|
Nu esti logat.
Cainele si proastele obiceiuri-7#115 2009-11-15 19:24:23Re: Cainele si proastele obiceiuriBratz, crede-ma ca mai bine sa ii curga balele decat sa iti moara! Si asta face ca toate alea cand ne vede mancand. Scartaie, matzaie, numai de i-o pica si ei ceva, zici ca n-a mai mancat de cel putin o saptamana Asa ca o trimit la locul ei si ne vedem de masa in continuare ca se invata prost, sa cerseasca tot timpul... ca daca tata vrea sa manance in sufragerie, ii sufla-n ciorba Offline #116 2009-11-15 19:26:48
Re: Cainele si proastele obiceiuriHai mai Lady,ii dau gen o tableta mica de cioco o data la juma de an... eu,tu si restul lumii... Offline #117 2009-11-15 20:57:27
Re: Cainele si proastele obiceiuriciocolata, chiar intr-o cantitate care noua ni se pare mica-mica este foarte periculoasa pentru catei, pe langa problema unui posibil diabet, ciocolata este extrem de toxica pentru ficatul lor. I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #118 2009-11-15 22:46:53Re: Cainele si proastele obiceiuriLucia, la mine problema nu e de comoditate, ca e mai comod sa ii dau boabe decat sa-i faca mama orez o data la 2-3 zile Dar nu ii plac. Inainte avea 2 mese pe zi, una cu boabe, una cu mancare gatita (supa/ciorba - fara legumele interzise; orez; carne de pui, vita, vitel; branza de vaci - nu mananca sub nicio forma tot ce mancam noi pentru ca stiu clar ca n-are voie!!), dar luase mult in greutate si atunci am taiat masa de seara, care era cu boabele (am auzit pareri impartie vizavi de cate mese ar trebui sa aiba un caine adult pe zi - una sau doua). Si m-am tot gandit ca poate nu e cel mai indicat sa o duca asa tot restul vietii de acum incolo... o sa caut despre dieta despre care ai amintit (imi aduc aminte ca parca am mai citit ceva despre ea mai de mult). Mersi pentru info Ultima oara a fost editat de LadyPink (2009-11-15 22:48:07) Offline #119 2009-11-15 23:08:39
Re: Cainele si proastele obiceiuriDieta BARF are mai multe "retete" sa ii spunem, adica , combinatii, insa este mai scumpa, iti ia mai mult timp si iti ocupa si congelatorul I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline Publicitateloading...
#120 2009-11-15 23:25:10Re: Cainele si proastele obiceiuriLucia, asta cu marcile de hrana o stiu si eu. Ea manca - atunci cand avea chef - Eukanuba sau Royal Canin, in special Royal Canin. De cand am aflat si eu despre mancarea din comert, am tot militat sa spun la persoanele din jurul meu sa se lipseasca de marci precum Chappi sau Pedigree. Offline #121 2009-11-15 23:35:53
Re: Cainele si proastele obiceiurilady, eu stiam ca Eukanuba e special conceputa pt samoyede ... ma insel? Ultima oara a fost editat de sophie (2009-11-15 23:37:36) Offline #122 2009-11-16 14:31:22
Re: Cainele si proastele obiceiuriLucia la 7 luni cate mese trebuie sa aiba catelul?? Offline #123 2009-11-16 15:59:09Re: Cainele si proastele obiceiuriSophie, nu cred ca marca in sine e dedicata Samoyezilor, probabil au scos ceva pentru rasa lor Ca am mai vazut mancare speciala pentru ciobanesti germani, pentru labradori etc asa ca nu ar fi exclus sa fie si pentru Samoyede Offline #124 2009-11-16 19:48:25
Re: Cainele si proastele obiceiuriLady, cam da! in sensul ca alea sunt alimentele care compun dieta barf. practic ele se macina/toaca si se amesteca intre ele in anumite proportii ( si nu neaparat toate intr-o portie, poti folosi o saptamana anumite organe si anumite legume, saptamana urmatoare altele) unele se recomanda sa fie fierte ( mai ales organele pe care le gasesti la noi ). se face o cantitate mai mare o data ( pentru cateva zile ) care se portioneaza si se tine la congelator... I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #125 2009-11-16 21:14:23
Re: Cainele si proastele obiceiurinu stiu, cum se verifica, lucia? Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great. Offline #126 2009-11-16 21:55:52Re: Cainele si proastele obiceiuriLucia, eu stiu doar cand e prea grasa a mea ca mai are un pic si o rostogolesc ca sa o misc acum, de cand si-a taiat singura 2 zile de mancare cu prostiile alea luate de pe jos, o alint cu 'mica mea somaleza' Ultima oara a fost editat de LadyPink (2009-11-16 21:57:29) Offline #127 2009-11-18 01:33:45
Re: Cainele si proastele obiceiuriHmm...de 2 zile a inceput sa ma ingrijoreze cainele meu. Are 2 luni si 2 zile si a inceput sa se scarpine pe pulpele picioarelor din spate. E posibil sa fi luat ceva de pe-afara? Are pana acum 2 vaccinuri si il scot afara doar sa-si faca treburile.. Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great. Offline #128 2009-11-18 21:55:58
Re: Cainele si proastele obiceiurimetoda merge pentru un caine de la 4-5 luni in sus, ca varsta: se tine cainele in pozitia lui normala ( drept ) si se trec degetele apasand usor pe zona grilajului costal. cainele este bine atunci cand simtiti cu degetele coastele dar nu tare sa va joace degetele ca pe tambal daca nu le simtiti....la cura de slabire cu el! iar daca se simt prea tare ...merita ceva mancare in plus I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #129 2009-11-18 22:35:48
Re: Cainele si proastele obiceiuriscarlet, il cheama Odin? asa ma gandeam si eu sa`l pun alui meu, dar am ales altceva in ultimul moment Offline #130 2009-11-18 23:08:48Re: Cainele si proastele obiceiuriMai, dar eu stiam ca trebuie sa scoti cainele afara doar dupa ce are toata schema de vaccinare facuta... Offline #131 2009-11-19 00:03:35
Re: Cainele si proastele obiceiuriSophie, da! asa-l cheama pe cacaciosul meu mic, Odin Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great. Offline #132 2009-11-19 12:19:46Re: Cainele si proastele obiceiuriMda... ideea era ca pana e vaccinat pe toate partile e mai periculos pentru ca e mai expus la bacterii, nu trebuie sa intre in contact cu alti caini care nu sunt vaccinati pentru ca sunt mult mai sensibili etc Ultima oara a fost editat de LadyPink (2009-11-19 12:20:06) Offline #133 2009-11-19 17:22:09
Re: Cainele si proastele obiceiuriastea sunt cateva poze pe care le-am postat la alte topicuri, acum nu mai am laptopul la mine.. si acolo-s salvate toate. Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|