|
Nu esti logat.
Soacra, soacra...#1 2006-10-20 16:16:26
soacra, soacra...care dintre voi sunteti maritate ( sau pe cale de a o comite) ? cum va intelegeti cu soacra ? eu am un pic de noroc, ca-i plecata in spania de 2 ani ; norocul trece cand vine in tara ( odata pe an e suficient )cu mosulica al ei si imi face viatza un calvar ca parca a uitat de unde a plecat ( vipera)... scuze viperelor ca le jignesc dar n-am gas repede o comparatie... Ultima oara a fost editat de ramona-maria (2006-10-20 16:21:25) "Oamenii sunt ca vinurile... cu timpul unii devin mai buni, altii se transforma in otet" Offline #2 2006-10-20 16:21:13
Re: soacra, soacra...eu una nu-s maritata inca. nici nu e programata o nunta in viitorul apropiat. dar "soacra" ma iubeste. i-a zis lu fi-su cand ne-am certat rau odata ca daca se desparte de mine nu-l primeste cu alta in casa. si mie mi-a zis ca nici nu-si imagineaza ca n-o sa-i fiu nora. pana atunci sunt fi-sa (probabil si dupa ). Nobody home Offline #3 2006-10-20 16:27:26
Re: soacra, soacra...da... sta la noi si asta nu-i suficient, incepe cu: aia nu-i cum trebuie, vezi ca la vani nu-i place asa, etc... "Oamenii sunt ca vinurile... cu timpul unii devin mai buni, altii se transforma in otet" Offline #4 2006-10-20 16:30:46
Re: soacra, soacra...zi-i ca ati aranjat sa faceti sarbatorile undeva, departe de casa. poate scapi. Nobody home Offline #5 2006-10-20 16:35:23
Re: soacra, soacra...Da Nashira, numa vezi tu, pentru sotul ei este mama, iar mama ramane totusi mama, oricum o fi ea. Offline Publicitateloading...
#6 2006-10-20 16:40:55
Re: soacra, soacra...asa e. ramane mama lui indiferent de ce face si zice. dar... poate intelege si sotul ca iubita lui sotie vrea sarbatori in 2 (sau 3 daca au copii). fara parinti. Nobody home Offline #7 2006-10-20 16:45:35
Re: soacra, soacra...Da, evident daca ai colaborare din partea sotului trebuie fentata soacra Offline #8 2006-10-20 16:56:12
Re: soacra, soacra...mai greu sa fentam viespea ca are pretentii de regina si nu ne prea iasa pasentza asa ca o suportam ca eroii "Oamenii sunt ca vinurile... cu timpul unii devin mai buni, altii se transforma in otet" Offline #9 2006-10-20 18:36:31
Re: soacra, soacra...eu am o soacra minunata, extrem de sincer va spun. Ma gindesc deseori ca am mare noroc Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #10 2006-10-20 19:25:49
Re: soacra, soacra...la mine inca nu e soacra, dar ei i-ar placea mult sa ma aiba ca nora. de inteles ne intelegem bine, deocamdata pt ca suntem inca la inceput. ramane de vazut ce ne aduce viitorul Offline #11 2006-10-20 19:41:19
Re: soacra, soacra...ce soacra are maica`mea....nici io n-o suport cu toate k e bunica mea http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #12 2006-10-20 20:04:18
Re: soacra, soacra...deadrose, subscriu... Offline #13 2006-10-20 20:05:57
Re: soacra, soacra...si yo. x-( Nobody home Offline #14 2006-10-20 21:01:04
Re: soacra, soacra...eu nu sunt maritata si nici nu am de gand in viitorul apropiat dar mereu am zis ca barbatul "perfect" nu trebuie sa aiba bani sau sa fie frumos,ci sa aiba parintii foaaaaaaaaaaaaaaarte departe...mi se parea aiurea pretentia soacrei unei prietene de-a mea...doreste ca prietena mea sa ii spuna "mama".e de neconceput pentru mine asa ceva...voi ce parere aveti de chestia asta??? Offline #15 2006-10-20 21:14:54
Re: soacra, soacra...eu ma inteleg f bine cu viitaore soacra,chiar dc planul de casatorie mai are de asteptat.mai bine ma intelg cu ea decat cu maica-mea.nu m-ar pune sa ridic o scama de pe jos.ce sa mai zic de mancare sau altceva.oricum noi nu vomn sta cu niciunul din parinti,ci sg.asta ar fi un mare atu. A gandi e cea mai dificila munca, probabil de aceea o fac atat de putini. Offline #16 2006-10-20 23:07:54
Re: soacra, soacra...ii zic mama, ii zic tata, numai sa ma lase in casa mea in pace. Offline #17 2006-10-20 23:13:40
Re: soacra, soacra...Bai... eu mai am un frate mai mare.... Da` maica-mea nu se baga la ei in relatei... Ii lasa pe ei sa ia deciziile, pe cand la mine e tocmai invers.... Si i-am zis de atatea ori si eu si sotu` sa ne lasa sa decide, da` ea nu stie sa imi dea cu parerea si gata si aia numai cand ii se cere, ea vrea sa dansam dupa cum canta ea...sunt curioasa cat ii mai ia pana sa isi dea seama ca nu este asa. Carpe diem! Offline #18 2006-10-21 10:02:01
Re: soacra, soacra...Eu am discutat cu mama prietenului meu (nu zic ca-mi va fi soacra..dar nu se stie niciodata) despre relatia soacra-nora... ea a suferit toata viata din cauza asta si mi-a zis ca nu vrea ca nici unul din baietii ei sa stea cu ei si nici cu parintii fetelor pt ca e cea mai mare greseala! Si a mai zis ca n-o sa se bage niciodata, doar atunci cand va vedea ca unul dintre ei face ceva de nepermis (de genul isi insala sotul, n-are grija de copil, etc)! Mie nici atunic nu mi se pare normal sa se bage...dar in fine! Ultima oara a fost editat de alexia (2006-10-21 10:03:11) Offline #19 2006-10-22 18:11:52
Re: soacra, soacra...Fetelor,v-am descoperit cam de 2 luni,dar este prima data cand am si eu ceva de zis.De fapt,la capitolul 'soacra',oricine are ceva de spus.Eu nu prea cred in relatia perfecta dintre soacra si nora.Si soacra mea spune ca ma iubeste mai mult decat pe fiul ei(iar el e convins de asta),dar,sincer,cine poate crede asa ceva?Sotul meu este singur la parinti, iar ei sunt obisnuiti sa se bage mereu in viata lui.De exemplu, cand ne-am casatorit,ei au hotarat data nuntii si restaurantul,cu toate ca nu au contribuit financiar.Noi am locuit impreuna un an inainte sa ne casatorim,iar soacra mea a avut grija sa ma atentioneze sa nu cumva sa raman insarcinata,"ca ne rade lumea'.Un copil nu facea parte nici din planuril mele,dar m-a deranjat cand mi-a spus-o.Dupa ce ne-am casatorit,insa,ma tot bate la cap sa-i fac un nepot,si ii baga in cap sotului meu tot felul de prostii,cum ar fi faptul ca folosirea anticonceptionalelor poate duce la infertilitate.(Apropo de asta,noi avem un motan pe care il crestem de 5 ani,iar cineva mi-a spus ca asta poate determina infertilitatea la femei.Ati auzit asa ceva?)Revenind la soacra-mea, ea sufera ca nu ii spun "mama",dar daca nu pot.....In rest,ne intelegem bine.Are ea mania sa ii cumpere puisorului ei haine de la second-hand,eu le primesc si le arunc.Cand imi cumpara cate ceva pentru casa,la fel,ii multumesc si ma prefac ca imi plac,apoi le duc la tara,la bunica-mea.Iar cand vine in vizita la noi,trebuie sa am nervii de otel.Sotul meu redevine puiul rasfatat al mamei,si nu ma mai inteleg deloc cu el.Nu stiu daca asa sunt toate soacrele,dar a mea,cand vine in vizita,e o doamna.Cu cafeaua si tigara,sta si se uita la mine cum gatesc pentru ei toti.Ai mei,cand vin la noi,ma ajuta orice as face:gatesc,dau cu aspiratorul sau pun muraturi.Scuze,m-am lungit cam mult,dar cand e vorba de soacra am multe de spus,si nu am cui,pentru ca sotul meu nu-mi impartaseste parerile. Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are! Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|