homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Avortul si biserica ?-9

#153 2009-04-15 23:55:04

skumpi
Vizitator

Re: avortul si biserica ?

noroc cu tine James ca esti barbatu ideal...noroc  rock

#154 2009-04-15 23:57:39

James
Banat
De la: mă-ta din dulap
Inregistrat: 2009-03-04

Dacă m-ai cunoaşte... ai spune-o pe bune. tongue

Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.

#155 2009-04-15 23:58:33

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

de mai james,daca nu dai si tu nici o sansa... lol

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#156 2009-04-16 00:03:08

Finesse
Banat
Inregistrat: 2009-01-16

offtopic Cred că James a dat o şansă ?ncă de la primul post. Trebuia doar să citiţi smile

Goodnight moon

#157 2009-04-16 00:05:51

James
Banat

Mă simt bine ?n pielea mea şi nu am nevoie de nicio confirmare. Deşi v-aş fi zis/arătat cine sunt... numai d-al dracului. big_smile

P.S. N-oi fi eu bărbatul perfect, dar c?nd mă uit ?n jur sau la ce aveţi voi... prind curaj. big_smile

Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.

Publicitate

loading...

#158 2009-04-16 00:08:49

skumpi
Vizitator

te pomini k ii fi ceva VIP si nu stim noi rotfl
cate complexe se ascund oare in spatele acestui barbat fatal in care vrei sa pozezi ?  sorcova

#159 2009-04-16 00:10:49

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

skumpi a scris:

cate complexe se ascund oare in spatele acestui barbat fatal in care vrei sa pozezi ?  sorcova

Buei, e un VIP gospodin.  rotfl

#160 2009-04-16 00:11:53

Finesse
Banat
Inregistrat: 2009-01-16

Cred că pot deja să mă duc liniştită la topicul de poze... smile

Goodnight moon

#161 2009-04-16 00:12:30

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

kdeea a scris:

Dar mai ... ideea e ca preotul iti dezleaga pacatele pentru ca a primit harul de a face asta in momentul in care a fost hirotonit, dar pacatele nu lui i le spui, ci lui Dumnezeu - El este cel care le iarta, nu preotul.

Si ... umm ... ultimul meu gand este sa afirm ca o religie este mai " buna " decat alta ( nu sunt in masura sa fac asta, nu am niciun drept ) - dar v-ati gandit o clipa de ce, cu o zi inainte de Paste, Lumina Sfanta se aprinde numai la rugaciunea unui Patriarh ortodox ? Si au incercat reprezentanti ai tuturor religiilor sa faca asta, dar numai rugaciunea spusa de un Patriarh ortodox reuseste sa aduca Lumina Sfanta din Cer.
Repet, departe de mine ideea de a spune ca e mai ok sa apartii unei religii sau alteia - am redat numai un fapt real.

In ceea ce priveste " statul la biserica cu orele " ... umm ... nu cred ca e nimeni ... care sa iti puna pistoilul la tampla si sa te oblige sa stai in picioare de la inceput pana la Amin; 10 minute sunt absolut suficiente.
Toata aceasta idee de trebuie ... pe care o impune Biserica ... inseamna o rasfrangere a acceptarii unor dogme asupra fiecaruia dintre noi, ideologii pe care le acceptam din instinct, nu pentru ca s-a gandit Dumnezeu sa ne interzica sa ne ucidem, sa furam etc etc.

Sunt de acord cu Jamie, e trist ca la varsta ta gandesti asa.

#162 2009-04-16 00:26:56

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

andrulina a scris:

eu am vazut femei cre se duceau langa altar si dadeau preotului o lumanare mare cu un prosop legat de ea + ce vrea sa mai dea fiecare gen ulei, paine etc...o lumanare mica aprinsa si un acatist cu numele celei care a avut avorturi la viata ei....acum inainte de paste...cica se roaga preotul pt tine sa-ti ierte D-zeu pacatul

aia e o faclie se duce si ptr vii si ptr morti...bineinteles separat
iar faza cu impartasitu te impartaseste daca nu mai faci cateva luni sex si daca chiar te tii de cuvant ca nu mai faci ...daca nu esti demn de ea la cununie

Ultima oara a fost editat de Melany1 (2009-04-16 00:29:44)

#163 2009-04-16 00:30:13

James
Banat

skumpi a scris:

Nu vei şti niciodată şi sincer, mă doare undeva de părera ta. Poate chiar sunt, poate nu sunt... ?nsă e irefutabil faptul că tu eşti proastă, indiferent de cine sau ce sunt eu. smile

#164 2009-04-16 00:34:29

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

ce ai patit James? te a iritat ce a spus Skumpi? lol
cum ea nu stie nimic despre tine, nici tu nu stii nimic despre ea.asa ca n ai nici un drept sa o faci proasta...esti impertinent tareeee.

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

#165 2009-04-16 01:16:35

skumpi
Vizitator

lasa maryu ca acu ies frustrarile la suprafata lol nu`i bine sa tzina in el omu...trb sa spuna tot ce simte...sa nu mai adune altele lol

#166 2009-04-16 01:17:47

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

moama da` cate i as mai spune..dar..daca ne am cobor? toti la nivelul lui, n am ajunge nicaieri lol

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

#167 2009-04-16 08:57:18

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Melany1 a scris:

iar faza cu impartasitu te impartaseste daca nu mai faci cateva luni sex si daca chiar te tii de cuvant ca nu mai faci ...daca nu esti demn de ea la cununie

tu vorbesti serios?  wow  Evul Mediu a cam trecut, dupa parerea mea...

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#168 2009-04-16 10:01:18

Chick
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-03

Nu pot sa cred la c s-a ajuns aici...de la biserica ati inceput sa va certati pe topicul asta?ptr certuri avem topicul "daniela crudu",acolo sa ne intepam cat vrem....
cat despre impartasanie,sex si casatorie...sa fim seriosi,un preot intreg la minte te impartaseste inainte de nunta.Au evoluat mentalitatiile(sau cel putin asa ar fi trebuit),pana si preotul intelege ca toooooata lumea face sex inainte de casatorie,sa fim seriosi.Oare unde o sa se ajunga cu preotii astia asa dogmatici?Numai babele carora li s-a lipit de lipsa de sex si care saracele nu mai au dinti in gura,prin urmare nu pot sa mai vorbeasca o sa aiba dreptul la impartasanie?si cu noi,restul,care imbinam credinta cu cotidianul ce o sa faca Dumnezeu?Hai sa fim seriosi,sunt pacate mult mai grave decat sexul,mi se pare o exagerare fara limite....

Ultima oara a fost editat de Chick (2009-04-16 10:02:34)

#169 2009-04-16 11:10:11

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

James a scris:

Mă simt bine ?n pielea mea şi nu am nevoie de nicio confirmare. Deşi v-aş fi zis/arătat cine sunt... numai d-al dracului. big_smile

P.S. N-oi fi eu bărbatul perfect, dar c?nd mă uit ?n jur sau la ce aveţi voi... prind curaj. big_smile

dragul meu, nu conteaza cum esti, conteaza ce stii sa faci cu ceea ce esti! lol

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#170 2009-04-16 11:47:08

marina_marina
Full member
Inregistrat: 2007-01-14

fetelor nu vreau sa va intrerup dar sunt si eu in aceasta situatie de a nu stii ce sa fac.am facut si eu un avort acum 3 luni si spre rusinea mea nu am tinut nici post.vreau sa merg sa imi faca molifta apoi sa ma duc la spovedit daaar as vrea sa va intreb p voi cele care ati facut o astfel de molifta daca apoi aveti voie sa va impartasiti la pasti si mai ales de ce nu putem sa ne impartasim acum fara molifta...poate suna aiurea intrebarea dar chiar nu stiu dc spuneti ca nu se poate

#171 2009-04-16 11:58:52

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

offtopic
OK, ET, asta e ultimul meu post la topicul asta. Si probabil asta ma va determina sa nu mai postez la niciun topic unde as simti vreun elan sa arat cum gandesc.
Pacat ca crezi ca daca cred e trist si esti de acord cu persoane care nu fac altceva decat sa arunce jigniri si ironii - mai mult sau mai putin subtile - la adresa noastra.

And here I rest my case.
( You are still one of my favorite girls form here, honestly smile par )

Ultima oara a fost editat de kdeea (2009-04-16 12:01:13)

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.