homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Soacra, soacra...-2

#20 2006-10-22 18:46:03

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

Re: soacra, soacra...

Hm....eu inca nu am soacra...si nici nu e in plan pt moment...Dar parintii iubitului meu...Sunt super Ok..si ne au ajutat de ft ft ft mult ori...si chiar daca nu ne am vazut prea des...mereu intreaba de mine,mereu au grija sa mi trimita cate ceva cand stiu ca el va veni la mie....Sper sa ramana tot asa...si mai departe....Si..imi doresc sa invete si ai mei cate ceva de la ei... wink

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#21 2006-10-22 23:15:46

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

socrella mea,tongue asa ii zic mamei lui babi(desi inca nu-mi este soacra) este ok.nu am ce sa-i reprosez.m-a ajutat de fiecare data,cnd ma certam cu babi si tzipam ca disperatii unu la altu zicea sa ne calmam,nu se lua de mine sau de el ci de amn2,a facut un lucru bun parerea mea.de fiecare data cand s-a dus undeva(de a plecat in italia de ex)mi-a adus cate ceva desi eu nu aveam pretentia sa-mi aduca cva de acolo dar a fost placerea ei.babi mi-a zis ca mama lui ma iubeste mult si se vede prin felul cum se poarta cu mine.

Ultima oara a fost editat de blue_elf (2006-10-22 23:17:52)

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

#22 2006-10-23 09:43:29

Flory_21
New member
Inregistrat: 2006-08-28

Eu am avut un noroc de milioane cu viitoarea mea soacra.... e o dulceata...ne-a ajutat cand ne-a fost mai greu si acum face la fel...deocamdata pana la anu' cand o sa ne luam casa, stam la ea si n-am avut niciodata discutii cu ea...pot sa vorbesc cu ea mai multe decat pot sa o fac cu mama....ne-a sustinut si ne-a ajutat cand ai mei parinti au fost impotriva noastra.....a relatiei noastre....a faptului ca vrem sa ne luam masina....ai mei erau impotriva la orice....ea insa ne spunea parerea sincera, si chiar daca nu era de acord ne-a sustinut si ne-a sfatuit in orice am facut. Poate sunt printre putinele care are noroc de o soacra de nota 20...si cred ca o sa-i fiu vesnic recunoscatoare pentru ceea ce face pentru noi.
Si apropo de ce ziceati voi, a mea viitoare soacra i-a spus baiatului ca fereasca sfantu sa se certe cu mine....nu ca nu-l mai primeste in casa cu alta.....a zis ca nu-l mai primeste de loc rotfl O ador !!!

" A iubi inseamna a suferi. Cum multi fug de suferinta, putini stiu sa iubeasca!" Dante Aligheri

#23 2006-10-23 15:41:17

persifona
Vizitator

Penellope, depinde foarte mult de cum e soacra ta ca om, daca e genul care ar aprecia o discutie deschisa sau nu. Cred ca cel mai bine ar fi sa-l intrebi pe sotul tau, eu asa as face.

#24 2007-04-04 09:34:51

raze de soare
New member
Inregistrat: 2007-04-03

felicitari celor care va intelegeti bine eu nu pot sa spun acelasi lucru.In urma cu cateva zile am suferit o depresie am cedat psihic iar "performanta "asta a obtinut-o soacramea in mai putin de 2 ani de cand stau cu ea. In 2005 am decis impreuna cu sotul sa stam cu ea pt ca nu are pe nimeni (are66 ani)este despartita de cand avea el1an.Din primele zile mi-a cerut bani de chirie mi-am dat seama ca nu ne vom intelege.Nu vorbeste cu nimeni nu are prieteni nimic. La inceput na am zis si eu sa vb cu ea dar tot ce spuneam a doua zi imi scotea ochii.Sotul a fost intotdeauna de acord cu mine sa vedeti de ce. La bucatarie era dezastru cand faceam mancare trebuia sa ma spal pe maini inainte de a incepe pt ca suntem murdari si imputiti bun asta nu e nimic dupa ce ma spalam pe maini nu opream apa de la robinet pt ca ne murdarim dupa ce curat ceapa ma spal si spal si cutitul apoi curat morcov dupa care iar ma spal si spal cutitul apoi cartofii curat unu ma spal si spal cutitul si asa pana curat toti cartofii la tocat la fel dc tai ceapa ma spal pe maini si spal cutitul si asa pana tremin tot in tot acest timp apa curge pana cand termin dar nu s-a incheiat procesul trebuie sa stau in bucatarie pana cand a fiert mancarea pt ca aduc microbi din afara nu avem prosoape sa ne stergem pe maini pt ca sunt murdare si infectam mancarea.Pe sot nici nu vrea sa il vada in bucatarie pt ca barbatii sunt mizerabili si nu stiu sa gateasca decat cu mainile imputite.Asa a fost primele zile cand i-a sarit dracii lu barbata-mi-o si a zis dc vrea sa manance mancare facuta de noi bi dc nu treaba ei lui sa nu ii chinuie nevasta la bucaterie ca nu e nimeni servitorul ei .El o cunoaste si a zis ca asa a fost mereu.Pentru ca a-ea nu a facut nimic pana la 45 de ani cand a murit ma-sa si apoi a inceput sa faca dar nu cine stie ce pt ca nici pe tatal lui nu il ingrijea tot bunica-sa ii punea masa si ii spala pt ca ea nu facea nimic. Nu am mancat impreuna niciodata ea nu mananca in bucatarie a zis ca de mica nu manca aici inainte de a pune mancarea infarfurie o trece prin apa chiar dc e curata ii e frica sa nu se otraveasca. Tot timpul tipa la noi in casa asta nu este niciodata liniste de la ora8 dim pana la 10- 11 seara ea tipa nu am vazut asa ceva in viata mea credeti-ma nu vorbeste normal. Nici vecinii nu vb cu ea ne blesteama sa murim sotului ii zice sa se duca langa bunica-sa in groapa ca ea la facut prof. tot ea face sa nu mai fie zilele trecute a zis ca ea nu iubeste pe nimeni ca nu a iubit-o decat pe maica-sa si ca o murit si tot asa.Pana si pe vecini ii blesteama sa moara ca ea traieste 100 de ani sa ne ingroape pe toti .De doua luni nu vb cu ea trc pe langa ea nici nu o bag in seama m-a intrebat de vorba nu i-am raspuns si imi este mai bine.Nu stiu dc o sa credeti dar noi ne incuiem in camera ca sa nu o mai vedem dar sta pe hol sau la usa si zice vrute si nevrute.Pe timpul sarcinii m-a stresat tot timpul zicea ca nu e copilu lu fis-o degeaba incercai sa vb cu ea ca nu intelege parca nici nu te asculta dc o intrbi ce ai zis nu stie sa iti raspunda. AMnascut la 7 luni dupa ce a zis sa mor si eu si copilul la nastere iar sotul a spart geamul de la usa de la sufragerie ca sa nu dea in ea ,iar dc iam zis a spus ca ce orice mama moare la nastere ca si ea era sa moara nu ai cu cine discuta e nebuna dupa parerea noastra. Am zugravit vara trecuta camera noastra vreau sa spun ca sta intr-o mizerie crunta si spune ca ea e curata noi suntem imputiti nu a comentat pe moment si am zis na sa zugravim si holu (dar nu este zugravit nici acum decat  am dat jos tencuiala spunea ca nu mai e zugravit din 84 si sincer se vede si nici nu ne lasa sa facem iar acum nu mai vrem noi)dupa ce a inceput sotul munca a inceput sa spuna ca din cauza mea munceste baiatul ei ca eu l-am pus la munca pt ca el nu ducea nici gunoiu ca nu il lasa sa faca nimic si asa este pt ca spunea si el ca nu il lasa sa faca chiar dc vroia pt ca este greu si se oboseste si se inbolnaveste baiatu.Nu vrea sa inteleaga ca lucrurile s-au schimbat ca el nu mai e copil iar dc vrea sa faca ceva ii zice ca de ce face ca el nu stie sa faca aia deci ea stie ce poate si ce nu poate sa faca el.Timp de 2 sapt a tipat pana nu a mai putut ca ea aduce o femeie sa ii zugraveasca cu 20-30ron si nu a gasit pe nimeni a veni acasa blestemand ca nu vine nimeni ca pe ea nu o ajta nimeni.Acum inainte de florii dc a vazut ca vine pastele si nu e zugravit ne-a zis sa zugravim noi deci dupa ce afacut scandal tot noi sa zugravim acu nu mai vrem noi.Din curva nu ma scoate indiferent ce as face spune la cine intalneste pe strada ca nu vorbim cu ea si mai ales ca eu nu vb ca nu are cu cine discuta, fetelor cum sa vorbesc daca a zis ca am vrut sa o omor pt ca a venit intr-o noapte la ora 2 la noi la usa batea ca disperata am raspuns tremura toata ca ii este frig i-am facut un ceai si baie cu sare la picioare si a doua zi a fost ea stie unde si cand s-a intors a zis ca am vrut sa o omor de aceea am facut asa. Acm nu a mai zis (de cand este copilul dar nici nu il am aici el e la mama si noi cu nebuna mergem de paste se il vedem eu sunt din arges sotu din braila) sa plecam din casa ei dar zicea tot timpu dc a vazut ca sotu nu tine cu ea mai rau face. Anu trecut am platit impozitu la casa  a facut scandal de fiecare data cand platim cate o factura asa face ca ea stia ca tre platit 150ron si noi am platit 120ron si nu e bine ca trebuia sa ii dam ei bani sa plateasca si asa mai daparte altcineva s-ar fi bucurat dar ea nu.Cand vin sarbatorile la noi este scandal ca ea niciodata nu a fost fericita de sarbatori ca tot timpu a fost scandal dar ea face tot ;noi nici nu mai vorbim o lasam in pace. Sotul intr-o zi a zis ca o fi beata de face asa si a avut dreptate nu o data ci de multe ori a fost mai nou ne cere si noua dc avem de baut sa ii dam si ei dar nu orice pt ca ea la viata ei baut ce a fost scump si a mancat ce a fost bun dar dc avem un vin muscatel sau murflatlar nu refuza. Mancam saparat dar dc avem ceva bun sa ii dam si ei sincer i-am dat pt ca nu pot sa mananc eu si ei sa nu ii dau dar de catva timp de cand copanele de pui au gauri si pestele are capul prea mare si nu e macrou pt ca ea nu stie sa manance decat asa ceva sa ma ierte Dumnezeu dar nu ii mai dau nimic. Nu mananca mancare gatita de fel decat rar numai salam carnati produse din astea spanacul nu exista pt ea si nu e bun. In vara da sotu definitivatul si apoi plecam de aici la mine nici el nu o mai suporta inchipuitiva cum este sa vorbeasca cineve de dimineata pana seara fara oprire.Cand are chef de cearta o vad pt ca nu stie de ce sa se apuce si pleaca la plimbare cand se intoarce incepe scandalul asa face mereu i-am zis ca nu stie decat sa se certe pleaca si de fiecare data cand se intoarce face scandal.Cand a fost sotu bolnav o zi intreaga a zis de ce nu se duce la munca pt ca ea a fost nu stiu cati ani cand s-a dus la ca de ce se duce sa stea acasa dc este bolnav si uite asa mereu.Nu m-a vrut de la inceput mi-a spus in fata nu numai pe mine pe nimeni  nu vroia ca el sa se insoare decat la37 de ani. spune ca daca face scandal credea ca am sa plec eu si sa ramana el desi sotul i-a spus ca dc e plecam amandoi nu unu pt ca el nu  e ca altii sa stea langa ea dc el a crescut fara tata din cauza ei tot din cauza ei sa nu aiba si fisau tata. nu i-a convenit si acum ii este frica sa nu plecam dar tot nu a tacut,nu a tacut nici cand am zis ca am dat-o in judecata (desi nu este adev dar intentionez)sa vad cum reactioneaza.Si incet incet toate s-au adunat si sincer am cazut psihic am o stare de neliniste si nu numai nu pot sa vorbesc cu cineva pt ca incep sa plang m-a terminat.Sper ca nu v-am plictisit dar nu am pe nimeni aici nici prieteni nimic si de aceea m-am gandit sa va scriu voua.

Publicitate

loading...

#25 2007-04-04 09:55:03

milana
Sr. member
De la: orasul de pe deal
Inregistrat: 2006-09-14

Am mai intalnit povesti asemanatoare, din pacate, raze de soare, aici pe forum ... se pare ca 'ntr-adevar este o greseala ca tinerii casatoriti sa locuiasca cu socrii/soacra
http://forum.anticonceptionale.ro/viewtopic.php?id=5986

Ultima oara a fost editat de milana (2007-04-04 09:55:39)

#26 2007-04-04 11:32:33

amelia
Full member
Inregistrat: 2007-01-14

raze de soare cel mai bine este sa va mutati si sa stati separat, pt ca nu o sa rezisti mult sub asemenea presiuni, iar socra ta are nevoie de un sot:) sau de un psihiatru

Dragostea este decizia de a face din problemele tale, problemele mele.

#27 2007-04-04 13:05:39

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

raze de soare...nu o lasa sa ajunga la tine...la psihicul tau...ignor o in continuare si dupa ce sotul tau isi da definitivatul zburati de acolo...

happy with him...inlove with him...puss

#28 2007-04-04 16:04:30

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

am si yo o micaaa curiozitate pt raza de soare.. da de ce mai stati cu ea? la cum e,in locul tau de mult o lasam acolo in casa..sa stea ea si cu nebunia ei

Poor is the man whose pleasure depends on another

#29 2007-04-04 19:13:05

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

Soacra, soacra, poama acra.

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#30 2007-04-04 21:47:42

Ingerashu
Full member
Inregistrat: 2006-09-07

cea mai mare greseala sa stati in aceeasi casa cu parintii lui. eu stiu de la mama mea care a stat cu bunikmea pana au putut sa isi ia un apartament ei. e groaznik !! ii facea viata imposibila , chiar dak imi e bunica tot e o mare scorpie. iubi nu a crescut decat cu tata pt k mama lui i`a parasit ( foarte trist intradevar sad ) si chiar daca imi pare rau ca nu a avut si o mama langa el, vad in viitor o viata mai usoara pt mine . ( suna egoist dar aja este !!)

#31 2007-04-05 10:28:28

raze de soare
New member

lelaina asa am hotarat in urma cu aproape 2 ani am zis sa stam cu ea pt ca este singura cine stia ca se intampla asa. Am treminat amandoi la pitesti fac si din vizitele pe care i l-e faceam nu se comporta asa. era linistita dar nu iti poti da seama pt ca stateam 2 zile apoi plecam si o vedeam peste 3-4 luni tot 3 -4 zile.Dupa ce am dat ex de titularizare si am luat a fost convinsa ca nu mai putem pleca o data ce va incepe scoala si asa a inceput tot. Al doilea an nu s-a putut transfera sotul si am ramas tot aici.Nu ne permitem sa stam cu chirie pt ca am nascut un copil cu malformatii desi acum este bine mergem mereu cu el la control la bucuresti. Desi am cautat sa ne mutam dar nu s-a putut.Copilul nu il am la braila unde stam este din dec la arges la parintii mei si acolo sta pana ne mutam si noi. Vom da ex de titularizare din nou dc nu ni se aproba transferul suntem decisi sa nu mai stam aici indiferent ce se va intampla.

#32 2007-04-05 11:07:53

anca13
Full member
De la: Bacau
Inregistrat: 2006-08-15

scuza-ma ca te intreb, cred ca nu e ceva frumos dar sunt curioasa pt ca si eu vreau sa fac un copil.... ce malformatii are copilashul tau? stii de la ce au aparut? inteleg daca nu vrei sa imi spui, nu e ceva placut. eu doar intreb ca sa stiu  ce sa fac sau sa nu fac atunci cand voi fi insarcinata. te rog nu te supara pe mine smile am o oarecare frica pt astfel de probleme.

Ultima oara a fost editat de anca13 (2007-04-05 11:11:37)

storstark

#33 2007-04-05 15:04:24

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

aa..ok raza de soare..se schimba situatia..dar aveam impresia k in 2 ani..incpei sa ai inclinatii de sado-masochist big_smile just joking.. oricum..bafta..sa va gasitit casa si sa scapati de scorpie

Poor is the man whose pleasure depends on another

#34 2007-04-06 08:38:21

raze de soare
New member

Anca nu ma supar stai linistita. L-am nascut cu ficatul si splina marite prematurii se nasc, cu anumite organe mai mari asa mi-a explicat doctorul dar la el este altceva pt ca la inceput nu a avut nimic iar dupa 2 zile  starea de sanatate se inrautatise din maternitate si ne-a trimes la buc unde am aflat ce are si a mai luat si Klebsiela din spital care a inrautatit sit. Acum are 1an si3luni si ficatul si splina au revenit la dim normale ( de la  1 an) dar de la inceput a fost suspect de hepatita desi la biopsie nu a aparut nimic si mergem cu el mereu la control pt a evita vreo eventuala problema.Cauza la mine a fost stresul si bineinteles soacramea a contribuit din plin nu a interesat-a ca sunt insarcinata pt ea nu conteaza nimic; eu nu am avut liniste si eram sigura ca se va intampla ceva simteam asta si sincer ii multumim lui Dumnezeu ca nu este mai grav. Tu stai linistita si sa iti ajute dumnezeu sa ai un bebita sanatos si sa te bucuri de el cand va veni bineinteles.
     Lelaina credema am ras cu pofta cand am citit masajul tau de mult nu am mai facut asta.
    Sunteti super fetelor imi pare bine ca v-am gasit acum am putina treaba maine am marea intalnire cu strunfu meu nu l-am mai vazut din februarie si am de facut bagaje stiti voi ca pt plecare acolo nu am net vb cand ma voi intoarce(peste o sapt)
   Paste fericit tuturor si HRISTOS A INVIAT.

Ultima oara a fost editat de raze de soare (2007-04-06 08:43:36)

#35 2007-04-06 15:21:30

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

deci pana la urma bebita e bine big_smile sau o sa se faca bine big_smilebig_smile paste fericit raza de soare si ai grija de bebita big_smile

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#36 2007-04-13 15:26:19

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

Viitoarea mea soacra e o femeie prin definitie libera...ptr k a fost casatorita o scurta perioada de timp...si apoi a ramas singura, deci si-a trait viatza asa cum a vrut ea...pe mine sincer ma scoate din sarite ca nu isi asuma rolul de mama...ea nu gateste, nu face curat, nu calca, nu spala...e tot timpul plecata de-aiurea...si in casa D-zeu cu mila...Toata viata m-am ferit de femeile de genul asta si iata ca acum peste una de asta am dat...Fetelor, nu stiu daca exista familie cu situatie relativ buna in tara asta care sa nu aiba macar un ou vopsit pa masa de Pasti...pur si smplu nu ii pasa, nu o intereseaza nimic...eu una nici nu as putea-o numi mama...sa nu mai spun k e complet imorala...

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#37 2007-11-17 20:31:02

lee
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-08-14

eu ma inteleg destul de mn\bine cu "soacra-mea" , ma rog...viitoarea pt ca ea sta la 300 de km:)))

"Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." box  punish

#38 2007-11-17 22:05:23

adriana18
Full member
De la: bucuresti....colentina
Inregistrat: 2006-09-27

socare mea are poza cu mine  pe ecran la  telefonu ei ...e mandra de mine....si mereu cand imi cumpara chesti zice ca pt nora ei...desi inca nu sunt casatorita ...sa tot ai soacre asa tongue :big_smile

"""You should be kissed and often - by someone who knows how"

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.