Sa radem putin 2-87
- exorcista
- New member
- De la: Dunare
- Inregistrat: 2008-06-19
- ally18
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-08-05
Re: Sa radem putin 2
Love. Live. Laugh.
- You_and_Me
- Diamond member
- Inregistrat: 2008-03-13
O tiganca intr-o intersectie ii vine sa nasca.Un politist vine sa o ajute si ii spune: -Hai ca poti impinge !(tiganca avea gemeni).Iese un copil cu capu se uita si intra inapoi si ii spune lu fratisu: -Fratee hai prin spate ca aici sunt gabori !
Trei barbati vorbeau despre viata lor amoroasa. Italianul: ?Saptamina trecuta, m-am culcat cu draga mea Lucia, a fost grozav. Am uns-o toata cu ulei de masline, am facut dragoste patimasa si la final ea a gemut pentru 5 minute.? Francezul: ?Saptamina trecuta, am facut amor cu iubita mea Amelie, a fost grozav. Am intins frisca peste tot trupul ei, am facut dragoste ca nebunii si la final ea a tipat pentru 15 minute.? Romanul: ?Ei bine, saptamina trecuta si eu am facut dragoste cu Maria a mea. Am dat-o prin untura, am facut sex si apoi ea a urlat sase ceasuri.? Uimiti, italianul si francezul il intreaba: - Ce naiba ai putut tu sa-i faci muierii de-a tipat 6 ore? - Mi-am sters-o pe perdea !!
Doi prieteni se ?nt?lnesc dimineata, la cafea.Unul din ei are un ochi v?nat. - Ce-ai patit la ochi? - M-a lovit nevasta? - De ce? - I-am vorbit cu ?TU?. - Doamne, iarta-ma, dar ce fel de relatie aveti voi ?n familie de te-a lovit pentru at?ta lucru? - Pai aseara, pe c?nd m?ncam, mi-a zis:?Stii, draga, noi n-am mai facut sex de trei luni?.Si eu i-am raspuns: ?Poate TU??
Profesoara: - Cine se crede prost sa se ridice in picioare, Dupa cele spuse de profesoara, un elev s-a ridicat. Profesoara: -Mai, tu chiar esti prost? Elevul: -Nu, dar mi-a fost mila sa va las doar pe d-voastra in picioare.
..be the best ...fuck the rest ))
- sophie
- Addicted member
- De la: Atlantis
- Inregistrat: 2008-02-19
you
- Toriana
- Sr. member
- Inregistrat: 2010-10-18
Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin.
- suzanaj
- Sr. member
- Inregistrat: 2010-04-22
Alo, familia Popescu? - Nu stiu, minca-ti-as, de-abia am intrat...
Bulă ?l ?ntrebă pe taică-su :- Tată anul ăsta ce o să avem sub pomul de crăciun ? - Parchet !!!
Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein)
- fluturascrys
- Hero member
- De la: Stuttgart
- Inregistrat: 2010-09-24
Doi bebeluşi la creşă: - Tu ce eşti, băiat sau fată? - Băiat. - Dar de unde ştii? - Dacă iese infirmiera ?ţi arăt. Iese infirmiera, la care acesta ?şi ridică păturica: - Uite, am şosetuţe albastre.
Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor !
- daenarys
- Vizitator
- mikado
- Platinum member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2010-01-29
O doamna care avea sanii prea mici se duce la un vraci si ala o sfatuieste ca in fiecare zi, la ora 5 fix, sa-si maseze incet sanii si sa zica "Ala-bala-portocala".
Toate bune si frumoase, insa odata o prinde ora 5 in tren, in compartiment cu un domn care aparent dormea.
Incepe sa-si maseze sanii zicand incetisor:
- "Ala-bala-portocala", sa nu-l trezeasca, insa domnul respectiv deschide ochii si iritat:
- "Ce faceti doamna?!?Stit cat este ceasul?"
- Ea"Ma scuzati?5.00"
- el ?Cat??? ? Si se intoarce rapid cu spatele, trage o patura peste el si se aude soptind:
- "Melc-melc-codobelc"...
.
- sweetgirl27
- Hero member
- Inregistrat: 2009-12-26
O femeie cauta o carte in bibloteca. Sotul o intreaba: - Ce cauti, draga? - Stii unde-i cartea aia ''Cum sa traim pana la 140 de ani'' ? - Da, tocmai am aruncat-o... - De ce? - Incepuse ma-ta s-o citeasca !
"O fetita , intrebata unde este casa ei , a raspuns “locul unde este mama”.”
- fluturascrys
- Hero member
- De la: Stuttgart
- Inregistrat: 2010-09-24
Femeia de serviciu merge la poliţie să facă reclamaţie: cică ar fi fost violată. Poliţiştii o ?ntreabă: - Povestiţi-ne ce s-a ?ntamplat exact. - Să vedeţi că spălam pe jos şi deodată a apărut un bărbat ?n spatele meu. M-a atacat de la spate. - Şi nu aţi ?ncercat să fugiţi? - Dar cum să fi fugit? La dreapta perete, la st?nga perete, ?n spate bărbatul, iar ?n faţă spălasem deja pe jos...
Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor !
- Perla75
- New member
- Inregistrat: 2010-12-09
Doua blonde calatoresc cu trenul. In compartiment, calatoreste cu ele un barbat mai in varsta, cu barba. O blonda: - Uita-te! Asta-i Mircea cel Batran ... A doua: - Esti proasta! El e mort de vreo 6-700 de ani. In acel moment, intra un alt barbat in compartiment si-l saluta pe barbos. Barbatul: - Ciao, Mircea! Ce faci, batrane? Nu te-am mai vazut de sute de ani ... Prima blonda: - Na! Cine-i proasta??
*
Un baietel s-a pierdut pe culoarele unei sali de gimnastica si a nimerit la cabinele femeilor. Acestea au inceput sa tipe, sa insface prosoape sa se acopere si sa fuga in toate partile, ca sa se ascunda. Baietelul le-a privit uimit, dupa care a intrebat senin: "Ce s-a intamplat? N-ati mai vazut un baietel in viata voastra?"
* O mama facea voluntariat la o organizatie care ducea hrana batranilor fara ajutor. In timpul orelor de program, o lua pe fetita sa de patru ani cu ea. Pe acestea o fascinau bastoanele, scaunele cu rotile si alte lucruri care aveau legatura cu batranii. Intr-o zi, mama a gasit-o holbandu-se la o proteza de dinti, care statea intr-un pahar cu apa. In timp ce mama se pregatea sa raspunda la inevitabilele intrebari ale fetitei, aceasta s-a intors si a soptit "Zana maseluta n-o sa creada niciodata asa ceva".
* ?vin si cu o mare rugaminte la voi - particip la un concurs foto, si va rog muuult de tot ajutati-ma cu un vot si pentru fetita mea draga: http://www.verze.ro/Concurs-foto/Concur … a-829.html
multumesc muult
Ultima oara a fost editat de Perla75 (2010-12-16 16:04:40)
….particip la un concurs foto si va rog muuult un vot pentru fetita mea cea haioasa: http://www.verze.ro/Concurs-foto/Concur … a-965.html
- You_and_Me
- Diamond member
Un tigan intra intr-o carciuma si se aseaza la bar. Se uita la barman , barmanul la el. - Un rom , zice tiganul. - Te-am vazut, da-te naibii !
?n gară un tip la casa de bilete: - Doamna c?t costă un bilet la Vişeu? - 25.000 lei, bade. - At?ta? - Da? - Apoi at?ta nu dau? mai bine mă p*ş pi piron?!
Moldoveanul soseşte cu ?nt?rziere la ?mpărţirea darurilor, iar Dumnezeu ?i spune amăr?t: - ?mi pare rău de tine, nu mi-a mai rămas dec?t frumuseţea şi prostia, fiule, ce să-ţi fac? Alege-ţi. - Apoi, Doamne, frumuseţea-i trecătoare?
Langa un sat din Ardeal, aterizeaza o farfurie zburatoare. Autoritatile iau imediat masura de a anunta satenii despre acest eveniment si despre comportarea pe care trebuie sa o aiba daca intalnesc cumva un extraterestru. ?Dragi sateni,pe izlazul de langa satul nostru, a aterizat o farfurie zburatoare. Daca, din intamplare, intalniti un extraterestru, va sfatuim sa va pastrati calmul, sa nu incercati sa ii agresati in vre-un fel ? ba din contra ? fiti prietenosi si incercati, prin gesturi si putine cuvinte, sa comunicati. Ca sa ii puteti recunoaste, va informam ca extraterestrii sunt : mici, verzi, au ochii bulbucati si mainile pana la pamant? Spre seara, Gheorghe era la coasa. Si cum cosea el, vede un ?omulet? mic, verde, cu ochii bulbucati si mainile pana la pamant. Se apropie incet, sa nu-l sperie, si ii spune: - Eu? Gheorghe? cosas? cosesc. La care omuletul ii raspunde: - Eu? Ion? padurar? ma c*c?
)))
- You_and_Me
- Diamond member
- ally18
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-08-05
mikado a scris:O doamna care avea sanii prea mici se duce la un vraci si ala o sfatuieste ca in fiecare zi, la ora 5 fix, sa-si maseze incet sanii si sa zica "Ala-bala-portocala".
Toate bune si frumoase, insa odata o prinde ora 5 in tren, in compartiment cu un domn care aparent dormea.
Incepe sa-si maseze sanii zicand incetisor:
- "Ala-bala-portocala", sa nu-l trezeasca, insa domnul respectiv deschide ochii si iritat:
- "Ce faceti doamna?!?Stit cat este ceasul?"
- Ea"Ma scuzati?5.00"
- el ?Cat??? ? Si se intoarce rapid cu spatele, trage o patura peste el si se aude soptind:
- "Melc-melc-codobelc"...
Love. Live. Laugh.
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|