homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Soacra, soacra...-6

#96 2009-03-22 20:06:25

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Re: soacra, soacra...

_alexa_ a scris:

Pe bune acum.... voi ce-ati face in locul meu?? ca mie-mi vine sa-l trimit si pe nepotelul lor drag si scump la plimbare si sa ma lase draq toti in pace sa-mi cresc copilul cum vreau eu. Imi vine sa-i zic: 'ori noi, ori ele!!" dar mi-e frica de ce raspuns as primi....

cred ca as gandi exact ca tine... dar numai tu stii ce raspuns sa-ti dai... oricum, nitica punere la punct (in mod "respectuos" tongue) nu strica  :f?rbannad: pana la urma, cand ai un copil mic NIMENI n-ar trebui sa-ti bata la usa asa... cand li se nazare.

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#97 2009-03-22 20:14:38

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

alexa,te inteleg perfect...insa nu ai ce face...ele-vrei nu vrei-fac parte din familie....si o sa te tot streseze,chiar daca nu si-au dorit nepotelul...acum este copilul fiului ei...si ,,il iubeste,,....stiu,stiu...ai draci...dar o sa vezi ca nu ai ce face decat sa inghiti,,prefacatoria,,lor....
bafta in a-ti pastra calmul..

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#98 2009-03-22 20:34:02

anca13
Full member
De la: Bacau
Inregistrat: 2006-08-15

ce tot familie...ce tot nepot? au stat ciotca pe capul tau sa avortezi si acum vor sa vada copilu? eu le-as da sa vada cate un sut in tartitza. spune-le sa nu te mai deranjeze. iubitul tau...e treaba lui daca vrea sa tina legatura cu ele...sa le viziteze acasa la ele, mai ales ca stai in casa TA nu a lor.eu nici nu le-as lasa sa atinga copilul

Ultima oara a fost editat de anca13 (2009-03-22 20:37:47)

storstark

#99 2009-03-22 20:43:42

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Si eu as zice sa incerci sa gasesti o cale de mijloc - ele l-au crescut pe omul pe care tu il iubesti, nu mi se pare frumos ca tu sa vorbesti urat despre si cu ele. Practic ele sunt mamele sotului tau. Tie ti-ar placea ca el sa se poarte asa cu mama ta??? neutral

Sa nu se inteleaga ca soacra-mea e o sfanta, insa daca nu era ea, iubi al meu nu iesea asa cum este acum  smile

Ultima oara a fost editat de blueeyes (2009-03-22 20:50:13)

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#100 2009-03-22 20:46:44

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

anca13 a scris:

ce tot familie...ce tot nepot? au stat ciotca pe capul tau sa avortezi si acum vor sa vada copilu? eu le-as da sa vada cate un sut in tartitza. spune-le sa nu te mai deranjeze. iubitul tau...e treaba lui daca vrea sa tina legatura cu ele...sa le viziteze acasa la ele, mai ales ca stai in casa TA nu a lor.eu nici nu le-as lasa sa atinga copilul

asa si eu... suntem mai rele, anca rotfl

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

Publicitate

loading...

#101 2009-03-22 21:02:23

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

_alexa_ stiu mult prea bine cum este, te inteleg, si daca as fi in locul tau as gandii la fel, dar trebuie sa te pui si in locul sotului tau, el deja a ales, te-a ales pe tine, drept dovada e cu tine, va cresteti impreuna copilul, nu zice nimic cand ii vorbesti urat despre soacre, dar a-i cere sa renunte de tot la ele, mi se pare ceva cam egoist tongue
el le iubeste, si cu siguranta il doare ce se intampla, ele l-au crescut, sunt bunicile copilului tau, chiar daca nu au fost de acord la inceput, acum probabil isi iubesc nepotul.
Mai bine lasa-l sa se duca cu copilul la ele, daca nu vrei sa mai vina in casa ta, ignorale si gata.

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#102 2009-03-22 22:02:35

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

disperat

Ultima oara a fost editat de Jacqui (2011-03-04 22:58:57)

#103 2009-03-23 09:55:49

_alexa_
Hero member
De la: ghinioane mi se trage!!
Inregistrat: 2008-03-20

eu nu i-am interzis niciodata sa se vada cu ele, eu doar i-am interzis sa mi le mai aduca in casa!! Mai ales dupa faza cu amenintatul cu politia!! Daca ele nu stiu sa se poarte civilizat, eu dc as face-o? Avand in vdr ca eu eram cu burta la gura si ele inca se chinuiau sa bage raca intre noi!
Tin minte si acum.... era asta vara, ne intorceam dl mare (evident ca a luat-o si pe ma-sa) si aia a inceput sa urle si sa faca ca (scuze...) toti dracii, ceva gen: "ai fost prost ma ca ai lasat-o gravida!! n-ai auzit d prezervativ?" etc etc ca eu ma folosesc de fi-su si stau cu el pe interes.... (intotdeauna eu am avut mai multi bani neutral) etc etc etc..... mai mai ca-s curva cartierului mai avea putin si zicea
So.... sa incerc sa-l inteleg pe el?? De ce?!? Daca i se face dor de ma-sa sa se duca s-o vada!
Sa accept ideea ca ele fac parte din familia mea? Ce familie?? Ca de raul lor noi n-am facut nunta! Deci... nu e nici o familie. Nu el este problema ci ele! Cum sa fac sa scap d ele si sa nu-mi mai bata la usa?? Cine are d gand sa faca un bb si are astfel de soacre/a sa invete din prostia mea, si sa nu le primeasca niciodata in casa.....

Ultima oara a fost editat de _alexa_ (2009-03-23 10:04:19)

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

#104 2009-03-23 10:47:24

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

_alexa_ a scris:

eu nu i-am interzis niciodata sa se vada cu ele, eu doar i-am interzis sa mi le mai aduca in casa!! Mai ales dupa faza cu amenintatul cu politia!! Daca ele nu stiu sa se poarte civilizat, eu dc as face-o? Avand in vdr ca eu eram cu burta la gura si ele inca se chinuiau sa bage raca intre noi!
Tin minte si acum.... era asta vara, ne intorceam dl mare (evident ca a luat-o si pe ma-sa) si aia a inceput sa urle si sa faca ca (scuze...) toti dracii, ceva gen: "ai fost prost ma ca ai lasat-o gravida!! n-ai auzit d prezervativ?" etc etc ca eu ma folosesc de fi-su si stau cu el pe interes.... (intotdeauna eu am avut mai multi bani neutral) etc etc etc..... mai mai ca-s curva cartierului mai avea putin si zicea
So.... sa incerc sa-l inteleg pe el?? De ce?!? Daca i se face dor de ma-sa sa se duca s-o vada!
Sa accept ideea ca ele fac parte din familia mea? Ce familie?? Ca de raul lor noi n-am facut nunta! Deci... nu e nici o familie. Nu el este problema ci ele! Cum sa fac sa scap d ele si sa nu-mi mai bata la usa?? Cine are d gand sa faca un bb si are astfel de soacre/a sa invete din prostia mea, si sa nu le primeasca niciodata in casa.....

yikes neutral
Nu am crezut ca e chiar asa de grava situatia ...
Pai in cazul asta zic ca ai fost prea ingaduitoare ca le-ai deschis usa... Eu cred ca spalam pe jos cu ele rotfl
Spune-i lui sa se duca la ele acasa daca vrea sa le vada, ca tu nu le mai primesti in casa ta...

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#105 2009-03-23 10:49:36

_alexa_
Hero member

i-am zis neutral si mi-a zis ca le-a transmis mesajul dar.... se pare ca n-au inteles lol mai repetam....

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

#106 2009-03-23 10:58:07

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Zi-le tu. Poate vor intelege daca vine din partea ta.

Fericita mamica de Aida Maria!

#107 2009-03-23 11:25:41

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Pe bune Alexa, tie ti-e frica sau rusine sa le spui?
Suna-le si spune-le civilizat ca daca vor sa isi vada baiatul, sa nu o mai faca la tine in casa. Si sa nu se mai autoinvite ca o sa le trantesti usa in nas. Si cu asta basta. Nu strebuie sa te certi.

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#108 2009-03-24 09:43:51

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

nu esti obligata sa le primesti la tine in casa. Iubitul tau poate merge la ele in vizita cu bebelusul si toate problemele s-au rezolvat prin asta. Ca doar nu vin ele de dragul tau la voi in vizita.

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#109 2009-03-24 11:04:36

_alexa_
Hero member

dar le-a spus. le-a spus ce ma deranjeaza si ca se va duce el la ele!!!! si pana nu le deschid odata usa nu se invata!! asta-i buba! ca amandoua au primit mesajul.... dar se pare ca-l ignora, sau am eu fata de copil handicapat pe care se simt obligate sa-l ignore indiferent de ceea ce zice
love sti care-i kestia? ca... mi-e scarba si mila in acelasi timp, ca le vad atat de disperate

Ultima oara a fost editat de _alexa_ (2009-03-24 11:05:38)

#110 2009-03-24 11:25:37

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Alexa pana la urma fa-o si pe asta. Nu le deschide usa. Poate asa or sa inteleaga mesajul.

Fericita mamica de Aida Maria!

#111 2009-03-24 11:35:45

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Pai da dar... trebuie sa intelegi ca el se va duce la ele. Chiar daca te deranjeaza sau nu.
Incearca sa fi mai indiferente, lasa-l sa se duca la ele... macar sa nu le mai vezi la tine in casa.
Crede-ma ca iti stiu situatia, eu am avut exact la fel: 2 soacre... mama si bunica... si ma faceau in toate felurile, de la tiganca pana la curva.
Am ajuns in punctul in care efectiv am sarit la bataie, nu mai puteam sa suport jignirile lor.
dar ce crezi ca am rezolvat? Nimic!
Ne-am despartit si gata. Asa ac de asta iti spun... lasa-l sa se duca la ele... e pacat sa va despartiti din cauza lor. Le-ai da o mare satisfactie.

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#112 2009-03-24 12:25:48

_alexa_
Hero member

eu il las! nu i-am interzis niciodata asta.... duca-se numa sa nu le mai vad p alea doua ca fac crize d nervi

#113 2009-03-24 12:28:26

wra_blu
Banat
Inregistrat: 2008-08-31

soacra-mea e rea cu el...cu mine deocamdata este ok...nu stiu ce o sa se intample cand ma voi muta la ea hmm , avand in vedere faptul k sunt cam puturoasa si nu stiu sa fac nimic big_smile

#114 2009-03-24 12:57:31

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

si soacra-mea are niste fite in cap....de parca are 3 copii.Are unu singur.Nu il ajuta la nimic ,iubi nu are masina de spalat si ii ducea ei hainele sa le spele ..si acum nu i-a mai luat nici o haina.L-a lasat asa ..sa si le puna in cap.
e chiar cu obrazu subtire ptr ca al ei copil mereu le aduce medicamente,creme etc si nu ii pune la plata...
si mai sunt multe da in fine..

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.