|
Nu esti logat.
Sangerari, dureri si usturimi dupa contact sexual-2#20 2007-01-24 17:43:21
Re: sangerari, dureri si usturimi dupa contact sexualyellow si eu am avut problema asta la inceput si m a tinut cam 2luni,desi lubrifiata eram...apoi a disparut.insa si acum daca trece mai mult timp fara sa o facem, la urmatorul contact ma doare.eu cred ca eram prea stramta ptr el... tu insa fa cum ti a zis doctoressa si mergi la un doctor.si eu merg maine (spre rusinea mea ptr prima oara). o sa ti spun cum a fost , k sa nu fii speriata (nu cred ca poate fi asa rau) Cocorosie! Offline #21 2007-01-25 11:12:44
Re: sangerari, dureri si usturimi dupa contact sexualallezone....anu asta la inceputul lui ianuarie, dar nu am o viata sexuala regulata ..dak e vb s ai vreo problema, ar km tb s lasam rusinea deoparte!...dar pana la probleme... Offline #22 2007-01-25 11:21:10
Re: sangerari, dureri si usturimi dupa contact sexualai dreptate sa lasam rusinea deoparte! deocamdata nu sunt probleme, sper sa nici nu fie! oricum, o vizita la gin e necesara din moment ce ne-am inceput viata sexuala There ain't no sunshine now that he's gone Offline #23 2007-02-13 08:57:34
Re: sangerari, dureri si usturimi dupa contact sexualnah, tocmai cand ma bucuram ca nu am astfel de probleme... (( ma ustura tare cand urinez dupa contact am observat si data trecuta. pe parcursul actului nu ma doare absolut deloc, sincer nu stiu care sa fie cauza am facut-o in a 4a zi de pauza, cand sangerarile menstrei erau oprite deja, mie venindu-mi in prima zi de pauza. daca nu a ejaculat inauntru, e cazul sa iau postinor? intreb pt ca as cam avea motive ma indoiesc de siguranta AC. cat despre sangerari... eu simt o intepatura la intrare in vagin, mai poate fi vorba despre o rana pe col? in timpul si dupa act nu am sangerat. astept rasp. multumesc There ain't no sunshine now that he's gone Offline #24 2007-02-13 13:26:32
Re: sangerari, dureri si usturimi dupa contact sexualNu e nici o rana Allezone...RANILE PE COL NU DOR!!!! NICAIERI Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#25 2007-02-13 13:43:43
Re: sangerari, dureri si usturimi dupa contact sexualok, multum pt rasp hmm, am fost destul de lubrifiata... in fine, nu ma mai doare si o sa fac sapt viit si o vizita la doctor. si ma gandesc ca nici nu e cazul de postinor, din mom ce el a ejaculat AFARA imediat ce a scos-o... daca a actul are loc in timpul menstrei ( la mine curge pe reprize mai mereu), e posibil ca menstra sa nu mai revina dupa aceea, ci abia luna viitoare? There ain't no sunshine now that he's gone Offline #26 2007-02-13 13:46:03
Re: sangerari, dureri si usturimi dupa contact sexualcum sa curga pe reprize mai mereu???? Iei contraceptive, trebuie sa ai menstra in saptamina de pauza. actul sexual poate opri singerarea sau o poate amplifica(cel mai adesea, daca ai orgasm) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #27 2007-02-13 14:11:46
Re: sangerari, dureri si usturimi dupa contact sexualserios! si inainte de a lua AC, tot asa mi se intampla... ma tinea maxim 5, 6 zile, f redus cantitativ in prima zi, in a 2a si a 3a zi mai abundent si apoi tot mai redus. nu curgea mereu, mi se oprea destul de des si revenea fie mai abundent, fie redus. uneori obesrvam ca mi se oprea de la alcool si, de asemena revenea. ei, acum in pauza, mi-a venit imediat in prima zi, dupa spotting (am avut spotting aproape o sapt intreaga inainte de pauza). am facut deosebirea intre cele 2, prin faptul ca in pauza sangerarile au devenit mai abundente si cu cheaguri comparativ cu sangerarile dinaintea pauzei si nu mai aveau nici culoarea aceea maronie. la fel, se intrerupe cu orele... acum nu mai curge nimic... insa ma astept sa revina, sincer. e ceva neinregula? Ultima oara a fost editat de Alezzone (2007-02-13 14:12:55) There ain't no sunshine now that he's gone Offline #28 2007-02-13 14:13:27
Re: sangerari, dureri si usturimi dupa contact sexualsincer, zic sa te astepti sa nu revina, asa ar fi cazul. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #29 2007-02-13 14:57:09
Re: sangerari, dureri si usturimi dupa contact sexualaham, multumesc pt rabdare There ain't no sunshine now that he's gone Offline #30 2008-06-16 01:27:48
Re: sangerari, dureri si usturimi dupa contact sexualpfoaiiiiiiii Ultima oara a fost editat de SonneAle (2008-06-16 02:00:18) There ain't no sunshine now that he's gone Offline #31 2008-06-16 03:25:52
Re: sangerari, dureri si usturimi dupa contact sexualagain...pot fi 2 chestii...ori replica a menstrei...ori suspiciune de rana...daca se repeta si la urmatorul contact fuguta la medic ale... happy with him...inlove with him... Offline #32 2008-06-16 08:50:01
Re: sangerari, dureri si usturimi dupa contact sexualmultumesc pt sfat There ain't no sunshine now that he's gone Offline #33 2008-06-16 11:35:09
Re: sangerari, dureri si usturimi dupa contact sexualcresti mare happy with him...inlove with him... Offline #34 2009-02-07 22:45:16
Re: sangerari, dureri si usturimi dupa contact sexualBuna seara...ash vrea sa va intreb ceva shi respectiv sa ma ajutatzi ku un sfat...nu demult eu shi prietenea mea neam inceput viatza sexuala...ea are 19 eu am 18 ani...prima data a fost dureros pentru ea shi a singerat fapt care e normal,a doua data ea tot a singerat shi durut-o...avea durere in timpul actului sexual shi usturiimi shi dureri dupa acesta...akum deja am facut- de 8 ori...este o luna shi jumate de la dezvirginare dar pe ea tot o ustura dupa ce facem sex...shi ea nu primeshte placere pentru ka o doare...spunetzi-mi va rog acre ar putea fi kauza? sunt oare prezervativele de vina? adica ea poate sa fie alergica la latex shi sa aiba o reactie alergica?...va rog raspundetzimi vreau sa aflu de ce ea o doare...multumesc imprealabil. Offline #35 2009-02-08 19:28:51
Re: sangerari, dureri si usturimi dupa contact sexualprimele contacte e normal sa fie putin dureroase Offline #36 2009-02-09 02:11:35
Re: sangerari, dureri si usturimi dupa contact sexualdak ar avea o reactie alergica la prezervativ nu ar trebuie sa fie "rosie" in zona ? #37 2009-02-09 10:10:53
Re: sangerari, dureri si usturimi dupa contact sexualdaca amandoi erati virgini, infectie nu prea cred ca poate fi , desi nu este exclus Offline #38 2009-02-09 16:46:27
Re: sangerari, dureri si usturimi dupa contact sexualMultumesc mult...o sa iau seama de sfaturile care mi leati dat..multumesc again:) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|