homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Candidoza 2-170

#3212 2012-05-17 11:28:28

crid
Full member
Inregistrat: 2012-01-03

Re: candidoza 2

pt mycoplasma si inca vreo 2 sau 3 analize o sa merg la spital de gineco iar ei cred ca trimit probele la un anume laborator (o sa fie primele analize efectuate in spitalul respectiv). de asta intrebam daca e ok sa cer acolo si analiza asta sau ar trebui sa merg altundeva.

That which doesn't kill us makes us stronger!

#3213 2012-05-17 17:16:08

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

a, da, daca tot mergi la ginecolog poti sa ceri si ureaplasma, mycoplasma si chlamydia, de exemplu, daca nu ti le-ai facut pana acum
vrei tu sa le faci asa din proprie initiativa sau ai un motiv anume ?

#3214 2012-05-17 22:13:38

crid
Full member

offtopic nu stiu  daca sti/mai sti (pt ca mi-ai si raspuns la cateva postari..) dar am avut tratament pt enterococ in urma cu circa o luna.
mi s-a zis ca analiza trebuie refacuta la o luna - o luna jumatate mai bine, ca sa fie concludenta, sa nu cumva sa reapara dupa tratament si luna de dupa incheierea acestuia.
I-am zis ca pe la finalul iernii am avut candidoza si ca asa am aflat de enterococ, verificand dk mai am probleme cu candida (analizele astea in alt spital, long story)..
si asa mi-a recomandat dr. sa fac in iunie si analiza pt chlamydia, mycoplasma, trichomonas. pe langa cea pt enterococ. si o sa mai adaug eu pt candida si ureaplasma..in cazul in care candida, spre ex, nu poate fi verificata odata cu enterococul.
oare sunt prea multe de facut dintr-o data sau e ok dintr-o singura vizita? ca doar nu trebuie sa preleve probe in cantitati mari big_smile

pe scurt, bursa pe o luna (sper sa nu fie cazul de mai mult) doar pe analizele alea si tratament dk e cazul.

Intrebai pur si simplu sau cu un motiv anume?
citisem zilele astea ca bacteriile astea pot fi si asimptotice si in unele cazuri pot favoriza aparitia candidei sau chiar alte probleme, pe termen mai lung si netratate. asa ca mai bine le verific acum daca tot am ocazia (si banii). cam asta ar fi motivul pt care le fac

Ultima oara a fost editat de crid (2012-05-17 22:14:30)

#3215 2012-05-18 05:58:12

allychi
Membru
Inregistrat: 2012-05-18

Mac Cosmetics wholesaleand Mac Lipstick Swatches,Buy Mac Lip Hello Kitty Gloss get Free Gift,Free Shipping at our Cheap Mac Cosmetics Discount Store.Get the exact authenticMac False Eyelashes,Mac Makeup Brush Sets sources that I use in my business every day.http://www.macsaleonline.com/

#3216 2012-05-19 18:52:38

crid
Full member

zici ca sunt cazuta de pe luna. am luat flucovim, mi-au disparut simptomele vreo 2 zile iar apoi au aparut iar niste basicute f mici ssau ceva in genul asta. sa fie oare pt ca ma streseaza prea mult problema asta si ca sunt obosita si cu alte lucruri de rezovlat?
sa le ignor o vreme?

Publicitate

loading...

#3217 2012-05-19 21:00:39

heimdall
Diamond member

sa nu fie o reactie alergica si sa fi luat degeaba flucovimul
poti folosi niste Bioclin gel pana una-alta

#3218 2012-05-25 07:55:47

gabrieladavidani
Membru
Inregistrat: 2012-05-24

Buna seara dragele mele prietene...virtuale! Am si eu o problema: astazi mi-am luat rezultatul de la laborator ptr. secretia vaginala, si pana voi merge la un medic(nu le-am interpretat acolo deoarece era tariful prea mare100 lei) sunt speriata si nu stiu daca sa ma sperii sau nu. Daca puteti sa ma ajutati, va rog frumos.
Celule epiteliate pavimentoase, superficiale-rare, izolate si in gramezi
Leucocite rare.
Hematii absente.
Flora microbiana:
-bacili Doderlein rari
-celule:`clue cells` absente
-celule levurice frecvente
-bacili Gram negativi frecventi dispusi in gramezi, subtiri, cu capete rotunjite
-cocobacili prezenti
-Trichomonas vaginalis absent
Va multumesc anticipat pentru ajutor. Multa sanatate tuturor!

#3219 2012-05-25 20:58:23

angeldarkwoman
Sr. member
Inregistrat: 2010-09-24

ai o candida , si un inceput de gardnerella. sunt putini bacili doderlein . mergi la medic pt tratament

What doesn't kill me, makes me stronger

#3220 2012-05-27 23:50:23

IceBody
Full member
Inregistrat: 2007-03-22

Bunaa ,eu fac candidoza vaginala relativ des si acum as vrea sa fac tratament si eu si prietenul meu.
Merg periodic la ginecolog,deci altceva nu am,imi dadea gynozol si spalaturi cu femigin b dar nu isi mai fac efectul.
Am vorbit cu o prietena si medicul ei i-a prescris pt candidoza urmatoarele :
Azitrox 500 mg - 1/zi dupa masa timp de 6 zile si partenerul la fel.
Canesten crema aplicata seara dupa dush si partenerul la fel.
Poliginax ovule.
Trebuie protectie suplimentara pt azitrox?
Ce parere aveti?Vreau mai multe pareri,Multumesc

Dear Cupid,next time hit both !

#3221 2012-05-28 09:24:03

angeldarkwoman
Sr. member
Inregistrat: 2010-09-24

candidoza nu se trateaza in niciun caz cu azitrox. este un antibiotic f puternic , mai mult inmulteste candida. mergi la dr sa-ti faca un examen de secretie vaginala cu fungigrama .  sanatate!

Ultima oara a fost editat de angeldarkwoman (2012-05-28 09:24:21)

What doesn't kill me, makes me stronger

#3222 2012-05-29 16:04:22

autumn.dreams
Full member
Inregistrat: 2010-05-19

Buna fetelor!

Problema mea cu candidoza se pare ca revenit. A 3-a oara din decembrie incoace. Sincer, nu mai tare stiu ce sa fac. Prima oara mi-a revenit fiindca nu mi-a fost data substanta corecta, insa acum am facut si antifungigrama si am luat tratament corespunzator. Din pacate insa am luat si antibiotic pentru un stafilococ, insa impreuna cu probiotice. Dupa 10 zile mi s-a recoltat din nou pentru cultura si nu a mai iesit nimic...nici candida, nici stafilococul. Am luat si 7 zile gynophillus pentru refacerea florei vaginale. Toate bune, insa, imediat dupa terminarea ultimei mentre am avut un contact FT protejat cu prietenul meu. Ce sa vedeti dupa 2 zile...din nou acea secretie albicioasa-galbuie si de vreo 2 zile mancarimi.

Ce sa fac? Sa fie de la prezervative? Ma gandesc la asta fiindca de fiecare data cand avem contact se intampla asta. Din decembrie ma tot lupt cu ea, si de la atatea medicamente, ultima oara am facut o usoara alergie, iar medicul mi-a spus ca o vreme nu mai pot lua medicamente ca o sa-mi distrug ficatul. Deja mi-e si greata.
Stiti cumva care ar fi cauza? Voi ati folosit tratamente naturiste? Care ar fi acelea?

Va foarte multumesc!

#3223 2012-06-02 05:36:32

simonalex
Membru
Inregistrat: 2012-06-02

Buna ziua!
Ma lupt de cativa ani cu o candida recurenta si nu reusesc sa ii dau de cap..
In urma antifungigramei a rezultat ca sunt sensibila la Flucytosine, Amphotericin B, Fluconazole, Itraconazole, Voriconazol iar ultimul tratament prescris a fost Flucoric+Canesten...numai ca am facut o reactie alergica la Flucoric (mi s-au umflat buzele si am facut niste afte foarte dureroase in gura) asa ca dupa al doilea comprimat am intrerupt tratamentul cu antimicoticul oral, continuandu-l doar cu ovulele si cu o cura destul de drastica (am eliminat definitiv zaharul din alimentatie, faina alba, orezul..si incerc sa consum foarte multe iaurturi care contin culturi vii si usturoi crud). Timp de o luna au disparut simptomele neplacute ale bolii insa de aproximativ o saptamana au reaparut..si deja nu mai stiu ce sa mai fac.. Astept cu foarte mare nerabdare un sfat de la dumneavoastra..O zi buna!

#3224 2012-06-03 13:59:06

Happy4Life
New member
Inregistrat: 2008-05-23

Buna fetelor..ajutati ma si pe mine va rog pt ca nu am cum sa iau legatura cu dna doctor astazi. De ieri am mancarimi vaginale foarte tari si nu stiu ce sa folosesc. Nu cred ca e candida pt ca nu am nicio scurgere si e daca e ceva, e fara miros. Poate fi micoza? Mentionez ca am luat zilele trecute Atrican si nu e recomandat alcool, dar uitasem si am baut un pahar de vin..poate fi o reacrie de la asta? Acum fac tratament si cu Viviflor...va rog help ca nu stiu ce sa fac sa scap sa nu rezist...am dat cu Nidoflor pt calmare, dar stiu ca mi trebuie niste ovule.

#3225 2012-06-03 22:49:44

Ruxandra89
New member
Inregistrat: 2011-09-23

Simonalex... trebuie sa gasesti un medic bun si pe care sa-l intereseze meseria care o practica. Doi ani de zile m-am luptat cu infectie urinara cu e coli si cu candida. Practic nu mai aveam viata ....umblam pe la urgente asa de rau eram. Am consultat zeci de medici, de la spitale de stat pana la privati, o gramada de bani dati aiurea, fiecare mi-a dat tratament diferit , unii chiar fara sa-mi faca nici o analiza, doar pe baza a ce spuneam eu ca simt, ceea ce nu mi se pare normal deloc.
Intr-un final, in septembrie 2011 am inceput un tratament intensiv cu antibiotic , cate o saptamana dupa menstruatie timp de 5 luni. Pe langa antibiotic am luat ovule viviflor, mult ceai de merisor, urisan timp de 3 luni zilnic, lenjerie intima de bumbac si fiarta dupa fiecare spalare, legumele si fructele spalate bine si asa mai departe. Abia dupa 2 luni de tratament m-am facut bine , si de atunci nici cel mai mic simptom. Dar cat am facut tratamentul o data pe saptamana mergeam la spital. Din 2 in 2 saptamani am facut analiza de urina si secretie, inclusiv cultura din secretie cu antifungigrama si o data pe luna analize de sange. Intradevar, eu am fost rau de tot si infectia urinara a devenit cronica. Sper totusi sa nu mai revina o perioada sau chiar niciodata daca se poate. Si nici candida ca e a naibii de nenorocita.
Nu incerca sa ceri sfaturi pe internet cu privire la tratamente ca mai mult rau faci. Cauta un medic bun in orasul tau si ia atitudine.
Multa sanatate iti doresc.

Ultima oara a fost editat de Ruxandra89 (2012-06-03 22:50:35)

#3226 2012-06-04 22:25:50

crid
Full member

buna din nou sad
revin dupa niste sfaturi. acum circa o luna (sau mai putin), am luat flucovim doza unica atat eu cat si prietenul meu contra candidei.in cazul meu nu a mai fost nici o problema dar prietenul meu se pare ca ar incepe sa prezinte simptome specifice candidozei. flucovimul doza unica se presupune ca are efect aprox. 1 luna. oare in cazul lui sa nu fie atat de eficient? adica sa fie cumva mai rezistenta la substanta activa decat in cazul meu?
oare ar fi mai indicat sa ia altceva in loc de flucovim, care sa aiba alta substanta activa,poate e mai eficient?
stiu ca nu e chiar sanatos antifungicul
mai ale spt ficat dar se pare ca prefera mai repede varianta asta decat unguentul n saptamani.

#3227 2012-06-05 16:06:04

roxxy_roxxy
New member
Inregistrat: 2010-02-17

Buna, medicul ginecolog mi-a recomandat tratament cu klion si apoi cu GynieL dar acasa am observat ca Gynielul  nu are forma unor ovule ci seamana cu capsule de ampicilina albe, desi medicul mi-a recomandat intravaginal, acum nu stiu ce sa zic, a gresit farmacista sau asa arata ele defapt? cum le folosesc? Va multumesc

#3228 2012-06-05 16:08:46

heimdall
Diamond member

cred ca asa sunt ele (asa sunt si Gynophilus)
ar trebui sa scrie pe prospect, Gynophilus de exemplu se umezesc putin si se introduc in vagin

#3229 2012-06-05 16:19:42

roxxy_roxxy
New member
Inregistrat: 2010-02-17

Asa scrie si la Gyniel ca se umezesc putin, am crezut ca am cumparat gresit, nu-mi imaginam ca se folosesc si intravaginal, multumesc

#3230 2012-06-05 18:43:00

simonalex
Membru
Inregistrat: 2012-06-02

Multumesc, Ruxandra89! Cred ca ai dreptate. Am sa-ti urmez sfatul. Sanatate si tie!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.