homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Soacra, soacra...-4

#58 2007-12-16 22:06:53

andreea81
Full member
Inregistrat: 2007-12-10

Re: soacra, soacra...

cel mai bine e ca tinerii casatoriti sa stea singuri, nici la parinti, nici la socrii.

#59 2007-12-16 22:24:14

persifona
Vizitator

Da, de parerea asta sunt si eu. Sincer nu as accepta sa ma iau cu al meu si sa stam la mama sau la mami lui si nici sa ne luam fara sa fi stat singuri o perioada, macar 6 luni.

Mami lui e f draguta cu mine si-mi place de ea si e o femeie calda si buna si cred ca n-am avea probleme nici dupa o eventuala casatorie smile

#60 2007-12-16 22:36:01

anaeli
New member
Inregistrat: 2007-12-01

la mine soacra e plecata in spania de mult timp,insa in schimb am un socru mai rau decat o soacra...de exemplu ma sunat azi sa vada pe unde umblu(sotul meu fiind plecat cu serviciul),si a inceput sa ma ia la intrebari ,eu credeam ca barbatii nu fac asa ceva,in fine cel mai bine e daca se poate toti tinerii casatoriti sa stea singuri...din propria experienta

sinceritatea si respectul sunt ca un bumerang
incepe mai intai cu tine insuti si se va intoarce si de la cei din jur

#61 2007-12-17 07:12:23

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

eu o ador. ma inteleg mai bine decat cu mama...sau ...ma rog...aproape la fel...

#62 2007-12-17 13:25:00

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

si mama pritenului meu e o femeie de treaba,adica nu am avut probleme cu ea,in principiu pare sa ma placa. daca va fi sa ne casatorim cu siguranta voi face tot ce imi sta in putere sa ne intelegem ca asa e frumos!

Publicitate

loading...

#63 2007-12-17 13:33:16

blue*girl
Sr. member
Inregistrat: 2007-06-26

eu sunt cu bebytzu de un an shi cv...iar soacra( ma rog...viitoarea..) o shtiu doar din poze smile)mai ales k e plecata din tzara de vreo 10 luni... shi mai nou ea crede k m-am despartzit de pr meu pt k...looonggg story... big_smile...

~ _orice sfarsit e un nou inceput_~

#64 2008-03-31 18:24:20

deea_yo19
New member
Inregistrat: 2007-12-20

offffffff....cam putine fetele care isi vorbesc de bine soacrele diablo..Vorba mamei...ce bine ar fi daca atunci cand ne casatorim iubitii nostri soti s fie orfani:))) Eu nu sunt maritata dar sunt cu bebe meu de 2 ani si avem planuri mari:)...iar de viitoarea soacra c sa zic...zici k s-a nascut ca sa ma calce pe bataturi:(( Acum mai nou nu-i place ca petrecem prea mult timp impreuna...ca cica in felul asta o sa ajungem sa ne plictisim unul de altul...auzi la ea:)))Si mi le zice in fata si cu zambetul pe buze!Lasa ca poate am noroc si pana ne casatorim noi ramane muta!lol glumesc....si fetelor asta-i viata....iar soacra de cele mai multe ori e o parte amara a vietii:))

#65 2008-03-31 19:02:38

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

deea_yo19 a scris:

Lasa ca poate am noroc si pana ne casatorim noi ramane muta! lol glumesc....si fetelor asta-i viata....iar soacra de cele mai multe ori e o parte amara a vietii:))

rotfl  ramane muta ?! ce tare ar fi lol 
a mea e de treaba dar mai "tranteste" si ea cate una cand mi-e lumea mai draga si cand kiar nu-si are rostul. dar asta e... smile

cum sa va plictisiti ????? ce sa-ti spun !?? box

#66 2008-03-31 19:26:13

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

mda si "socra'mea" i-a spus lui iubi ca daca vine sa stea si cu ea mai mult.vai...las' k o sa se sature de el

expect the worst , hope for the best!

#67 2008-03-31 20:08:23

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

eu ma inteleg bine cu viitoarea soacra,dar nu as sta cu ea in aceeasi casa nici batuta.abia ne intelegem 3-4 zile,dar ktiva ani?oricum nu suntem pe aceeasi unda si ma enerveaza knd se baga in relatia mea,macar e smekera si se ''infiltreaza indirect''.in rest e de nota 10.

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#68 2008-03-31 20:16:02

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

a mea a reusit sa ne desparta. dupa ce ne-am impacat s-a apucat sa ne organizeze nunta. normal ca asta ne-a indepartat de tot unul de altul. acum s-a ales praful de relatie. 6 ani si ceva

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#69 2008-03-31 22:38:41

indie
Full member
Inregistrat: 2008-02-15

Viitoarea mea soacra pare ok la prima vedere, dar am avut o data o discutie mai nasoala din care am concluzionat ca nu era ea prea incantata de mine...A trecut peste asta pt ca am ajutat-o foarte mult cu diverse lucruri si atunci s-a mai inbunat. Acum 2 ani mi-a ajuns la urechi ca "a invatat sa ma accepte", deci e clar ca pana atunci nu-i placea prea mult de mine. Nu am de gand sa ma schimb pentru ea, eu raman cum sunt eu, daca ii place, bine, daca nu, la fel...ma deranjeaza ca uneori se baga cand ne certam, dar o pune prietenul meu la punct mereu. Nu se lasa influentat deloc de ea si asta mi se pare super! Acum ceva timp ne-a propus sa ne construim casa la ea in curte, caci are o curte mare, dar nu am fost de acord, ne-am luat un teren separat, chiar daca aveam casuta noastra, nu mi-ar fi convenit sa vina cand are ea chef la noi in casa. Acum ne bate la cap sa ne casatorim, ca vrea sa am rochie de mireasa, ca ea nu a avut...in fine, a inceput sa socializeze cu parintii mei si parca lucrurile intra in normal. Dar nu m-as muta cu ea sau sa-i fiu vecina de curte never ever!

I'll be nice if you give me chocolate!
avem un puiutz de om bebe Oliver 21.05.2010

#70 2008-03-31 22:53:22

bliss
Full member
Inregistrat: 2007-01-23
Site

eu as sta cu soacra in curte sau in bloc daca si-ar vedea de treaba ei si nu s-ar amesteca in casnicia mea.
cu mama nu as sta pentru ca stiu ca fiind prea bine intentionata si iubindu-ma prea mult i-ar fi imposibil sa nu se bage.

cu mama unui fost prieten beam cafele, fumam si mergeam la cumparaturi desi eu aveam pe atunci doar 18 ani.... la sfarsit mi-a parut mai rau ca tre' sa ma despart de ea decat de fii-su. lol minunata femeie, sa-mi dea dumnezeu o soacra macar pe sfert cum era ea. smile cu toate astea nici cu ea nu as fi stat in casa, pentru ca mi se pare ca ne-am fi "impiedicat" una de alta. doar in curte. smile

#71 2008-03-31 23:01:20

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

si eu ma inteleg din ce in ce mai bine cu mama lui bogdan...ma simt ,sa zic,implinita pentru ca simt eu ca ma place...eu oricum o plac...si daca ea nu ma vrea,eu o vreau rotfl

#72 2008-04-01 06:57:36

anytza
Hero member
De la: ploiesti
Inregistrat: 2007-08-07

si eu ma inteleg bine cu ea...atata timp cat nu intervine intre noi doi nu am de ce sa nu ma inteleg bine cu ea si sa nu o respect smile

Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume!

#73 2008-04-01 07:03:58

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

si noi ne intelegem super

#74 2008-04-01 10:45:51

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

eu n-am tangente prea mari cu ea... e plecata in italia de cativa ani, vine cam o data pe an si atunci e draguta, iar eu ma dau peste cap sa fie totul ok. bate ea apropouri "sa ne cautam o casa cu o camera in plus, ea doar o sa ne ajute si n-o sa se bage..." cand va veni in tara... dar nu, multumesc. daca e s-o putem ajuta, fie si cu un apartament usa in usa cu noi... perfect. dar in aceeasi casa... nu, nu-i "sanatos" big_smile. la mine acasa s-a stat asa si stiu ce discutii ieseau intre mama si soacra-sa... deci categoric NU. nici cu ai mei in aceeasi casa n-as sta... oricat sunt de draguti, intre noi si parinti/socrii e o distanta naturala... de o generatie.... si nu-i normal sa se stea in aceeasi casa...

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#75 2008-04-01 20:35:57

kimy
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-08-05
Site

azi viitoarea mama soacra a fost o dragutza facand-umi cadou un fel de sacou modern asa si sexos lol e o dulce cu mine destul de des ....

#76 2008-04-01 20:59:44

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

of,katami.as vrea si eu o soacra,k a ta

Ultima oara a fost editat de rrammonna (2008-04-01 21:00:04)

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.