homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Soacra, soacra...-5

#77 2008-04-01 21:09:14

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

Re: soacra, soacra...

topicul soacrelor http://www.pic4ever.com/images/290.gif

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#78 2008-04-01 21:10:18

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

kimy_adina a scris:

azi viitoarea mama soacra a fost o dragutza facandu-mi cadou un fel de sacou modern asa si sexos lol e o dulce cu mine destul de des ....

eu lenjerie am primit de 8 martie de la ea neutral . e a doua oara. prima oara mi-a luat ceva mai "cuminte": un set dragut din boxeri si maio. ok... acum a venit cu un set (nici nu stiu bine ce e, un soi de rokita scurta si bikini, whatever...) negru din voal, super kinky, dar... cam mare, si vine naspa pe mine.
apreciez intentia, mereu mi-a luat cate ceva, dar lenjeria mi se pare nepotrivita... nu mi-a luat iubitu' asa ceva si imi ia ea (si ultima oara el kiar nu a stiut ce mi-a luat).  acum sa vad cum fac, sa ii spun lui, mai pe ocolite tongue ca nu vreau sa imi mai ia kestii de genul asta...

#79 2008-04-01 21:25:19

kimy
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-08-05
Site

sa stii adina k si  mie mi-a luat (de curand) 3 perechi de bikinii superbi din dantela si mi s-au potrivit si ea a gandit k lucruriile astea nu sunt de prisos...si asa si e smile mie mi-a placut k s-au si potrivit si sunt f frumosi big_smile

#80 2008-04-01 21:26:53

angelaflory
Hero member
De la: F.City
Inregistrat: 2006-12-27

mie cred ca numai lenjerie sexy nu mi-ar da :f?rv?nad::f?rv?nad:   poate daia de pat da big_smile

"Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..."

#81 2008-04-01 21:32:32

kimy
Hero member
Site

smile) lol rotfl hai mai angela big_smile

Publicitate

loading...

#82 2008-04-01 21:34:03

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

si soacra'mea la fel lol

expect the worst , hope for the best!

#83 2008-04-01 21:36:07

kimy
Hero member
Site

hai mai fetelor...asa sa fie oare lol  ?

#84 2008-04-01 21:38:32

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

"fosta mea viitoare soacra" era o scorpie..cand m-am despartit de fi-su cel mai mult mi-a parut bine ca am scapat de ea rotfl... mama actualului am auzit ca e super de treaba , nu am vazut-o decat o data si atunci 5 min...oricum nu ma grabesc s-o cunosc.el nu e genul sa dea raportul la parinti ca fostul..dar daca relatia va fi  de durata o sa vreau s-o cunosc normal..oricum deja imi e simpatica doar pt ca e mama lui...smile

#85 2008-04-01 22:03:31

angelaflory
Hero member
De la: F.City
Inregistrat: 2006-12-27

daaaaaaaaaaaaaaaa ...n-am nika cu dansa si sper ca nici ea cu mine si e mai bine asa wink vorbim doar ce e de vorba"buna ziua""pa o seara buna" si cand mai e nevoie mai  palavragim de plicty da nu mult ca strica big_smile

"Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..."

#86 2008-04-01 22:05:12

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

angelaflory a scris:

mie cred ca numai lenjerie sexy nu mi-ar da :f?rv?nad::f?rv?nad:   poate daia de pat da big_smile

asa si la mine............... rotfl rotfl rotfl rotfl

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#87 2008-04-02 09:09:04

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

rrammonna a scris:

of,katami.as vrea si eu o soacra,k a ta

adica plecata din tzara? rotfl

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#88 2008-04-02 09:09:54

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

#89 2008-04-02 09:22:52

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

katami a scris:

rrammonna a scris:

of,katami.as vrea si eu o soacra,k a ta

adica plecata din tzara? rotfl

cea mai buna solutie e ca soacra sa traiasca intr-o tara iar nora in alta. La mine asa este iar cand ne vedem suntem fericite si ne iubim la nebunie.applause

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#90 2008-04-02 09:45:37

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

pai asta ziceam si eu... la fel e si la mine, cand vine ne aduce numai bunataturi, eu pregatesc masa festiva, ne intrecem in dragalasenii... si toate bune lol

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#91 2008-04-11 10:19:27

allys
Full member
De la: Galati
Inregistrat: 2007-09-03

si eu sunt "norocoasa" cand vine vb de soacra.
pe asta nu cred ca ati patit-o. l-a sunat pe iubi. el era la mine, dar ei i-a zis ca e la un prieten. ea i-a zis ca a citit arhiva de pe mess, discutiile noastre si ca sunt mare javra si sa aiba grija. :f?rv?nad: neutral si se auzea tot prin telefon. lu' iubi i-a cazut tavanul in cap ca stia ca eu aud tot. asta zicea doamna stie-tot cu nspe facultati, o doamna de societate, care a trait intr-un anume mediu, nu ca mine. avusesem o discutie despre sora lui si s-a simtit ofensata ma-sa. dar sa ma faca javra :f?rv?nad: oricum acum s-au mai calmat apele. i-am promis lu' iubi ca uit ce am auzit atunci... bineinteles ca n-am sa uit niciodata si nici daca imi face statuie n-o sa imi para vreodata macar draguta. nu mi-am imaginat ca pot fi atat de ipocrita. ma port cu ea de parca mi-ar fi simpatica, dar nimeni n-ar vrea sa stie ce e in creierasul meu. angel

#92 2008-04-11 12:03:23

vyoleta
New member
Inregistrat: 2008-01-29

Si eu sunt de parere ca nu e bine sa stai cu nici unul din parinti in casa ca intotdeauna vor exista discutii ,chiar daca am o viitoare soacra foarte de treaba.Are grija sa imi fie bine mereu iar de cand a plecat "cumnatica" mea in strainatate sa munceasca parca e mai apropiata e mine pentru ca aproape in fiecare zi gasesc cate un mic cadou pe birou pentru mine;)) ( de genul o clama de par dragutza un rimel etc.).Cand este vreo ocazie speciala prietenu meu ii da bani ei sa'mi cumpere ceva pentru ca stie bine ce imi place.Daca am vreo problema de sanatate se intereseaza imediat unde sa merg sa imi fie bine si se ofera sa ma ajute in caz ca nu am bani pentru ca stie care este situatia mea materiala.Daca ne certam incearca sa ne impace si in legatura cu bebelusii este de parere ca trebuie sa astepte atat cat va fi nevoie suntem inca tineri.

#93 2009-03-22 18:18:53

_alexa_
Hero member
De la: ghinioane mi se trage!!
Inregistrat: 2008-03-20

Am o problema mare de tot. Cum iubitul meu nu are tata, a fost crescut de mama si bunica lui. Deci am doua soacre!! Cand am ramas gravida, ele au fost total impotriva si au facut mult timp presiune pe mine sa fac avort ca "le nenorocesc baietu`". Evident antipatia mea pentru ele a crescut treptat si-am ajuns sa nu le mai suport. Noi 3 (eu, el si bebe) locuim in apartamentul meu (al maica-mii) singuri. Cu toate ca eu am fost de la inceput impotriva acum o luna ne-au facut prima vizita. In fine, n-am crezut ca vor urma si altele.... asa ca am zis treaca mearga. Acum doua saptamani, intr-o dimineata ne-am trezit amandoi ca suna cineva la usa. Ghici cine.... ELE.... vai foc si para m-am facut, nici macar n-au avut bunul simt sa sune inainte sa ne pregatim si noi. Pretextul vizitei lor: bebe (pe care nu l-au vrut). M-am purtat cat am putut de rece, am plecat din sufragerie unde stateau ele si m-am dus in bucatarie sa trag o tigara. Dar cate tigari puteam fuma....? Au plecat. L-am rugat pe iubitu` sa le zica sa nu mai faca asa ceva niciodata, sa nu mai vina la mine in casa ca eu a doua oara nu le mai deschid usa. Nu le suport si nu le vreau in casa mea.
Acum cateva zile suna bunica-sa in disperare, si de fiecare data cand ii dadeam telefonu` lu` iubi el respingea apelul si-si vedea de treaba in continuare. In fine, nu m-am bagat. Dupa cateva minute, ma suna maica-mea super nervoasa, ca a primit un telefon din partea prea iubitei bunici si ca a inceput sa ameninte cu vine cu politia la mine la usa ca cica eu il sechestrez pe nepota-su aici ( rotfl ) si eu nu-l las sa vb cu ea. In fine, maica-mea a trimis-o la plimbare si i-a spus sa nu mai indrazneasca sa-mi bata la usa ca nu ii va deschide nimeni.... Ok... toate bune si frumoase pana ieri. Cand.... CIOC CIOC.... socrele la usa! Cum eu n-am vrut sa deschid usa, s-a dus iubi. Vai doamne ce fericite amandoua ca ne vad! De parca idioata d bunica-sa nici nu facuse ditamai prostia cand a vb urat cu mama. S-a facut ca nu s-a intamplat nimic!!!! Evident ca inainte sa plece am explodat si am intrebat-o cum de-a avut tupeul sa vina la mine in casa dupa ce-a facut. A inceput sa rada ca proasta ca vai era ingrijorata ca de ce nu raspunde nepotelu` ei la telefon.
Ce sa fac sa nu mai vina?!?! mi-e putin peste mana sa le zic eu personal ca n-au ce cauta la mine in casa, iar iubi ramane indiferent, prefera sa nu se bage, nu vrea sa le zica nimic. Maica-mea pe cealalta parte ma ameninta si ea ca iese super scandal daca mai vine baba aici, ca nu i se pare normal sa ne jigneasca pe noi doua si pe urma sa-mi calce pragul usii.
Pe bune acum.... voi ce-ati face in locul meu?? ca mie-mi vine sa-l trimit si pe nepotelul lor drag si scump la plimbare si sa ma lase draq toti in pace sa-mi cresc copilul cum vreau eu. Imi vine sa-i zic: 'ori noi, ori ele!!" dar mi-e frica de ce raspuns as primi....

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

#94 2009-03-22 19:12:14

Chick
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-03

alexa,sfatul meu e sa-l nu-l mai "incurajezi" pe iubitul tau sa se poarte urat cu ele.Pana la urma,ele l-au crescut,el le iubeste si le respecta(presupun).N-ar mai trb sa vorbesti urat despre ele cu el ptr ca il pui intr-o situatie foarte dificila,baiatul este fix la mijloc,intre voi si s-ar putea sa clacheze.
Cat despre faptul ca nu vrei sa mai vina pe la tine,mi se pare imposibil avand in vedere ca sunt rudele lui,oricat de nesimtite ar fii.Incearca sa...inghiti in liniste,te faci ca ploua,esti mereu amabila,dar distanta.

#95 2009-03-22 19:16:36

skumpi
Vizitator

el niciodata nu o sa le vorbeasca urat...pt ca inainte de orice si oricine e mama smile
nu esti sg care are pb cu soacra` wink
de scapat nu o sa scapi de ea... asa ca sg solutie care o vad eu e sa`i spui iubitului tau sa mearga el in vizita la ele... si sa nu mai vina la tine`
oricum...e si copilu lui...si mama lui normal k vrea sa`l vada ...
incearca pe cat posibil sa nu`ti mai faci zile negre si sa te stresezi... ignora`le pe cat posibil si gata... preocupa`te de bebe si d sotu tau...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.