|
Nu esti logat.
Animalutzele noastre-3#39 2006-12-19 19:46:49
Re: animalutzele noastredin pacate porcusorul meu a murit (( dar peste 2 luni nu am mai rezistat si mi-am luat alti 2.... sunt foarte simpatici si astia dar fiind 2, am impresia ca au coalizat impotriva mea Offline #40 2006-12-19 20:01:51
Re: animalutzele noastreeu am primit de ziua mea cel mai frumos animal posibil de cand eram mic imi doream un pui de leu si pana la urma mi-a cumparat tata unul a costat 15 mil si il am din iulie si il tzin pana nu mai este pui ca dupaia o zis tata ca degeaba se invatza cu mine si ma cunoaste ca eu pentru el sunt doar o masa sanatoasa si dupaia il vinde la o gradina zoologica . Offline #41 2006-12-19 20:45:32
Re: animalutzele noastrenu sunt din bucuresti si nu stiu care e spitalul 9 dar am dedus ca e spital de nebuni ?right? Offline #42 2006-12-20 09:14:28
Re: animalutzele noastreramona-maria: Am un coleg care vrea o pisicutza. A zis ca vorbeste cu sotia intai si revine cu un raspuns sigur. Oricum vad ca timp este din moment ce sunt asa mititei. Ultima oara a fost editat de moniv (2006-12-20 16:50:00) Offline #43 2006-12-20 21:06:07
Re: animalutzele noastre
Oaaaa....vreau si eu un pui de leu...sau de tigru... Asa ar avea si motanu meu cu cine sa se joace si nu s-ar mai plictisi. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline Publicitateloading...
#44 2006-12-20 21:14:48
Re: animalutzele noastreeu cred k pt leu,motanasul tau va fi o masa copioasa Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #45 2006-12-20 21:46:53
Re: animalutzele noastreeu am o broscuta.. o cheama Karma si o avem de 2 ani, sunt tare mandra de ea k e cuminte si s a invatat cu mine..e asa scumpa cand imi mancanca din manuta.. sunt tare mandra k mamei nu i raspunde la invitatie si mereu mie da inaintea Karmei am avut prin clasa a 2 a,cu multi ani in urma, o alta broscuta Cleopatra.. citisem ceva despre Egipt si uite asa si a primit numele.. partea proasta e k mama cand am crezut k a murit mi a pus o in spirt k plangeam dupa ea.. doar k exista sansa k broscuta sa fi fost in perioada de hibernare cand am crezut o moarta.. mereu ma gandesc dk s a trezit in spirt.. "Nu exista nimic mai bun sau mai rau, gandirea noastra imparte lumea in fericire si nefericire"(Shakespeare) Offline #46 2006-12-20 21:55:53
Re: animalutzele noastreapoleu saracutza..trebuia s o duceti la doctoru veterinar daca nu erati sigure k a dat coltu.. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #47 2006-12-20 21:59:16
Re: animalutzele noastrela vremea aia blue_elf... la veterinarii din orasul meu... mama a facut ce a stiu mai bine sa nu mai plang.. primul meu pet ... "Nu exista nimic mai bun sau mai rau, gandirea noastra imparte lumea in fericire si nefericire"(Shakespeare) Offline #48 2006-12-20 22:06:54
Re: animalutzele noastre
Nu....ca daca ar fi pui s-ar intelege bine...ca intre feline... Doar din joaca poate i-ar mai scapa cate o laba din aia mare de leu... Eh...oricum ziceam si eu asa...nu cred ca am vreo sansa sa-mi iau un leutz...desi mi-ar placea suuper mult. Ultima oara a fost editat de Andreea86 (2006-12-20 22:07:20) If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #49 2006-12-22 21:50:32
Re: animalutzele noastreeu am un ciobanesc de bucovina e alba si o chema tynna acum pe 24 fac un an si jumatate e o scumpa expect the worst , hope for the best! Offline #50 2006-12-22 22:07:42
Re: animalutzele noastreeu am la mama un caine tekel(soricar) care, la 11 ani, e un nebun si jumatate-jucaus si dornic de a fi bagat in seama de zice lumea ca-i pui... Ultima oara a fost editat de mildangel2006 (2006-12-22 22:08:43) Offline #51 2006-12-22 22:28:07
Re: animalutzele noastreoana_, daca o sa aiba vreodata pui si o sa vreti sa-i dati, pune-ma in capul listei de asteptare, te rog! Razboiul sexelor este singura conflagratie mondiala in care combatantii celor doua tabere dorm noapte de noapte in acelasi pat - Quentin Crisp Offline #52 2006-12-23 09:09:40
Re: animalutzele noastrecum scot mirosul de pipi de pisic,obraznic si tare rasfatat, de pe covor?nu mai stiu cu ce sa curat,orice dau tot mai miroase. A gandi e cea mai dificila munca, probabil de aceea o fac atat de putini. Offline #53 2006-12-23 10:07:45
Re: animalutzele noastreDiana, in vara asta vreau sa faca pui si am o lista imensaaaaaa cu persoane care vor pui dar dak face pentru toti iti voi da si tie expect the worst , hope for the best! Offline #54 2006-12-23 13:45:36
Re: animalutzele noastreSa nu ma uiti! Macar la urmatorii pui! Razboiul sexelor este singura conflagratie mondiala in care combatantii celor doua tabere dorm noapte de noapte in acelasi pat - Quentin Crisp Offline #55 2006-12-23 15:09:56
Re: animalutzele noastreeakarina... nu prea cred k ai sanse! Al meu a facut pe o geanta si am spalat-o de 10 de mii de ori... tot miroase Offline #56 2006-12-23 20:08:43
Re: animalutzele noastreZicetzi voi de caini ca fac pipi si miroase sa nu mai spun de Leo meu cred ca ati fost la o gradina zoologica mirosea frumos cusca la leu/tigru? Offline #57 2006-12-23 20:54:46
Re: animalutzele noastreIainte sa ma mut la Cluj, aveam acvariu mare cu o multime de Guppy inauntru. Din pacate stau in chirie si nu se stie cat timp, asa ca nu-mi permit sa-mi fac din nou un acvariu, desi tare imi doresc, si mi-ar placea sa cresc din nou pesti. placerea nu se refuza ... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|