|
Nu esti logat.
Animalutzele noastre-5#77 2007-03-31 22:18:52
Re: animalutzele noastreEu am o catelusa husky. E o splendoare si-o nebunica we're part of a neverending story Offline #78 2007-03-31 22:57:12
Re: animalutzele noastreeu am un tata obsedat de windows. se pune? Nobody home Offline #79 2007-03-31 23:21:03
Re: animalutzele noastreeu am o obraznicatura mica care parca ar bea energizante toata ziua..e un bichonel ce face acusi 9 luni...marea problema cu ea nu e energia pe care o are si faptul ca ma chinui sa o fac sa se ceara afara si nu reusesc..pt cele/cei care au catel voi ce ati facut ca sa se ceara afara singuri.daca o scot eu face daca nu.... Offline #80 2007-04-01 01:40:28
Re: animalutzele noastreeu am un fox terrier cu par sarmos, il cheam skippy si are 8 ani...e un caine tampit....si m-ai am o broasca testoasa care nu-i d apa am gasit-o pe drum era s-o clcam prin dobrogea si am zis sa o luam acasa...si o am de 9 ani-10..a avut 1 pui dar a murit:(( Life is like a box of chocolates, you never know what you're gonna get Offline #81 2007-04-01 17:34:12
Re: animalutzele noastreandrutza inca nu vorbeste, dar e o sursa inepuizabila de ras...as scrie despre ispravile lui cat tot forumul conteaza si de cat timp il ai...eu il am de vreo 4 luni si inca nu s-a invatat cu mine, deci nu ma lasa sa pun mana pe el...in schimb, ma lasa sa-l pup pe motz si pe cioc si-i place enorm sa-l lauzi...e tot asa baietel si canta toata ziua...are un tignal nemaipomenit daca e geamul deschis se aude din strada Offline Publicitateloading...
#82 2007-04-01 22:52:16
Re: animalutzele noastrelorely, ca s-o obisnuiesti sa ceara afara trebuie sa-i faci un program ,adica o scoti de 3 ori pe zi,dimineata cum te trezesti,la pranz si seara, daca respecti ritmul asta atunci cand va sti ca e ora ei de mers afara iti va cere singura; Sinistra-i existenta omeneasca,si pururi fara sens,fatalitatii i-ajunge o paiata. Offline #83 2007-04-02 10:27:18
Re: animalutzele noastream un amstaff de 6 luni,Max pe care il iubesc k pe ochii din cap de 2 saptamani il duc si la dresaj si sunt tare mandra de copilul meu k invata repede si e foarte atent la tot ce e nou. e cel mai afectuos catel din lume am avut animale de cand ma stiu...catei, pisici, porcusori de guineea, vrabiute:)), pesti...acuma il am pe Max si mai am un porcusor de guineea, Pighy nu pot sa imi imaginez viata fara ei 29+ Offline #84 2007-04-02 12:23:50
Re: animalutzele noastreeu am un caniche de talie medie, negru, e asa dulce, cu niste ochisori mici si negri ... acum dupa paste o sa-l dau sa faca pui, i-am gasit in sfarsit si lui o "pereche" k are 4 ani si era si timpu Just like a tattoo I'll always have you... Offline #85 2007-04-03 13:27:04
Re: animalutzele noastrehmm pai eu am asa:o ciobaneasca bucovineanca de 1 an(KARA),un brack german de 7 ani(PONGO),un bichon de 9 ani(RIKY) si sufletelul meu o labradoare neagra de 3 luni(RONNA) pe toti ii cresc intr un apartament de 2 camere si nu va pot spune ce distractie si nebuneala este dar ii iubesc si totusi intentionez ca in 3-4 luni sa i plasez la "bunici" si sa raman doar cu Ronna cea mica pt ca vrem sa avem un bebe si ar fi greu ffffff greu. Offline #86 2007-04-03 13:29:42
Re: animalutzele noastreaha si cu riscul de a primii warn ca postez 2 mesaje trebe sa va zic ca ronna la 2 luni mi a sarit in lac in tineretului iar ceilalti care au o varsta nici nu se apropie de lac dar ronna e turbata cand vede apa si era un frig.... Offline #87 2007-04-03 22:03:33
Re: animalutzele noastrepai daca e caine de vanatoare..e normal sa sara in apa Al meu moshulet..care acum are 8 ani..avea cateva luni(vreo 6) cand l'am dus la floreasca in lac..Doar ca nu s'a prins ce si cum cu inotatul..(desi se spune ca toate animalele inoata,nu?)..si s'a dus ca ciocanul la fund:)))) Normal ca veterinarul a spus ca e imposibil,ca pana si vacile innoata..d'apai el.. (am uitat sa precizez ca este corcitura ciobanesc german cu schnawtzer).. Offline #88 2007-07-18 15:06:32
Re: animalutzele noastreva dau o veste proasta,... a murit aseara cainele lui babi...cea ce pot spune ca era ca si cainele meu.este devastat el.. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #89 2007-07-18 15:10:26
Re: animalutzele noastremi-au dat lacrimile...imi pare rau...stiu cum e sa-ti moara animalele dragi in brate....si e greu... mami de minuni Offline #90 2007-07-18 15:14:42
Re: animalutzele noastreEu as vrea sa-mi iau un pui de pisica persana alba cu ochii albastri m-a convins o prietena ca sunt f dulci si simpatice #91 2007-07-18 15:17:09
Re: animalutzele noastremie mi-a zis veterinarul ca rar fac pui catelele din rasa pe care o am eu si eu eram asa incantata sa-mi faca puisori .... expect the worst , hope for the best! Offline #92 2007-07-18 15:20:29
Re: animalutzele noastrea murit cu privirea spre babi..in bratele surorii lui, si eu il magaiam... stiu ca animalele vor sa fie duse undeva intr-un lok putiu cand stiu ca le vine sorocu..nu vor sa moara acsa... acu toata dragostea si-o vor canaliza spre viitorul caine dar nu-l vor uita pe cooki...mai ales ca vor urmas de al el,k sora lui cooki este la o alta familie pe care ai lui o cunosc, si poate asa va avea un urmas de la el.... multumesc pt condoleante Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #93 2007-07-18 16:03:06
Re: animalutzele noastreeu am un motan gri:X mititelu meu... s`a nascut pe 14 august,asa ca vine ziua lui de nastere:) mereu cand vine ziua lui face tata tort:X.. nu mai este jucaus de cand iese afara.. cu alti motani.. prieteni;) ce ar fi sa facem o rubrica cu poze... cu animalele noastre?? Back to Black Offline #94 2007-07-18 17:07:01
Re: animalutzele noastreeu am avut o pisica alba,o frumusete de pisica,da' vecinu meu si-a lua porumbei sa creasca si probabil ii era frica ca pisica mea sa nu ii manance prumbeii si mi-a ortravit-o ,am gasit-o intr-o zi moarta in curte,desi ea rar iesea din casa...mi-a omorat-o nenorocitu.si am facut plangere la politie ,si asta pt ca,toate animalele pe care le-am aut care erau mai frumoase am avut 2 cateluse si o pisica mi le-a otravit pe toate,basarabeni tampiti,odata i-am vaz de peste gard cum taia cu toporul o pisica care era urcata la ei in dud si le era frica ca le mananca dudele....nenorociti.singura catelusa care mi-a supravietuit a fost cea de acum,Tania o cheama si o am de 9 ani de ai nostri vreo 63 ani de ai ei,a albit deja...cred ca ea a fost prea destepta sa manance otrava pe care o punea nenorocitii aia de vecini Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline #95 2007-07-18 17:18:19
Re: animalutzele noastres-ti traiasca si sa ai grija de ea sa nu pateasca cva. mda.. my sunt si "bestii"( k oameni nu-i pot numi) din astea..care omoara animalute...nushu ce suflet pot sa aiba.. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|