|
Nu esti logat.
Cainele si proastele obiceiuri-2#20 2009-01-02 23:25:26
Re: Cainele si proastele obiceiuriDin suflet multumesc, fetelor! Ultima oara a fost editat de Tei (2009-01-02 23:42:06) Offline #21 2009-01-03 00:16:59
Re: Cainele si proastele obiceiuristai linistita.. daca i se intampla ceva i se intampla pana acum..... dar sa nu faci o obisnuita din ai da oase , laptele o strica la stomacel... si nu e indicat sa le dai cainilor , nici celor adulti.... Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #22 2009-01-03 00:25:19
Re: Cainele si proastele obiceiurite cred si eu! la un caine nu se tipa.... I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #23 2009-01-03 00:55:43
Re: Cainele si proastele obiceiuriDa... Offline #24 2009-01-03 10:45:33
Re: Cainele si proastele obiceiurimda cam asa fac.... si faci cu nervi.. asa pateam eu cu Caine .. mergeam ma plimbam... ma plictiseam de atata plimbat , veneam acasa, si facea treaba mare... deci imi venea sa fac carpa din el.... da trece.. e inca mica... Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline Publicitateloading...
#25 2009-01-03 15:05:01
Re: Cainele si proastele obiceiuriBine v-am regasit! Offline #26 2009-01-04 17:12:31Re: Cainele si proastele obiceiuriNu-i lua chappi, nu e o marca buna de mancare. Chappi, Pedigree, Darling... NO, NO NO! Nu stiu daca se gasesc acolo, dar incearca Royal Canin, Eukanuba, Proplan (mai erau cateva, dar nu imi vin acum in minte). Daca e pui - cam pana intr-un an, ia-i mancare pentru pui, nu pentru adulti. Vreo 3-4 mese cred ca sunt ok daca are, dupa cum zici tu, 5 luni. Offline #27 2009-01-04 17:24:27
Re: Cainele si proastele obiceiurieu ii spusesem mai sus dar...... I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #28 2009-01-05 01:29:12
Re: Cainele si proastele obiceiuriDa, retinusem cu totul contrariul. Offline #29 2009-01-05 12:35:42
Re: Cainele si proastele obiceiuripai fa ce e mai bun pt catelul tau În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #30 2009-01-05 12:55:09
Re: Cainele si proastele obiceiuriDa, asta si spuneam mai sus: "Schimbam, ce sa facem!?". Offline #31 2009-01-05 13:18:45
Re: Cainele si proastele obiceiurinu te lua dupa reclama si dupa pret. În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #32 2009-01-05 13:47:30
Re: Cainele si proastele obiceiuriBine. Offline #33 2009-01-05 14:41:14
Re: Cainele si proastele obiceiurinu e nici pe departea cea mai scumpa si categoric buna nu este. nu cred ca iti place sa iti hranesti catelul cu o mancare in care aportul de "carne" este format din gheare, matze, organe si capatani de pui macinate si facute pasta. ca asta se intampla la marcile astea de mancare. plus ca procentul de "carne" e mai mic decat cel de cereale si sa fim seriosi dar eu nu cunosc caine fericit ca mananca orz, porumb sau grau... I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #34 2009-01-22 12:01:25
Re: Cainele si proastele obiceiuriBuna ziua fetelor si va multumesc tuturos pentru raspunsuri. Offline #35 2009-01-22 16:23:06
Re: Cainele si proastele obiceiuriTei nu dispera..asa fac cand sunt mici, nu stiu sa se tina, se scapa pe ei dar cu timpul, invata sa se tina si sa ceara afara.nu ti spun a mea cata bataie manca cand se pisa pe covor si,tot acolo facea În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #36 2009-01-22 17:26:45
Re: Cainele si proastele obiceiuriaoleu si eu doar ce m-am enervat pe a mea Dragostea nu se stă, se face. Offline #37 2009-01-22 18:16:23
Re: Cainele si proastele obiceiuriExact asa si la mine, Deuzza. doar un singur loc. si eu intorc atunci covorul si a mea fuge ca a ta. Vaaai!!! Parca mi-a mai revenit putin zambetul pe buze. Offline #38 2009-01-22 19:00:47
Re: Cainele si proastele obiceiurieu i am zis de atatea ori ca nu e voie incat a bagat la bila ca intradevar nu e voie.mvai si acum scoate un sunet cand vrea afara la pisat mornaie face urat.si daca nu o bag in seama vine si trage de mine, trage patura latra,se uita spre usa În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|