|
Nu esti logat.
Sangerari, dureri si usturimi dupa contact sexual#1 2006-10-09 19:55:59
sangerari, dureri si usturimi dupa contact sexualDe cateva saptamani, ma confrunt cu o problema: dupa contactul sexual, sangerez si am dureri, iar cand urinez, ma ustura. Iau anticonceptionale yasimn, am inceput a doua folie acum 1 saptammana si ceva. In uma cu 2 luni, m-am dus la medicul meu ginecolog, am facut eco ( nu-mi venise ciclul 2 luni la rand, am crezut ca am chist, pentru ca de sarcina nu se punea problema), m-a consultat si mi-a zis ca e o problema hormonala (lipsa ciclului). Mi-a dat yasmine, si mi-a zis sa incep din aceeasi zi, iar in pauza de 7 zile,menstruatia imi va aparea, dar sa nu am contact sexual neprotejat decat de la a doua folie. Am terminat folia, iar in ziua a 7 a de pauza mi-a venit menstruatia. Am continuat din a 8 a zi cu pastilele, pentru ca pe prospect scria ca pot sa iau, chiar daca sangerarea continua.Dupa ce s-a terminat menstruatia, am avut contact sexual, si partenerul meu s-a terminat inauntru. De atunci, de fiecare data dupa contact, imi apare sange, putin, si usturimi la urinare..asta in primele 10 min de la contact, mai nou, am si dureri....dupa aproximativ 10 min, nu mai am nimica...momentan nu pot merge la doctor, decat sapt viitoare, si pana atunci, m-ar interesa parerile voastre..Multumesc Offline #2 2006-10-09 22:42:23
Re: sangerari, dureri si usturimi dupa contact sexualdiana, am o prietena care ia yasmin si in primele 3 luni tot asa, o ustura. dar la inceputul contactului. Nobody home Offline #3 2006-10-10 01:01:04
Re: sangerari, dureri si usturimi dupa contact sexualsi a trebuit sa schimbe anticonceptionalele? eu nu cred ca de la yasmine sunt, ptr ca in prima luna, nu am sangerat deloc..oricum..multumesc de raspuns, sper sa ajung cat mai repede la doctor Offline #4 2006-10-10 10:40:38
Re: sangerari, dureri si usturimi dupa contact sexualDiAnnA, nu au legatura cu Yasmin, nici singerarile, nici usturimile....insa despre ce e vorba, doar medicul, dupa consult, va putea spune....singerarile la contact, de regula, arata o suferinta a colului uterin(rana) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2006-10-10 20:50:47
Re: sangerari, dureri si usturimi dupa contact sexualpai la controlul de acum 1 luna si ceva, chiar m-a felicitat ca sunt sanatoasa, n-am rana, n-am chisturi...e posibil sa se faca rana asa de repede? si rana de la ce se face?? Offline Publicitateloading...
#6 2006-10-11 15:36:53
Re: sangerari, dureri si usturimi dupa contact sexualsunt multe cauze....nu stiu insa daca ai sau nu rana pe col...oricum vei merge la medic, eu zic sa nu te zapacesti cerind mii de pareri unor persoane care nu au cum sa iti spuna ceva clar si corect....doar medicul, dupa consult, va putea face asta Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2007-01-18 15:24:08
Re: sangerari, dureri si usturimi dupa contact sexualam o intrebare: am ajuns la a 4 folie de yasmin,joia trecuta am terminat, dar am uitat sa iau ultima pilula...am facut pauza, si mi-a venit ciclul..maine ar trebui sa incep o noua folie...ce fac??? afecteaza cu ceva ca n-am luat ultima pilula? ar trebui sa incep de azi???? va rog sa-mi raspundeti...multumesc Offline #8 2007-01-18 15:29:54
Re: sangerari, dureri si usturimi dupa contact sexualneaparat incepi de azi, altfel pauza va fi mai lunga decit 7 zile si contraceptia va fi compromisa. Alte probleme nu sunt Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #9 2007-01-18 15:43:01
Re: sangerari, dureri si usturimi dupa contact sexualmultumes pentru raspuns, o sa incep de azi. Offline #10 2007-01-18 19:00:24
Re: sangerari, dureri si usturimi dupa contact sexual
doar asa poti sa-ti dai seama daca e rana pe col?doar daca sangerezi? Offline #11 2007-01-18 19:40:11
Re: sangerari, dureri si usturimi dupa contact sexualnu trebuie sa ai sangerari. eu de exemplu nu am avut (rar, rar de tot a aparut o picatura, de exemplu cand am facut o spalatura cu irigatorul) si se pare ca am o rana maricica (cel putin dupa parerea a 3 medici) Offline #12 2007-01-19 11:33:09
Re: sangerari, dureri si usturimi dupa contact sexualdeseori aceste rani pe col sunt descoperite intimplator cu ocazia unui control de rutina. Singerarile postcoitale insa sau la tuseu vaginal sunt deseori semn de leziune de col uterin Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #13 2007-01-24 00:37:35
Re: sangerari, dureri si usturimi dupa contact sexuallegat d dureri, ce-mi puteti spune despre durerile la contac? sunt normale?...prima data am inteles k poate fi oarecum dureros si am acceptat asta( chiar dak a fost foarte ciudata durerea), dar la fiekre contact (penetrare) s-a intamplat acelasi lucru!...insa reuseam s m mobilizez si dupa penetrare s intampla s nu m simt atat d puternic durerea..c s fie oare? Offline #14 2007-01-24 01:32:06
Re: sangerari, dureri si usturimi dupa contact sexualsimti doar o intepatura? chiar la fiecare penetrare? eu simt doar la prima,apoi aluneca dar nu e cine stie ce... adica nu doare, nu tare. poate nu esti lubrefiata destul, poate esti stresata sau... ? Ultima oara a fost editat de Alezzone (2007-01-24 02:28:54) There ain't no sunshine now that he's gone Offline #15 2007-01-24 11:10:09
Re: sangerari, dureri si usturimi dupa contact sexualdaps..la fiekre penetrere:(...d asta cred k nici nu reusesc s ajung la orgasm... Offline #16 2007-01-24 11:28:19
Re: sangerari, dureri si usturimi dupa contact sexualeu am patit asa la inceput. dureri de burtica care imi luau orice chef de a face sex. insa dupa ce am inceput sa fac sex regulat au trecut. e bine totusi sa mergi la medic ca sa te lamuresti care-i problema Pain is inevitable, suffering is optional. Offline #17 2007-01-24 12:31:57
Re: sangerari, dureri si usturimi dupa contact sexuale bine sa mergi la medic ca sa vezi daca e o problema organica. Daca nu e, excitatia insuficienta e de vina Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #18 2007-01-24 17:28:26
Re: sangerari, dureri si usturimi dupa contact sexualam citit undeva, nu m stiu exact unde, k ar putea fi vorba d un vagin prea stramt sau k dimensiunea penisului e prea mare...si plus prezervativul...adik m gandesc k poate n-ar fi vorba d medic....n-am fost la gineco niciodata.. Offline #19 2007-01-24 17:42:53
Re: sangerari, dureri si usturimi dupa contact sexualyellow, scuza-ma, dar de cat timp ti-ai inceput viata sexuala? intreb pt ca si mie imi cam este rusine sa merg, e drept, eu abia am inceput-o... dar totusi... There ain't no sunshine now that he's gone Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|