|
Nu esti logat.
Soacra, soacra...-16#286 2011-05-10 15:46:16
Re: soacra, soacra...Ajutor eu il consider din partea lor daca pot sa stea cu fetita mea cand nu am cu cine sa o las dar nu s-a intamplat decat de vreo 2 ori...si atunci au gasit motive sa nu stea dar cu ceilalti nepoti se poate... Offline #287 2011-05-10 19:56:25
Re: soacra, soacra...Heim, eu cred ca se refera la faptul ca parintii - daca isi ajuta copiii - ar fi moral, uman, corect sa-i ajute pe toti in egala masura, nu pe unul mai putin si pe altul mai mult. Pt o mama toti copiii ar trebui sa fie egali. Si poate ca nu toti au nevoie de acelasi ajutor. Cum zice si mire, poate ea are nevoie sa stea cu copilul (se presupune ca ajutand-o pe ea, il ajuta de fapt pe copilul lor - sotul ei), alt copil poate ca are nevoie de bani, altul de o jumatate de ora la telefon sa-si descarce problemele. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|