|
Nu esti logat.
Bucataria...-2#20 2006-10-08 10:56:28
Re: bucataria... persifona, mi-ai amintit de mine cand am gatit ou explodat. a fost sinura reteta care mi-a iest bine. se face asa: se ia un ou (logic!!!). se pune intr-un vas cu apa, atat cat sa-l acopere puuuuuuuuuutin de tot. se pune pe foc (mare! ca altfel nu iese bun). dupa care, in asteptarea rezultatului, va duceti sa va uitati la un film. daca prindeti inceputul unul sitcom, e perfect, pentru ca exact in momentul in care incepe genericul veti auzi o bubuitura din bucataria. asta e semnalul ca oul e gata. acum va puteti bucura de bucataria proaspat "vopsita" cu oul explodat. Nobody home Offline #21 2006-10-08 11:11:29
Re: bucataria...Asa am si eu retete de tigaie arsa in ulei incins din care iese flacari Pe mine ma uita Dumnezeu la telefon. #22 2006-10-08 11:17:46
Re: bucataria...Si eu am reteta asta cu tigaia in flacari Offline #23 2006-10-08 11:25:03
Re: bucataria...stiu si eu reteta cu oul explodat Ultima oara a fost editat de deadrose (2006-10-08 11:25:54) http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #24 2006-10-08 11:25:28
Re: bucataria...fetelor, deschidem un restaurant? vom avea doar clienti cu pofta de adrenalina. "oare o sa mi se aduca ce am comandat? o sa mi se aduca mancare? daca da, sa manac? daca mananc, mai ajung viu acasa?". ca restaurantele alea japoneze unde se serveste peste otravitor. doar ca la aia nu stii daca mori sau nu. la noi nu se stie nimic... Nobody home Offline Publicitateloading...
#25 2006-10-08 11:34:15
Re: bucataria...mai bine deschidem un club al femeilor care habar n-au sa gateasca Offline #26 2006-10-08 11:35:32
Re: bucataria...si invatam sa crosetam acolo? Nobody home Offline #27 2006-10-08 15:10:09
Re: bucataria...mah alexia ar fi ceva sa facem un astfel de club. cred k ne-am distra pe seama 'reusitelor' noastre http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #28 2006-10-08 19:31:42
Re: bucataria...eu gatesc f bine....zice familia mea.....mancaruri unguresti, f picante si nesanatoase....imi place sa stau in bucatarie cand am timp, dar urasc sa fac mancare de ex. pt o cina cu invitati sau alti musafiri....pt ai mei, da. Offline #29 2006-10-08 19:59:57
Re: bucataria...
la feaa sansa e un fenomen ireversibil... Offline #30 2006-10-09 13:03:04
Re: bucataria...va rog frumos sa ma iertati, dar am ras cu lacrimi!!!! apropo de pataniile de prin bucatariile patriei... era bun un volum cu "momente fierbinti" E toamna iar... si ploua picuri mari... Curand vin si sarbatorile de iarna, cu parfum de portocale, vanile si cozonaci ... de-abia astept momentele astea de liniste, sa ascult colinde... si afara sa NINGAAAAAAAA! Offline #31 2006-10-09 14:06:13
Re: bucataria...saru'manaaaaaaaaaa. o s-o fac in curand. te anunt cum a iesit. :-*:-*:-* Nobody home Offline #32 2006-10-09 14:30:05
Re: bucataria...cand am postat topicul nu ma gandeam ca o sa fie asa distractiv sa povestesti experiente din bucatarie. sunteti beton fetelor. am avut si eu experiente interesante cu cartofi surpriza. va dau reteta de anul trecut, dar intai anuntati vecinii sa nu sune la 112. cartofii se pun intr-o oala cu apa sa fiarba, la foc tare, cu capac. intre timp pregatiti-va vana cu apa calda cu spuma si plojati. stati in apa pana se incretesc degetele. ignorati telefonul... iesiti din apa si apucati-va sa va faceti manicura. cand in sfarsit priviti spre ceas si va ganditi ce repede au trecut 2 ore mergeti spre bucatarie. inainte de deschiderea usii puneti-va masca de gaze ca bucataria nu se vede clar printre lacrimile de la fum, si oricum trebuia zugravit... aerisirea dureaza intre 3 zile si 2 saptamani. ( in functie de cum gasiti un zugrav disponibil ) "Oamenii sunt ca vinurile... cu timpul unii devin mai buni, altii se transforma in otet" Offline #33 2006-10-09 14:39:43
Re: bucataria...e bine de stiut ca nu sunt singura care nu pateste de-astea. Nobody home Offline #34 2006-10-09 14:47:33
Re: bucataria...uite k imi aduc si eu aminte si de alte experimente. in 'tinerete' m-am gandit k trebuie sa contribui si eu la prajituri asa k am pus sare. k raspuns mai de curand mi-am pus zahar in mancare in loc de sare http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #35 2006-10-10 17:44:21
Re: bucataria...
:-< am dat un nou inteles cuvantului "dezastru". am reusit s-o ard . habar n-am cum; aragazul e de vina . Nobody home Offline #36 2006-10-10 20:48:49
Re: bucataria...Eu nu prea ma omor dupa salate,dar uneori mananc salata cu ton ...probabil stiti cum se face...hihi Niciodata'n viata,nu te da batut. Offline #37 2006-10-11 08:32:46
Re: bucataria..."netu' e de vina!" imi zice mama "pe vremea mea nu erau atatea porcarii cu care sa-tzi strici ochii shi fetele invatau sa gateasca mult mai repde si mai bine, acuma generatia voastra -i dependenta de fast-food si supa la pliculetz" . Ultima oara a fost editat de ramona-maria (2006-10-11 10:07:12) "Oamenii sunt ca vinurile... cu timpul unii devin mai buni, altii se transforma in otet" Offline #38 2006-10-11 10:49:32
Re: bucataria...ms mult ramona, dar la cat de dezamagita am fost ieri... o sa treaca ceva timp pana ma mai incumet. Nobody home Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|