|
Nu esti logat.
Animalutzele noastre-4#58 2007-01-09 13:14:02
Re: animalutzele noastrehttp://www.whiskas.ro/concurs-pisica-lunii.html#pics plss votati-mi si mie roscatu'(Tuki) A gandi e cea mai dificila munca, probabil de aceea o fac atat de putini. Offline #59 2007-01-09 13:43:25
Re: animalutzele noastream votat http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #60 2007-01-09 14:17:04
Re: animalutzele noastremultumesc tuturor care ati votat si veti vota si moderatorilor ca mi-au dat voie sa postez. A gandi e cea mai dificila munca, probabil de aceea o fac atat de putini. Offline #62 2007-01-09 16:10:17
Re: animalutzele noastrevotat si eu, eakarina "The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo Offline Publicitateloading...
#63 2007-01-09 16:53:37
Re: animalutzele noastreeu de cand eram mica iubeam animalele....primul meu pet a fost un hamster..dupa ce a murit,au mai urmat inca 6.....erau prea sensibili pt mine....dupa aia am avut 2 papagali si 2 broscute testoase...am mai avut pisici si catei de pe strazi,pe care ii tineam cateva zile....aa..si am avut si 2 porcusori de guineea..unu a trait la mine 3 ani...si a murit acum 3 luni..dupa aia mi-ai cumparat-o pe Bubu....o broscutza.. Offline #64 2007-01-09 17:46:17
Re: animalutzele noastrel-am votat si eu pe tuki, e un scump "Oamenii sunt ca vinurile... cu timpul unii devin mai buni, altii se transforma in otet" Offline #65 2007-01-09 18:27:16
Re: animalutzele noastremultumesc A gandi e cea mai dificila munca, probabil de aceea o fac atat de putini. Offline #66 2007-01-09 19:38:27
Re: animalutzele noastresi eu l-am votat/....imi doresc si eu un animalut...catelul pe care l-am daruit iubitului meu l-am dus la socri si soacra mea s-a indragostit de ea incat nu mi-o mai da...acum e jucaria casei, o cheama LISA si e inebunita dupa alcool, mai ales dupa sampanie, de revelion a baut o cescuta dupa care a a fost linie sforaia cu labutele in sus. daca vreti s ao vedeti e aici http://bianca0312.hi5.com/. Alcoolista.... Nu imi pare rau ca e la socrii mei, la noi era mai mult singura, noi plecam dimineata si ajungem seara tarziu. Acum imi dorec o broasca testoasa, numai ca iuby zice ca nu face nimic folositor, nici macar sa se bucure cand venim acasa...ce rau e... Culmea durerii: sa-ti creasca un testicol in talpa! Offline #67 2007-01-10 11:09:24
Re: animalutzele noastrezi-i prietenului tau ca broscutele se bucura foarte mult cand intra cineva in camera in care acvariul. am avut eu de-alea cu urachi rosii. sunt o minune. cum intra cineva in bucatarie dadeau ture in acvariu sia veam una care pur si simplu ma iubea; eram iubirea ei. Nobody home Offline #68 2007-01-30 13:05:20
Re: animalutzele noastrefetelor, sunt tare necajita, a fugit nenorocita mea de pisica in calduri ( cu toate ca am sterilizat-o ) si n-o mai gasesc de sambata. am tot sperat ca vine, da se pare ca s-a ratacit sau poate a prins-o cineva... imi vine sa plang. oare s-o mai astept ? "Oamenii sunt ca vinurile... cu timpul unii devin mai buni, altii se transforma in otet" Offline #69 2007-01-30 15:17:32
Re: animalutzele noastreincearca s-o cauti prin cartier...poate nu s-a departat prea mult.. pe la subsol la blocuri... daca nu ai scos-o tu pe afara sa stie sa se intoarca singura, nu stie drumul. Eu zic s-o cauti prin zona...eventual sa pui anunturi pe stalpi...poate a vazut-o cineva. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #70 2007-01-31 13:13:41
Re: animalutzele noastreeu stau la casa si vagaboanda era mai mereu libera, sarea gardul si disparea cateva ore si cand se satura de umblat venea singura acasa, de aia nu mi-am facut problema cand n-a venit sambata seara acasa. "Oamenii sunt ca vinurile... cu timpul unii devin mai buni, altii se transforma in otet" Offline #71 2007-03-31 00:53:00
Re: animalutzele noastrefetele daca aveti nevoie de sfaturi pt animalutele voastre...poate va pot ajuta...sunt proaspat medic veterinar si mi-ar face o deosebita placere sa va rasp la intrebari...va pup pe toate Offline #72 2007-03-31 10:47:12
Re: animalutzele noastrepai nu cred ca ai ce sa-i faci papagalului sa-l determini sa nu mai isi smulga penele, decat sa il scoti afara intr-o camera in care nu ai tapet sau sa-ti scoti tapetul de pe perereti si eu am un papagal tare zapacit de vreun an si ceva, la inceput era f bland nu zicea nimic si acum are un grai, nu mai tace deloc, plus ca nu e apropiat de noi, ciupeste sare la deget cand vrei sa-l mangai si asta doar din cauza oglinzii cred, intoarce oglinda aia de pe o parte pe alta, n-am vazut asa ceva #73 2007-03-31 17:20:11
Re: animalutzele noastrept blondutza18: Offline #74 2007-03-31 17:23:10
Re: animalutzele noastrepoti sa iti iei orice rasa de caine de talie mica cu par scurt....nu exista caine care sa nu lase par prin casa...orice catel naparleste....fireste ca daca il perii regulat si il ingrijesti cum trebuie toate aceste neplaceri vor fi mult diminuate...iti recomand teckel,pechinez,westie,bichon(insa este mai pretentios)....si canicheul ar fi o idee dar necesita tuns si periat regulat;) Offline #75 2007-03-31 22:07:37
Re: animalutzele noastrece papagal ai, andruta? eu am o nimfa...e teroare!!!! Offline #76 2007-03-31 22:10:03
Re: animalutzele noastre
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|