homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sangerari, dureri si usturimi dupa contact sexual-4

#58 2011-02-15 12:41:36

CurtisPrep
Membru
Inregistrat: 2011-02-15

Re: sangerari, dureri si usturimi dupa contact sexual

Buna. Am o intrebare. Am 17 ani si mi-am inceput viata sexuala recent. Prima data am facut-o in prima mea zi de ciclu. Prietenul meu nu a avut vreo problema, la fel nici eu, totul a decurs bine si destul de normal. Am luat masuri deci de sarcina nu e problema in schimb, azi fiind ultima zi de menstruatie, desi in general nu prea am dureri, simt putin discomfort. Am avut dureri abdominale de la menstruatie doar dupa 2 zile si acum m-a mai apucat. Astazi mi-a fost si rau dar am constatat ca e de la alimentatie si dupa spusele doctorului.  La amandoi a fost prima data, deci de infectii nu cred ca se pune problema. Vroiam sa stiu daca e  normal sa doara putin dupa dezvirginare. De asemenea ma ustura usor la urinat, dar durerea nu e mereu doar din cand in cand. Sper ca am nimerit topicul potrivit.  Multumesc.

Ultima oara a fost editat de CurtisPrep (2011-02-15 14:43:28)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.