|
Nu esti logat.
Soacra, soacra...-5#77 2008-04-01 21:09:14
Re: soacra, soacra...topicul soacrelor Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #78 2008-04-01 21:10:18
Re: soacra, soacra...
eu lenjerie am primit de 8 martie de la ea . e a doua oara. prima oara mi-a luat ceva mai "cuminte": un set dragut din boxeri si maio. ok... acum a venit cu un set (nici nu stiu bine ce e, un soi de rokita scurta si bikini, whatever...) negru din voal, super kinky, dar... cam mare, si vine naspa pe mine. Offline #79 2008-04-01 21:25:19Re: soacra, soacra...sa stii adina k si mie mi-a luat (de curand) 3 perechi de bikinii superbi din dantela si mi s-au potrivit si ea a gandit k lucruriile astea nu sunt de prisos...si asa si e mie mi-a placut k s-au si potrivit si sunt f frumosi Offline #80 2008-04-01 21:26:53
Re: soacra, soacra...mie cred ca numai lenjerie sexy nu mi-ar da :f?rv?nad::f?rv?nad: poate daia de pat da "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline Publicitateloading...
#82 2008-04-01 21:34:03
Re: soacra, soacra...si soacra'mea la fel expect the worst , hope for the best! Offline #84 2008-04-01 21:38:32
Re: soacra, soacra..."fosta mea viitoare soacra" era o scorpie..cand m-am despartit de fi-su cel mai mult mi-a parut bine ca am scapat de ea ... mama actualului am auzit ca e super de treaba , nu am vazut-o decat o data si atunci 5 min...oricum nu ma grabesc s-o cunosc.el nu e genul sa dea raportul la parinti ca fostul..dar daca relatia va fi de durata o sa vreau s-o cunosc normal..oricum deja imi e simpatica doar pt ca e mama lui... Offline #85 2008-04-01 22:03:31
Re: soacra, soacra...daaaaaaaaaaaaaaaa ...n-am nika cu dansa si sper ca nici ea cu mine si e mai bine asa vorbim doar ce e de vorba"buna ziua""pa o seara buna" si cand mai e nevoie mai palavragim de plicty da nu mult ca strica "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline #86 2008-04-01 22:05:12
asa si la mine............... Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #87 2008-04-02 09:09:04
adica plecata din tzara? Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #88 2008-04-02 09:09:54#89 2008-04-02 09:22:52
cea mai buna solutie e ca soacra sa traiasca intr-o tara iar nora in alta. La mine asa este iar cand ne vedem suntem fericite si ne iubim la nebunie. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #90 2008-04-02 09:45:37
Re: soacra, soacra...pai asta ziceam si eu... la fel e si la mine, cand vine ne aduce numai bunataturi, eu pregatesc masa festiva, ne intrecem in dragalasenii... si toate bune Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #91 2008-04-11 10:19:27
Re: soacra, soacra...si eu sunt "norocoasa" cand vine vb de soacra. Offline #92 2008-04-11 12:03:23
Re: soacra, soacra...Si eu sunt de parere ca nu e bine sa stai cu nici unul din parinti in casa ca intotdeauna vor exista discutii ,chiar daca am o viitoare soacra foarte de treaba.Are grija sa imi fie bine mereu iar de cand a plecat "cumnatica" mea in strainatate sa munceasca parca e mai apropiata e mine pentru ca aproape in fiecare zi gasesc cate un mic cadou pe birou pentru mine;)) ( de genul o clama de par dragutza un rimel etc.).Cand este vreo ocazie speciala prietenu meu ii da bani ei sa'mi cumpere ceva pentru ca stie bine ce imi place.Daca am vreo problema de sanatate se intereseaza imediat unde sa merg sa imi fie bine si se ofera sa ma ajute in caz ca nu am bani pentru ca stie care este situatia mea materiala.Daca ne certam incearca sa ne impace si in legatura cu bebelusii este de parere ca trebuie sa astepte atat cat va fi nevoie suntem inca tineri. Offline #93 2009-03-22 18:18:53
Re: soacra, soacra...Am o problema mare de tot. Cum iubitul meu nu are tata, a fost crescut de mama si bunica lui. Deci am doua soacre!! Cand am ramas gravida, ele au fost total impotriva si au facut mult timp presiune pe mine sa fac avort ca "le nenorocesc baietu`". Evident antipatia mea pentru ele a crescut treptat si-am ajuns sa nu le mai suport. Noi 3 (eu, el si bebe) locuim in apartamentul meu (al maica-mii) singuri. Cu toate ca eu am fost de la inceput impotriva acum o luna ne-au facut prima vizita. In fine, n-am crezut ca vor urma si altele.... asa ca am zis treaca mearga. Acum doua saptamani, intr-o dimineata ne-am trezit amandoi ca suna cineva la usa. Ghici cine.... ELE.... vai foc si para m-am facut, nici macar n-au avut bunul simt sa sune inainte sa ne pregatim si noi. Pretextul vizitei lor: bebe (pe care nu l-au vrut). M-am purtat cat am putut de rece, am plecat din sufragerie unde stateau ele si m-am dus in bucatarie sa trag o tigara. Dar cate tigari puteam fuma....? Au plecat. L-am rugat pe iubitu` sa le zica sa nu mai faca asa ceva niciodata, sa nu mai vina la mine in casa ca eu a doua oara nu le mai deschid usa. Nu le suport si nu le vreau in casa mea. Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #94 2009-03-22 19:12:14
Re: soacra, soacra...alexa,sfatul meu e sa-l nu-l mai "incurajezi" pe iubitul tau sa se poarte urat cu ele.Pana la urma,ele l-au crescut,el le iubeste si le respecta(presupun).N-ar mai trb sa vorbesti urat despre ele cu el ptr ca il pui intr-o situatie foarte dificila,baiatul este fix la mijloc,intre voi si s-ar putea sa clacheze. Offline #95 2009-03-22 19:16:36
Re: soacra, soacra...el niciodata nu o sa le vorbeasca urat...pt ca inainte de orice si oricine e mama © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|