|
Nu esti logat.
Cainele si proastele obiceiuri-6#96 2009-11-12 18:01:14
Re: Cainele si proastele obiceiurisi cutu meu are 2 luni si putin insa s-a invatat sa faca in balcon, in locul pentru el... caci mai face si pe langa, nu-i mare problema important e ca nu face in casa...adevarul e ca l-a altoit un pic mama si s-a educat.... Offline #97 2009-11-12 22:04:21Re: Cainele si proastele obiceiuriAveti grija de unde si ce fel de mancare cumparati pentru ei, sper ca e premium. Offline #98 2009-11-13 07:32:06
Re: Cainele si proastele obiceiuridupa cum am scris si la poze+offtopic, am si eu un cutz drag acum Il ador si mi-e tare drag, dar am si eu aceeasi problema cu el: face pipi & comp tot pe unde-i doreste inima, nu pe scutecelele "speciale" de la maga de animale... si-l scot si de cateva ori afara, dar degeaba. Face pipi afara, dar caca doar in casa:D. Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great. Offline #99 2009-11-13 09:21:55
Re: Cainele si proastele obiceiurinu vrea sa faca pe scutecel ...l-am dus acolo si stau langa el sa-si faca nevoile acolo dar nimic; cat stau cu el nu face nimic se culca pe scutecel si apoi pleaca si face unde vrea...si nu-l pot duce nici afara decat peste o luna.Aseara am spalat toata casa cu otet...nu l-a deranjat deloc; tot unde a vrut el a facut. Offline #100 2009-11-13 13:07:44
Re: Cainele si proastele obiceiuriEu ii dau catelului meu Royal Canin - Maxi Junior si in orez ii pun pipote si inimi de pui sau conserva gran bonta Offline Publicitateloading...
#101 2009-11-13 13:46:57
Re: Cainele si proastele obiceiurimonique cand il vezi ca face unde vrea el iei un ziar il faci sul si ii dai cu el la fund.Fosnetul ala o sa-l deranjeze Ultima oara a fost editat de Melany1 (2009-11-13 13:48:54) Offline #102 2009-11-13 16:02:22
Re: Cainele si proastele obiceiuria mea inseamna ca e destepta tare! Offline #103 2009-11-13 22:02:03
Re: Cainele si proastele obiceiuri
eu catelusei mele ii dadeam numai mancare gatita...orez..ficatei...pui...nu e bine...medicul veteronar..mi-a zis sa o trec numai si numai pe boabe...findca cu timpul face nu stiu ce boli...asa ca nu ii mai da orez..pune-i bobite intrun castronel..si lasa-l sa rabde de foame...ca nu o sa stea nemancat si o sa manance... Offline #104 2009-11-13 22:21:29
Re: Cainele si proastele obiceiurimoniquee, inainte cu o jumatate de ora de masa pune-i bobitele in apa calduta la inmuiat, cand sunt moi paseaza-le si da-i asa ( trebuie sa arate cam ca o crema ). I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #105 2009-11-13 22:42:47Re: Cainele si proastele obiceiuri
Ce fel de boli? Offline #106 2009-11-13 23:14:55
Re: Cainele si proastele obiceiuriyou're right, Lady! I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #107 2009-11-14 20:37:13
Re: Cainele si proastele obiceiurieu ii pun mancarea in fata si o las acolo... Offline #108 2009-11-14 21:03:26
Re: Cainele si proastele obiceiurieste o problema si este legata de digestie si de metabolism ( nu mai bagam si chestiile de educatie ). cainele trebuie sa aiba un program de masa fix, se incepe cu mai multe mese pe zi si se ajunge la una-doua mese pe zi, la aceleasi ore mereu. altfel ficatul si pancreasul lui vor fi mereu "in actiune" si risti ca mai tarziu sa te trezesti cu probleme de sanatate I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #109 2009-11-15 18:02:41
Re: Cainele si proastele obiceiurifetelor... de ce sughita cateii?? au vreo problema? vreo alergie ceva?? sau e normal atat timp cat sunt mici?? Offline #110 2009-11-15 18:40:16
Re: Cainele si proastele obiceiurisughitul pana pe la 6 lui e ceva normal se mai intampla si mai tarziu dar mult mai rar I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #111 2009-11-15 19:15:08Re: Cainele si proastele obiceiuriLucia, care-i faza aia cu bolile si mancarea gatita? Ca vad ca Luciana nu mai apare sa imi explice si mie... mai e si altceva in afara de clasica problema ca in cazul mancarii gatite in casa ii dozezi tu alimentele si poate nu o faci bine? Offline #112 2009-11-15 19:17:24
Re: Cainele si proastele obiceiuriSmochina mea(catelusa) mananca efectiv ce mancam noi,doar mancare gatita(plus dulciuri-mai rar,fructe,legume fierte) si de 5 ani nu are nimic .Sanatoasa si frumoasa eu,tu si restul lumii... Offline #113 2009-11-15 19:20:09Re: Cainele si proastele obiceiuriBratz, FARA dulciuri!!! Sunt innebuniti dupa dulciuri, dar nu asimileaza cum trebuie zaharul si pot sa o dea intr-un diabet de toata frumusetea!! A mea ar manca ciocolata in locul carnii daca ar putea... dar dupa ce mi-a murit motanul in brate cu o glicemie de peste 9 ori mai mare decat ar trebui sa o aiba, am jurat ca D nu va mai pune botul de ciocolata, prajitura etc cat o trai ea! Offline #114 2009-11-15 19:22:04
Re: Cainele si proastele obiceiuristiu stiu,dar ii dau f rar.cand o vad cum ii curg balele si face lac mi se rupe sufletu:))) eu,tu si restul lumii... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|