|
Nu esti logat.
Cainele si proastele obiceiuri-9#153 2009-11-23 22:35:47Re: Cainele si proastele obiceiuriSoph, stiu ca incet, ca doar nu i-oi muta botul din loc Dar cred ca mai indicat e sa iti iei mana si sa pui foarte ferm "nu" sau "nu e voie" sau care e comanda pe care vrei sa o invete pentru ... oh well, pentru atunci cand nu e voie Incetezi joaca in momentul ala si ii repeti comanda respectiva pana se potoleste. Si de cate ori face, la fel, foarte ferm 'nu', chiar daca e de 10 ori pe minut pricepe el pana la urma ca nu-i a buna Ultima oara a fost editat de LadyPink (2009-11-23 22:36:15) Offline #154 2009-11-23 22:47:44
Re: Cainele si proastele obiceiurisophie, ideea e sa nu il mai lasi si ori de cate ori face asta ii poti da un deget peste botic si spui ferm "NU", ferm, nu tipat, nu isteric...daca mai incearca, repeti si tu si daca continua pleci de langa el si nu il bagi in seama 10-15 minute. in aceiasi masura ori de cate ori se opreste la "NU" trebuie laudat si mangaiat sau recompensat cu ceva ce lui ii place sa pape....rabdare si tutun ca dureaza pana se prinde el care e treaba I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #155 2009-11-23 23:04:51
Re: Cainele si proastele obiceiurimerci pentru sfaturi fetelor Ultima oara a fost editat de sophie (2009-11-23 23:06:14) Offline #156 2009-11-23 23:58:08Re: Cainele si proastele obiceiuriPai da, ce ziceam si eu si Lucia, se prinde el pana la urma, doar ca trebuie insistat si ramas ferm pe pozitii, ca daca vede ca dai inapoi dupa 30 de secunde mai degraba iti prinde tie slabiciunea decat comanda ca nu e voie Pe mine cand ma supara Daisy... stie ca nici nu mai are voie sa se mai uite la mine vreo 3 ore Pe urma ma duc eu si o pup si ne impacam Offline #157 2009-11-24 20:31:56
Re: Cainele si proastele obiceiurice sa-i fac?? Offline Publicitateloading...
#158 2009-11-24 23:07:17
Re: Cainele si proastele obiceiurihmm...si al meu, dupa ce mananca si-l scot afara, incepe sa manance pamant, mucuri de tigara, bobite de tei sau ce apuca si -i face cu ochiul... trebuie sa fiu in permanenta cu ochii pe el Ultima oara a fost editat de Scarlet_Autumn (2009-11-24 23:07:38) Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great. Offline #159 2009-11-24 23:27:11
Re: Cainele si proastele obiceiurifaza cu datu peste botic,stiu si eu ca nu e bine..dar uneori l-am mai lovit usor ppeste bot pentru ca ma capsa Offline #160 2009-11-24 23:29:36
Re: Cainele si proastele obiceiuri
are si o prietena de-a mea beagle si e tampit rau dar cand se uita cu moaca aia nu poti sa`i faci nimic cica dupa doi ani in colo se linistesc Dragostea nu se stă, se face. Offline #161 2009-11-24 23:36:19Re: Cainele si proastele obiceiuriNici eu nu i-am dat de capat cu mancatul de pe jos. Oricat 'nu' sau 'lasa' i-as spune - comenzi pe care le respecta in casa - si oricat m-as supara pe ea, tot prinde cate ceva de pe jos si mesteca, cu asa o voluptate de zici ca a gasit ditamai friptura si acasa mananca doar paine Offline #162 2009-11-24 23:38:09
Re: Cainele si proastele obiceiuriaaa cu mine nu-i merge cu moaca aia de milog.Daca acum nu-l educ,imi va face probleme mereu Offline #163 2010-01-02 12:57:55
Re: Cainele si proastele obiceiuripostez aici, sa nu mai deschid un nou topic Offline #164 2010-01-02 13:02:03
Re: Cainele si proastele obiceiuriia spune tu ce a mancat in ultimul timp, adica (,) cam cu o saptamana inainte de a incepe a ii cada si pana in prezent. dar absolut tot ce a mancat! Ultima oara a fost editat de lucia05 (2010-01-02 13:02:23) I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #165 2010-01-02 13:03:46
Re: Cainele si proastele obiceiurieu zic ca totusi isi schimba parul... VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #166 2010-01-02 13:05:35
Re: Cainele si proastele obiceiurial meu cand naparleste tare din cauza scarpinatului e sigur de la proteinele din carne. Ideea este ca poate, fiind sarbatori poate a mancat mai multa carnita. Sa te uiti pe piele, sub blanita daca are ceva pete rosii, sau pe burtica. sunt tot de la proteine. E cu siguranta ceva alergie. iubesc+Camelia+Matei Offline #167 2010-01-02 13:10:09
Re: Cainele si proastele obiceiurilucia, acum cateva zile am intrebat de tine la offtopic, dar nu erai. Te intreb (iar) ceva, sper sa nu te superi. Luni vreau sa merg cu cainele meu din nou la veterinar, dar pana atunci, te intreb pe tine. Ultima oara a fost editat de Scarlet_Autumn (2010-01-02 13:15:36) Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great. Offline #168 2010-01-02 13:24:13
Re: Cainele si proastele obiceiuripai eu nu stiu ce era in pipeta aia asa ca nu pot stii de ce sta Odin suparat apropos de solutii ( chiar cele antiparazitare ) aveti grija ca pot face si soc anafilactic de la ele, grija la solutie, grija la dozaj. I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #169 2010-01-02 13:28:18
Re: Cainele si proastele obiceiurinu, ou ii dau doar unul pe saptamana, ziceam de vitamine ca ii dau una la 2 zile.carnita i-am dat de pui si de peste, fara oase.
da, m-ar interesa. imi poti zice te rog? si multumesc . Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great. Offline #170 2010-01-02 13:37:05
Re: Cainele si proastele obiceiurioricum: crocuri+carne+ou sunt toate surse de proteine si e prea mult...mai adaugam si vitaminele si.... I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #171 2010-01-02 13:41:00
Re: Cainele si proastele obiceiuriok, multumesc mult. cam cat crezi ca i-ar lua (estimativ) pana i-ar trece faza cu scarpinatul? Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|