|
Nu esti logat.
Parul pubian........aspru!-4#58 2009-02-04 17:39:53
Re: parul pubian........aspru!eu folosesc epilatorul...mi e teama cu ceara. nu vreau sa fiu citata! m-as baga intr-o relatie serioasa , dar nu stiu in a cui. Offline #59 2009-02-04 19:07:42
Re: parul pubian........aspru!eu cu bicu` #60 2009-02-06 22:01:10
Re: parul pubian........aspru!
De durut doare, si destul de mult, dar totul dureaza maxim 10 minute. Categoric doare mai rau decat cu ceara , dar merita cand vad ca dupa 2 luni imi cresc cateva fire firave si imi ia 2-3 minute sa ma rad. Asta in conditiile in care eu am o pilozitate excesiva (diagnosticul endocrinologului), altfel zic ca nu se merita pentru ca e destul de scump. Offline #61 2009-02-06 22:11:31
Re: parul pubian........aspru!dar tu iti faci epilare definitiva si te mai razi? Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #62 2009-02-06 22:31:24
cat e de scump? si eu "sufar" tot de pilozitate excesiva si tot endocinologul mi-a zis ca am nivelul de testosteron ridicat,sau ceva de genu. ma epilez cu ceara,si tine doar o saptamana,apoi e la loc. e oribil. mi-ar face definitiv . Come play my game. Offline Publicitateloading...
#63 2009-02-07 20:33:50
Pai eu dau 50 de euro pe sedinta inghinal si 200 de euro pe picioare. Sedintele inghinal se fac la o luna si jumatate iar pe picioare la 3 luni. Nu stiu daca am voie sa spun numele cabinetului, oricum daca dai pe google epilare definitiva sigur gasesti adrese de astfel de cabinete. Offline #64 2009-02-07 21:18:41
Re: parul pubian........aspru!multumesc mult ecriss. credeam ca sunt mai mult de 50 euro sedintele. cam cate sedinte trebuie facute pentru efect maxim? iar inghinal cuprinde toata suprafata inclusiv interfesier? nu e pe cm pretul ,sau asa ceva...? Come play my game. Offline #65 2009-02-07 21:53:02
Re: parul pubian........aspru!Nu e inclus si interfesier, asta mai era 25- 30 de euro parca. Ar trebui facute minim 10 sedinte pentru inghinal, variaza de la persoana la persoana in functie de tipul de par. Eu am facut doar 3 sedinte si m-am oprit iar acum imi creste destul de putin si fire mult mai firave, ma fac cu lama cam o data pe saptamana si nu ma irit (folosesc dupa ras crema de galbenele sau apa termala). Parul creste mult mai greu decat daca m-as fi facut inainte cu lama. Au trecut 2 luni de la ultima sedinta, cand o sa inceapa sa creasca mai repede o sa imi fac programare. Offline #66 2009-02-07 22:48:37
Re: parul pubian........aspru!pentru mine e teroare...de la lama ma irit, crema nu ia tot daca o las putin, daca o las mult ma irit, cu aparatul doare rau si se irita, da sangele etc...numai ceara mai am de incercat dar cred ca e aproximativ ca aparatul...nu stiu ce sa mai facX(...si bineinteles e aspru inteapa... And i'd give up forever to touch you/ `Cause i know that you'd feel me somehow Offline #67 2009-02-07 22:52:02
Re: parul pubian........aspru!mai..si daca da sangele ce? Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #68 2009-02-07 23:36:36
Re: parul pubian........aspru!raman niste bubite care trec greu... And i'd give up forever to touch you/ `Cause i know that you'd feel me somehow Offline #69 2009-02-08 17:46:46
Re: parul pubian........aspru!cel mai indicat este sa mergi la un salon pt epilatul cu ceara mai ales daca nu te-ai mai facut niciodata. in majoritatea saloanelor se foloseste ceara de unica folosinta iubesc si sunt iubita Offline #70 2009-02-08 17:48:41
Re: parul pubian........aspru!ioana si eu am aceeasi problema ca si tine.de la lama ma irit,creste mult si des si aspru,crema nu ia tot,epilatorul face sa-mi creasca firele pe sub piele,si am ales varianta cu ceara. doare mai putin decat cu epilatorul,nu stiu de ce,probabil pt ca e cosmeticiana priceputa,sau e alta senzatie ca sunt luate mai multe fire deodata. iti recomand ca prima data (am inteles ca nu te-ai facut cu ceara inca) sa mergi la un salon. o sa fie mai dureros prima data,deoarece ai radacinile puternice si firul gros,de la lama/crema,dar daca te programezi cam la 3 saptamani dupa primul epilat cu ceara,din nou la un epilat,vei vedea ca durerea se diminueaza. daca pastrezi constanta distanta intre epilari,efectul va fi foarte vizibil.fir mai subtire,radacina mai slaba,si pilozitate mai rarita. Ultima oara a fost editat de narissa (2009-02-08 17:50:15) Come play my game. Offline #71 2009-02-08 18:21:02
Re: parul pubian........aspru!nu ai de ce sa-ti fie rusine.eu nu stau intr-un oras mic,si totusi cosmeticiana mea e mama colegului meu de banca . mi-a fost putin rusine la inceput,si a observat si ea.si mi-a zis ca ea nu vede altceva decat un chilot si par in jurul lui,care trebuie smuls . daca totusi te hotarasti,ai putea incerca la un salon cat de cat nou si dotat,si sa mergi sa intrebi daca folosesc ceara de unica folosinta. chair daca nu ai timp mult,te programezi cand vrei tu,si dureaza mai putin poate decat cat astepti sa-si faca crema efectul . Come play my game. Offline #72 2009-02-17 00:34:43
Re: parul pubian........aspru!un salon unde epileaza cu ceara in ploiesti? :Dda sa fie vreo fata draguta, comunicativa Offline #73 2009-10-13 18:41:58
Re: parul pubian........aspru!buna fetelor.eu ma epilez la fofo cu ceara de 2 ani de zile si e super bine. nici nu mai e aspru si acum e mult mai rar Offline #74 2009-10-15 22:58:23
Re: parul pubian........aspru!pt. ecriss Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #75 2009-10-29 00:58:16
Re: parul pubian........aspru!Eu vreau cu tot dinadinsul sa ma epilez inchinal definitiv. Pana acum am folosit ceara si aparatul si irele sunt mai subtiri dar nu cred ca sunt mai rare. Cand fac dus pun balsam si pe parul pubian, ma rog, pe dunga care o pastrez fiindca ii place prietenului meu. Oare daca ma duc la epilare definitiva pot sa aleg epilare totala sau daca vreau "un model"? Everybody's gotta end up somewhere, I'm just taking my time to get there, And it looks like freedom and it smells like fun, But it feels like being on the run... Offline #76 2009-10-30 21:55:59
Re: parul pubian........aspru!crede-ma..daca te faci pubian,inghinal sau mai bine total cu ceara..o sa creasca mult mai rar!e o diferenta intre ceara si epilator! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|