homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Soacra, soacra...-14

#248 2011-05-05 10:31:12

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

Re: soacra, soacra...

wild_wind a scris:

rotfl promit sa fiu cea mai buna soacra... lol

si ca o paranteza,fiul meu este deja avertizat ca..in caz ca isi va face sotia,copilul sa sufere..el va zbura si familia lui va avea tot sprijinul meu.
l-am avertizat deja si a fost un pic ,,socat''....

applause

stiam eu ca esti de treaba lol

#249 2011-05-05 10:32:17

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

am invatat doar din greselile altora...

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#250 2011-05-05 10:43:40

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

alinda, poate asa o fi cu "saru-mana" si copilaria, nu te contrazic. eu vad salutul asta ca pe o forma de respect pt parinti, nu acord importanta traducerii mot-a-mot a salutului. fata de ei esti un copil, chiar daca ai 40 ani si la randul tau esti salutat de tzanci pe strada cu "saru-mana". "buna ziua" imi suna prea rece si cred ca si ei s-ar uita ciudat sa ii salut asa formal dupa ce i-am obisnuit "cu narav" smile.
oricum, cred ca e o idee buna pt cele care nu au inca soacre (fie ele de la sot sau prieten).

#251 2011-05-05 10:47:41

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

anca, desi ne-am mai "intepat" noi pe aici vad ca totusi suntem cam pe aceeasi lungime de unda lol
iti dau dreptate, e ciudat sa treci peste noapte de la "naravul" cu saru-mana la buna ziua. e clar, asa ai inceput, asa vei continua. dar poate ceea ce ti-am scris eu nu e o idee rea in ceea ce priveste copilul/copiii pe care ii vei avea. smile mai important imi pare (fara nicio referire la tine aici!!!) sa arati cu adevarat respectul (mai greu in zilele noastre roll ), nu doar sa-l limitezi la un salut.

Ultima oara a fost editat de alinda (2011-05-05 10:48:38)

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#252 2011-05-05 10:51:20

anca90
Platinum member

de acord cu tine.

alinda a scris:

dar poate ceea ce ti-am scris eu nu e o idee rea in ceea ce priveste copilul/copiii pe care ii vei avea. smile

categoric.

Publicitate

loading...

#253 2011-05-05 11:08:39

alinda
Diamond member

a, ca tot ma mamanca limba azi lol
mi se pare aiurea sa tot incercam sa-i demonstram soacrei ceva, ba ca gatim mai bine, ba ca facem aia si ailalta mai nu-stiu-cum, etc. fara sa ne dam seama, in competitia asta il implicam si pe sot care se vede obligat sa o desemneze pe sotie drept castigatoare a competitiei.
ori cand iubesti mi se pare nedrept sa-l conditionezi pe omul de langa tine sa aleaga. va alege singur sa fie de partea sotiei pentru ca asa e firesc si asa e natura...

#254 2011-05-05 11:17:22

sleeping_beauty
Addicted member

alinda a scris:

a, ca tot ma mamanca limba azi lol
mi se pare aiurea sa tot incercam sa-i demonstram soacrei ceva, ba ca gatim mai bine, ba ca facem aia si ailalta mai nu-stiu-cum, etc. fara sa ne dam seama, in competitia asta il implicam si pe sot care se vede obligat sa o desemneze pe sotie drept castigatoare a competitiei.
ori cand iubesti mi se pare nedrept sa-l conditionezi pe omul de langa tine sa aleaga. va alege singur sa fie de partea sotiei pentru ca asa e firesc si asa e natura...

frumos zis  applause

#255 2011-05-05 11:20:52

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

alinda,eu nu vreau sa imi transform socrii in ceva ce nu sunt.da atunci cand vor ca al meu sot sau eu sa ii ajut,da ei ajuta cam tot timpul pe celalat copil,imi vin dracii.si ,DA,sunt radicala.nu las pe nimeni sa isi bata joc de mine.

si eu nu incerc sa dovedesc nimanui nimic.EU SUNT EU.si-atat.cine trebuia sa vada a vazut.

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2011-05-05 11:22:20)

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#256 2011-05-05 11:28:39

anca90
Platinum member

alinda a scris:

va alege singur sa fie de partea sotiei pentru ca asa e firesc si asa e natura...

cunosc un caz care alege sa fie de partea mamei, ca sa nu o supere, in ideea ca pe sotie oricum o mai vede cateva zeci de ani de acum inainte, pe cand cu mama timpul e mai scurt neutral

de asta, nu cred ca barbatul isi va alege mereu sotia, depinde cat e de mamos.

Ultima oara a fost editat de anca90 (2011-05-05 11:29:46)

#257 2011-05-05 11:30:57

alinda
Diamond member

anca90 a scris:

alinda a scris:

va alege singur sa fie de partea sotiei pentru ca asa e firesc si asa e natura...

cunosc un caz care a ales sa fie de partea mamei, ca sa nu o supere, in ideea ca pe sotie oricum o mai vede cateva zeci de ani de acum inainte, pe cand cu mama timpul e mai scurt neutral

sigur, exista si astfel de cazuri, la fel cum exista si cazurile in care tanarul cuplu se conduce dupa directivele si toanele mamei fetei...
asta e chestie de... noroc dar si de compatibilitate, la fel de bine putea sa aleaga prietenii, bautura, pokerul.
exista si relatii cu final nefericit, asta e...

a, si ma e un aspect aici: nu stiu cum sa aloc procentul de vina in cazul descris de tine...  cesafac
e vinovata mama ca l-a crescut legata de fustele ei, ca probabil s-a amestecat d ela bun inceput in relatie. si e vinovat si el ca nu a stiut sa se desprinda de ea la timpul potrivit, ca nu s-a maturizat.
asa toti ne iubim parintii ca pe ochii din cap si totusi vine momentul in care alegem pe altcineva cu care sa ne continuam viata.

Ultima oara a fost editat de alinda (2011-05-05 11:34:40)

#258 2011-05-05 11:33:11

sleeping_beauty
Addicted member

anca90 a scris:

alinda a scris:

cunosc un caz care a ales sa fie de partea mamei, ca sa nu o supere, in ideea ca pe sotie oricum o mai vede cateva zeci de ani de acum inainte, pe cand cu mama timpul e mai scurt neutral

pfff...halal barbat...si daca ea accepta...atunci isi merita soarta si nu are drept de apel sa se planga, eu una l-as trimite la plimbare

#259 2011-05-05 12:20:47

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Mie mi se pare normal ca socrii sa isi ajute copiii si nu sa se bage in relatia lor. Cum am spus in atatea topicuri cu diverse discutii ce se intampla intre 2 persoane numei ele stiu. Ceea ce mi se pare foarte important este sa comunice si sa ia o decizie de comun acor, nu sa vorbeasca cu soacra prietena, nasul si mai siu eu cinne pt ca situatia e prezentata mereu subiectiv si nu se dau niste sfaturi tocmai bune. Nu stiu, dar eu una prefer sa scriu pe forum ce problema am big_smile , incerc sa prezint situatia cum o o vad din partea mea dar si cu greselile mele si ceea ce-mi spune el, decat sa vorbesc cu mama sau nu stiu ce prietena care tin la mine si pt faptl ca e prezentata situatia si subiectiv iese totul varza si etc. In ceea ce-i priveste pe socrii, a spus cineva mai sus ca sunt de varsta apropiata parintilor nostrii si asa si este. Fiecare vrea ce e mai bun pt copilul lui. In final o relatie merge atat de bine pe cat de intelepti sunt cei doi sa-si discute probelemele fara sa le mai zica lui x si y.

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#260 2011-05-05 19:05:40

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Apropo de salutatul "socrilor" - noi amandoi avem probleme la capitolul asta. El cand trebuie sa o salute pe mama e simplu "saru-mana" si gata dar tot timpul cand trebuie sa-l salute pe tata e stresat ca zice ca el nu stie alt salut pt barbati decat ceva de genul "sa traiti" asa ca de obicei isi dau mana si mormaie fiecare cate ceva ce ar aduce a salut.
Eu pe mama lui o salut cu saru-mana pt ca asa cum zicea cineva mai sus nu e asa informal ca si "buna ziua", si chiar daca e de copii, altfel nu stiu cum sa-i spun. Si un motiv pt care eram stresata ca vine e ca nu stiu cum sa o strig daca vreau sa-i spun ceva. Cand a mai fost cazul, n-am strigat-o nicicum, doar am aparut langa ea si am zis direct ce aveam de zis dar nu pot evita la nesfarsit sa ma adresez ei direct.
Iar pe taica-su il salut cu "buna ziua" ca nu pe pot spune barbatilor saru-mana nici sa ma tai dar cel mai tare e cand ne vedem de Pasti / Craciun, ca ii zic direct urarea specifica si m-am scos  big_smile

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#261 2011-05-05 22:28:01

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

kathrynn a scris:

cel mai tare e cand ne vedem de Pasti / Craciun, ca ii zic direct urarea specifica si m-am scos  big_smile

lol

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#262 2011-05-05 22:38:42

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

am impresia ca pe zi ce trece uitati scopul forumului si anume: LUMEA DISCUTA aici nu se cearta ca asta e scopul lui

#263 2011-05-06 08:20:17

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

Jeniffer a scris:

am impresia ca pe zi ce trece uitati scopul forumului si anume: LUMEA DISCUTA aici nu se cearta ca asta e scopul lui

cine s-a certat? tillfreds

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#264 2011-05-06 10:29:39

sleeping_beauty
Addicted member

Jeniffer a scris:

roll  unde vezi tu cearta?

#265 2011-05-06 10:34:34

anca90
Platinum member

kathrynn a scris:

de obicei isi dau mana si mormaie fiecare cate ceva ce ar aduce a salut.

rotfl2

#266 2011-05-06 14:44:41

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

dragelor daca aveti nedumeriri cititi si voi ce se posteaza si nu te mai  roll atat  smile

Banana Split a scris:

nu inteleg de la ce va certati voi la topicul asta.. soacrele isi manipuleaza baietii in majoritatea cazurilor. nu e normal. trebuie sa nu ne bage in relatia celor 2, fara sa fie rautacioasa degeaba cu nora. asa mi se pare normal. sunt femei care sunt geloase pe .

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.