|
Nu esti logat.
Sangerari, dureri si usturimi dupa contact sexual-3#39 2009-02-09 21:26:05
Re: sangerari, dureri si usturimi dupa contact sexual
multe fete fac candida la debutul vietii sexuale Offline #40 2009-02-10 08:33:24
Re: sangerari, dureri si usturimi dupa contact sexualpoate nu m-am exprimat corect , ai dreptate , eu candida si gardnerella le includ mai degraba in dereglari de flora si probabil d-asta mi-a fugit gandul la chestii mai complicate decat candida Offline #41 2009-02-15 16:56:53
Re: sangerari, dureri si usturimi dupa contact sexualbuna...am o problema un pic ciudata. am sterilet de 3 ani, acelasi partener si nici o suspiciune de bts dar din decembrie am inceput sa am sangerari in timpul contactului sexual iar menstruatia a tinut undeva la 10 zile total neobisnuit. in urma menstrei prelungite cand am tot folosit tampoane interne si a unor spalaturi vaginale inutile si ce o mai fi fost m-am ales si cu o scurgeret tare urata. am fost la ginecolog care in urma controlului a constat o vaginita pentru care mi-a dat niste ovule si o anexita pt care am luat zanocin. problema e ca dupa tratament, scurgerile au revenit la normal dar la primul contact am sangerat din nou. apoi s-a opritt.m-am programat din nou la medic dar pana vineri...eu ce fac? sa schimb medicul? de ce sangerez la contact? nu simt nici un fel de durere pe moment ci o usoara jena cateva oe dupa undeva in dreapta jos. apoi totul e ok. ce poate fi? Offline #42 2009-02-15 23:27:00
Re: sangerari, dureri si usturimi dupa contact sexualstella, eu nu stiu ce sa iti spun, nu am cunostinte in privinta steriletului, sa nu fie poate de la el, vreo rana pe col ceva... mai bine mergi si la alt medic daca actualul nu iti convine, o a doua parere nu strica. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #43 2009-02-16 11:31:49
Re: sangerari, dureri si usturimi dupa contact sexualeu zic sa nu fie de la sterilet , sa nu ai o rana ceva Offline Publicitateloading...
#44 2009-02-16 12:19:12
Re: sangerari, dureri si usturimi dupa contact sexualSalut! Am si o o problema, ca de o bicei, de altfel. . .Cred ca ma lupt cu aceasta problema de aproape un an. . . am usturimi in timpul contactului sexual . . .mai precis, daca contactul dureaza mai mult de 2 minute simt un disconfort inautru, parca ar fi o rana deschisa ,care la frecare deranjeaza. . .Problema aceasta o am de cand am fost ultima data la ginecolog. . .Am fost, doar la un control de rutina( eram sanatoasa tun) si cica aveam Candida si o mica rana, dar eu nu aveam niciun simptom. . .Imediat cum am terminat tratamentul impotriva Candidei au inceput adevaratele cosmaruri (doctorita mi-a spus ca rana disparuse si Candida, de asemenea ). . . si de altfel aceste uturimi, pe care le am si in ziua de astazi.I-am spus doamnei ginecolog si a spus ca nu stie ce as putea avea. . . atat. . . De atunci nici nu am mai vrut sa aud de ginecolog. . .dar oare ce sa fac cu usturimile, nu pot continua asa, sperand ca la urmatorul contact nu voi mai avea usturimi. . .Oare ce poate sa fie? Sincer m-am saturat, nu stiu cat mai pot rezista . . .relatia mea sexuala e pe cale sa se ditruga, daca nu s-a distrus deja . . .Am mai apelat la voi fetelor, cu aceeasi problema . . .dar simt nevoia sa o fac din nou . . . :-( Poate primesc niste sfaturi si ma mai linistesc. . . “Singurul tiran pe care îl voi urma este vocea calmă, blândă din mine.” (Mahatma Gandhi) Offline #45 2009-02-16 12:45:49
Re: sangerari, dureri si usturimi dupa contact sexualin primul rand candida si rana pe col poti avea desi nu ai nici un simptom, daca asa ti`a iesit la analiza de secretie inseamna ca ai avut. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #46 2009-02-16 12:51:03
Re: sangerari, dureri si usturimi dupa contact sexualplus o cultura , sa vedem ce creste pe acolo , sigur trebuie sa apara ceva Offline #47 2009-02-16 12:57:57
Re: sangerari, dureri si usturimi dupa contact sexualtttt are dreptate si o cultura ar fi ok Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #48 2009-02-16 13:02:45
Re: sangerari, dureri si usturimi dupa contact sexualMultumesc fetelor! Ce sa fac? Trebuie sa merg iar la ginecolog . . .Sincer, imi este groaza. . .Cine stie ce mi se mai intampla, acum imi este f greu sa am incredere in medici. . .Sper sa scap odata! “Singurul tiran pe care îl voi urma este vocea calmă, blândă din mine.” (Mahatma Gandhi) Offline #49 2009-02-16 13:05:36
Re: sangerari, dureri si usturimi dupa contact sexualn`ai ce face, treevuie sa mergi la ginecolog si sa faci analizele ca sa afli ce ai Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #50 2009-02-16 13:11:36
Re: sangerari, dureri si usturimi dupa contact sexualSi nu stii cam cat costa o cultura? Cultura nu am facut-o niciodata, doar examenul secritiei vaginale, Papanicolaul . . . “Singurul tiran pe care îl voi urma este vocea calmă, blândă din mine.” (Mahatma Gandhi) Offline #51 2009-02-16 14:21:09
Re: sangerari, dureri si usturimi dupa contact sexualdepinde de oras, de cabinet. la mine un papanicolau e 40 lei si o analiza de secretie 15 lei. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #52 2009-02-16 23:19:34
Re: sangerari, dureri si usturimi dupa contact sexualmultumesc pentru opinii....dar....rana pe col doctorita a zis ca nu e . colul era in regulala "verificat" steriletul era ok la locul lui si nu ar fi trebuit sa ma deranjeze acum dupa 3 ani. iar doctorita chiar nu as vrea sa o schimb , este din putinele care isi dau interesul si iti si explica . mi-am mai luat inca o data reteta sa o repet. stiti cumva la cat timp dupa tratament se pot face analize? se poate si in timpul tratamentului? Offline #53 2009-02-17 00:14:18
Re: sangerari, dureri si usturimi dupa contact sexualmacar o sapt sa lasi sa treaca dupa ce termini tratamentul Offline #54 2009-02-18 08:01:52
Re: sangerari, dureri si usturimi dupa contact sexualdaca dupa contactul sexual [cand el a ejaculat inauntru] nu m-am spalat intravaginal, exista vreun risc de a ramane insarcinata ? Ultima oara a fost editat de Szab (2009-02-18 08:03:20) Offline #55 2009-02-18 08:29:33
Re: sangerari, dureri si usturimi dupa contact sexualnu e nici o problema , nu trebuie sa te speli inauntru dupa contact , poate doar cu degetul si cu apa , si asta pt ca sperma e acida si modifica secretia vaginului , dar cu sarcina nu are nici o legatura , daca ai luat antibebe e ok Offline #56 2009-02-18 09:52:28
Re: sangerari, dureri si usturimi dupa contact sexualpfiu, m-am linistit . Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|