homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Soacra, soacra...-7

#115 2009-03-31 11:48:19

_alexa_
Hero member
De la: ghinioane mi se trage!!
Inregistrat: 2008-03-20

Re: soacra, soacra...

latest news
sambata trecuta am facut botezul copilului si am insistat sa fiu si eu de fata, sa nu le las pe alea doua sa puna mana pe copil. Am reusit partial. Duminica, adica alaltaieri, stateam noi fain frumos pe canapea si-l hraneam pe bebe. Cand, dintr-o data Ding Dong!! soneria....
ma uit pe vizor si-i vad freza soacrei alei mari... baba batrana.... si-i spun cu V (tati): vezi ca e bunica-ta..... mrrrr si el singurel imi spune sa nu deschid usa!! si n-am deschiso.... Nu exagerez, dar o ora intreaga au stat si au sunat la usa, si au ciocanit!! NU se gandeau ca poate bebe doarme!!! Si la un moment dat au facut cu schimbu: una statea la usa si ciocanea, si cealalta urla la mine la geam sa deschid usa (stai la etajul 1)!! Am zis sa chem politia sa vina sa le ia draq de la mine dl usa ca ma hartuie!! Dar V a preferat sa stam linistit pana pleaca. Evident ca telefonul i-a sunat continuu, tot restul zilei pana ieri seara. Cand intr-un final n-am mai rezistat eu si i-am zis sa raspunda la telefon ca ma imbolnavesc iar d nervi. Si cum am auzit toata conversatia, eu sunt, citez, "nenorocita aia" care nu l-a lasat pe copilasul ei drag si iubit sa raspunda la usa. "Nenorocita aia" n-a vrut sa deschida usa. De parca venea la fi-su acasa!!!! De parca eu sunt sclava care trebuie sa faca ce i se ordona!! De parca eram obligata sa-i raspund
Evident ca am inceput sa ma imbrac si sa ma duc EU la EA la usa si s-o pleznesc cum stiu eu mai bine!!!! Dar m-am calmat....
Sper ca acum, ca tot sunt "nenorocita aia" sa ma lase in pace si sa nu mai calce aici niciodata desi nu cred. Pun pariu ca sapt viitoare iar imi bat la usa. Si atunci raspund, si le fac cu oua si otet in dreptul usii dupa care le-o trantesc in fata. Mwuahahah abea astept! diablo

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

#116 2009-03-31 11:57:59

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

vai alexa neutral cred k ieseam la usa si puneam furtunul cu apa pe ele diablo  neutral cotoharlele

#117 2009-03-31 12:02:15

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

aoleu alexa neutral
sincer, nush cum rezisti... macar sa fi scapat de ele...

#118 2009-03-31 12:06:39

_alexa_
Hero member

asta sper si eu, macar sa fi scapat de ele.... accept ca m-au jignit, ca s-au purtat urat, dar cu ocazia asta sper sa nu le mai vad niciodata

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

#119 2009-03-31 12:07:32

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

alexa, dar daca tot nu va intelegeti , de ce nu rupeti de tot relatia cu ele?
si al tau de ce le permite sa te jigneasca???
eu zic ca el ar tb sa rezolve problema, nu tu.

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

Publicitate

loading...

#120 2009-03-31 12:17:23

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

io-s de acord cu tine frate....ce sa faci concesii cu ele cand e clar ca-s niste nesimtite...adica dupa ce dai din gura ca nu esti de acord cu copilu si faci crize...ar trebui sa fie constiente ca puteai sa nu le dai dreptu nici macar sa-l vada...tu esti maica-sa si dk ai chef ....il vad ...daca nu...nu...ce atata vrajeala...ca sunt mama si bunica lui si de-astea...cum drek poti sa te comporti in halu in care au facut-o ele ba frate...ca ma apuca toate spumele...io zic sa vorbesti cu el...si dupa aia sa aveti o discutie cu ele si sa le spuneti ...IMPREUNA...ca daca vor sa-si vada nepotu' sa respecte regulile impuse ...sa sune inainte...sa stabiliti cum si unde sa-l vada si tot asa....altfel spuneti-le ca se taie de la portie...ia mai da-o drek de nesimtireee...

baby Dragos hjarta rugaciune

#121 2009-03-31 12:30:44

_alexa_
Hero member

asta am incercat sa fac mereu! sa rup definitiv legatura cu ele, dar ma trezeam cu ele la usa neinvitate!!
iar el considera ca eu trebuie sa rezolv problema, ca el e doar prins la mijloc. Si faptul ca le-a permis sa ma jigneasca.... asta a facut-o mereu, niciodata nu mi-a luat apararea. Si daca trebuie sa renunt la V ca sa am liniste si sa scap de scorpii am s-o fac fara regrete. Cu toate ca nu vroiam s-o fac am facut-o! l-am pus sa aleaga. Ori face cu mine familie, ori se duce la ele, pentru ca impreuna dar cu ele pe cap eu nu mai pot sta. Si la inceput a zis ca nu poate renunta nici la ele (in sensul ca ele sa nu mai vina aici) dar in final a facut ca mine, el mi-a spus sa nu deschid usa.

delia asta incerc si eu.... si dupa toate discutiile, dupa toate certurile ele nu inteleg ca nu sunt dorite!! Cand a sunat-o pe maica-mea s-o ameninte cu politia, asta le-a zis ca nu mai au ce cauta la mine la usa, ca nu e casa lor, e a ei si ea le interzice sa mai vina aici. Dar n-au inteles si peste cateva zile Ding Dong lol

Ultima oara a fost editat de _alexa_ (2009-03-31 12:35:54)

#122 2009-03-31 12:35:10

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

alexa, sa va dea dumnezeu putere smile

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#123 2009-03-31 12:36:11

Detzy
Insomniac member

stii ce?!? nu vad de ce ai renunta tu la el in conditiile in care omu' te iubeste si isi iubeste copilul pentru ele...pana la urma nu merita nici macar atat...da' tre' sa iti ia nene apararea in fatsa lor...si trebuie sa inteleaga ca trebuie sa te sustina pentru ca altfel ele vor reusi permanent sa mentina o stare tensionata intre voi...pentru ca tu vei fi nemultumita...jignita...nervoasa...si pe buna dreptate...el tre' sa fie barbat ca acum are o responsabilitate si pana la urma stii cum e...parintii sunt parinti dar copilul tau si femeia pe care o iubesti si e si mama acestui copil trebuie sa fie cei mai importanti...voi in loc sa va bucurati de toate astea...va pierdeti timpu si nervii (si mai ales tu) cu nesimtirile lor...

#124 2009-03-31 12:41:32

_alexa_
Hero member

multumesc poke.... dar cred ca nu mai tine de putere. Cred ca e timpul sa unleash hell, si sa-mi dau drumu la gura pentru ca pana acum am fost numai miere....

#125 2009-03-31 12:43:16

Detzy
Insomniac member

pai nu mai fi miere...
aoleoo m-au apucat dracii lol crek ce-ar fi la gura meaa...

#126 2009-03-31 12:45:58

_alexa_
Hero member

stiu delia... si pe mine ma apuca dracii numai cand imi aduc aminte lol si sincer data viitoare cand le vad le fac cu oua si otet pana intra in pamant de rusine. Dar toata viata am fost invatata sa nu-mi pierd diplomatia nici macar in situatii limita, si am preferat sa nu ma tiganesc. Dar data viitoare.... ma voi distra copios

#127 2009-03-31 12:53:03

Detzy
Insomniac member

asa e....e de preferat sa ramai cu integritatea ta ...dar nu intotdeauna reusesti...mai ales ca exista persoane care te conduc rapid spre limita lol

#128 2009-03-31 12:57:42

myrela22
Full member
Inregistrat: 2009-03-31

alexa nu am mai auzit nici un caz ca al tau, in primul rand e de vina la tau sot pentru ca nu le inchide fleanca imediat ce incepe sa te jigneasca, in al doilea rand eu i-as fii luat telefonul din mana si as fii vorbit direct cu ele, al treilea rand is cel mai important nu le-as fii lasat sa-mi atinga bebelusul nici macar cu privirea pe nenorocitele astea. Ar mai fii o varianta, cand mai vin deschizi usa foarte putin (intredeschisa) si le dai dracu asa in fata. Si nu stiu cum ai putut sa concepi sa mearga cu tine la mare si sa mai si asculti jignirile, eu sincera sa fiu ii f....am una de nu se vedea de il dadeam dracu si pe el daca eram in locul tau  :f?rbannad:  :f?rbannad:  :f?rbannad:

Din Mai 2010 mamica. In sfarsit a venit bebitza sa ne bucure si sa ne inveseleasca casa happydance

#129 2009-03-31 13:32:10

Juli
Hero member
Inregistrat: 2008-07-03

Mai Alexa, sa puna sotul picioarul in prag, cu calm, ca e posibil ca ele sa creada ca tu il tii sub papauc si de fapt el vrea ca ele sa vina, dar tu il impiedici si iei singura initiativa.
La urma urmei, e barbat in casa si acum are copil si sotie deci o responsabilitate si mai mare. Iar ca sa e a ta, nu ti-au cumparat-o ele.
Ca sa aibe liniste in familie trebuie sa-ti ia apararea ca pana la urma cu tine traieste, chiar daca ele l-au facut si l-au crescut. Nu l-au facut sa-l tina in permananta cu ele. Copii ii faci ca sa-si faca un viitor nu sa te tii dupa ei toata viata. La un moment dat ei pleaca iar tu ca parinte trebuie sa accepti si sa nu te mai bagi.
Mult succes iti doresc!

Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei

#130 2009-03-31 13:40:38

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

alexa, juli are dreptate; vorbeste cu sotul tau si el trebuie sa le impuna ceea ce e nevoie, nu tu ... eu am patit`o cu soacra`mea, care credea ca sunt o scorpie si vreau sa`i indepartez copilul; eu eram de vina pt toate ... iubitul meu a luat atitudine, ne`am mutat singuri si acum e totul bine si frumos, mergem la ea in vizita, vorbim la telefon, am trecut este jigniri si crize de isterie din partea ea ... cred ca a inteles in sfarsit ca iubitului ei fiu ii este bine cu mine si e fericit smile

#131 2009-03-31 15:40:12

blue_ellf
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-03

off doamne...ce femei...

13.04.2011  deja mamica de Natalia Ana-Maria
relax,take it easy smile
Cel mai important lucru pe care un tată îl poate face pentru copiii lui este să o iubească pe mama acestora.
http://lmtf.lilypie.com/kA8zp2.png

#132 2009-03-31 17:26:54

sweet girl
Full member
Inregistrat: 2008-08-09

eu nu sunt casatorita dar o cunosc pe viitoarea mea soacra pt k am hotarat sa ne casatorim vara viitoare dar de knd i-a spus nici nu mai saluta pe strada si incearca sa il indeparteze de mn...dar nu-i merge

#133 2009-03-31 18:49:20

Detzy
Insomniac member

eu nu inteleg de ce femeile astea...soacre...dar care tot FEMEI ca si noi raman....sunt atat de bolnave??? mie mi se pare foarte grav sa nu intelegi pana la urma o femeie...sa ajungi sa-ti faci un scop din incercarea de a-ti desparti propriul copil de persoana pe care o iubeste...de cele mai multe ori fara niciun motiv real.... lol doamnee ...boala clar

eu din fericire nu am probleme...ba chiar mama prietenului meu se poarta foarte bine cu mine...asta deocamdata cel putin...sa vedem cum o fi cand se va oficializa treaba lol

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.