|
Nu esti logat.
Bucataria...-4#58 2006-10-26 08:23:39
Re: bucataria...a iesit beton, crema caramel. eu nu stiu ca am apucat numai o lingurita. a papat-o sotiorul pe toata. sper sa nu-i fie rau de la atata dulce. "Oamenii sunt ca vinurile... cu timpul unii devin mai buni, altii se transforma in otet" Offline #59 2006-10-26 09:45:30
Re: bucataria...fetelor, dar de o ciocolata de casa ce ziceti? postez si eu aici reteta care face deliciul tuturor...cel putin prietenul si prietetenii mei sunt innebuniti:se fierbe 500 g zahar tos cu 50-100 g cacao (depinde de calitatea ei) si 200 ml apa timp de 6-8 minute pana se leaga ca un sirop (se incearca punand cateva picaturi intr-un pahar de apa=daca se intareste ca o caramea e gata).se ia de pe foc si se adaoga apoi 2 pachete de unt amestecanduse repede si apoi 500 g lapte praf.se mai pot pune nuci,alune,stafide depinde ce place fiecaruia.apoi se pune compozitia intr-o tava invelita in ceolofan si se da la rece.eu fac de obicei jumatate de portie pt ca desi f delicioasa e un pic costisitoare si viata de student...stiti si voi . sper sa va placa si voua. Offline #60 2006-10-26 10:06:52
Re: bucataria...Va pricepeti sa faceti pofte la om ... si eu obisnuiam sa fac ciocolata de casa, dar trecut d mult d cand nu am mai incercat reteta. Eu obisnuiesc sa imi chem prietenii la o berica si la pizza. Asta imi place mie sa fac acasa. Fac 2 tavi mari si ajunge pt toata lumea Offline #61 2006-10-27 12:13:11
Re: bucataria...surpriza a fost o pizza gigantica pe care am facut-o cu de toate ce am gasit in frigider si cu muuuuulta dragoste (nu merita dupa ce am vazut ce a scris de pisicutzii aia micii, era la vecinu si nu l-am prins decat la telefon ca altfel ii rupeam urechile) si pe langa pizza am facut si 3 budinci (vanilie, ciocolata si caramel, pt capsuni n-am mai avut lapte ) si am fost super rasplatita aseara "Oamenii sunt ca vinurile... cu timpul unii devin mai buni, altii se transforma in otet" Offline #62 2006-10-31 16:12:35
Re: bucataria...am gasit intr-o carte de bucate veche de cand istoria o reteta de omleta cu cartofi si cu sunca: se curata 2-3 cartofi si se taie cubulete ca pentru salata de boeuf. se pun la prajit in putin ulei, cu cateva felite subtiri de ceapa (taiata pestisori) pana cand se fac moi ( sa nu ajunga sa se rumeneasca) si apoi se pune peste cartofi sunca taiata fff fin si 5-6 oua batute cu putin lapte (2-3 linguri) si sare dupa gust. se intoarce si pe o parte si pe alta ca o clatita (faza asta nu prea mi-a reusit ca s-a rupt omleta) dar oricum merita incercat ca e fff buna omleta. eu am pus vegeta in loc de sare si la sfrsit am pus si putina smantana si sotiorul a incercat si cu ketchup si s-a declarat incantat "Oamenii sunt ca vinurile... cu timpul unii devin mai buni, altii se transforma in otet" Offline Publicitateloading...
#63 2006-10-31 17:50:48
Re: bucataria...Cred ca n-am reusit niciodata sa intorc o omleta cum trebuie Si mie mi se rupe mereu #64 2006-12-04 13:26:24
Re: bucataria...fetelor, voi ce pregatiti de sarbatori?, dati-mi si voi idei, ca incep sa intru in panica , sotul meu vrea ceva traditional de sf nicolae si chiar n-am idee ce as putea face, in afara de sarmalute si snitzele cu cartofi piure. aveti idei ceva... "Oamenii sunt ca vinurile... cu timpul unii devin mai buni, altii se transforma in otet" Offline #65 2006-12-04 19:17:14
Re: bucataria...
Eu am aflat cu vreo 2 ani in urma de la buni si de cate ori vreau ceva dulce urgent si nu am chef sa ies din casa asta fac:P Ultima oara a fost editat de mildangel2006 (2006-12-04 19:24:47) Offline #66 2006-12-04 19:30:19
Re: bucataria...ramona maria mamaliguta cu branza si smantana???? Ultima oara a fost editat de mildangel2006 (2006-12-04 19:39:30) Offline #67 2006-12-04 19:46:18
Re: bucataria...fetelor spre rusinea mea :"> nushu sa fac cine stie ce feluri de mancare(stiu sa fac mancarica de cartofi,piure si supa de zarzavat)....dar voi face niste eforturi ca de sarbatori sa fac si yo o prajitura ceva . Ultima oara a fost editat de blue_elf (2006-12-04 19:46:30) Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #68 2006-12-04 19:54:19
Re: bucataria...eu nu stiu nici macar atat... Nobody home Offline #69 2006-12-04 20:00:57
Re: bucataria...stie mai multe babi decat mine .cand eram mik, daca nu aveam dulce si aveam pofta de cav dulce ori imi faceam niste lapte cu cacao(si acu ami beau asa) ori faceam lapte rece cu cacao si cu zahar si scortisoara intr-o cescuta si papam .vai si cat imi imi placea Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #70 2006-12-04 21:19:24
Re: bucataria...si mie imi place laptele cu cacao. la gradinita numai asa il beam, trebuia sa duca mama cacao.... si asta era inainte de 1989... Offline #71 2007-03-04 14:16:49
Re: bucataria...fetele:D..tocmai am facut cea mai mare realiare culinara a mea din 16 ani de viata: baclava:D At the top of the world there’s an island.A place where the sun never shines,but the people don’t care. Because the snow over there is so bright they nearly go blind. Offline #72 2007-03-04 14:21:35
Re: bucataria...felicitari it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #73 2007-03-05 21:34:15
Re: bucataria...Amaria vreu si eu reteata expect the worst , hope for the best! Offline #74 2007-03-05 21:58:32
Re: bucataria...ti-o trimit prin email?..am facut-o ca la carte..si a iesit delicioasaaa..plus k nu e greu de facut:-?? At the top of the world there’s an island.A place where the sun never shines,but the people don’t care. Because the snow over there is so bright they nearly go blind. Offline #75 2007-03-05 22:08:11
Re: bucataria...pune-o aici. Nobody home Offline #76 2007-03-05 22:21:59
Re: bucataria...oki:DIngrediente At the top of the world there’s an island.A place where the sun never shines,but the people don’t care. Because the snow over there is so bright they nearly go blind. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|