camera si consumul de energie e dublu. Si daca-l aprinzi noaptea face intuneric si pe strada, in zona blocului. E tare puternic. Partea rea e ca nu merge comandat continuu, adica sa-mi fac amurg, seara, semi-intuneric si noapte in plina zi. Ca mi-as pune unul la veioza la job ca loc de pus capul mi-am facut pe mouse-pad. Mai are un punct slab, ca daca poti face intuneric ziua, nu poti face lumina noaptea. De asta am zis ca merge dezvoltata ideea cu al doilea filament in acelasi bec. Nu neaparat pentru culoare. Cred ca o sa cumpar unul pentru laboratorul foto. Intai aprind becul cu lumina neagra si fac intuneric in laborator apoi folosesc bec colorat in functie de ce developez. Inca mai fac calcule de eficienta. -1 zice: Bah, da' ce noroc cu forumu' asta ! Extraordinar cate lucruri interesante poti sa afli! Si utile! Fantastic ! Trebe sa studiez mai atent "subectele", ca cine stie ce idei imi mai vin ! - 1 moderator face curatenie si ciclul se reia.
- kdeea
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-06-13
Loveable a scris:persi nu am citit inca tot, decat pe sarite
Subscriu ...
Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?
- calleigh
- Platinum member
- De la: viata
- Inregistrat: 2009-01-13
Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself. Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again.
- bunea georgeta
- Platinum member
- De la: Prahova
- Inregistrat: 2009-07-12
- Site
Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.
- ElizaCute
- New member
- Inregistrat: 2010-12-09
- bunea georgeta
- Platinum member
- Site
Eliza
- You_and_Me
- Diamond member
- Inregistrat: 2008-03-13
foarte tare
..be the best ...fuck the rest ))
- persifona
- Vizitator
Ma bucur ca v-a placut
- persifona
- Vizitator
- cinthya
- Full member
- Inregistrat: 2006-12-10
am cautat pe net pentru copii cateva glumite de Craciun, si am dat peste asta...
Dear Santa, I've been a good mom all year. I've fed, cleaned and cuddled my two children on demand, visited their doctor's office more than my doctor, sold sixty-two cases of candy bars to raise money to plant a Christmas tree on the school playground and figured out how to attach nine patches onto my daughter's girl scout bag with staples and a glue gun. I was hoping you could spread my list out over several Christmases, since I had to write this letter with my son's red crayon, on the back of a receipt in the laundry room between cycles, and who knows when I'll find anymore free time in the next 18 years. Here are my Christmas wishes: I'd like a pair of legs that don't ache after a day of chasing kids (in any color, except purple, which I already have) and arms that don't flap in the breeze but are strong enough to carry a screaming toddler out of the candy aisle from the grocery store. I'd like a car with fingerprint resistant windows and a radio that only plays adult music; a television that doesn't broadcast any programs containing talking animals; and a refrigerator with a secret compartment where I can hide to talk on the phone. On the practical side, I could use a talking daughter doll that says, "Yes, Mommy" to boost my parental confidence, along with one potty-trained toddler and two kids who don't fight. I could also use a recording of Tibetan monks chanting, "Don't eat in the living room" and 'Take your hands off your brother,' because my voice seems to be just out of my children's hearing range and can only be heard by the dog. And please don't forget the Travel Pack, the hottest stocking stuffer this year for mothers of preschoolers. It comes in three fluorescent colors and is guaranteed to crumble on any carpet making the in-laws' house seem just like mine. If it's too late to find any of these products, I'd settle for enough time to brush my teeth and comb my hair in the same morning, or the luxury of eating food warmer than room temperature without it being served in a foam container. If you don't mind I could also use a few Christmas miracles to brighten the holiday season. Would it be too much trouble to declare ketchup a vegetable? It will clear my conscience immensely. It would be helpful if you could coerce my children to help around the house without demanding payment as if they were the bosses of an organized crime family; or if my toddler didn't look so cute sneaking downstairs to eat contraband ice cream in his pajamas at midnight. Well, Santa, the buzzer on the dryer is ringing and my son saw my feet under the laundry room door. I think he wants his crayon back. Have a safe trip and remember to leave your wet boots by the chimney and come in and dry off by the fire so you don't catch a cold. Help yourself to cookies on the table but don't eat too many or leave crumbs on the carpet. Yours Always...Mom.
P.S. - One more thing...you can cancel all my requests if you can keep my children young enough to believe in Santa.
- adina15
- Hero member
- De la: bucuresti
- Inregistrat: 2009-01-09
Ea: Vai ce culori, ce priveliste, observa culorile frunzelor. Uite galbene, rosii. Ce varietate de culori, ce minunat ! El, la fel de romantic, tragand un fum din tigare: Ce vrei fa, e toamna!
Badea Gheorghe o viola pe Maria. Maria: Ajutoooor!!! Gheorghe: Taci fa, ca pot si singur.
Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele......
- bunea georgeta
- Platinum member
- Site
- YoHanna
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-05-31
fotografii de familie distruse de necunoscuti...cica fffff tare
http://www.protv.ro/stiri/top-18-fotogr … -foto.html
Ultima oara a fost editat de YoHanna (2010-12-14 00:40:59)
"The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous"
- heart_beat
- Insomniac member
- De la: ♫
- Inregistrat: 2009-12-18
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|