homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Candidoza 2-169

#3193 2012-05-12 19:05:57

crid
Full member
Inregistrat: 2012-01-03

Re: candidoza 2

ok, ms puss
am si eu momente cand sunt mai mutl decat constienta ca exagerez cu panica dar asa e cand e omul slab...
sinucisul nu intra in discutie tongue

That which doesn't kill us makes us stronger!

#3194 2012-05-12 19:16:52

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Heim, ai incercat sa mergi la alt medic?
Stiu ca e neplacut, dar eu in locul tau as lua-o de la capat cu alte analize - la un cabinet de incredere si alt medic. Oricum o parere in plus nu strica niciodata.
Mi se pare aiurea sa zica un medic ca nu a mai vazut caz ca al tau. Pai ce experienta are?

Stiu ca poate fi costisitor, dar ptr linistitea ta merita. Si mai ales ptr faptul ca ai sansa sa gasesti mai repede o rezolvare si sa scapi de simptomele astea cumplite dar si de strptococ/enterococ ( care dintre ei o fi, daca o fi)

#3195 2012-05-12 19:25:47

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

aaa.... intelesesem ca iei acum antibiotic ( n-am citit in urma, poate as fi inteles mai bine).
asa-i cum zice heim, daca e sa apara acum nu prea mai putem sa dam vina pe antibiotice. mai ales ca la momentul respectiv ai luat si flucovim.

#3196 2012-05-13 03:47:21

palloma
Membru
Inregistrat: 2012-05-12

crid a scris:

pai antibioticele le-am terminat acum o luna dar am reluat un tratment cu cervugid si am mai luat si un postinor pt o prostie cam pe 18 aprilie si sunt si in prima sapt de ac. si mi-e cumva teama pt ca la inceput de folie de ac am mai facut o data candidoza... cred ca exagerez putin si cu dulciurile
cervugid-ul l-am terminat pe 1 mai si gynophilus joi, pe 3. aparea pana acum daca era cazul sau nu?
si perioada asta a fost agitata si de asta mi-e putin teama sa nu mai fac si candida, ar fi ultima picatura din pahar.
antifungic am luat flucovim,doza unica atunci cand am inceput antibioticul si s-a cam dus luna de efect a lui. ceea ce ma pune pe ganduri e ca am luat gynophilus vreo 5 zile si mi s-a parut cumva schimbata secretia si parca cu un alt miros si nu stiu de ce mi-e sa nu apara candida

iar explicatii multe si lungi sad

am luat probiotice cu antibioticele si vreo 5 7 zile dupa ele

da nu mai lua antibioticeee.... uite ce se spune de antibiotice... tocmai ca de la ele faci candida in corp si/sau vaginitele alea afurisite....

Adevarul trist este ca 95% din femei care folosesc tratamente conventionale scapa de infectie doar temporar. Adeseori cand infectia revine, revine mult mai puternica si mai grava decat a fost prima data. De obicei aceste tratamente si antibiticele trateaza doar simptomele infectiei si nu actioneaza la radacina problemei.

Antibioticele distrug toate bacteriile, bune si rele si daca distruge bacteriile bune nu va ramane nimic care sa controleze bacteriile rele, bacteriile care cauzeaza Vaginita Bacteriana, daca una dintre bacterii supravietuieste sau va fi reintrodusa in mediu!
ATENTIE - Medicamentele Impotriva Vaginitei Nu Functioneaza Pe Termen Lung Si Pot Avea Efecte Secundare Grave.

Lotiunile, cremele si unguentele menite sa trateze infectiile cu Vaginita Bacteriana nu reusesc sa vindece cauza principala, si mai mult, contin steroizi care va pot ataca sistemul imunitar si va pot dauna ficatului. Iar acestea pot duce la inrautatirea infectiei cu Vaginita Bacteriana. Multe din tratamentele disponibile in farmacii sunt ineficiente, scumpe si pot chiar sa creeze dependenta si toleranta in corp. Mai mult, efectele secundare pot fi grave pentru femeile insarcinate si fetele sub 12 ani. citeste mai mult despre si informeaza-te ..www.scapa-de-vaginita.eu . medici dau medicamente pentru ca asa sunt "educati" sa dea dar noi suntem si avem dreptul sa ne informam si sa alegem ce e mai bine pentru noi si  mai sanatos.

Ultima oara a fost editat de palloma (2012-05-13 03:48:58)

#3197 2012-05-13 11:29:33

crid
Full member

ok. multumesc, garga. si tie, Heimdall
M-am mai linistit aseara, azi. probabil ar aparea din alt motiv daca e. treece si ea. desi cred ca a fost cum zicea heimdall, reactie a organismului de la gynophilus, prea multi lactobacili. am zis ca nu ma mai agit asa repede.

Ultima oara a fost editat de crid (2012-05-13 11:42:51)

Publicitate

loading...

#3198 2012-05-14 19:46:27

crid
Full member

me again lol
de data asta calma, heimdall smile
daca dupa amalgamul ala de cervugid si gynophilus, postinor si tratament pt enterococ as face o analiza sa verific daca e si candida prezenta, rezultatul analizei ar putea fi influentate de una din astea?
intreb asta pt ca analiza pt verificarea daca enterococul a disparut sau nu mi s-a zis ca trebuie refacuta la o luna si jumatae dupa tratament, nu mai devreme.

#3199 2012-05-14 20:05:36

gargarita
Moderator

wow, o luna si jumatate...  yikes
cand ai luat ultimele pastile sau ovule?

#3200 2012-05-14 20:13:22

crid
Full member

o luna si jumatate in cazul enterococului. de candida si eu stiu de mai putin.
la ce pastile te referi?
cervugid le-am terminat pe 1 mai, prima zi de menstuatie si de pe 7 am luat gynophilus vreo 5 zzile.
restul  au fost luate mai in urma, pana in saptamana de dupa Paste. antifungicul, doz aunica pe 6 aprilie. adica cam pe 5 6 mai s-a cam dus efectul lui, daca ne luat dupa indicatiile de pe prospect

offtopic nu stiu cat de profi e doctora, tinand cont ca ea asigura pacientele ca dupa 4 zile protectia ac este refacuta... dar momentan trec prin faza in care am obosit si am disperat cautand un medic rabdator care sa imi explice rezultatul unei analize si implicatiile tratarii necorespunzatoare/netratarii unei probleme...
Daca sti o astfel de doctora, astept recomandari!

Ultima oara a fost editat de crid (2012-05-14 20:20:46)

#3201 2012-05-14 20:50:16

gargarita
Moderator

da, am inteles ca despre enterococ este vorba dar n-am mai auzit de vreo astfel de recomandare pana acum. o fi ceva mai special la enterococ...  nustiu  spranceana

poti face linistita analiza pentru candida, o sa fie relevant rezultatul.

#3202 2012-05-16 08:15:28

crid
Full member

Fetelor, e posibil sa apara simptome de candida si sa dispara de la sine dupa cateva zile?
ziceam ca zilele trecute am avut, pe rand, simptomele specifice: secretia cu pricina, senzatia de mancarime, apoi ambele iar acum observ ca secretia si-a revenit oarecum la normal iar mancarimile parca au mai scazut in intensitate.
ultima oara, pt a preveni aparitia ei, am luat fucovim, recomandat de medic, si nu am avut nici o problema.
acum  daca l-as lua, ar stabiliza nivelul normal al candidei, adica fara sa fie patogena? am inteles ca si dupa aparitia simptomelor poate fi administrat antifungicul, nu doar inainte.
multumesc anticipat de raspuns

p.s.: nu pot ajunge in perioada asta la consult

#3203 2012-05-16 11:29:51

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

eu zic ca e posibil, eu la primele semne de obicei imi ajustam dieta si reuseam s-o intorc din drum
personal nu as lua flucovim degeaba, e destul de toxic pentru ficat

#3204 2012-05-16 14:13:48

crid
Full member

am tot ezitat de azi dimineata sa o iau dar mai devreme iar incepusem sa am senzatia aia de disconfort si pana la urma am luat-o...exact inainte sa se incarce pagina cu raspunsul tau,pff neutral

o singura intrebare mai am: prietenul meu mai e nevoit sa ia si el vreun antifungic, crema cu aplicare locala, ceva, pt a nu exista apoi riscul ca el sa fie purtator sanatos si eu sa o iau de la el pe urma?
intreb asta pt ca dupa o lunga perioada de pauza am avut un contact  (protejat de ac) dar fara prezervativ iar din noaptea respectiva, a doua zi devreme am observat eu simptomele de candida sad

offtopic am aflat ca interactioneaza si cu ac bang

#3205 2012-05-16 14:22:31

heimdall
Diamond member

cu interactiunea nu stiu ce sa zic, e destul de noua ideea asta, pe vremea mea se credea ca nu interactioneaza antifungicele si nu m-am protejat niciodata suplimentar
cu partenerul... da-i si lui o pastila... eu nu i-as da daca nu are simptome

Uite ce scrie in prospect :

Contraceptive orale
Administrarea concomitentă de fluconazol, in doze mari, cu contraceptive orale combinate determină creşterea ASC de levonorgestrel şi etinilestradiol p?nă la 24%, respectiv p?nă la 40%, dar este puţin posibil ca eficacitatea contraceptivelor să fie afectată.

Ultima oara a fost editat de heimdall (2012-05-16 14:26:37)

#3206 2012-05-16 14:26:24

crid
Full member

pastila doar in cazul in care ar prezenta simptome deja...sa inteleg de la tine... ca si sa-i dau si sa nu-i dau zici cumva tongue
daca nu, mai bine cred ca ar fi sa foloseasca doar crema, nu? in ideea ca poate exista dar nu da semne la el

Multumesc pt sfaturi, heim

offtopic am gasit si eu acum pareri impartite legate de interactiune dar oricum, dupa atatea dureri de cap date voua si sperietura noastra.. mai bine stam cumintei

ce prospect de contraceptive? la general?

Ultima oara a fost editat de crid (2012-05-16 14:28:37)

#3207 2012-05-16 14:28:50

heimdall
Diamond member

daca nu are simptome degeaba da cu crema
da-i pastila daca asa ti-ai propus, apoi poate ti se pare ca iar faci candida si intri intr-un cerc vicios
ideea e ca se indoapa partenerii cu tot soiul de pastile degeaba... eu am fost sfatuita de toti medicii sa-i dau partenerului tratament cu antibiotice fiindca am infectie urinara, deci ce sa mai zic

prospectul e de fluconazol

Ultima oara a fost editat de heimdall (2012-05-16 14:29:12)

#3208 2012-05-16 14:38:26

crid
Full member

doza unica de flucovim de 150 mg oare se considera doza mare? pastila de ac o iau pe la 6..
offtopic pai nu stiu ce sa mai fac,of.
nu vreau sa il "indop" si pe el de pastile pt ca oricum mi-e mie putin aiurea din cauza problemei asteia desi el zice ca nu e cazul, trecem si peste asta dar mi-e ca pe urma dam amandoi de probleme iar.
acum imi amintesc eu ca el cam acum juma de luna - 1 luna, dupa tratament cu antibiotic, desi lua probiotic, i-au aparut niste bubite mici, ca la candida si a folosit clotrimazol dar pana nu a terminat antibioticele nu au disparut de tot.
pff, ma calmez. mai bine las omul in pace, vorba ta big_smile. poate apar la mine simptome pt ca sunt mai agitata in perioada asta si putin stresata de finalul de master
ma duc la proiecte si disertatie neutral

ce treaba are el cu infectia ta urinara? dr tau merge pe ideea ca poate e partenerul purtator sau ce?
Insanatosire grabnica

puss merci.
cred ca luam totusi pauza. again
o sa avem o zi "activa" si iar N zile/saptamani de abstinenta "rotfl"

Ultima oara a fost editat de crid (2012-05-16 14:42:53)

#3209 2012-05-16 14:40:27

heimdall
Diamond member

eu in prospect vad si doze de 400 mg, deci as tinde sa spun ca 150 nu e enorm

#3210 2012-05-17 08:11:30

crid
Full member

ieri cand am vb cu el din nou  de lucrul asta  imi zicea ca a vazut si el cam aceleasi simptome specifice, in cazul lui.. clotrimazolul pare sa dea rezultate la el. acum ma gandesc ce ar fi mai in regula pt el: unguentul pt 2 3 sapt sau antifungicul?
offtopic pentru analiza de ureaplasma ar trebui sa merg la medic de alta specializare sau pot face analiza si la gineco?

Ultima oara a fost editat de crid (2012-05-17 08:54:01)

#3211 2012-05-17 10:30:42

heimdall
Diamond member

eu i-as da pastila
analiza de ureaplasma+mycoplasma o poti face la orice laborator

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.