homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Animalutzele noastre-4

#58 2007-01-09 13:14:02

eakarina
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-12

Re: animalutzele noastre

http://www.whiskas.ro/concurs-pisica-lunii.html#pics   plss votati-mi si mie roscatu'(Tuki) smile

A gandi e cea mai dificila munca, probabil de aceea o fac atat de putini.

#59 2007-01-09 13:43:25

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

am votat big_smile

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#60 2007-01-09 14:17:04

eakarina
Full member

multumesc tuturor care ati votat si veti vota si moderatorilor ca mi-au dat voie sa postez. smile

#61 2007-01-09 14:45:41

persifona
Vizitator

Votat!

#62 2007-01-09 16:10:17

Sammy
Sr. member
Inregistrat: 2006-10-24

votat si eu, eakarina

"The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo

Publicitate

loading...

#63 2007-01-09 16:53:37

timeea
Full member
Inregistrat: 2006-07-20

eu de cand eram mica iubeam animalele..big_smile..primul meu pet a fost un hamster..dupa ce a murit,au mai urmat inca 6..big_smile...erau prea sensibili pt mine..tongue..dupa aia am avut 2 papagali si 2 broscute testoase...am mai avut pisici si catei de pe strazi,pe care ii tineam cateva zile..big_smile..aa..si am avut si 2 porcusori de guineea..unu a trait la mine 3 ani.sad..si a murit acum 3 luni..dupa aia mi-ai cumparat-o pe Bubu..big_smile..o broscutza..
am mai avut de mult mult pesti si un gandac intr-un borcan...si un iepuras cateva zile,ca dupa aia au taiat-o..sad..si am tinut si un ratoi in vana vreo saptamana..big_smile..
lol..acum imi dau doar seama cat de multe animalutze aveam..tongue..
dar eu vreau cel mai mult o pisicutza,dar nu ma lasa ai mei cu ea in casa..sad...

#64 2007-01-09 17:46:17

ramona-maria
Full member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2006-09-20

l-am votat si eu pe tuki, e un scump

"Oamenii sunt ca vinurile... cu timpul unii devin mai buni, altii se transforma in otet"

#65 2007-01-09 18:27:16

eakarina
Full member

multumesc smile

#66 2007-01-09 19:38:27

bibishor
Full member
Inregistrat: 2006-08-05

si eu l-am votat/....imi doresc si eu un animalut...catelul pe care l-am daruit iubitului meu l-am dus la socri si soacra mea s-a indragostit de ea incat nu mi-o mai da...acum e jucaria casei, o cheama LISA si e inebunita dupa alcool, mai ales dupa sampanie, de revelion a baut o cescuta dupa care a a fost linie sforaia cu labutele in sus. daca vreti s ao vedeti e aici http://bianca0312.hi5.com/. Alcoolista.... Nu imi pare rau ca e la socrii mei, la noi era mai mult singura, noi plecam dimineata si ajungem seara tarziu. Acum imi dorec o broasca testoasa, numai ca iuby zice ca nu face nimic folositor, nici macar sa se bucure cand venim acasa...ce rau e...

Culmea durerii: sa-ti creasca un testicol in talpa!

#67 2007-01-10 11:09:24

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

zi-i prietenului tau ca broscutele se bucura foarte mult cand intra cineva in camera in care acvariul. am avut eu de-alea cu urachi rosii. sunt o minune. cum intra cineva in bucatarie dadeau ture in acvariu sia veam una care pur si simplu ma iubea; eram iubirea ei. big_smile

Nobody home

#68 2007-01-30 13:05:20

ramona-maria
Full member

fetelor, sunt tare necajita, a fugit nenorocita mea de pisica in calduri ( cu toate ca am sterilizat-o ) si n-o mai gasesc de sambata. am tot sperat ca vine, da se pare ca s-a ratacit sau poate a prins-o cineva... imi vine sa plang. oare s-o mai astept ?   sad
am fost confuza cand a fugit pt ca stiind ca e sterilizata nu mai are tendinta sa vagabondeze dar am sunat dr vet si mi-a zis ca la pisicile batrane, asta vine din instinct, tine de un fel de rutina a lor si cu toate ca e sterilizata ea inca simte nevoia sa se imperecheze conform calendarului ei intern ( la faza asta am ramas tablou ) chiar nu stiam asa. ma gandeam ca dc e sterilizata si nu mai are hormoni care sa-i tropaie o sa fie cuminte si o sa stea pe geam, o sa doarma toata ziua si o sa se ingrase. vezi sa nu... a slabit ca un ogar nu manca mai nimic, mieuna toata ziua, agitata ca o petarda, nu mai avea nimeni loc de ea... da' tot mi-e dor de ea si vreau sa vina acasa

"Oamenii sunt ca vinurile... cu timpul unii devin mai buni, altii se transforma in otet"

#69 2007-01-30 15:17:32

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

sad incearca s-o cauti prin cartier...poate nu s-a departat prea mult.. pe la subsol la blocuri... daca nu ai scos-o tu pe afara sa stie sa se intoarca singura, nu stie drumul. Eu zic s-o cauti prin zona...eventual sa pui anunturi pe stalpi...poate a vazut-o cineva.

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#70 2007-01-31 13:13:41

ramona-maria
Full member

eu stau la casa si vagaboanda era mai mereu libera, sarea gardul si disparea cateva ore si cand se satura de umblat venea singura acasa, de aia nu mi-am facut problema cand n-a venit sambata seara acasa.
si o cunosc toti vecinii, asa ca m-ar fi anuntat cineva daca o vedea. eu tot cred ca mi-a furat-o cineva ca era tare blanda si prietenoasa, mergea la oricine o striga

#71 2007-03-31 00:53:00

Ruby
New member
Inregistrat: 2007-03-09

fetele daca aveti nevoie de sfaturi pt animalutele voastre...poate va pot ajuta...sunt proaspat medic veterinar si mi-ar face o deosebita placere sa va rasp la intrebari...va pup pe toate

#72 2007-03-31 10:47:12

andrutza
Vizitator

pai nu cred ca ai ce sa-i faci papagalului sa-l determini sa nu mai isi smulga penele, decat sa il scoti afara intr-o camera in care nu ai tapet sau sa-ti scoti tapetul de pe perereti smile si eu am un papagal tare zapacit de vreun an si ceva, la inceput era f bland nu zicea nimic si acum are un grai, nu mai tace deloc, plus ca nu e apropiat de noi, ciupeste sare la deget cand vrei sa-l mangai si asta doar din cauza oglinzii cred, intoarce oglinda aia de pe o parte pe alta, n-am vazut asa ceva smile
Eu as vrea sa-mi iau un catelul, dar daca se poate unul care nu prea lasa par prin casa, exista vreo rasa? Nu prea le am cu rasele de caini poate ma puteti voi ajuta, vreo de talie mica.

#73 2007-03-31 17:20:11

Ruby
New member

pt blondutza18:
papagalii isi smulg penele din 2 motive:unul fiziologic,cand si le curata si altul patologic(de stress mai ales).faptul ca este tinut inchis il streseaza f tare si da nastere la comportamente deviate,stereotipe,cum ar fi roaderea diferitelor obiecte,smulgerea penelor,toaletarea excesiva.cand il scoti afara iti mananca tapetul ori pt ca se joaca ,ori tot de stres,ori pt ca are o carenta de minerale si vitamine.iti recomand sa ii cumperi pliculete cu mei vitaminizat si mineralizat,sa aiba tot timpul nisip in cusca,sa ii pui niste vitamine in apa,sa inlaturi factorii de stres.vezi cum se comporta dupa.
cat despre broscuta...nu,broastele nu au ciclu menstrual...probabil ca era o sangerare de la un altfel de leziune pe care tu nu ai observat-o.iar cand broscuta vrea sa iasa afara,e bine sa aiba un spatiu special amenajat,nu in lighean.ori ii pui in acvariu o rampa pe care sa iasa,ori ii amenajezi un lighean mai mare,mai inalt,cu pietre,nisip,undeva la loc cu soare.poti folosi si zapada carbonica;).sper sa iti fi fost de folos.pastram legatura.te pup

#74 2007-03-31 17:23:10

Ruby
New member

poti sa iti iei orice rasa de caine de talie mica cu par scurt....nu exista caine care sa nu lase par prin casa...orice catel naparleste....fireste ca daca il perii regulat si il ingrijesti cum trebuie toate aceste neplaceri vor fi mult diminuate...iti recomand teckel,pechinez,westie,bichon(insa este mai pretentios)....si canicheul ar fi o idee dar necesita tuns si periat regulat;)

#75 2007-03-31 22:07:37

cinthya
Full member
Inregistrat: 2006-12-10

ce papagal ai, andruta? eu am o nimfa...e teroare!!!!

#76 2007-03-31 22:10:03

andrutza
Vizitator

smile
eu am un perus e baietel, ma dispera pt ca nu stiu cum sa-l fac sa fie mai bland cu mine smile ciupeste f tare si nu e deloc apropiat, cel pe care l-am avut si a murit anul trecut era tot perus dar venea pe gratii cand vb cu el pe mana smile asta nimic. sunt frumoase si nimfele, vb a ta? ca al meu vb, atata lucru sa faca si el barem tongue

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.