|
Nu esti logat.
Bucataria...-3#39 2006-10-11 14:03:20
Re: bucataria...fetele, acum pe bune! Sa nu radeti d mine, dar eu mananc mancarea de mazare cu zahar!!! Adik imi pun zahar in farfurie Offline #40 2006-10-11 14:58:50
Re: bucataria...nimeni nu rade de tine shi eu mananc mazarea dulce, shi sosul de rosii il fac dulce si supa de "zburatoare" tot dulce... hmm, sa nu dau in diabet de atata dulce. oricum mananc si mult iute asa ca se compenseza pe undeva "Oamenii sunt ca vinurile... cu timpul unii devin mai buni, altii se transforma in otet" Offline #41 2006-10-11 15:20:36
Re: bucataria...Stiti ce mai imi place mie sa mananc cu zahar..mar ras..e atat de bun cu mult zahar..si mai mancam cand eram mica zahar pe paine si inmuiata in apa, era desertul copilariei.. "Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" Arsenii Tarkovski Offline #42 2006-10-11 15:34:23
Re: bucataria...Nashira, oricum sa-ti fie de bine... ai trecut primul hop, ai si gustat din el ... E toamna iar... si ploua picuri mari... Curand vin si sarbatorile de iarna, cu parfum de portocale, vanile si cozonaci ... de-abia astept momentele astea de liniste, sa ascult colinde... si afara sa NINGAAAAAAAA! Offline #43 2006-10-19 11:27:55
Re: bucataria...despre muraturi nu a scos nimeni nici o vorba; nu va plac ? eu as putea sa mananc un borcan de muraturi singura, mai ales dc sunt mai dulcege ( ca otzetul gol nu prea ma atrage ). si am incercat sa pun si eu ceva la borcane. inca nu pot sa va scriu cu au iesit ca inca nu s-au murat bine dar sigur peste cateva saptamani o sa va zic cum sunt ca ma cunosc si stiu ca n-o sa stea pana la iarna in camara "Oamenii sunt ca vinurile... cu timpul unii devin mai buni, altii se transforma in otet" Offline Publicitateloading...
#44 2006-10-19 14:53:09
Re: bucataria...mie imi plac muraturile f bune cu o friptura, acu ma duc sa bag in mine k tocmai ce am venit de la scoala http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #45 2006-10-22 19:05:52
Re: bucataria...Eu pot sa spun ca stiu sa gatesc.Am si noroc cu mama,care a fost bucatareasa,si daca e ceva ce nu stiu doar pun mana pe telefon.Sora-mea, in schimb,nu a facut in viata ei nimic in casa(gatit,curatenie,spalat,calcat),iar de o saptamana s-a mutat cu prietenul in Bucuresti.Noroc ca stie el sa calce,iar mama lui i-a pus in bagaj cartea de bucate.Poate invata el sa gateasca.............. Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are! Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului. Offline #46 2006-10-25 08:54:24
Re: bucataria...stie cineva cum se face crema caramel ? am mancat la cineva aseara si a fost f buna, dar mi-a fost jena sa intreb reteta ca era plin de musafiri acolo. oricum era cu blat si cu mult sirop (yummy) "Oamenii sunt ca vinurile... cu timpul unii devin mai buni, altii se transforma in otet" Offline #47 2006-10-25 09:17:48
Re: bucataria...Eu am decat reteta pentru tort de mere, dar pe-aia zici ca o ai si tu, deci din pacate nu te pot ajuta. Ai incercat un search pe net? #48 2006-10-25 09:23:20
Re: bucataria...Nu editez, ca sa fiu sigura ca ramona-maria vede reteta. #49 2006-10-25 10:34:22
Re: bucataria...=p~ crema caramel yummyyyyyyyyyyyyyyyyyy Offline #50 2006-10-25 11:38:49
Re: bucataria...persifona, multumesc mult si pt reteta si pt promptitudine. am s-o execut in curand. si dc vrei si ai timp planteaza si reteta de tort de mere. "Oamenii sunt ca vinurile... cu timpul unii devin mai buni, altii se transforma in otet" Offline #51 2006-10-25 12:42:15
Re: bucataria...De la mama din caietul de prajituri citire: #52 2006-10-25 12:51:32
Re: bucataria...o mica nelamurire: albusurile se toarna peste compoz dupa cele 10 min din cuptor sau inainte sa bag in cuptor peste mere compoz? "Oamenii sunt ca vinurile... cu timpul unii devin mai buni, altii se transforma in otet" Offline #54 2006-10-25 13:35:33
Re: bucataria...mersi de lamurire. maine o sa scriu cum a iesit crema caramel si cand o sa am timp o sa fac si tortul cu mere (curand) "Oamenii sunt ca vinurile... cu timpul unii devin mai buni, altii se transforma in otet" Offline #55 2006-10-25 13:44:54
Re: bucataria...Sunt chiar curioasa cum iti ies, sa ne povestesti si care a fost reactia sotului #56 2006-10-25 17:55:36
Re: bucataria...tort de mere...mmmmm =p~ crek is cea mai "fomista" forumista ))))))))))))))) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|