homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Avortul si biserica ?-6

#96 2009-04-14 23:50:26

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

Re: avortul si biserica ?

eu deocamdata nu sunt pregatita psihic sa ma duc sa ma spovedesc si sa ma imparatasesc. numai faptul ca imi baga lingurita aia in gura dupa toate babele ma face sa-mi treaca vreun gand  lol si da probabil o sa zica cineva ca e din argint, ca nu stiu ce dar mie tot mi-e sila  acklad
nu mai tin minte cine a zis mai sus, probabil o sa ma duc si eu la batranete. si la nunta. lol
ma rog acasa, merg la biserica din cand in cand, pun lumanari, tin sarbatori si aprind candela duminica dar pana la spovedit si impartasit  hmm

Ultima oara a fost editat de Deuzza (2009-04-14 23:51:29)

Dragostea nu se stă, se face.

#97 2009-04-14 23:51:33

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

ce chestie .....era bun profu dely ?

..be the best ...fuck the rest smile))

#98 2009-04-14 23:53:30

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

da era f bun la suflet .. nu arata bine (nu am avut niciodata noroc d'asta lol )
da iti dadea sfaturi extraordinare si era si glumet ... un adevara preot cum putini mai gasesti azi ... si era si tanar deci in tendinte lol

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#99 2009-04-14 23:53:47

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

si eu trebuie sa ma spovedesc ca nu am mai facut-o de mult sad.Inainte mergeam si de 2-3 ori pe an.Eu am un preot care este the best,merg la el la slujbe si este cel mai calumea si constiincios preot,are si har,dar nu m-as mai spovedi la el never neutral

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#100 2009-04-14 23:54:00

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Si daca ... Doamne fereste ... nu apuci ... batranetea ? smile

Oricum, ideea de a ( nu ) crede e probabil unul dintre cele mai sensibile subiecte, tine mai mult decat de principii, e undeva deasupra instinctelor, poate.
Si vor exista mereu, mereu extreme. Si nu doar extreme. Si pareri impartite.

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

Publicitate

loading...

#101 2009-04-14 23:54:52

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Katalyna2311 a scris:

kdeea a scris:

Katalyna2311 a scris:

yohana pai nu are voie sa se spovedeasca la el...nici sotia sa.
andra de ce sa nu te spovedesti la alti preoti? oricum ei nu au voie sa spuna nimanui ce marturisesti tu acolo tongue

Nasul meu e preot si familia lui nu se spovedeste la el si stiam de chestia asta dar ... de ce nu e voie ?

nu stiu daca exista o alta explicatie dar gandeste-te cum ar fi ca preotul sa stie pacatele familiei lui  chicot  e aiurea big_smile plus ca nu ai putea sa ii spui toate pacatele si cu inima deschisa stiind ca i le spui sotului sau tatalui tau

Mda ... ar fi foarte ciudat intr-adevar.

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#102 2009-04-14 23:58:53

Zeyna
Platinum member

daca nu apuc, nu apuc. cred ca mai mult conteaza ce lucruri bune fac, cat ma rog si nu ca am sarit garduri inainte de casatorie sau ca mai injur din cand in cand si ca nu ma spovedesc/impartasesc; mie nu imi place ideea, sa ma bag cu capu sub aia sa incep sa trancanesc si dupa aia sa imi bage in gura lingurita dupa toate babele  acklad sau cu pupatul mainii preotului..ca ce chestie.  va daca as fi catolica cred ca as privi altfel chestia asta..si nu as fi asa reticenta.

#103 2009-04-14 23:59:34

cornflower
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

nu ma spovedesc si nici nu ma impartasesc, personal nu cred in institutia numita biserica... eu imi stiu pacatele si faptul ca le regret conteaza mai mult decat un canon sau mai stiu eu ce "pedeapsa" data de preot

#104 2009-04-15 00:01:31

Zeyna
Platinum member

?! a scris:

eu imi stiu pacatele si faptul ca le regret conteaza mai mult decat un canon sau mai stiu eu ce "pedeapsa" data de preot

total de aceeasi parere big_smile

#105 2009-04-15 00:01:38

You_and_Me
Diamond member

eu nu pup mana preotului niciodata ...mereu ramane cu ea intinsa

#106 2009-04-15 00:03:12

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

cum sa il lasi cu mana intinsa? lol
nici mie nu-mi place ca nu vad scopul ca doar si preotii sunt tot oameni,nu sfinti.Eu ii pup crucea.

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#107 2009-04-15 00:03:39

wra_blu
Banat
Inregistrat: 2008-08-31

nici io nu ii pup mana...tot om este, stiu eu daca este spalat pe maini...big_smile...nici crucea nu am pupat-o pana acu, eu stiu cati au pupat-o inaintea mea...big_smile... dumbom

Ultima oara a fost editat de wra_blu (2009-04-15 00:04:28)

#108 2009-04-15 00:04:38

You_and_Me
Diamond member

da crucea ...cartea ....dar nu mana ...

#109 2009-04-15 00:25:52

Finesse
Banat
Inregistrat: 2009-01-16

Deuzza a scris:

?! a scris:

eu imi stiu pacatele si faptul ca le regret conteaza mai mult decat un canon sau mai stiu eu ce "pedeapsa" data de preot

total de aceeasi parere big_smile

Subscriu, subscriu.

Goodnight moon

#110 2009-04-15 10:09:52

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

eu cred atat de tare in Dumnezeu incat nu imi imaginez si nu cred ca as lua ceva de pe cruce cand o pup sau de pe icoane....efectiv nu pot crede asta! simt ca si daca ar fi plin de microbi si mai stiu eu ce pe acolo nu as pati nimic pentru e lucru sfant, sub puterea lui Dumnezeu, si nu as putea pati nimic rau. si fara suparare, cum sa mergi in biserica si sa te gandesti sa te ajute Dumnezeu cand in mintea ta acolo e un loc de unde poti lua boli? ce sens mai are sa te duci?

iar preotul meu niciodata nu intinde mana sa fie sarutata, cine vrea ii ia mana si o pupa sau poalele hainelor.

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#111 2009-04-15 10:22:05

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

nici mie nu mi e sila sa pup icoanele sau mana preotului (bine, ca aici mai depinde si de preot)...
si nici de lingurita de la impartasanie, cu toate ca acum nu ma mai impartasesc, si nici sa beau aghiazma de acum un an...
pur si simplu,asa cum a zis si lucia, mi se par lucruri sfinte si nu ai ce sa patesti...

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#112 2009-04-15 10:56:15

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Mie mi se pare asa de ciudata tema asta... eu nu sunt ortodoxa, la noi nu exista spovedanie, nu trebuie sa pupi icoane, nici popa, mi se pare ca totul e asa de simplu si transparent.
Sincer mi se pare ca in ortodoxism se pune mai mult accent pe protocoale, reguli si obiceiuri decat pe credinta in Dumnezeu neutral

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#113 2009-04-15 11:23:41

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

daca ai credinta cu adevarat toate aceste protocoale, reguli si cum le mai spui nu reprezinta niste greutati, sunt lucruri care vin de la sine, le simti...

nu stiu ce credinta ai tu si nici nu conteaza insa eu nu pot uita ceva ce m-a socat: o colega, femeie la 50 de ani, adventista, foarte calma si blanda in aparenta insa extrem de rautacioasa, a spus la un moment dat, dupa ce facuse o mare rautate altcuiva ceva de genul " si ce daca fac rau, ma duc la biserica si Dumnezeu ma iarta" ...pe mine m-a socat, sa inteleg ca putem face tot ce ne taie capul, fara frica, fara autocenzura, putem sa nu avem reguli pentru ca e ok, Dumnezeu ne iarta? daca ceri ceva, trebuie sa dai ceva in schimb...daca ceri iertare, trebuie sa nu mai gresesti in continuare si asta reprezinta o regula si nu cred ca e asa de greu de urmat....

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#114 2009-04-15 11:46:49

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Nu ma intelege gresit, lucia05 puss
Eu nu sustin ca religia mea e mai buna sau mai rea decat ortodoxismul, nici ca dusul la biserica (cu sau fara obiceiuri) poate compensa pentru o viata de om imbecil... Astfel de oameni exista, indiferent de religie, de natiune sau de culoarea pielii, dupa parerea mea smile

Vroiam doar sa spun ca diferentele sunt enorme, pentru mine chiar socante... Dumnezeu insa e unul pentru toti, el ne judeca indiferent de religia pe care o avem.

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.