homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Avortul si biserica ?-8

#134 2009-04-15 19:36:48

Fiametta
Full member
Inregistrat: 2008-12-29

Re: avortul si biserica ?

april sunset, este parerea ta, nu are nimeni dreptul sa iti sara in cap sau sa te judece. despre pupatul mainii popii, nu sunt nici eu de acord. dar cand te vei casatori (daca nu esti deja) va trebui sa te spovedesti..iar la nunta sa pupi mana nasului lol faza cu statul la slujbe de nu stiu cate ore mi se pare si mie o prostie, o tehnica de manipulare in masa. eu sunt constienta ca exista o divinitate care are o anumita influenta asupra destinului meu, care vede tot ce fac si ma judeca, merg la biserica si aprind lumanari, dar doar atat, nu stau. ma spovedesc de 2-3 ori pe an pt ca sincer ma simt mai bine dupa ce fac asta, din pdv sufletesc. sunt constienta de pacatele mele, nu ma pretind a fi cea mai credincioasa persoana din lume. sunt om si gresesc. injur, mint, port pica, ma cert, fac sex, sunt rea...si lista poate continua. plus ca nu sunt de acord cu multe chestii pe care le afirma biserica. daca cred, cred pentru mine, aprind cate o lumanare pt mine si ma spovedesc pt ca ma simt mai bine cu asta.

#135 2009-04-15 19:48:02

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

andra04 a scris:

dar cand te vei casatori (daca nu esti deja) va trebui sa te spovedesti..iar la nunta sa pupi mana nasului lol

aoleoo lol o sa-i fac cadou un dezinfectant inainte de nunta:))) am o prietena care, asa ca si tine, spune ca e mai impacata cu ea insasi dupa ce se spovedeste. mi se pare un lucru placut, sa-i zic asa, dar chestia asta vine din interior, deci depinde cum e fiecare. eu sincer nu-mi dau seama cum m-as putea simti mai bine daca i-as spune unui strain prostioarele pe care le mai fac eu. pt mine e suficient sa regret cu adevarat cand mai gresesc si sa-mi cer iertare direct lui Dzeu, nu "intermediarilor".

bebe V., soarele si luna

#136 2009-04-15 20:36:58

Chick
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-03

lol stiti ce nu inteleg eu?diferentele astea majore dintre catolici si orotodocsi...
De ce la catolici ai bancuta si la noi trb sa te chinui in genunchi?
De ce la catolici iti dau o bucatica de ceva si la noi trb sa mananci cu lingurita din care au luat toti bolnavii de hepatita impatasaniei?
De ce la catolici cand te spovedesti,stai intr-un loc special amenajat,cu un despartitor intre tine si parinte,iar la noi trb sa te umilesti pe sub poala popii si de fata cu toate babele care stau sa auda cum te-ai culcat tu cu iubitul tau?
De ce la catolici postul se tine doar de carne,iar noi trb sa ne ingrasam ca porcii cu post doar cu cartofi?smile
De ce la catolici cantatul este normal iar la noi parca tai popa cand iti canta?serios acum,nu pot sa cante mai frumos?eventual sa-ti faca si placere sa asculti?
si lista continua....

Ultima oara a fost editat de Chick (2009-04-15 20:38:08)

#137 2009-04-15 21:13:56

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Ti-am zis eu ca e mai simplu la catolici? Si credem in acelasi Dumnezeu smile

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#138 2009-04-15 21:50:02

innana
Sr. member
De la: Cluj
Inregistrat: 2006-08-15
Site

Chick a scris:

lol stiti ce nu inteleg eu?diferentele astea majore dintre catolici si orotodocsi...
De ce la catolici ai bancuta si la noi trb sa te chinui in genunchi?
De ce la catolici iti dau o bucatica de ceva si la noi trb sa mananci cu lingurita din care au luat toti bolnavii de hepatita impatasaniei?
De ce la catolici cand te spovedesti,stai intr-un loc special amenajat,cu un despartitor intre tine si parinte,iar la noi trb sa te umilesti pe sub poala popii si de fata cu toate babele care stau sa auda cum te-ai culcat tu cu iubitul tau?
De ce la catolici postul se tine doar de carne,iar noi trb sa ne ingrasam ca porcii cu post doar cu cartofi?smile
De ce la catolici cantatul este normal iar la noi parca tai popa cand iti canta?serios acum,nu pot sa cante mai frumos?eventual sa-ti faca si placere sa asculti?
si lista continua....

exact....dar eu sunt catolica smile

Cu zambetul pe buze...

Publicitate

loading...

#139 2009-04-15 21:53:10

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

in legatura cu postul ,mi-a zis azi preotul ca postul conteaza in cea mai mica masura pt ca mancareaintra si iese,important e ceea ce avem in suflet,ce fapte facem.

expect the worst , hope for the best!

#140 2009-04-15 22:01:39

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

pink_martini a scris:

auziti dar cand avem voie sa ne impartasim ? dupa ce ne casatorim ?

cam asa ceva. dar inainte de nunta, am impresia ca nu iti da aghiazma iti da impartasanie ca sa te poti cununa religios.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#141 2009-04-15 22:23:48

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

pink_martini a scris:

auziti dar cand avem voie sa ne impartasim ? dupa ce ne casatorim ?

depinde de preot.pe mine m-a impartasit smile

expect the worst , hope for the best!

#142 2009-04-15 22:40:45

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

pana la urma preotul este doar un intermediar intre dumnezeu si noi...ceea ce zice face parte din"meseria" lui.atunci cand mergi la spovedit trebuie sa gandesti ca iti marturisesti pacatele si ca ti pare rau de ele.ce zice preotul..e putin deplasat cateodata..e om la randul lui, are si el o gandire, incearca sa o faca pe a inteleptul da` nu prea ii iese.ft putini preoti stiu sa spovedeasca in adevaratul sens al cuvantului..sa te faca sa ti le spui fara sa te intrebe, sa ti dea un sfat incat sa pleci plangand..plangand pt pacatele tale, nu din cauza  vorbelor preotului smile

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

#143 2009-04-15 22:48:04

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Dar mai ... ideea e ca preotul iti dezleaga pacatele pentru ca a primit harul de a face asta in momentul in care a fost hirotonit, dar pacatele nu lui i le spui, ci lui Dumnezeu - El este cel care le iarta, nu preotul.

Si ... umm ... ultimul meu gand este sa afirm ca o religie este mai " buna " decat alta ( nu sunt in masura sa fac asta, nu am niciun drept ) - dar v-ati gandit o clipa de ce, cu o zi inainte de Paste, Lumina Sfanta se aprinde numai la rugaciunea unui Patriarh ortodox ? Si au incercat reprezentanti ai tuturor religiilor sa faca asta, dar numai rugaciunea spusa de un Patriarh ortodox reuseste sa aduca Lumina Sfanta din Cer.
Repet, departe de mine ideea de a spune ca e mai ok sa apartii unei religii sau alteia - am redat numai un fapt real.

In ceea ce priveste " statul la biserica cu orele " ... umm ... nu cred ca e nimeni ... care sa iti puna pistoilul la tampla si sa te oblige sa stai in picioare de la inceput pana la Amin; 10 minute sunt absolut suficiente.
Toata aceasta idee de trebuie ... pe care o impune Biserica ... inseamna o rasfrangere a acceptarii unor dogme asupra fiecaruia dintre noi, ideologii pe care le acceptam din instinct, nu pentru ca s-a gandit Dumnezeu sa ne interzica sa ne ucidem, sa furam etc etc.

Ultima oara a fost editat de kdeea (2009-04-15 22:55:56)

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#144 2009-04-15 23:27:37

James
Banat
De la: mă-ta din dulap
Inregistrat: 2009-03-04

Avem emoticon cu un cal ochelarist?

Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.

#145 2009-04-15 23:28:43

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

nu avem james

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#146 2009-04-15 23:30:45

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

eu am vazut femei cre se duceau langa altar si dadeau preotului o lumanare mare cu un prosop legat de ea + ce vrea sa mai dea fiecare gen ulei, paine etc...o lumanare mica aprinsa si un acatist cu numele celei care a avut avorturi la viata ei....acum inainte de paste...cica se roaga preotul pt tine sa-ti ierte D-zeu pacatul

#147 2009-04-15 23:39:21

kdeea
Platinum member

James smile Daca ai putea sa te hranesti numai cu ironii ... smile

#148 2009-04-15 23:43:50

James
Banat

Vă mai ?nţep şi eu... sau măcar ?ncerc ca boul, poate vă maturizaţi. big_smile

Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.

#149 2009-04-15 23:48:04

kdeea
Platinum member

smile

Ultima oara a fost editat de kdeea (2009-04-15 23:48:17)

#150 2009-04-15 23:50:34

wild_wind
Platinum member

James a scris:

Vă mai ?nţep şi eu... sau măcar ?ncerc ca boul, poate vă maturizaţi. big_smile

offtopic mi-ar place sa cred ca tu esti multtt mai matur,dar cateodata ma indoiesc sincer...
oricum de multe ori ,,imi placi,, tongue

#151 2009-04-15 23:50:37

James
Banat

Well, o să vă şi părăsesc cur?nd, cred că mai stau p?nă la 1111 posturi. Nu de alta, dar cu c?teva excepţii (gen Finesse, Chick...), sunt numai viitoare ?gospodine? pe aici. big_smile

#152 2009-04-15 23:53:38

wild_wind
Platinum member

angel

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.