homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Soacra, soacra...-15

#267 2011-05-06 15:33:00

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

Re: soacra, soacra...

vai am si eu una care zice ca ea nu se baga si tot timpul se baga forgetit e dusa saraca

#268 2011-05-06 20:06:33

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

jeniffer,eu zic sa citesti tu mai bine.dupa o simpla afirmatie a lui banana,ar trebui sa inteleg ca cineva se cearta?uite,pun alt semn forgetit

offtopic scuzati

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2011-05-06 20:13:02)

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#269 2011-05-06 22:41:36

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

sonia30 a scris:

jeniffer,eu zic sa citesti tu mai bine.dupa o simpla afirmatie a lui banana,ar trebui sa inteleg ca cineva se cearta?uite,pun alt semn forgetit

offtopic scuzati

eu am spus ce am vrut. nu iti convine nu trebuie sa citesti.   rock

#270 2011-05-06 22:53:45

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

kathrynn a scris:

Si un motiv pt care eram stresata ca vine e ca nu stiu cum sa o strig daca vreau sa-i spun ceva. Cand a mai fost cazul, n-am strigat-o nicicum, doar am aparut langa ea si am zis direct ce aveam de zis dar nu pot evita la nesfarsit sa ma adresez ei direct.

rotfl2  asa fac si eu cu socrii. ei se amuza mereu insa ma gandeam sa le zic direct pe nume si gata. de salutat ii salut cu buna ziua. nu folosesc expresia "saru'mana". cu ai mei vorbesc direct cu "ce faci?/ce faceti?"

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#271 2011-05-06 23:18:44

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

Random a scris:

sleeping_beauty a scris:

anca90 a scris:

cunosc un caz care a ales sa fie de partea mamei, ca sa nu o supere, in ideea ca pe sotie oricum o mai vede cateva zeci de ani de acum inainte, pe cand cu mama timpul e mai scurt neutral

de asta, nu cred ca barbatul isi va alege mereu sotia, depinde cat e de mamos.

pfff...halal barbat...si daca ea accepta...atunci isi merita soarta si nu are drept de apel sa se planga, eu una l-as trimite la plimbare

Doamne cu ce usurinta puteti unele sa spuneti chestii de genul.

Are un cos pe nas, da-l in teava masii ii dau papucii. Uratu' pamantului.
Serios acum, incercati sa nu mai ganditi asa. E foarte usor sa spui ca l-ai trimite la plimbare dar pusa in fata faptului n-ai putea face asta. Cel mai mult ai incerca sa-l faci sa te inteleaga dar in niciun caz nu ai lasa un iubit/sot pentru asa ceva.

nu suport mamosii si drept prin urmare nici nu am avut vreun iubit care sta dupa fustele mama`sii...ori e barbat ori e ...copil...caz in care tre` sa il mai las in grija mama`sii ca eu nu imi iau copil de crescut ci mi-l fac cu un barbat wink

e lumea plina si de mamoase....probabil ele sunt potrivite pentru mamosi...eu una zic un NU hotarat si definitiv

cat despre ceea ce am bolduit, in primul rand nu dau papucii pt un cos pe nas lol in al doilea rand eu nu ma exprim cu tevi pusti si mai stiu eu ce si in al treilea rand nu am iesit inca cu uratul pamantului ca sa ajung sa spun cuiva asa vreodata in viata asta lol

Publicitate

loading...

#272 2011-05-06 23:31:15

sleeping_beauty
Addicted member

din moment ce m-ai citat am simtit nevoia sa iti raspund

si referitor la faptul ca nu imi placa un lucru gata renunt...tocmai ce ai spus ca nu ma cunosti...renunt fara rezerve la unul care nu are gandire proprie si se lasa manipulat de parinti in speta barbatii de catre mame....INSA nu renunt in fata niciunei greutati alaturi de un BARBAT, imi pare rau daca te simti vizat oricum nu este problema mea cum te comporti tu in cadrul unui cuplu, eu stiu ce am langa mine si pe ce criterii l-am ales...si am tot dreptul sa aleg ceea ce imi place ....eu am o personalitate foarte puternica, absolut nimeni pe lumea asta nu ma poate juca pe degete sau supune...e logic sa am alaturi un om care imi seamana nu crezi? ce ar mai iesi sa se bage sub masa mamosul ala cand oi tipa o data la el? ca la mine nu merge cu "sa stii ca sa faca sa dreaga..." ori e alba ori e neagra

#273 2011-05-06 23:40:39

sleeping_beauty
Addicted member

nu am ajuns la nici o concluzie insa vad ca tu ai ajuns la concluzia ca renunt prea usor, nu am zis da-l in masa am zis sa ramana cu/ alaturi de masa pana ii vine mintea la cap...e o mare diferenta...eu nu am nimic cu mamosii atata timp cat nu ma impiedic de ei chicot , important este sa ramana in gradina vecinei lol

#274 2011-05-06 23:53:42

Emm
Hero member
De la: mama de acasa
Inregistrat: 2009-02-05

sleeping_beauty a scris:

nu suport mamosii si drept prin urmare nici nu am avut vreun iubit care sta dupa fustele mama`sii...ori e barbat ori e ...copil...caz in care tre` sa il mai las in grija mama`sii ca eu nu imi iau copil de crescut ci mi-l fac cu un barbat wink

e lumea plina si de mamoase....probabil ele sunt potrivite pentru mamosi...eu una zic un NU hotarat si definitiv

subscriu in totalitate! decat un pampalau d-asta, prefer sa ma lipsesc lol

Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way

#275 2011-05-07 00:12:39

sleeping_beauty
Addicted member

Emm a scris:

sleeping_beauty a scris:

subscriu in totalitate! decat un pampalau d-asta, prefer sa ma lipsesc lol

lol

#276 2011-05-07 00:24:12

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

sleep, random, ati deviat de la subiect..

#277 2011-05-09 19:19:17

mire35
New member
Inregistrat: 2011-05-09

Buna fetelor pe mine ce ma enerveaza cel mai tare la soacramea e ca face diferenta intre copii are 4 . Sotul meu care e cel mai mare niciodata nu primeste atentia care o primesc ceilalti si nici ajutor sau altceva dar striga in gura mare ca ea nu face diferenta intre copii dar cand e de dat ceva ma intreaba vrei si tu ca trebuie sa ii dau si la celalalt si eu zic nu multumesc ca eu am acasa are 3 baieti si o fata dar nimeni nu sta cu ei stau singuri intr-un apartament cu 4 camere(soacra si socrul) si pe ceilalti nepoti ii iubeste mai mult o simt asta iar cand a fost ficamea bolnava nu a venit sa o vada dar eu incerc sa evit discutiile si vizitele cat pot.

#278 2011-05-09 19:34:08

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Mire sti cum e... de obcei se asteapta ca cel mai mare sa ii ajute si pe ceilalti... Acum nah... asta le e mentalitatea si poate nici nu isi dau seama ca fac diferente intre ei...

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#279 2011-05-10 10:43:27

mire35
New member

k?reste a scris:

Mire sti cum e... de obcei se asteapta ca cel mai mare sa ii ajute si pe ceilalti... Acum nah... asta le e mentalitatea si poate nici nu isi dau seama ca fac diferente intre ei...

Da dar m-am cam saturat sa profite de noi si pe ceilalti sa ii ajute ...

#280 2011-05-10 10:44:46

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Stabileste o bariera: nu cereti nimic, nu dati nimic big_smile

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#281 2011-05-10 10:47:01

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

mire, sotul tau constientizeaza situatia asta?

#282 2011-05-10 11:20:23

mire35
New member

anca90 a scris:

mire, sotul tau constientizeaza situatia asta?

Isi da seama dar nu pune la suflet ca mine...si faza e ca ai mei ma ajuta f mult stam impreuna dar suntem separat cu casa ei pe o parte eu pe alta dar am inceput sa le mai tai si eu din portie adica ce le mai dadeam ei stand la bloc noi avem mai multe posibilitati la casa

#283 2011-05-10 11:27:55

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

presupun ca iar o sa-mi sara lumea in cap, dar mie mi se pare gresita abordarea asta ca parintii sunt obligati sa-ti tot dea si sa te ajute pana la adanci batraneti (de altfel si reciproca, cum ca ei te-au facut ca sa aiba cine sa-i intretina pana la moarte)
daca ei vor sa te ajute sau tu vrei sa-i ajuti, puteti si va face placere, de ce nu, dar eu nu privesc asta ca pe o obligatie si nu as face comparatie intre parinti si socri din cauza asta
si nu mi se pare ca e treaba mea sa ma bag intre relatiile dintre sot / iubit si familia lui sau sa le evaluez, e problema lui si decide cum si daca vrea sa si-o rezolve
va asigur ca asa economisiti timp si nervi

#284 2011-05-10 15:05:32

mire35
New member

k?reste a scris:

Stabileste o bariera: nu cereti nimic, nu dati nimic big_smile

Niciodata nu am cerut tocmai ca sa nu ii fiu datoare.

#285 2011-05-10 15:20:42

mire35
New member

heimdall a scris:

presupun ca iar o sa-mi sara lumea in cap, dar mie mi se pare gresita abordarea asta ca parintii sunt obligati sa-ti tot dea si sa te ajute pana la adanci batraneti (de altfel si reciproca, cum ca ei te-au facut ca sa aiba cine sa-i intretina pana la moarte)
daca ei vor sa te ajute sau tu vrei sa-i ajuti, puteti si va face placere, de ce nu, dar eu nu privesc asta ca pe o obligatie si nu as face comparatie intre parinti si socri din cauza asta
si nu mi se pare ca e treaba mea sa ma bag intre relatiile dintre sot / iubit si familia lui sau sa le evaluez, e problema lui si decide cum si daca vrea sa si-o rezolve
va asigur ca asa economisiti timp si nervi

Eu nu le-am cerut parintilor mei sa ma ajute dar fiind cu ei si eu ii ajut pe o parte si ei pe cealalta ...cred ca daca stateam si cu altcineva frate ,sora era la fel...dar socrii le place sa le dai dar ei in schimb... aici nu zic de ajutor din partea lor banesc sau material un ajutor in gospodarie nu si eu sunt cea care ii zic sotului meu sa mai mergem pe la ei sau sa mearga el sa vada ce mai fac in schimb ei trec zilnic la 50 de m de noi si merg la fata lor stiu o sa ziceti ca e fata si nu nora dar si pe ea o poate ajuta asta e nu mai bag in seama lucrurile astea si trece dar diferenta dintre copii pe care o face e prea mare este singurul lucru care ma deranjeaza

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.