|
Nu esti logat.
Soacra, soacra...-3#39 2007-11-17 22:24:43
Re: soacra, soacra...ma inteleg bine cu soacra mea! nu am nici o problema! multumesc lui Dumnezeu! si sper sa nu am probleme cu ea! Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, rade necontrolat, si nu regreta nimic care te-a facut sa zambesti Offline #40 2007-11-17 22:39:22
Re: soacra, soacra...nici eu nu ma inteleg bine cu ea. a incercat sa ne desparta de n ori, insa tot ea ne-a facut cunostiinta, altfel nu ne cunosteam. ce ciudatenie! slava domnului ca nu stam cu ea! Ultima oara a fost editat de bonniee (2007-11-17 22:39:54) Offline #41 2007-11-18 10:05:13
Re: soacra, soacra...
subscriu Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #42 2007-11-18 11:11:11
Re: soacra, soacra...eu pot sa zc ca am o soacra de milioane:):)acuma ne am apropiat si mai mult:)tin mult la mama soacra:) take me as i am or watch me as i go! Offline #43 2007-11-18 11:27:23
Re: soacra, soacra...eu nu prea am probleme cu ea, insa mama ei ma obsedeaza, cum am prinde ma ia cu faze ca ar trebui sa le zic mama/tata si pur si simplu ma baga la inghesuiala...nu o suport! pe bune.bine ca sunt la 300 de km si ne int rar=)) "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline Publicitateloading...
#44 2007-11-20 21:56:38
Re: soacra, soacra...si eu sunt total impotriva sa locuiesc q parintii lui.ma inteleg de minune q viitori mei socrii,sunt adevaratii mei parinti(sa spun asa)si se poarta k atare,dar un cuplu ar trebui sa locuiasca singur,sa nu mai stie nimeni prin ce trece.kiar le compatimesc pe cele kre locuiesc q socrii,kiar daka se inteleg bine q acestia Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #45 2007-11-21 08:00:20
Re: soacra, soacra...eu ma inteleg extraordinar cu soacra mea...mai bine decat cu mama. asa ca... mai destindem atmosfera. raze de soare imi pare rau sincer....o sa fie bine ai sa vezi Offline #46 2007-11-21 08:05:53
ce urat din partea ei..nu suport oamenii astia.. Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #47 2007-11-21 09:48:29
Re: soacra, soacra...ma inteleg bine cu ea dar na soacra tot soacra e Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume! Offline #48 2007-11-21 10:35:12
Re: soacra, soacra...eu nu am soacra...mama lui a murit cu doi ani inainte sa ne casatorim...iar socrul meu este painea lui Dumnezeu N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #49 2007-11-21 17:48:30
Re: soacra, soacra...soacra mea este casatorita in America si nu am mai vazut-o de 2 ani; dar imi pare rau pentru ca ne intelegem foarte bine, nu am avut niciodata probleme cu ea. e si tinerica, are 40 de ani si are o gandire modernista. Don't drink water, fish have sex in it Offline #50 2007-11-21 18:21:06
Re: soacra, soacra...aa soacra-mea ma iubeste cre' ca mai mult ca pe fi-su...i-a zis 1 data ca sa nu ma supere ca i-a pus D-zeu mana in cap cand ma cunoscut p mine cand am auzit-o m-a bufnit rasul )in concluzie ma umple de cadouri daca pleaca p undva,cand plec de la ea plec cu sacosa plina:))) si ieri a fost pt prima data cand m-a vazut p luna asta,si cand m-a vazut bruneta vopsita,imi zicea tatal nostru ca ma daochease...a zis ca sunt cea mai frum asa cu maica-sa si taica-su nu am nimik..ma inteleg bn..insa cu fratisu..valeu chiar m-a enervat cu nijte chestii si nu-l mai iert acum Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline #51 2007-11-21 18:45:41
Re: soacra, soacra...eu ma inteleg f bine cu ea e o dulce it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #52 2007-11-27 08:26:53
Re: soacra, soacra...se zice ca soacra isi arata adevarata fatza cand oi fi nevasta lu` fi`su ,nu inainte..sper sa nu fie cazul,ma cam sperie fraza asta Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #53 2007-11-27 10:04:55
se mai intampla si-asa... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #54 2007-11-27 19:16:57
Re: soacra, soacra...noi ne int mai rar cu viitare sau nu soacra o data la luna sau la 2 sapt si stam max 2-3 zile deci nu prea avem ce imparti in acele zile putin dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #55 2007-11-27 19:58:03
Re: soacra, soacra...pana acum e ok.avand in vedere ca ne intalnim de cateva ori pe an.de 2-3 ori de fiecare data cand e el acasa.mereu cand ma duc nu stie ce sa imi mai aduca sa ma simt bine.oricum iubi nu tine cont de parerea nimanui. expect the worst , hope for the best! Offline #56 2007-11-27 20:03:36
Re: soacra, soacra...am o soacra extraordinara! ar fii in stare sa-mi dea si luna de pe cer,daca i-as cere-o! e mai ceva ca o mama pt.mine!...pot sa spun ca sunt o norocoasa! Offline #57 2007-11-27 20:13:07
Re: soacra, soacra...soacra-mea e o dulce. ne face toate toanele in masura posibilitatilor, mai ales de cand e si primul ei nepot pe drum nu mai stie ce sa imi mai aduca mami de minuni Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|